Intuícia, že sa cudzie dievča hodí ku mne
Zdravím,
asi nie je správne, že si tu idem po radu ale stále nad tým rozmýšľam.
Začnem takto. Som 28 ročný chlap, ktorý je teraz na SK a robí si kurz aby mohol zmeniť konečne prácu (od 17 som pracoval ako čašník). Prišiel som domov na Sk v auguste, pretože ma v Nemecku vyrazili z práce. Bola to aj moja chyba ale nič to nemalo s pracovnou disciplínou ale v hoteli kde som býval som nezodpovedne nechal izbu v zlom stave a potom ako z mojej izby im tiekla voda do pivnice hlavný šéf videl ako strašne vyzerá moja izba. Viem, bol som nezodpovedný idiot.
Môžem o sebe povedať, že či už ako na čašníka alebo na ulici na mňa ženy pokukávali (cvičím a starám sa o seba). Aj keď som ostrihaný vyzerám dobre (nechválim sa) ale urobil som za tie roky progres čo sa týka vzhľadu. Problém ale je, že som sa zameriaval iba na vzhľad a pre moju chybu ma aj vyrazili z práce. Akože pracovne som si odrobil svoje ale tá izba.
V hoteli nebolo až tak dobre ale po kurze rozmýšľam či by som sa chcel vrátiť do toho istého mesta. A teraz si budete asi myslieť, že rozmýšľam detinsky. Ale počas môjho pôsobenia v Nemecku som v autobuse stretával dievča ( podľa tváre a mikiny adidas by som povedal, že pravdepodobne bola Ruska alebo ruská Nemka) , ktoré bolo od pohľadu rezervované, neusmiate no viem, že som mnou flirtovala (noha, pohľady, chvenie sa keď som pri nej sedel). Nikdy som s ňou neprehovoril. Vlastne som už ani nestihol a možno nestihnem. Viem, že o mňa majú záujem dievčatá aj zo SK ale mne to rezervované dievča prišlo také, že nepustí k sebe hocikoho, hľadá správneho partnera, podporí muža a bude mu oporou (niekto kto sa usmieva bez príčiny nemusí byť dobrá povaha) Jednoducho, že by bola vhodná partnerka. Neviem možno je to smiešne ale cítim to tak. Na druhú stranu neviem či chcem zasa ísť do DE. Chcem nejakú radu či ma s podobnými dievčatami niekto skúsenosti (či už z toho štátu, rezervovaná povaha). Prosím o normálne komentáre a nie typu: Choď si do Ruska a bla bla na také nebudem ani odpovedať.
@jaskolka Lebo značku adidas nosia Rusi a Ukrajinci veľmi často
@fedroslavisko čiže keby to bola Slovenka,Polka, Maďarka alebo hocijaká iná príslušnosť, tak neexistuje,lebo mala črty Rusky a mikinu,akú nosia často Nemky a Rusky...a pozrela ti do očí,takže hotovo,už flirtuje
Človeče,ty máš úžasnú schopnosť si z úplnej maličkosti vytvoriť celý príbeh
A teraz tu je iný , úplne vykonštruovany príbeh ,aký mohla pokojne napísať na MK ona -
-ahoj, žijem nejaku dobu v Nemecku,inak pochádzam z Čiech,a v autobuse má stále sleduje nejaký divný chlapík,čumi na mňa ,aj na moju obľúbenú mikinu, ktorú som dostala od svojho priateľa a nosím ju veľmi rada
Som z toho chlapíka nervózna, normálne musím klopkat nohou,ako mi vadí,že stale sa snaží sa dostat ku mne,keď sme spolu v autobuse. Snažím sa vyzerať nezaujato,nedávať mu to najavo,ale už mi to vadí natoľko,že som na neho aj priamo pozerala, či mu dopne,ako hlúpo sa správa. No nedoplo,aj keď som mu párkrát pozerala priamo do očí.
Čo mám robiť? Čo ak je to dajaky úchylak?
No keď si to zhodnotil takto tak čo iné radiť ako chod do Ruska, tam na teba tiež budú pokukovat ženy neboj 😂 a dokonca to určite budú rusky.
@fedroslavisko len možno skončíš na fronte, alebo umuceny ale aspoň nebudú ti progresívci hrozni ti radiť. 🤣
@ria_sprout Lebo v EU si žijeme jak páni len z roboty do roboty jak bioroboti 😂
@fedroslavisko no tak čo preboha tu ešte robis vážne
@lindous Presne zmyslanie tohoto chlapca je vyplod propagandy typu manosfera, ak odhliadnem od antivax a kremelskej.. chalan ma iq tykve.. radsej nech sniva o imaginarnych slavienach a Nastenkach, nez aby sa zoznamoval v skutocnosti
@dadis Vieš ja si nezoberiem len tak hocikoho aby som nebol sám....Však väčšina žien tu čo vypisuje tak hľadá a čaká na niečo lepšie
@fedroslavisko koľkio žiadostí o prácu do moskvy si poslal tento mesiac?
@lindous Vlastne tá chladnosť mi príde taká nefalšovaná vieš
@fedroslavisko a ten zyvšok komentu, že vôbec nemusí mať takú povahu a názory ako si si vykonštroval, už si nečítal? aj na Slovensku žijú rôzne národnosti, aj inde vo svete, zároveň to že je niekto danej národnosti, neznamená, že bude mať aj dané zmýšľanie, obzvlášť ak svoju krajinu opustil... miesto na život si vyberaj podľa iných kritérií
@fedroslavisko koľkio žiadostí o prácu do moskvy si poslal tento mesiac?
