Hľadám nezadanú dámu na vážny vzťah.
Ahojte. Jeeej, až dnes som si všimol, že MK konečne zaviedol Zoznamovanie, tak snáď to bude na úrovni, aj keď počúvam rôzne názory na osadenstvo na MK 🤭. Prejdem rovno k veci, nech tu veľa netáram do vetra... ale bude to trochu dlhší text za čo sa ospravedlňujem. No pre aké také spoznanie na začiatok, myslím, že trochu viac sa rozpísať je lepšie, ako napísať jednu, max. dve holé vety, aby ma aj druhá strana spoznala aspoň v tých hlavných názoroch a vlastnostiach a na základe toho mohla usúdiť, či má zmysel sa spoznávať ďalej alebo radšej nie.
Ešte pre vysvetlenie k osloveniu dáma/žena/dievča- to z dôvodu, že každý sa môže v tom istom veku ináč cítiť, niekto má 35 alebo 40 a považuje sa za dievča, niekto za dámu a iná zas za ženu, tak si sama vyber, mne je to jedno ;).
Teraz konečne niečo o mne... Mám 43 rokov, 181cm vysoký, 81kg tlstý 😁, VŠ vzdelaný (vyštudovaný učitel telesnej a technickej výchovy), no povolaním hasič, v minulosti policajt, len som nechcel úplne zdebilnieť, preto som radšej vymenil uniformu za pozitívnejšiu, bývam síce na juhozápadezápade, no som srdcom, telom a dušou východniar, tu som ostal z lásky k mojej o chvíľu 8 ročnej dcére, aby som jej bol ako vzorný otec vždy nablízku, viedol ju zdravým životným štýlom a dal jej do života programy, ktoré osobne považujem za pozitívne, pretože aj mojou súčastou je pozitívne myslenie, zdravý životný štýl a šport. No som smrteľník a určite nesedím niekde na belasom obláčiku a nesvieti mi nad hlavou svätožiara 😁.
Nepotrpím si na módu a aktuálne trendy, oceňujem prirodzenú krásu bez umelých vonkajších úprav, čo považujem za chorobu dnešnej doby a veľký psychický problém a nemienim sa tomu prispôsobovať. Silikóny a botox sú u mňa red flag. Preto buď taká, akú ťa stvoril boh a nebojuj s prírodou a gravitáciou.
A aká by si ešte mala byť ? Hlavne maj v sebe dostatočne rozvinutú empatiu, buď samostatná, nie napojená mamičke na pupočnú šnúru aj v dospelosti, hlavne maj vysporiadanú minulosť, uzavretú a nehrab sa v nej častejšie ako je rozumné.. Minulosť nezmeníš, každý sme si niečím prešli, dôležité je to prijať, a tvoriť si lepšiu budúcnosť. Maj pozitívny prístup k sebe, k svojej duši, aj telu, rada komunikuj, buď otvorená, rodinne založená a budeme si rozumieť.
PS: Som nezaočkovaný dezolát, uznávam iba dve pohlavia, dúhová chorobomyseľná propaganda mi je proti srsti a takisto progresivizmis 😉.
Som ranná sova a nefajčiar, v tomto by sme sa mali tiež zhodnúť pre pokoj v rodine 😉.
Ak sa ti po tomto texte vidí, že by sme si rozumeli, kľudne mi napíš súkromnú správu ☺️.
Komu sa niečo z môjho profilu nepozdáva, nech sa
páči, nestrácajme čas, je tu veľa ďalších chlapov 😉
@anonym_d235d8 internalizovaná mizogýnia at its finest 🙂
@anonym_afb890 + ego inflacia 🙂
@firefighter01 Ako ty si dokážeš vo všetkom protirečiť je fascinujúce. Progres - pokrok, progresivizmus - úsilie o pokrok, hlásanie pokroku. Novodobí progresívci zneužili? Nie, to predstavitelia súčasnej koalície začali tento výraz používať ako nadávku a preto majú teraz ľudia vrátane teba bordel v hlavách. Mimochodom, ak by si žil v inom zriadení ako progresívnom, tak by si si s fyzickým hendikepom mohol tak pískať a nie poloprofesionálne pretekať a robiť policajta a hasiča. Milujem frajerov, čo využívajú všetky výhody demokratickej západnej civilizácie a zároveň na ňu nadávajú.
