icon

Išli by ste do vzťahu s touto ženou?

Včera o 08:53

Dobrý deň, toto je otázka na mužov.

Zoznámite sa so ženou, je pekná, aj inteligentná. Ale zdá sa vám nepoužiteľná do života. Nikdy nebola vydatá, nemá deti. Nemá vodičák, ani auto, ani vlastný byt, a tak sa pýtate, kde dávala tie peniaze celý život? Robí v štátnej správe, nemá nejaké ambície, chce tam byť až do dôchodku podľa možnosti, ani podnikať, ani rásť. 20r života na rovnakej pozícii, na rovnakom mieste, v rovnakej detskej izbe. Išli by ste do vzťahu s touto ženou?

Strana
z4
anonym_0223f3
Včera o 08:58

@anonym_autor Nie. Všetko, co si napísal, sú dôvody, ktoré vysvetľujú, prečo je sama. A rovnaký postoj mám aj k mužom tohto typu. Sú v živote nepoužiteľní.

anonym_197ac0
Včera o 09:00

Pre niekoho nepouzitelna a pre niekoho hej
Ľudia su rozní a chcú rôzne veci
Mne by to neva byť chlap
A ani mi to neva u chlapa
Mňa zaujimaju iné hodnoty

anonym_e1e605
Včera o 09:03
@anonym_197ac0

Pre niekoho nepouzitelna a pre niekoho hej
Ľudia su rozní a chcú rôzne veci
Mne by to neva byť chlap
A ani mi to neva u chlapa
Mňa zaujimaju iné hodnoty

@anonym_197ac0 keď ti toto všetko "neva", tak ma zaujíma, ako by si si život s takým mužom predstavovala. V jeho detskej izbe..

anonym_197ac0
Včera o 09:04
@anonym_e1e605

@anonym_197ac0 keď ti toto všetko "neva", tak ma zaujíma, ako by si si život s takým mužom predstavovala. V jeho detskej izbe..

@anonym_e1e605 môže bývať u mňa
Žiadny problém

autor
Včera o 09:05
@anonym_197ac0

@anonym_e1e605 môže bývať u mňa
Žiadny problém

@anonym_197ac0 čiže by si chcela chlapa, ktorý nič nemá, nemá žiadne ambície, nešoféruje a je doma pripútaný k svojej mame?

anonym_197ac0
Včera o 09:07
@anonym_autor

@anonym_197ac0 čiže by si chcela chlapa, ktorý nič nemá, nemá žiadne ambície, nešoféruje a je doma pripútaný k svojej mame?

@anonym_autor to ze je pripútaný k mame neznamena, že nemôže byť pripútaný aj k niekomu inému
A čo že nič nemá, veď to je jeho vec, čo mam s tým ja
Karierne ambicie pre mňa nemusí mať,hlavne aby medziludsky bol ok
A ze nesoferuje ako už vôbec nevidím problém,ani neviem v čom by mi to malo vadiť

jblheart
Včera o 09:07

Záleží akého vzťahu.. Vzťah - partneri/manželia s cieľom založiť rodinu ? Väčšina asi povie že nie. Vzťahu kamaráti z výhodami ? Väčšina asi povie a prečo nie ? 😀

autor
Včera o 09:08
@jblheart

Záleží akého vzťahu.. Vzťah - partneri/manželia s cieľom založiť rodinu ? Väčšina asi povie že nie. Vzťahu kamaráti z výhodami ? Väčšina asi povie a prečo nie ? 😀

@jblheart vzťah, nie kamarátstvo s výhodami, reálny vzťah s budúcnosťou.

patrike
Včera o 09:12

To zalezi len na tebe, ci ti taka vyhovuje alebo nie. Nie je dovod pytat si tu schvalenie od UV strany modreho konika. Proste nie kazdy je ambiciozny a snazi sa nieco dosiahnut. O platoch v statnej sprave si nerob iluzie, otazka "kam dava peniaze" je dost od veci.

januska12323
Včera o 09:13

Aký plat čakáš od štátnej správy? Asi aj kvôli tomu sa stále neodstahovala, lebo na to proste nemá.

autor
Včera o 09:13
@patrike

To zalezi len na tebe, ci ti taka vyhovuje alebo nie. Nie je dovod pytat si tu schvalenie od UV strany modreho konika. Proste nie kazdy je ambiciozny a snazi sa nieco dosiahnut. O platoch v statnej sprave si nerob iluzie, otazka "kam dava peniaze" je dost od veci.

