icon

Intuícia, že sa cudzie dievča hodí ku mne

fedroslavisko
5. jan 2026

Zdravím,
asi nie je správne, že si tu idem po radu ale stále nad tým rozmýšľam.
Začnem takto. Som 28 ročný chlap, ktorý je teraz na SK a robí si kurz aby mohol zmeniť konečne prácu (od 17 som pracoval ako čašník). Prišiel som domov na Sk v auguste, pretože ma v Nemecku vyrazili z práce. Bola to aj moja chyba ale nič to nemalo s pracovnou disciplínou ale v hoteli kde som býval som nezodpovedne nechal izbu v zlom stave a potom ako z mojej izby im tiekla voda do pivnice hlavný šéf videl ako strašne vyzerá moja izba. Viem, bol som nezodpovedný idiot.
Môžem o sebe povedať, že či už ako na čašníka alebo na ulici na mňa ženy pokukávali (cvičím a starám sa o seba). Aj keď som ostrihaný vyzerám dobre (nechválim sa) ale urobil som za tie roky progres čo sa týka vzhľadu. Problém ale je, že som sa zameriaval iba na vzhľad a pre moju chybu ma aj vyrazili z práce. Akože pracovne som si odrobil svoje ale tá izba.

V hoteli nebolo až tak dobre ale po kurze rozmýšľam či by som sa chcel vrátiť do toho istého mesta. A teraz si budete asi myslieť, že rozmýšľam detinsky. Ale počas môjho pôsobenia v Nemecku som v autobuse stretával dievča ( podľa tváre a mikiny adidas by som povedal, že pravdepodobne bola Ruska alebo ruská Nemka) , ktoré bolo od pohľadu rezervované, neusmiate no viem, že som mnou flirtovala (noha, pohľady, chvenie sa keď som pri nej sedel). Nikdy som s ňou neprehovoril. Vlastne som už ani nestihol a možno nestihnem. Viem, že o mňa majú záujem dievčatá aj zo SK ale mne to rezervované dievča prišlo také, že nepustí k sebe hocikoho, hľadá správneho partnera, podporí muža a bude mu oporou (niekto kto sa usmieva bez príčiny nemusí byť dobrá povaha) Jednoducho, že by bola vhodná partnerka. Neviem možno je to smiešne ale cítim to tak. Na druhú stranu neviem či chcem zasa ísť do DE. Chcem nejakú radu či ma s podobnými dievčatami niekto skúsenosti (či už z toho štátu, rezervovaná povaha). Prosím o normálne komentáre a nie typu: Choď si do Ruska a bla bla na také nebudem ani odpovedať.

Strana
z4
anonym_9d0f96
5. jan 2026

@fedroslavisko ty mas fakt 28??? 🙈

doriiis
5. jan 2026

Pane bože🤦🏻‍♀️

jaskolka
5. jan 2026

Ja som to prečítala asi 3x ,ale nedáva mi to absolútne nijaký zmysel. Keď vynechám tu úplne zbytočnú časť s izbou a tým,že na teba všetky ženy "pokukujú" to na základe čoho si usúdil,že to dievča by malo o teba záujem? Z toho,že bola rezervovana ,nesmiala sa a poklopkavala nohou? To je akože nový spôsob flirtu? A ak keby, prečo by mala chcieť práve teba? Lebo ty máš taký pocit?
A nemáš taký pocit,že si o sebe myslís trochu priveľa?
PS-co s tým má Adidas mikina a tvár,ze podľa toho si usúdil,že je to nemecka Ruska či Ruska?

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@jaskolka

Ja som to prečítala asi 3x ,ale nedáva mi to absolútne nijaký zmysel. Keď vynechám tu úplne zbytočnú časť s izbou a tým,že na teba všetky ženy "pokukujú" to na základe čoho si usúdil,že to dievča by malo o teba záujem? Z toho,že bola rezervovana ,nesmiala sa a poklopkavala nohou? To je akože nový spôsob flirtu? A ak keby, prečo by mala chcieť práve teba? Lebo ty máš taký pocit?
A nemáš taký pocit,že si o sebe myslís trochu priveľa?
PS-co s tým má Adidas mikina a tvár,ze podľa toho si usúdil,že je to nemecka Ruska či Ruska?

