Hľadám poslednú veľkú lásku
Az ked som sa zaregistroval na tuto stranku som zistil ze citat komentare sa da aj neregistrovanemu...., Zaujimali ma nazory zien a postoje k zoznamovaniu. No uvedomil som si, ze zoznamovanie na nete ma svoje uskalia. Cital som rozne vase nazory a priznam sa, niektore ma trochu zaskocili. Ale rozhodol som sa aspon vyuzit tu zbytocnu registraciu sem, ved za pokus nic nedam.... Mozno prave tu ma caka niekto, s kym si budeme rozumiet....
Hladam poslednu velku lasku....
Mam 46 rokov, som bezdetny, priemernej postavy... Zivot ma niekolkokrat skusal a laska, ktoru som si vysnival, mi nevysla. Ostal som sam, a hoci si dni zaplnam pracou, priatelmi ci zalubami, viem, ze to najdolezitejsie mi stale chyba.... blizkost. Tiche objatie po dlhom dni, usmev niekoho, na kom mi zalezi, a pocit, ze uz nikdy nemusim kracat sam.
Hladam zenu do 45 rokov, stihlu, najlepsie z okolia Nitra, Sered , Hlohovec. Nevadi, ak mas dieta mozno uz dospele, mozno dospievajuce.... Ja deti nemam, ale viem, ake vzacne je mat niekoho, komu mozes darovat usmev a komu na tebe zalezi....
Rad by som spoznal veselu, prijemnu a rozumnu zenu, ktora este stale veri, ze laska ma zmysel. Zenu, ktora tuzi po vztahu, ci uz z horucej vasne, alebo z mudreho rozumu, ale vzdy s uctou, oporou a pochopenim..
Mozno si to prave ty , ta, ktora sa vie smiat, ale vie aj pohladkat, ked treba.... Ta, ktora tuzi po objati a po tom, aby nikdy neostala sama... Ak si sa pri tychto slovach aspon trochu nasla, budem rad, ak sa mi ozves. Mozno prave my dvaja este mozeme napisat novy, krasny pribeh....
@alyson29 mas uplne pravdu. teraz som uz v praci tak nemam ani velmi cas to riesit. Niekde na zaciatku sa mi skor pacilo ako to viedlo do politickej provokacie , tam to bolo aspon vtipne🙂 . inak som premyslal, je tu ozaj kopa zien ktore aj prijemne vedia poradit, v podstate rozdavaju akoby dobru energiu, ake ak sa rozdava niekde musi vznikat, ci je nekonecna?
@samo789 ja si osobne myslím, že šťastná žena = šťastný život a to teda platí aj pre tú energiu.. ☺️ žena, ktorá je šťastná, tak tá príjemná energia z nej doslova vyžaruje a má jej na rozdávanie. Nemyslím si, že je úplne nekonečná, predsa len, každý máme svoje dni občas, nie vždy svieti slniečko.. ale to vidíš ten rozdiel, nešťastné a frustrované ženy si budú vždy vybíjať svoje zlo a agresiu na druhých. Vid. niektoré diskusie na MK. Tak to platí aj u mužov. Ja sa radšej už povznesiem nad negativitou druhých a hlavne si to už neberiem osobne, jednak mi to nič nedáva pozitívne a tiež mi to aspoň neskazi deň.. 😁 treba nad takým mávnuť rukou a nezakladať si šťastie nad komentármi, ktoré ti prinášajú nulovú hodnotu do života.
@samo789 ja si osobne myslím, že šťastná žena = šťastný život a to teda platí aj pre tú energiu.. ☺️ žena, ktorá je šťastná, tak tá príjemná energia z nej doslova vyžaruje a má jej na rozdávanie. Nemyslím si, že je úplne nekonečná, predsa len, každý máme svoje dni občas, nie vždy svieti slniečko.. ale to vidíš ten rozdiel, nešťastné a frustrované ženy si budú vždy vybíjať svoje zlo a agresiu na druhých. Vid. niektoré diskusie na MK. Tak to platí aj u mužov. Ja sa radšej už povznesiem nad negativitou druhých a hlavne si to už neberiem osobne, jednak mi to nič nedáva pozitívne a tiež mi to aspoň neskazi deň.. 😁 treba nad takým mávnuť rukou a nezakladať si šťastie nad komentármi, ktoré ti prinášajú nulovú hodnotu do života.
@alyson29 zasmejes sa mzno, teda ja som az jemne vybuchol samosmiechom, ako som cital tvoj komentar tam pises"""mi to nič nedáva pozitívne a tiež mi to aspoň neskazi deň.treba nad takým mávnuť rukou"""" od rana nejak zle vidim mam unavene oci a ja som cital ze ti neskazi DAŇ.. hned som spozornel ze ako moze mavnutie rukou usetrit na daniach 🙂 ako cloveka pracujuceho s cislami ma to samozrejme hned zaujalo a tak citam opat, a tam bolo ze DEN 🙂 som az vybuchol jemne zadrzanym smiechom az sa kolegyna ku mne otocila ze co mi je🙂
@alyson29 zasmejes sa mzno, teda ja som az jemne vybuchol samosmiechom, ako som cital tvoj komentar tam pises"""mi to nič nedáva pozitívne a tiež mi to aspoň neskazi deň.treba nad takým mávnuť rukou"""" od rana nejak zle vidim mam unavene oci a ja som cital ze ti neskazi DAŇ.. hned som spozornel ze ako moze mavnutie rukou usetrit na daniach 🙂 ako cloveka pracujuceho s cislami ma to samozrejme hned zaujalo a tak citam opat, a tam bolo ze DEN 🙂 som az vybuchol jemne zadrzanym smiechom az sa kolegyna ku mne otocila ze co mi je🙂
@samo789 kiežby to tak bolo, aby sa nikomu neskazili dane 😄😄 aj mne sa to stáva, že zle prečítam 🙈 ešte horšie je, ak je to naozaj zle napísané a prečítané dobre, keď sklame autokorekcia. Vtedy sú to najlepšie výbuchy smiechu.. 😁
Alebo tretia možnosť zmieriť sa s tým a kašlať na to. Kvôli jednému príspevku sa ako niektoré vrhli na Sama. Ale je tu veľa zaujímavého čítania, že prečo je asi sám.
Tak spravme takú ukážku (aspoň to bude náučné pre mužškých čitateľov) čo vlastne od muža presne chcete?
Ja za seba poviem tolko, že mne samo nevadí, a u mňa si nič nepokazil. Ja nepotrebujem muža ktorý ma ochráni, lebo to viem aj sama. A to že niekto hovorí o pocitoch mi nevadí. Ja sa prispôsobím.
Vy skôr hovoríte o tom, aby z muža sršal testosterón. Takto sa volá odborne to čo chete. 😉
Samo ty otec môj adoptívny, viem že vieš, ale aj ostatní či vedia. 😗
Ja šírim osvetu, nie sa hádam. Mne keď niekto povie že píšem bludy, tak ja poviem len tolko: Raz príde čas keď ti poviem: “vidíš, ja som ti to hovorila” … niekto si na to počká a niekto sa poučí.

@alyson29 no a co vravi o charaktere a povahe tej konkretnej osoby ze to mala nutkanie publikovat a anonymne?
@samo789 na anonyma kašli. Nestojí to za to.
Vieš, my zas máme plné zuby chlapov, čo sa sem idú vyvŕšit na ženách. Každú chvíľu nejaký troll.