@patrike a ak by to bol muž? V štátnej správe? Žijúci doma u mamky v detskej izbe? Bez cieľov, bez peňazí, bez auta?, bez ambícií?

anonym_0223f3
Včera o 09:17
@anonym_autor

@patrike a ak by to bol muž? V štátnej správe? Žijúci doma u mamky v detskej izbe? Bez cieľov, bez peňazí, bez auta?, bez ambícií?

@anonym_autor Načo vôbec zbieraš do života takýto odpad a potom tu zakladáš zbytočné diskusie. Keď vidím, že mi niekto nevyhovuje, tak ho ani neriešim. Ľudí je ako sračiek, hľadaj niečo lepšie.

anonym_197ac0
Včera o 09:19
@anonym_autor

@anonym_autor veľa je takých chlapov/žien a majú vzťah
Veľa je takých chlapov/žien co majú všetko to co ,, chýba,, v opise a nemajú vzťah
Takže to je také ...🤔

autor
Včera o 09:20
@anonym_0223f3

@anonym_autor Načo vôbec zbieraš do života takýto odpad a potom tu zakladáš zbytočné diskusie. Keď vidím, že mi niekto nevyhovuje, tak ho ani neriešim. Ľudí je ako sračiek, hľadaj niečo lepšie.

@anonym_0223f3 čiže žena pracujúca v štátnej správe bez nejakých ambícií, žijúca doma u mami je odpad?

anonym_47dd88
Včera o 09:21

Ešte by bolo zaujímavé vedieť, či a aké koníčky má, či je spoločenská, či má kopec kamarátov, ktorí ju majú radi. Čo robí napr. po práci. Dobrovoľníctvo, jazda na bicykli, turistika, sadí kvety pred panelákom? Čokoľvek...
Lebo ak fakt nič, tak potom nič.

jblheart
Včera o 09:22
@anonym_autor

@jblheart vzťah, nie kamarátstvo s výhodami, reálny vzťah s budúcnosťou.

@anonym_autor Tak by som povedal že neviem... Určite by som chcel niekoho najprv viac spoznať predtým než ho "odsúdim" len na základe informácií z druhej ruky. Možno je spokojná tam kde je, nie každý má črty alebo ambície sa škriabať kariérnym rebríčkom. To že nemá vlastné bývanie nie je v dnešnej dobe nič špeciálne. Možno sa neplánuje usadiť lebo nemá s kým, možno plánuje cestovať a preto radšej býva v podnájme alebo v rodičovskom bývaní. Chce vôbec mať deti a vydávať sa ? Špekulovať môžeme aj do rána, takže ako som spomínal - najlepšie je osobne spoznať osobu a zbytočne nerobiť závery.

autor
Včera o 09:25
@jblheart

@anonym_autor Tak by som povedal že neviem... Určite by som chcel niekoho najprv viac spoznať predtým než ho "odsúdim" len na základe informácií z druhej ruky. Možno je spokojná tam kde je, nie každý má črty alebo ambície sa škriabať kariérnym rebríčkom. To že nemá vlastné bývanie nie je v dnešnej dobe nič špeciálne. Možno sa neplánuje usadiť lebo nemá s kým, možno plánuje cestovať a preto radšej býva v podnájme alebo v rodičovskom bývaní. Chce vôbec mať deti a vydávať sa ? Špekulovať môžeme aj do rána, takže ako som spomínal - najlepšie je osobne spoznať osobu a zbytočne nerobiť závery.

@jblheart no ak je 20r na rovnakej pozícii, a dostať sa do štátnej správy sa ti nepodarí hneď po VŠ škole, tak má minimálne 45r. Čiže za celý ten čas, by si nenašetrila na nič?

anonym_42c424
Včera o 09:28

@anonym_autor Ak je na pracovisku spokojná, má dobré šéfstvo, kolektív, dochádzanie, prečo by tam nemala byť ? Prečo by jej to nemalo vyhovovať. Má ísť z istého do neistého a neznámeho, len preto, aby bola zmena ?
Nie je hanba, ano nič neobvyklé robiť jednu prácu, ak ju baví.

autor
Včera o 09:29
@anonym_42c424

@anonym_autor Ak je na pracovisku spokojná, má dobré šéfstvo, kolektív, dochádzanie, prečo by tam nemala byť ? Prečo by jej to nemalo vyhovovať. Má ísť z istého do neistého a neznámeho, len preto, aby bola zmena ?
Nie je hanba, ano nič neobvyklé robiť jednu prácu, ak ju baví.

@anonym_42c424 a ak by to bol muž? 45r, VŠ, pracujúci v štátnej správe, sám, žijúci doma u mami, bez úspor, bez auta, bez VP?

anonym_0223f3
Včera o 09:29
@anonym_autor

@anonym_0223f3 čiže žena pracujúca v štátnej správe bez nejakých ambícií, žijúca doma u mami je odpad?