@jaskolka Viem kedy ženy flirtujú a nie nemyslím si o sebe veľa. A hej spoznám to podľa tváre či je to Nemec alebo Rus. Sú tam črty.

midka
5. jan 2026

ja neverim, ze toto napise niekto, kto ma o 2 roky 30 rokov. Prepac, ale toto su nazory tak 16-17 rocnych pubertiakov.....

januska12323
5. jan 2026

Keby si nepísal o práci pomyslím si, že si náš obľúbený unbeholfen. Rozjímanie nad izbou je nepodstatné, sociálne zručnosti ti tiež veľa nehovoria a o určení národnosti podľa vzhľadu si tiež myslím svoje.

fedroslavisko
autor
5. jan 2026

Asi zbytočne píšem na fórum štátu kde viac jak polovica volí progresívcov a berú si príklad zo západnej civilizácie.

anonym_58fac4
5. jan 2026

🤣🤣🤣

luccys
5. jan 2026
@fedroslavisko

Asi zbytočne píšem na fórum štátu kde viac jak polovica volí progresívcov a berú si príklad zo západnej civilizácie.

@fedroslavisko No esteze Nemecko nie je Zapad😏...musel si tam strasne trpiet😄

simsalabim
5. jan 2026
@fedroslavisko

@fedroslavisko no a co si v tej zapadnej civilizacii robil?

anonym_0b2dce
5. jan 2026

Mám kolegyňu z Ruska, zlatá baba, usmievavá, veľmi ochotná, ale s veľmi vysokými nárokmi na muža... ako presne ti pomohla táto info? ... Pozri, keď sa ti v tom meste dobre žilo, vráť sa tam, ale ak to má byť len kvôli žene, o ktorej absolútne nič nevieš, ani či ju tam ešte niekedy stretneš, tak to je úplný úlet...čo ak nemáte nič spoločné a vôbec by ste si nerozumeli? čo keď by ťa odpálkovala, aj keby si ju oslovil? čo ak už toho pravého stretla? a chvela sa a pôsobila pri tebe nervózne, pokukovala, lebo si na ňu čumel a jej to bolo nepríjemné? ... nabudúce treba zobrať gule do rúk a konať...

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@luccys

@fedroslavisko No esteze Nemecko nie je Zapad😏...musel si tam strasne trpiet😄

@luccys No hej jak Slovák nie je východisko. Lebo tu také isté zmýšľanie len za menej peňazí

dadis
5. jan 2026
@fedroslavisko

@luccys No hej jak Slovák nie je východisko. Lebo tu také isté zmýšľanie len za menej peňazí

@fedroslavisko Za mna skor ako na vzhlad by si sa mal zamerat na vzdelavanie. Asi skolu riadne ukoncenu nemas, ked od 17 pracujes, ani rozhlad, ani nadhlad a to, ako asi vyerala ta izba, ked ta za to vyhodili, k tomu sa ani nevyjadrujem.. ak na sebe popravujes,,potom mas sancu najst slusne konzervativen dievca k sebe

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@anonym_0b2dce

Mám kolegyňu z Ruska, zlatá baba, usmievavá, veľmi ochotná, ale s veľmi vysokými nárokmi na muža... ako presne ti pomohla táto info? ... Pozri, keď sa ti v tom meste dobre žilo, vráť sa tam, ale ak to má byť len kvôli žene, o ktorej absolútne nič nevieš, ani či ju tam ešte niekedy stretneš, tak to je úplný úlet...čo ak nemáte nič spoločné a vôbec by ste si nerozumeli? čo keď by ťa odpálkovala, aj keby si ju oslovil? čo ak už toho pravého stretla? a chvela sa a pôsobila pri tebe nervózne, pokukovala, lebo si na ňu čumel a jej to bolo nepríjemné? ... nabudúce treba zobrať gule do rúk a konať...

@anonym_0b2dce Ja viem, že to je detinské. Uvedomujem si to. Ale ja si dávam pozor na ľudí a viem niekedy podľa mimiky spoznať kto a aký je a nemusí ani rozprávať.

jaskolka
5. jan 2026
@fedroslavisko

@jaskolka Viem kedy ženy flirtujú a nie nemyslím si o sebe veľa. A hej spoznám to podľa tváre či je to Nemec alebo Rus. Sú tam črty.