@zunaf Žalostné je akurát to, že fyzické testy robím lepšie ako 90% policajtov, či hasičov mladších odomňa, dokonca som úspešne zvládol fyzické testy a psychotesty k PPÚ (tzv. kukláčom) . Zas za tenšie lýtko tu kripla zo mňa robiť nieje na mieste, ale chápem, to je to vaše pskárske... schválne nepíšem, ze prosgresívne, keďze to je úplne niečo iné, tak aby som neurazil progres.
Ja si myslím, že pri hľadaní partnerky ani netreba toľko písať o politike, ale je veľa žien, ktoré vidia PS ako niečo pokrokové, progresívne, dokonca bez korupcie, ale sa ukazuje že to tak nie, preto je dosť žien, ktoré v politike uprednostňujú iné strany. Aj so zdrav.problémom menším sa dá naučiť žiť, mne by pri stretnutí s takýmto mužom prekážal skôr spôsob myslenia, taký akoby nedospelý, bez pokory, hrubší,
so záväzkom.
@zunaf Žalostné je akurát to, že fyzické testy robím lepšie ako 90% policajtov, či hasičov mladších odomňa, dokonca som úspešne zvládol fyzické testy a psychotesty k PPÚ (tzv. kukláčom) . Zas za tenšie lýtko tu kripla zo mňa robiť nieje na mieste, ale chápem, to je to vaše pskárske... schválne nepíšem, ze prosgresívne, keďze to je úplne niečo iné, tak aby som neurazil progres.
@firefighter01 Ty vôbec nečítaš s porozumením, len obrazne biješ a kopeš okolo seba. Mne to nemusíš vysvetľovať, ja to nerozporujem. Len hovorím, že ak by si nežil v progresívnej demokratickej krajine, nemal by si šancu sa na tie testy ani dostať, bol by si odpísaný bez možnosti ukázať, že si dobrý.
"Nemyslíte, že sa to tu zvrhlo príliš na politiku?"
No neviem, jediný, kto tu napísal svoje volebné preferencie, si ty.
A zakončenie bežnej vety "...ale chápem, to je to vaše pskárske..." o tebe tiež vypovedá svoje 😀
@firefighter01 Ty vôbec nečítaš s porozumením, len obrazne biješ a kopeš okolo seba. Mne to nemusíš vysvetľovať, ja to nerozporujem. Len hovorím, že ak by si nežil v progresívnej demokratickej krajine, nemal by si šancu sa na tie testy ani dostať, bol by si odpísaný bez možnosti ukázať, že si dobrý.
"Nemyslíte, že sa to tu zvrhlo príliš na politiku?"
No neviem, jediný, kto tu napísal svoje volebné preferencie, si ty.
A zakončenie bežnej vety "...ale chápem, to je to vaše pskárske..." o tebe tiež vypovedá svoje 😀
@zunaf Veru zvrhlo a poriadne, čo ma aj mrzí, keďže aby sa takto uberala moja téma, som v úmysle vôbec nemal. Ospravedlňujem sa všetkým zúčastneným za moje nedospelé správanie.... asi únava z včerajšieho 5 h. požiaru.
A či by som sa dostal na previerky? Dostal... Tenšie lýtko ke pre niečo handicap, keď je noha funkčná aj ked o niečo slabšia ako druhá? Aj človek bez handicapu má jednu ruku a nohu slabšiu ako druhú ;).
@anonym_f7fcdf Stačí mi jedna, nie všetky, ani väčšina ;). Pre niektorú nepoužiteľný, pre inú vyhovujúci, preto sme rozdielni ;).
