Hľadám priateľa pre moju 20-ročnú kamarátku
Ahojte 🙂
Hladam priatela pre moju 20 rocnu krasnu kamaratku. Je stihla, sportovo zalozena, pravidelne sa hybe a dba o zdravy zivotny styl. Je vzdelana, studuje na vysokej skole, ma prehlad a vie sa porozpravat na rozne temy.
Zaroven je mila, uprimna a ma zmysel pre humor... vie sa zasmiat, ale aj podrzat, ked treba. Ma rada aktivne vylety, dobru kavu a spontanne napady.
Ak si slusny, inteligentny chalan, ktory hlada niekoho na vaznejsie spoznavanie a nie len pisanie „co robis“, kludne sa ozvi pod tento prispevok 😊
@anonym_autor Na fore pre mamicky jej hladas priatela? Nechcem nikoho urazit,ale tu priatela pre 20 rocnu babu nenajdes. Nech hlada medzi rovesnikmi .
Teraz neviem ktorá z vás je viac zúfalá. Či ty že ti je kamarátky až tak ľúto alebo ona že je neschopná hľadať sama.
Nájsť by tu aj našla, len mi je zvláštne že taká super pekná 20 ročná baba nemá vo svojom okolí a na soc. sieťach dostatok mužov, na každý prst 10. lebo realita takejto ženy spravidla je, že si môže vyberať zo zástupov záujemcov, takže za mňa je to trol 🙂.
@anonym_autor Je veriaca katolicka?
Zúfalí ľudí robia zúfalé činy. 😃 Ešte pridaj fotku. Vytlačíme a nalepíme do výkladov
Nájsť by tu aj našla, len mi je zvláštne že taká super pekná 20 ročná baba nemá vo svojom okolí a na soc. sieťach dostatok mužov, na každý prst 10. lebo realita takejto ženy spravidla je, že si môže vyberať zo zástupov záujemcov, takže za mňa je to trol 🙂.
Práveže nemôže vyberať. Pretože ak hľadá prizorneho priateľa, žiaľ takých nie je veľa a mnohi už obsadení.
@anonym_autor Na fore pre mamicky jej hladas priatela? Nechcem nikoho urazit,ale tu priatela pre 20 rocnu babu nenajdes. Nech hlada medzi rovesnikmi .
@marca12 sú tu baby čo majú už dospelých synov
Chudak kamaratka, 20 rokov a ešte nikoho nemá. No ušiel jej už vlak, stará dievka
@unbeholfen zháňajú ťa!
To už je generačný rozdiel. Ja mám 44.
@anonym_autor Je veriaca katolicka?
@anonym_c1672a áno
ma akvarko?
@anonym_autor sem to nedávaj, ver tomu, všetky, ktoré sa tu trochu orientujeme, tu máme s prehľadom nezadaných mužov na MK a ich jedinečných profilov, jasno.
@zmrzlinka2021 keby som svojmu dospelému synovi povedala, že som mu našla frajerku, a ešte takýmto spôsobom, napchal by ma do auta a odviezol k psychiatrovi
@anonym_autor si si istá, že si na správnej stránke? A tvoja kamarátka je nesvojprávna, alebo tak zúfalá, že jej ty nusíš hľadať priateľa na stránke, kde sú prevažne ženy?
@anonym_c1672a áno
@anonym_autor Tak potom kresťanská zoznamka. Tam môže nájsť veriaceho katolíka.
@anonym_autor no myslím si, že krásna mladá kamaratka si priateľa nájde šmahom ruky, či už v škole, na diskotéke, kine, korčuľovaní či prechádzke. Ja by som ťažko bola spokojná s tým, čo mi ho niekto nájde 😏🙃.
@zmrzlinka2021 hej, to ako v tej pesnicke : Ocec i z maceru, hľedajú mi ženu.....
@zmrzlinka2021 hej, to ako v tej pesnicke : Ocec i z maceru, hľedajú mi ženu.....
@margotka17 "leň bi mi nenašli dajakú šaľeňú"...na MK pri čítaní diskusií dosť možné😃
@anonym_autor Tak potom kresťanská zoznamka. Tam môže nájsť veriaceho katolíka.
@anonym_c1672a a čo evanjelici? Alebo židia či budhisti?
@anonym_autor ona je na zeny? 😂Ked to hladas tu
@zmrzlinka2021 áno, máme tu aj single synov 20+ 🤣.
@anonym_autor napíš súkromnú správu, môžme popísať...

Ona vie, źe sa jej ideš hrať na dohadzovačku?