Hladam mozno teba z BA
Ako zacat, mam 40 rokov zenu a deti. Zial po xy pokusoch rozhovoroch sa medzi mnou a zenou nic nezmenilo. Zijeme sice spolu ale komunikacia je iba ohladom deti. Nakolko obaja nechceme zrusit iluziu rodiny, zijeme v jednej domacnosti a naoko posobime ako normalna rodina. Zial intimna komunikacia vyhasinala 5 rokov a aktualne je na bode mrazu. Hladam niekoho s kym sa budem citit ako chlap - ziadany, ze ma niekto chce a ma ma rad s ktorym s budem rozumiet hlavne v tej muzsko zenskej rovine. Ak si to cita zena ktora to ma rovnako ako ja, a hlavne nechce nic menit v rodine, ale toto jej chyba. Kludne sa ozvi. Prosim iba z Bratislavy a casovo dostupnost cez prac. tyzden doobeda. Hladam zenu ktora vie co chce a ma jasne definovanu predstavu. Vyzorovo: cvicim som vysoky sympaticky husty pocet vlasov a biele pekne zuby, nepijem a nefajcim a mam vela energie🙂 nadej zomiera posledna a zasluzim si aj ja aby som sa tesil v zivote.
A kto ti perie, zehli košele, vari a nakupuje, atď.? Dúfam, že nie manželka. Podľa mňa takú ženu nenájdeš, pretože na fóre vo virtuálnom svete sa každý rád posťažuje, ale v reálnom živote ide ďalej. Si myslíš,že by sa ta potenciálna do teba nezalubila, a čo potom? Aj tak by si sa nerozviedol???? Tá druhá nie je tovar! Na to tu máme iné dievčatá, čo za prachy urobia čo chces.
@anonym_9fd422 mozno som jeden z tisic ktory od mala na sebe maka nasiel si krasnu zenu fungovalo im to, a po narodeni oboch dcer bol odstaveny na vedlajsiu kolaj. To dievca s ktorym som chcel stravit cely svoj zivot - Nutene sa mi venovala aby mala odfajknute povinnosti. Cakal som roky ze sa to da do normalu ze hormony staranie sa o deti atd. Roky isli a nic sa nezmenilo. Deti nevidia ziadnu zmenu medzi nami iba ja viem ze cez rok sme nemali ani raz sex, lebo odmietam dve polohy a cakanie na to kedy sa spravim. Neviem si predstavit ukoncit to aby moje deti pendlovali medzi domacnostami a citili sa vsade kde pridu navyse. A predstav si ze ked sa nikto nenajde s rovnakym osudom budem takto zit a som s tym zmiereny. Deti nadovsetko milujem.
@chalankozba ty riesis sex ale mozno by si mal riesit vztah a sex pride. ak to poriesis bokovkou uz nikdy opakujem nikdy to nebude ok. zajednaj manzelsku poradnu a makaj na vztahu a as sex bude. Asi sa tvoja zena neciti milovana. ani sa jej necudujem.
Mne by uplne stacilo ze ma bude niekto drzat v objati a budem citit lasku, pusinky atd. Toto potrebujem. Proste pocit ze niekto po mne tuzi.
@chalankozba celkom ťa chápem. Niekedy to jednoducho neklape, ale dokážete nejako fungovať a organizovať rodinný život. A potom si uvedomíš, že život je sakra len jeden a vy vedľa seba len tak prežívate ako živé mŕtvoly. 🫤
Baby, vy ste vsetky mile 🙈
Ja @chalankozba uplne chapem o com hovori. Preco by sa museli hned rozvadzat, ak s manzelkou vedia fungovat ako rodicia a kamarati? Pre deti je urcite lepsie byvat na jednom mieste a mat stabilny domov a obidvoch rodicov pri sebe, ako chodit x rokov kazdy tyzden od jedneho rodica k druhemu a doma byt vsade a nikde. Ak sa s manzelkou nehadaju a nehadzu po sebe taniere, deti nebudu mat ziadnu traumu z toho, ze rodicia nemali spolu uz rok sex.
ALE, na druhej strane si myslim, ze tento napad co ma autor aj tak fungovat nebude, pretoze ak aj takuto zenu najde, je len otazka casu, kedy sa zalubi on alebo nova partnerka a bude problem na svete.
Mne by uplne stacilo ze ma bude niekto drzat v objati a budem citit lasku, pusinky atd. Toto potrebujem. Proste pocit ze niekto po mne tuzi.
@chalankozba Drzim paste, nech taku najdes. Aj chapem tvoju tuzbu a ze aspon kvoli detom..my sa sice aj mame radi, ale nerozumieme si a je aj vela hadok. Ale su dovody, preco napriek tomu sme stale spolu. A niekedy neviem, co je spravne riesenie.
Hadam u vas,.ak si ty najdes niekoho a zena tiez, tak to bude uspokojive pre vas vsetkych.
A kto ti perie, zehli košele, vari a nakupuje, atď.? Dúfam, že nie manželka. Podľa mňa takú ženu nenájdeš, pretože na fóre vo virtuálnom svete sa každý rád posťažuje, ale v reálnom živote ide ďalej. Si myslíš,že by sa ta potenciálna do teba nezalubila, a čo potom? Aj tak by si sa nerozviedol???? Tá druhá nie je tovar! Na to tu máme iné dievčatá, čo za prachy urobia čo chces.
@anonym_9bf074
Nakúpiť, uvariť, oprať a zarobiť peniaze nie je nejaká raketová veda, robím to denne celé roky. To, že ste si zobrali za mužov debilov, je vaša chyba.

Rozved sa, načo toto teatro?
Aké vzory davate svojim detom? Že takto to ma vyzerať v šťastnom vztahu.Az raz budu oni zit ako vy dvaja so zenou, nebolelo by ta to?
Nefunkcny vztah treba čím skôr ukoncit, čím budete starší tým horsie si najst normálneho partnera.Uz si tu viackrát písal, nič sa nezmenilo, hod posledný rozhovor so zenou a chodte kazdy vlastnou cestou.Uvidis ako sa ti uľaví.Ved tento vás nefunkcny vztah vás musi psychicky ničiť