A ešte čeresnička na torte... V ďalších voľbách budem voliť Zoroslava Kollára 😉.
@firefighter01 “Pre inu vyhovujuci” - ozaj, preto si 100 rokov single zufalec, ktory pise slizke prispevky na zenske fora a slubuje si od toho svoju dokonalu dezolatku alebo co? 😁 nielen skaredy, a este aj sprosty
@zunaf Veru zvrhlo a poriadne, čo ma aj mrzí, keďže aby sa takto uberala moja téma, som v úmysle vôbec nemal. Ospravedlňujem sa všetkým zúčastneným za moje nedospelé správanie.... asi únava z včerajšieho 5 h. požiaru.
A či by som sa dostal na previerky? Dostal... Tenšie lýtko ke pre niečo handicap, keď je noha funkčná aj ked o niečo slabšia ako druhá? Aj človek bez handicapu má jednu ruku a nohu slabšiu ako druhú ;).
@firefighter01 Ze poziaru, ty si hasil akurat tak poziar vo svojich gatiach ty rozpravkar 🤣
@firefighter01 A ešte aj gule nemáš, keď sa rozhodneš vycúvať zo vzťahu-hoc aj v začiatkoch na to, aby si zanechal lepší dojem v tej žene, ktorá do teba možno vkladala nádeje a radšej si to skončil z kratšej cesty- ignorácia, neodpisovačky. Tak aj tým ukazuješ bud. partnerkám, že ako váš rozchod bude asi vyzerať. Ja som kedysi keď som bola mladá a naivná takého človeka strašne bláznivo milovala, bola to rýchlo vykvasená láska, po pár týždňoch u mňa býval, predstavil ma otcovi, bol veľmi otvorený otcovstvu a podľa toho sme sa aj chovali. No a odrazu neprišiel z práce domov, nedvíhal telefon, neodpisoval. Myslela som, že zomriem od žiaľu, mala som na to vek 😂 No a proste ten šok a sklamanie ma držal roky- v zmysle, že už som bola dávno vydatá a stále sa mi o ňom snívalo. Ja len, neubližuj ženám svojou nevyzretosťou , aj na to treba zjavne charakter, aby človek vedel niečo ukončiť a vedel slušne vysvetliť ako sa veci majú a rozlúčiť sa.
@firefighter01 Vies. Praveze o to je to trapnejsie a ubohejsie, ze clovek s handicapom nenavidi a uraza ludi s inym handicapom (homosexuali). Kto iny by mal mat viac pochopenia, ste na jednej lodi ...
@firefighter01 nie kazdy kto ti protireci je automaticky volic PS. Ale to vo svojom jednostrannom a vcelku obmedzenom chapani sveta vediet nemozes. V konecnom dosledku si jedinec hodny polutovania a nie kvoli tomu, ze mas tensie lytko.
@firefighter01 Vies. Praveze o to je to trapnejsie a ubohejsie, ze clovek s handicapom nenavidi a uraza ludi s inym handicapom (homosexuali). Kto iny by mal mat viac pochopenia, ste na jednej lodi ...
@anonym_47cbb6 Tak homosexualita nie je hadicap, ale chapem pointu. Asi to berie tak, ze jeho handicap je lepsi ako ten druhy🙃
@firefighter01 nie kazdy kto ti protireci je automaticky volic PS. Ale to vo svojom jednostrannom a vcelku obmedzenom chapani sveta vediet nemozes. V konecnom dosledku si jedinec hodny polutovania a nie kvoli tomu, ze mas tensie lytko.
@anonym_f7fcdf Asi tak. To spominanie PS v kazdom prispevku, to uz musi byt diagnoza.
@anonym_4ab62d Nemám, ani mať nebudem ;). No... ver, že by som sa okamžite vrátil na východ, keby som mohol zobrať aj dcéru so sebou. Ešte šťastie, že nežijem v sprogresivizovanej BA. No samozrejme, že všade sa nájdu aj normálne zmýšľajúci.