@anonym_25c4a3 Ale ved tam sa nepracuje...tam ludia dostavaju peniaze len tak...len v zlej EU treba pre peniaze do prace chodit😏
@anonym_25c4a3 Ale ved tam sa nepracuje...tam ludia dostavaju peniaze len tak...len v zlej EU treba pre peniaze do prace chodit😏
@luccys Nie radšej doma budem ako byť pri zlých slniečkárov :(
@luccys Nie radšej doma budem ako byť pri zlých slniečkárov :(
@fedroslavisko tak koľko? Koľko pohovorov si mal do moskvy?
@fedroslavisko tak koľko? Koľko pohovorov si mal do moskvy?
@anonym_25c4a3 Nie je pás :(
Minuta ticha za moju adidas mikinu, ktora bude este dnes vyradena zo satnika.
@fedroslavisko a ten zyvšok komentu, že vôbec nemusí mať takú povahu a názory ako si si vykonštroval, už si nečítal? aj na Slovensku žijú rôzne národnosti, aj inde vo svete, zároveň to že je niekto danej národnosti, neznamená, že bude mať aj dané zmýšľanie, obzvlášť ak svoju krajinu opustil... miesto na život si vyberaj podľa iných kritérií
@lindous Ja nehovorím, že som extra veľký rusofil. len ja neviem. intuícia
Dobrosrdeční slniečkári som si myslel, že vy sa nedokážete ľuďom smiať 😉
@lindous Ja nehovorím, že som extra veľký rusofil. len ja neviem. intuícia
@fedroslavisko tá intuícia sú iba pobláznené hormóny, z toho, že ti padla do oka
@fedroslavisko tá intuícia sú iba pobláznené hormóny, z toho, že ti padla do oka
@lindous Možno ma viac priťahuje takáto osoba...rezervovaná
Nechcem kazit iluzie, ale z 99% Rusi, ktori su na tom fuj fuj zapade, nie su moc proruski v style, ze s tymi slovenskimi rusofilmi by si moc nerozumeli, ale su skor progresivni. A vacsina z nich je aj ockovana. Takze aby si nebol sklamany 🙂
Nechcem kazit iluzie, ale z 99% Rusi, ktori su na tom fuj fuj zapade, nie su moc proruski v style, ze s tymi slovenskimi rusofilmi by si moc nerozumeli, ale su skor progresivni. A vacsina z nich je aj ockovana. Takze aby si nebol sklamany 🙂
@anonym_6bb72b a dokonca je medzi nimi mnoho Ukrajincov, ktovie čo by povedal keby zistil že slečna v autobuse je z UA , črty majú podobné 😅
@anonym_6bb72b Tak hlavne pri nich ostalo to, že muži sú mužmi a ženy ženami....podľa prejavu, správania a obliekania
@lindous Možno ma viac priťahuje takáto osoba...rezervovaná
@fedroslavisko keď píšeš, že ženy, zákazníčky a tak s tebou flirtujú, tak jasné, že chceš čo nemôžeš mať... a áno, môže ťa priťahovať takýto typ žien... ale to nie je o tejto jednej konkrétnej, o ktorej nič nevieš, ani či by si ju ešte niekedy videl... dorob si kurzy a potom sa poobzeraj po pracovných možnostiach, možnostiach bývania v rôznych krajinách, mestách a podľa toho sa rozhoduj kam pôjdeš ďalej... ženy, také aj onaké, sú všade
@anonym_6bb72b a dokonca je medzi nimi mnoho Ukrajincov, ktovie čo by povedal keby zistil že slečna v autobuse je z UA , črty majú podobné 😅
@ria_sprout ved to. A teda v DE je ich pozehnane, takze je skor sanca, ze je to Ukrajinka, nez Ruska.
@anonym_6bb72b Tak hlavne pri nich ostalo to, že muži sú mužmi a ženy ženami....podľa prejavu, správania a obliekania
@fedroslavisko coze? Prosim ta, aky prejav? Ved ste sa v zivote nerozpravali. My ostatne nie sme zenami? 🙂
@fedroslavisko coze? Prosim ta, aky prejav? Ved ste sa v zivote nerozpravali. My ostatne nie sme zenami? 🙂
@anonym_6bb72b No napríklad De už sa ženy chovajú jak muži a naopak ;)
@fedroslavisko Myslis ako Vitas?? Chlapce, ty prestan uz rozmyslat v jednoduchych vzorcoch, sup knizka do ruky a ziskavaj vseobecny prehlad o svete. Svet nie je CB a jednoduchy..
@anonym_6bb72b No napríklad De už sa ženy chovajú jak muži a naopak ;)
@fedroslavisko tvoje správanie tiež nie je úplne mužné, keď si staviaš vzdušné zámky ako puberťáčka namiesto toho, aby si ju oslovil jak chlap, keď si mal príležistosť

Tak ja mám veľmi dobrú kamarátku rusku a áno, na prvý pohľad pôsobí odmerane a chladno, no keď ju človek spozná, tak je veľmi milá... zo svojej krajiny odišla na západ (ešte pred vojnou), lebo sa jej to tam nepáčilo, nesúhlasila s fungovaním štátu a s tvojimi proruskými názormi by sa rozhodne nestotožňovala, aj keď odtiaľ pochádza... dokonca tam nechala partnera, aby sem išla za možnosťami... ty si si niečo vysníval, vytvoril si si celú predstavu o nej, dal jej národnosť, vlastnosti, aj názory, ale to môže taaaak veľmi líšiť od skutočnosti... a aj keby bola taká akú si si ju vysníval, snáď nechceš celú svoju budúcnosť postaviť okolo jednej ženy, ktorej ani len meno netušíš
@lindous Presne zmyslanie tohoto chlapca je vyplod propagandy typu manosfera, ak odhliadnem od antivax a kremelskej.. chalan ma iq tykve.. radsej nech sniva o imaginarnych slavienach a Nastenkach, nez aby sa zoznamoval v skutocnosti