@anonym_autor Partnerský trh je trh ako každý iný. To schopné sa predá ako prvé. Schopné znamená šikovné, vzdelané, ambiciózne, také, čo sa vie postarať o seba aj o budúcu rodinu. Tento tvor sa zasekol niekde v 18ke a už minimálne 20 rokov sa nikam nehýbe.
Človek okolo 45ky, žijúci u matky, bez vlastného bývania, bez auta, vodičáku, úspor... to je stratená existencia. Predpokladám, ze zárobok končí v cigaretách, alkohole alebo v nejakej inej závislosti a hlavnou témou rozhovorov je ako sa nič nedá, aká je ťažká doba, ako sa tu zle žije, ako iní dostali všetko zadarmo... Kto si toto uviaze na krk, časom oľutuje.

anonym_42c424
Včera o 09:32
@anonym_autor

@anonym_42c424 a ak by to bol muž? 45r, VŠ, pracujúci v štátnej správe, sám, žijúci doma u mami, bez úspor, bez auta, bez VP?

@anonym_autor Ak s jej životným štýlom nie si stotožnený, choď ďalej a nerýp sa teda v osobe, ktorú nepoznáš. A nepoznáš ani jej životné okolnosti prečo žije tak, ako žije.

autor
Včera o 09:34
@anonym_0223f3

@anonym_autor Partnerský trh je trh ako každý iný. To schopné sa predá ako prvé. Schopné znamená šikovné, vzdelané, ambiciózne, také, čo sa vie postarať o seba aj o budúcu rodinu. Tento tvor sa zasekol niekde v 18ke a už minimálne 20 rokov sa nikam nehýbe.
Človek okolo 45ky, žijúci u matky, bez vlastného bývania, bez auta, vodičáku, úspor... to je stratená existencia. Predpokladám, ze zárobok končí v cigaretách, alkohole alebo v nejakej inej závislosti a hlavnou témou rozhovorov je ako sa nič nedá, aká je ťažká doba, ako sa tu zle žije, ako iní dostali všetko zadarmo... Kto si toto uviaze na krk, časom oľutuje.

@anonym_0223f3 nie, ona nepije, ani nefajčí, cvičí, negambluje.

autor
Včera o 09:34
@anonym_42c424

@anonym_autor Ak s jej životným štýlom nie si stotožnený, choď ďalej a nerýp sa teda v osobe, ktorú nepoznáš. A nepoznáš ani jej životné okolnosti prečo žije tak, ako žije.

@anonym_42c424 poznám ju 18r, dovolím si povedať, že dosť dobre.

anonym_ef3799
Včera o 09:35

Co hovoris na jej rodicov, su to dobri ludia alebo je tam nejaky problem - napriklad choroby, alkoholizmus a pod? Podporuje financne tych rodicov? Ked ides do jej rodiny, co tam vidis, citis, paci sa ti tam, prijemne ti tam je, su to dobri ludia?

V dlhodobom vztahu sa prejavia modely nasej povodnej rodiny. Tak ako u teba tvojej, tak u nej z tej jej.

Ak ta pritahuje, tak niekedy je to o tom, ze mozno mas nieco v sebe objavit, co ona ma a ty nie a naopak. Vztah, z dlhodobeho hladiska visi na otazke: Si ochotny rast v smere svojho partnera, aj ked je iny ako ty? Alebo ta ta inakost bude casom iritovat natolko, ze z toho budu same konflikty?

Ludia sa nezmenia preto, ze to potrebujeme my. Ale preto, ked tu potrebu zmeny citia sami.

Ked je zena neambiciozna a trochu utiahnuta, nemusito to znamenat nic zle. Do urcitej miery je mozno aj pokorna, pracovita, pokojna - co ak ty si opak, moze byt prijemne, bezpecne, vie ti vybudovat domov, kde sa ukludnis, kde najdes oazku pokoja. Ty naopak dokazes ponuknut jej dynamickejsie aktivity - otazne je, ci sa chce pridat, na vylety, na sporty atd... Pripadne a by boli deti, ako ich budete viest, ako velmi si ochotny sa ty starat, aky ty mas model v hlave...

Konik ti neodpovie.

anonym_42c424
Včera o 09:35
@anonym_autor

@anonym_autor Ale čo je teba vlastne do jej peňazí a úspor, nech by bola, aká bola. A odkiaľ vieš takéto prudko osobné veci, že nemá nič našetrené ?

anonym_42c424
Včera o 09:37
@anonym_ef3799

Co hovoris na jej rodicov, su to dobri ludia alebo je tam nejaky problem - napriklad choroby, alkoholizmus a pod? Podporuje financne tych rodicov? Ked ides do jej rodiny, co tam vidis, citis, paci sa ti tam, prijemne ti tam je, su to dobri ludia?