Ale toto všetko sú len moje názory, ja ich nikomu nevnucujem, len hľadám k sebe oartnerku s podobným podhľadom na svet, život a vzťahy ako mám ja ;)
@firefighter01 Si obycajny obmedzenec a to je dovod, preco si sam
@firefighter01 Si obycajny obmedzenec a to je dovod, preco si sam
@anonym_fbe850 Asi tak. Musi to byt riadny piiiip, ked si s jeho nazormi nenasiel frajerku vo svojej bubline (neockovani, Slovensko je naj, 72 pohlavi atd.) Ved takych zien musi byt na Slovensku tisice (bohuzial). Ked uz ani tieto ho nechcu, tak niekde musi byt sakramentsky zadrhel.
Preco sa pokladas za vychodniara, ked mas v profile sportovca miesto narodenia Nove Zamky. Inak v tvojej obci by si si mal so spoluobcanmi rozumiet, tam je tradicnych rodin habakuk.
@firefighter01 Existuje nieco, co ty nevies robit lepsie, ako 90% zemegule? Poviem ti tak, nie je nic otravnejsie a trapnejsie, ako samozvany majster sveta vo vsetkom, najmudrejsi na svete. Kazdy druhy koment o tom, ake si ty stelesnenie dokonalosti a mudrosti, pritom robis trapnu administrativu v statnej sprave za par supov, a nazyvas sa poziarnikom. Ludia, ktori su naozaj v niecom dobri, to nevesaju na nos celemu svetu kazdych 5 minut. Ved sa na seba pozri, ja si neviem predstavit, viest s tebou nejaky rozhovor, to by bolo len same ja som toto, ja som hento. To fakt myslis vazne s tym, ze hladas vztah? Ja uprimne dufam, ze ho nikdy ani nenajdes.
@anonym_f7fcdf Teší ma, že som konzistentný a na nič sa nehrám. Ďakujem za potvrdenie ;).
@ameixa chcela si ho zhodit a zhodil on teba nevadí stáva sa
@firefighter01 pamätám si ťa z minulého roku písal si o bicykli prajem ti nech nájdeš partacku na cyklo výlety.Taketo doťahovanie kto z koho aké sa spustilo nemám rada.Jesitne ženy, ale páči sa mi, že sa nenecháš.
@firefighter01 pamätám si ťa z minulého roku písal si o bicykli prajem ti nech nájdeš partacku na cyklo výlety.Taketo doťahovanie kto z koho aké sa spustilo nemám rada.Jesitne ženy, ale páči sa mi, že sa nenecháš.
@anonym_7621af
on sa tu zhadzuje sám, nepotrebuje k tomu asistenciu😉
@anonym_7621af Ďakujem pekne za podporu, ale už aj tak sa mi nechce komentovať. Moja chyba bola, ze som vôbec komentovať začal a tým som stratil nejaký čas, takže uz to napravím.
Verím, že minimalne 4 účastníčky tohto "zájazdu" majú doktorát z klinickej psychológie 🤭
@anonym_7621af
on sa tu zhadzuje sám, nepotrebuje k tomu asistenciu😉
@mondolina nie, začali sa tu vyťahovať staré nicky a pasívna agresia.Taketo divadlo sa tu spúšťa na mužské nicky často.Drze bolo, že nazval Martina buznou a sám je chlap, ale ostatok sa mi nezdal hodný takej nakladačky aká sa spustila
@mondolina nie, začali sa tu vyťahovať staré nicky a pasívna agresia.Taketo divadlo sa tu spúšťa na mužské nicky často.Drze bolo, že nazval Martina buznou a sám je chlap, ale ostatok sa mi nezdal hodný takej nakladačky aká sa spustila
@anonym_7621af
mne stačilo čítať jeho úvodný príspevok a už mi dvíhalo obočie.
