icon

Hľadám priateľa pre moju 20-ročnú kamarátku

1. jan 2026

Ahojte 🙂
Hladam priatela pre moju 20 rocnu krasnu kamaratku. Je stihla, sportovo zalozena, pravidelne sa hybe a dba o zdravy zivotny styl. Je vzdelana, studuje na vysokej skole, ma prehlad a vie sa porozpravat na rozne temy.
Zaroven je mila, uprimna a ma zmysel pre humor... vie sa zasmiat, ale aj podrzat, ked treba. Ma rada aktivne vylety, dobru kavu a spontanne napady.
Ak si slusny, inteligentny chalan, ktory hlada niekoho na vaznejsie spoznavanie a nie len pisanie „co robis“, kludne sa ozvi pod tento prispevok 😊

enmery
1. jan 2026

Ona vie, źe sa jej ideš hrať na dohadzovačku?

autor
1. jan 2026
@enmery

Ona vie, źe sa jej ideš hrať na dohadzovačku?

@enmery samozrejme 🙂

marca12
Včera o 00:12

@anonym_autor Na fore pre mamicky jej hladas priatela? Nechcem nikoho urazit,ale tu priatela pre 20 rocnu babu nenajdes. Nech hlada medzi rovesnikmi .

1sally12
Včera o 03:11

Teraz neviem ktorá z vás je viac zúfalá. Či ty že ti je kamarátky až tak ľúto alebo ona že je neschopná hľadať sama.

muz26
Včera o 03:22

Nájsť by tu aj našla, len mi je zvláštne že taká super pekná 20 ročná baba nemá vo svojom okolí a na soc. sieťach dostatok mužov, na každý prst 10. lebo realita takejto ženy spravidla je, že si môže vyberať zo zástupov záujemcov, takže za mňa je to trol 🙂.

anonym_c1672a
Včera o 05:53

@anonym_autor Je veriaca katolicka?

anonym_496916
Včera o 06:25

Zúfalí ľudí robia zúfalé činy. 😃 Ešte pridaj fotku. Vytlačíme a nalepíme do výkladov

zmrzlinka2021
Včera o 06:26
@muz26

Nájsť by tu aj našla, len mi je zvláštne že taká super pekná 20 ročná baba nemá vo svojom okolí a na soc. sieťach dostatok mužov, na každý prst 10. lebo realita takejto ženy spravidla je, že si môže vyberať zo zástupov záujemcov, takže za mňa je to trol 🙂.

@muz26

Práveže nemôže vyberať. Pretože ak hľadá prizorneho priateľa, žiaľ takých nie je veľa a mnohi už obsadení.

zmrzlinka2021
Včera o 06:27
@marca12

@anonym_autor Na fore pre mamicky jej hladas priatela? Nechcem nikoho urazit,ale tu priatela pre 20 rocnu babu nenajdes. Nech hlada medzi rovesnikmi .

@marca12 sú tu baby čo majú už dospelých synov

anonym_84571f
Včera o 06:30

Chudak kamaratka, 20 rokov a ešte nikoho nemá. No ušiel jej už vlak, stará dievka

sevrin
Včera o 08:03

@unbeholfen zháňajú ťa!

unbeholfen
Včera o 09:26

To už je generačný rozdiel. Ja mám 44.

autor
Včera o 12:08
@anonym_c1672a

@anonym_autor Je veriaca katolicka?

@anonym_c1672a áno

martinmmartin
Včera o 13:02

ma akvarko?

anonym_702267
Včera o 13:11

@anonym_autor sem to nedávaj, ver tomu, všetky, ktoré sa tu trochu orientujeme, tu máme s prehľadom nezadaných mužov na MK a ich jedinečných profilov, jasno.

danica2711
Včera o 13:19
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 keby som svojmu dospelému synovi povedala, že som mu našla frajerku, a ešte takýmto spôsobom, napchal by ma do auta a odviezol k psychiatrovi

anonym_f6f2c6
Včera o 13:53

@anonym_autor si si istá, že si na správnej stránke? A tvoja kamarátka je nesvojprávna, alebo tak zúfalá, že jej ty nusíš hľadať priateľa na stránke, kde sú prevažne ženy?

anonym_c1672a
Včera o 14:05
@anonym_autor

@anonym_c1672a áno

@anonym_autor Tak potom kresťanská zoznamka. Tam môže nájsť veriaceho katolíka.

margotka17
Včera o 16:23

@anonym_autor no myslím si, že krásna mladá kamaratka si priateľa nájde šmahom ruky, či už v škole, na diskotéke, kine, korčuľovaní či prechádzke. Ja by som ťažko bola spokojná s tým, čo mi ho niekto nájde 😏🙃.

margotka17
Včera o 16:25
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 hej, to ako v tej pesnicke : Ocec i z maceru, hľedajú mi ženu.....

enmery
Včera o 16:37
@margotka17

@zmrzlinka2021 hej, to ako v tej pesnicke : Ocec i z maceru, hľedajú mi ženu.....

@margotka17 "leň bi mi nenašli dajakú šaľeňú"...na MK pri čítaní diskusií dosť možné😃

unbeholfen
Včera o 16:52
@anonym_c1672a

@anonym_autor Tak potom kresťanská zoznamka. Tam môže nájsť veriaceho katolíka.

@anonym_c1672a a čo evanjelici? Alebo židia či budhisti?

klotildabazarik
Včera o 18:19

@anonym_autor ona je na zeny? 😂Ked to hladas tu

tilly
Autor odpoveď zmazal
tilly
Včera o 19:11
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 áno, máme tu aj single synov 20+ 🤣.

fil1p21
Včera o 23:47

@anonym_autor napíš súkromnú správu, môžme popísať...