@fedroslavisko tak ale čo s tým má mikina Adidas? Tú nosia len Nemci alebo Rusi?
A podľa toho,čo ty opisujes ako flirt,to by som ja flirtovala s každou druhou osobou v autobuse,a opačne. Lebo pozerať na niekoho a klopkat pri tom nohou môže kľudne znamenať aj to,že dotyčný mi ide na nervy niečím.

jaskolka
5. jan 2026
@januska12323

Keby si nepísal o práci pomyslím si, že si náš obľúbený unbeholfen. Rozjímanie nad izbou je nepodstatné, sociálne zručnosti ti tiež veľa nehovoria a o určení národnosti podľa vzhľadu si tiež myslím svoje.

@januska12323 keby len podľa vzhľadu..on aj podľa mikiny,to už je ozaj "extra"znalosť národnosti 🤣🤣🤣
A áno,tiež mi to pripomína štýl písania tebou spomenutej osoby

anonym_0b2dce
5. jan 2026
@fedroslavisko

@anonym_0b2dce Ja viem, že to je detinské. Uvedomujem si to. Ale ja si dávam pozor na ľudí a viem niekedy podľa mimiky spoznať kto a aký je a nemusí ani rozprávať.

@fedroslavisko ok, aj keď pripustíme, že by si sa jej páčil v tom autobuse... tak čo s tým spravíš, keď sa tam vrátiš po xy mesiacoch? kde ju budeš hľadať? čo keď medzitým odíde niekam aj ona? presťahuje sa, zmení prácu, školu, už nebude chodiť tým busom? čo ak si medzitým niekoho našla a aj keby ste sa stretli, tak by na teba už ani nepozrela?...

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@jaskolka

@fedroslavisko tak ale čo s tým má mikina Adidas? Tú nosia len Nemci alebo Rusi?
A podľa toho,čo ty opisujes ako flirt,to by som ja flirtovala s každou druhou osobou v autobuse,a opačne. Lebo pozerať na niekoho a klopkat pri tom nohou môže kľudne znamenať aj to,že dotyčný mi ide na nervy niečím.

@jaskolka Lebo značku adidas nosia Rusi a Ukrajinci veľmi často

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@anonym_0b2dce

@fedroslavisko ok, aj keď pripustíme, že by si sa jej páčil v tom autobuse... tak čo s tým spravíš, keď sa tam vrátiš po xy mesiacoch? kde ju budeš hľadať? čo keď medzitým odíde niekam aj ona? presťahuje sa, zmení prácu, školu, už nebude chodiť tým busom? čo ak si medzitým niekoho našla a aj keby ste sa stretli, tak by na teba už ani nepozrela?...

@anonym_0b2dce Ja nehovorím, že si nemôžem nájsť niekoho aj tu...ale s mojimi názormi (nezaočkovanie, viac prorusky) to ťažko. Na Sk už nie je cítiť také slovanstvo ako kedysi. Ale ja fakt neviem. Ja viem, že Rusky majú veľké nároky na muža (muž by mal byť mužom). ale zas verím, že sú správne partnerky. Ja nehovorím, že ani medzi Slovenkami sa nenájde správna ale čo tu čítam tak väčšina len chce opustiť svojich partnerov a keď stretne niečo lepšie tak po tom túži.

bluea
5. jan 2026

Pokusim sa ti to vysvetlit jednoducho. To, ze zena niekde v priestore existuje a hladi si svoje a neusmieva sa znamena, ze proste existuje a zije si svoj zivot. Desi ma, ze vo svete existuju dospeli muzi, ktori si v takejto situacii dokazu v mozgu vygenerovat taketo nezmysly. Hovorim ti to naozaj v dobrom, zamysli sa nad sebou a nespravaj sa ako pofiderny uchyl a nechaj zeny zit svoje zivoty. Ked bude mat niekto zaujem s tebou nadviazat kontakt, tak to urobi. Cely tento pribeh je iba v tvojej hlave. Vidaval si sympaticku zenu v autobuse a tam to zacalo aj skoncilo.

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@bluea

Pokusim sa ti to vysvetlit jednoducho. To, ze zena niekde v priestore existuje a hladi si svoje a neusmieva sa znamena, ze proste existuje a zije si svoj zivot. Desi ma, ze vo svete existuju dospeli muzi, ktori si v takejto situacii dokazu v mozgu vygenerovat taketo nezmysly. Hovorim ti to naozaj v dobrom, zamysli sa nad sebou a nespravaj sa ako pofiderny uchyl a nechaj zeny zit svoje zivoty. Ked bude mat niekto zaujem s tebou nadviazat kontakt, tak to urobi. Cely tento pribeh je iba v tvojej hlave. Vidaval si sympaticku zenu v autobuse a tam to zacalo aj skoncilo.