@anonym_f7fcdf Stačí mi jedna, nie všetky, ani väčšina ;). Pre niektorú nepoužiteľný, pre inú vyhovujúci, preto sme rozdielni ;).
A ešte čeresnička na torte... V ďalších voľbách budem voliť Zoroslava Kollára 😉.
@firefighter01 Vol si kľudne koho chces, ale potom sa nečuduj, keď sa prestanú stavat alebo opravovať cesty alebo aj tvoje milované cyklotrasy, a keď drbnes z cajgla, lebo eurolove uz nigdaj nebudu, tak sa nečuduj že budeš sa sám z neho zbierat, lebo sanitka možno ani nepríde, keď tu bude o dva roky nové Russko 🤣 a keď ťa migranti vybielia aj s tvojim domom a cajglom, nezabudni volať polisov; ale ani oni nedôjdu, lebo však nebude už zaco 😃 Alebo si na to ešte spomen, ak budeš ležať v nemocke a bude sa pod tebou posteľ rozpadať, ktorá ani nebude v izbe ale na chodbe vedľa smradľavých hajzlov, kde v živote nenájdeš milimeter toaletneho papiera; ty mackopes učiteľský hasič; a hlavne nedaj si ani decko zaočkovať, ale potom sa nečuduj keď ti zakape na obyčajné osýpky. Lebo však veda a výskum = najväčšie zlo na svete 😃
@anonym_7621af
mne stačilo čítať jeho úvodný príspevok a už mi dvíhalo obočie.
@mondolina Asi tak.Navyše rovnako by tu nikto netlieskal,keby úvodný prípevok napísala žena s rovnakými názormi.Dalo sa úplne to vypustiť, pridať fotky, vyzdvihnúť svoje dobré stránky a mal by veĺkú šancu.Toto čo popísal mohol v súkr.správach riešiť pred prvým rande,aby nemrhal svojim časom so ženami ,ktoré jeho názory nezdieĺajú.Nie, radšej si zvolil cestu urobiť zo seba nafúkaného vola.
@ameixa No to je už aký argument 🤭.
@firefighter01 tak podľa mňa pádny. Ako neznies ako zlý človek osobné rešpektujem aj liberálov aj dezolatou (sám si sa tak nazval nie že by som chcela byť protivna ... Len aby sme sa rozumeli...mám takých priateľov a sú ok) aj keď sama nie som ani v jednej skupine. A dokonca som progresívec a kresťan ...len dievčatá tu ripkaju do teba ale naozaj v tvojom prejave možno cítiť veľa úprimnosti čo je fain ale menej rešpektu a pokory k názorom druhých. Ako chápem po skúsenosti už vieš čo nechceš ale napísať to do opisu seba ako prvú správu je dosť negativisticky nápad...a je to odstrašujúce a ide z toho nerespekt. Ak napíšeš o sebe čo si ty ale máš hodnoty a že hľadáš niekoho kto bude pasovať je to dosť pochopiteľne..poznám vzťahy z rozdielnymi názormi na veľa veci a pohoda dokonca aj progresívec a ficovec manželia...no ako jasné o politike sa doma nebavia ...ale tak každý človek je iný ..niekedy môže byť problém aj menší rozdiel v názoroch a niekedy sa dá nájsť spoločná cesta aj pri väčších rozdieloch... Je to fakt individuálne a chce to viac cesty...ako toto znie ako snaha nájsť hneď to pre teba práve ..chceš si to zlahšit ale takto to nepôjde takto od seba odstrašíš všetko potencionálne podľa mňa.