V dlhodobom vztahu sa prejavia modely nasej povodnej rodiny. Tak ako u teba tvojej, tak u nej z tej jej.

Ak ta pritahuje, tak niekedy je to o tom, ze mozno mas nieco v sebe objavit, co ona ma a ty nie a naopak. Vztah, z dlhodobeho hladiska visi na otazke: Si ochotny rast v smere svojho partnera, aj ked je iny ako ty? Alebo ta ta inakost bude casom iritovat natolko, ze z toho budu same konflikty?

Ludia sa nezmenia preto, ze to potrebujeme my. Ale preto, ked tu potrebu zmeny citia sami.

Ked je zena neambiciozna a trochu utiahnuta, nemusito to znamenat nic zle. Do urcitej miery je mozno aj pokorna, pracovita, pokojna - co ak ty si opak, moze byt prijemne, bezpecne, vie ti vybudovat domov, kde sa ukludnis, kde najdes oazku pokoja. Ty naopak dokazes ponuknut jej dynamickejsie aktivity - otazne je, ci sa chce pridat, na vylety, na sporty atd... Pripadne a by boli deti, ako ich budete viest, ako velmi si ochotny sa ty starat, aky ty mas model v hlave...

Konik ti neodpovie.

@anonym_ef3799 Napísala si to pekne a pravdivo.
Ale pri 45 ročných ľuďoch asi už deti neprichádzajú do úvahy.

anonym_42c424
Včera o 09:40
@anonym_autor

@anonym_42c424 poznám ju 18r, dovolím si povedať, že dosť dobre.

@anonym_autor 18 rokov ju poznáš dosť dobre a ideš sa pýtať na názor ľudí, čo ju nepoznajú. Za 18 rokov nevieš, čo a ako ?

autor
Včera o 09:41
@anonym_42c424

@anonym_autor 18 rokov ju poznáš dosť dobre a ideš sa pýtať na názor ľudí, čo ju nepoznajú. Za 18 rokov nevieš, čo a ako ?

@anonym_42c424 ale nie som s ňou vo vzťahu, i keď by to prichádzalo do úvahy. Ale mám tam tie ale. A preto sa pýtam aj iných mužov, čo by išli s takou ženou do vzťahu a iných žien teda, už keď máte potrebu sa vyjadriť, či by ste s takýmto mužom budovali vzťah.

anonym_47dd88
Včera o 09:48

Autor, aj odpovieš na otázku, či má nejaké koníčky, záľuby, kamarátov, čomu sa venuje vo voľnom čase?
Lebo stále opakuješ len, že nemá vodičák, byt, ambície...

anonym_e44dc4
Včera o 09:48

Keby to bola mladá žena s takýmto opisom, tak by som tomu kľudne dala šancu, budovať niečo spolu. Ale v 45-ťke to už je také, nijaké. A hlavne, ak ona nemá žiadne ambície.
Za mlada som ani ja nepozerala na to, čo mal môj ex vyštudované, akú prácu (nič moc teda), že nemal vlastné bývanie, ani úspory. Ale teraz, takmer v rovnakom veku ako spomínaná žena, by som už o takého človeka nestála. Už človek pozerá aj na to, ako by chcel ďalej žiť, fungovať. A či už z pohľadu chlapa či ženy, začínať vzťah s nesamostatnou osobou by bolo pre mňa úplne zbytočné riziko.

anonym_42c424
Včera o 09:49
@anonym_autor

@anonym_42c424 ale nie som s ňou vo vzťahu, i keď by to prichádzalo do úvahy. Ale mám tam tie ale. A preto sa pýtam aj iných mužov, čo by išli s takou ženou do vzťahu a iných žien teda, už keď máte potrebu sa vyjadriť, či by ste s takýmto mužom budovali vzťah.

@anonym_autor Ak poznáš teda jej zázemie, rodičov a vieš, že sa jedná o slušnú rodinu a ženu, prečo to neskúsiť. Veď sám píšeš, že ona nepije, nefajčí, cvičí.
Musíš vedieť sám, ale pozvaním na kávu by sa podľa mňa nič nepokazilo, o nič by si neprišiel. A videl by si ako komunikuje, správa sa pri mužovi. Keby ste aj spolu pár krát išli na rande a zistil by si, že to nie je to pravé orechové, ste dospelí ľudia. V kľude si vysvetlíte, že by to asi neklapalo ..

Strana
z4