@bluea Okej ale taká žena sa málokomu pozrie do očí...Mne to urobila viac krát...Viem, že ma sledovala nevymýšľam si.

luccys
5. jan 2026

A co ak nie je Ruska? A co ak je nadajboze ockovana? 😃

anonym_25c4a3
5. jan 2026

Viete si predstaviť, že tento chlapec, je vo veku, kedy by reálne už mohol byť otcom? Hlava rodiny, mať stabilnú prácu, hypotéku, rozostavaný dom, manželku a dieťa? Nie? Ktovie prečo..

dadis
5. jan 2026
@fedroslavisko

@bluea Okej ale taká žena sa málokomu pozrie do očí...Mne to urobila viac krát...Viem, že ma sledovala nevymýšľam si.

@fedroslavisko Ak na teba biekto cumi ako tela na nove vrata, tak ti na neho jednoducho pohlad zajde.. najprv nahodou, potom ci stale na teba cumi..potom sa pozries, co to je za uchyla.. nehladaj za tym romantiku..

lindous
5. jan 2026

Tak ja mám veľmi dobrú kamarátku rusku a áno, na prvý pohľad pôsobí odmerane a chladno, no keď ju človek spozná, tak je veľmi milá... zo svojej krajiny odišla na západ (ešte pred vojnou), lebo sa jej to tam nepáčilo, nesúhlasila s fungovaním štátu a s tvojimi proruskými názormi by sa rozhodne nestotožňovala, aj keď odtiaľ pochádza... dokonca tam nechala partnera, aby sem išla za možnosťami... ty si si niečo vysníval, vytvoril si si celú predstavu o nej, dal jej národnosť, vlastnosti, aj názory, ale to môže taaaak veľmi líšiť od skutočnosti... a aj keby bola taká akú si si ju vysníval, snáď nechceš celú svoju budúcnosť postaviť okolo jednej ženy, ktorej ani len meno netušíš

anonym_aa85d7
5. jan 2026
@anonym_25c4a3

Viete si predstaviť, že tento chlapec, je vo veku, kedy by reálne už mohol byť otcom? Hlava rodiny, mať stabilnú prácu, hypotéku, rozostavaný dom, manželku a dieťa? Nie? Ktovie prečo..

@anonym_25c4a3 nestras, taku geneticku informaciu netreba odovzdavat dalej

anonym_58fac4
5. jan 2026
@anonym_25c4a3

@anonym_25c4a3 No ja dufam, ze tento sa rozmnozovat nebude...

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@anonym_25c4a3

@anonym_25c4a3 Neberiem si manželku len tak žeby bolo vieš ;) Hlavne, že sa tu rozplývate z hercov jak Koleník čo podporuje progresívcov 😂

ria_sprout
5. jan 2026
@fedroslavisko

No keď si to zhodnotil takto tak čo iné radiť ako chod do Ruska, tam na teba tiež budú pokukovat ženy neboj 😂 a dokonca to určite budú rusky.
@fedroslavisko len možno skončíš na fronte, alebo umuceny ale aspoň nebudú ti progresívci hrozni ti radiť. 🤣

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@lindous

Tak ja mám veľmi dobrú kamarátku rusku a áno, na prvý pohľad pôsobí odmerane a chladno, no keď ju človek spozná, tak je veľmi milá... zo svojej krajiny odišla na západ (ešte pred vojnou), lebo sa jej to tam nepáčilo, nesúhlasila s fungovaním štátu a s tvojimi proruskými názormi by sa rozhodne nestotožňovala, aj keď odtiaľ pochádza... dokonca tam nechala partnera, aby sem išla za možnosťami... ty si si niečo vysníval, vytvoril si si celú predstavu o nej, dal jej národnosť, vlastnosti, aj názory, ale to môže taaaak veľmi líšiť od skutočnosti... a aj keby bola taká akú si si ju vysníval, snáď nechceš celú svoju budúcnosť postaviť okolo jednej ženy, ktorej ani len meno netušíš

@lindous Vlastne tá chladnosť mi príde taká nefalšovaná vieš

Strana
z4