@firefighter01 tak podľa mňa pádny. Ako neznies ako zlý človek osobné rešpektujem aj liberálov aj dezolatou (sám si sa tak nazval nie že by som chcela byť protivna ... Len aby sme sa rozumeli...mám takých priateľov a sú ok) aj keď sama nie som ani v jednej skupine. A dokonca som progresívec a kresťan ...len dievčatá tu ripkaju do teba ale naozaj v tvojom prejave možno cítiť veľa úprimnosti čo je fain ale menej rešpektu a pokory k názorom druhých. Ako chápem po skúsenosti už vieš čo nechceš ale napísať to do opisu seba ako prvú správu je dosť negativisticky nápad...a je to odstrašujúce a ide z toho nerespekt. Ak napíšeš o sebe čo si ty ale máš hodnoty a že hľadáš niekoho kto bude pasovať je to dosť pochopiteľne..poznám vzťahy z rozdielnymi názormi na veľa veci a pohoda dokonca aj progresívec a ficovec manželia...no ako jasné o politike sa doma nebavia ...ale tak každý človek je iný ..niekedy môže byť problém aj menší rozdiel v názoroch a niekedy sa dá nájsť spoločná cesta aj pri väčších rozdieloch... Je to fakt individuálne a chce to viac cesty...ako toto znie ako snaha nájsť hneď to pre teba práve ..chceš si to zlahšit ale takto to nepôjde takto od seba odstrašíš všetko potencionálne podľa mňa.
@oskvarka aspon bol úprimný vo veku, zamestnaní nevedel, že odhalia jeho identitu
@oskvarka aspon bol úprimný vo veku, zamestnaní nevedel, že odhalia jeho identitu
@anonym_7621af tak chce sa zoznámiť nie je problém ak je odhalená jeho identita to podľa mňa práve že môže byť výhoda...(Overenie faktory jeho tvrdení...tiež keď na živo sa s niekým zoznámia a niekto iný ho pozná tak sa na neho toho známeho spýtaš). Ak teda si za úprimnosť a nemáš čo skrývať...aj keď jasné ľudia na internete vedia byť anonymne dosť krutý k sebe.
@oskvarka Ahoj. Vieš, ja som zvolil túto cestu, aby sme si hneď boli na čistom v dôležitých veciach a nestrácali čas v súkromnych správach. Áno, je to nezaužívaný spôsob, pretože väčšina to rieši naopak ako som to ja teraz urobil. Čo sa týka progresívcov, ako si písala a aj ja som to spomenul, mal som dočinenia s dvoma, jedna sa tu sama odprezentovala, z tych ostatných, co tu komentovali som si z časti robil srandu, čo vyznelo povýšenecky, možno arogantne a urážlivo, tým sa ospravedlňujem, v niektorých veciach som srandoval, niektoré som zas myslel vážne.... bolo vtipné sledovať ich reakcie na moje komentáre 🤭.
Nemyslím, že je to negativistický prístup napísať do prvej správy aj to, čo nechcem.. som priamy človek a opäť poviem... načo strácať čas? Viem, čo chcem, viem, čo nechcem ;). Ale ako som spomenul, napokon paradoxne si možno sadnem s progresívkou (a týmto sa nožíky otvárajú u dnes komentujúcich dievčat 🤭).
@anonym_7621af Pred napísaním môjho príspevku som si bol vedomý, že k tomu môže dôjsť, keďže dievčatá tu na MK sú dosť vynaliezavé, tak som im dal zámienku ;).

@anonym_49d46d viem dobre, čo je progres, toho samozrejme zástanca som, len nemýľme si progres a progresivizmus, ktorý sa tu momentálne pretláča. Novodobí progresívci zneužili význam tohto slova.
@firefighter01 Ako ty si dokážeš vo všetkom protirečiť je fascinujúce. Progres - pokrok, progresivizmus - úsilie o pokrok, hlásanie pokroku. Novodobí progresívci zneužili? Nie, to predstavitelia súčasnej koalície začali tento výraz používať ako nadávku a preto majú teraz ľudia vrátane teba bordel v hlavách. Mimochodom, ak by si žil v inom zriadení ako progresívnom, tak by si si s fyzickým hendikepom mohol tak pískať a nie poloprofesionálne pretekať a robiť policajta a hasiča. Milujem frajerov, čo využívajú všetky výhody demokratickej západnej civilizácie a zároveň na ňu nadávajú.