Je môj Tinder profil v poriadku?
Ahojte,
chcel by som sa vas spytat na nazor, nakolko v mojom okoli uz vsetci maju vztah/deti a nikdy nepouzivali ziadne online zoznamky.
Rozhodol som sa prvy krat vyskusat Tinder na najdenie seriozneho vztahu, nacital som si z redditu a modreho konika infomacii kolko sa dalo a spisal som si bio. Je podla vas v poriadku alebo je tam nejaky "red flag"?
Mam 30 rokov.
"Pracujúci človek, ktorý si cení pokoj a pohodu. Hlavnými hodnotami vo vzťahu sú pre mňa dôvera, rešpekt a komunikácia.
Vo voľnom čase rád čítam fantasy (The Burning, aktuálne Malazan Book of the Fallen), cvičím, hrám PC hry, pozriem dobrý film alebo seriál – rád sa vraciam k tomu, čo som už raz videl.
Milujem improv comedy, napríklad Whose Line Is It Anyway?.
Ideálny večer – prechádzka, večera, film."
Dakujem za odpovede
No podľa mňa pohoda ale pre mňa osobne dosť suché...mňa na zoznamke napr. zaujme muž so zmyslom pre humor, ak tam má niečo vtipné napísané...kedže pre mňa je úsmev, smiech a dobrá nálada určite to, čo ma na mužovi najviac priťahuje. Ale to je môj subjektívny názor.
No podľa mňa pohoda ale pre mňa osobne dosť suché...mňa na zoznamke napr. zaujme muž so zmyslom pre humor, ak tam má niečo vtipné napísané...kedže pre mňa je úsmev, smiech a dobrá nálada určite to, čo ma na mužovi najviac priťahuje. Ale to je môj subjektívny názor.
@earlgrey dakujem, ktoru cast by si odporucila dat prec, ak by som tam chcel pridat nieco vtipne? (mam pocit, ze uz skoro dosahujem character limit)
@earlgrey dakujem, ktoru cast by si odporucila dat prec, ak by som tam chcel pridat nieco vtipne? (mam pocit, ze uz skoro dosahujem character limit)
@martiin1 Ja by som vynechala to, aké knihy máš rád a čo momentálne čítaš a aj to, že opakovane si pozrieš dobrý film. Toto môžeš s dotyčnou osobou rozoberať v súkromnom rozhovore a tým pádom tam máš dosť miesta na napísanie niečo iného 🤷♀️
Pri pohode a pokoji mi prvé napadlo, že asi nechceš nikam chodiť na rande, iba byť doma. Pri dôvere, že si možno žiarlivý, pri rešpekte, že môžeš byť manipulátor. A ešte pri PC hrách, že môžeš byť závislák 😁
A teraz vážne, ja by som vynechal tie PC hry, alebo aspoň doplnil, že ich hráš iba občas, inak je to podľa mňa fajn.
@martiin1 Ja by som vynechala to, aké knihy máš rád a čo momentálne čítaš a aj to, že opakovane si pozrieš dobrý film. Toto môžeš s dotyčnou osobou rozoberať v súkromnom rozhovore a tým pádom tam máš dosť miesta na napísanie niečo iného 🤷♀️
@earlgrey dakujem moc za radu, idem teda na asi 40tu iteraciu :D
Pri pohode a pokoji mi prvé napadlo, že asi nechceš nikam chodiť na rande, iba byť doma. Pri dôvere, že si možno žiarlivý, pri rešpekte, že môžeš byť manipulátor. A ešte pri PC hrách, že môžeš byť závislák 😁
A teraz vážne, ja by som vynechal tie PC hry, alebo aspoň doplnil, že ich hráš iba občas, inak je to podľa mňa fajn.
@cutespider Tak to uz neviem co tam mam pisat :( ja rad niekam pojdem, len nie na chaoticke, hlucne miesta s velkym poctom ludi (koncerty a podobne). Do lesa, na turu, lyzovat nie je problem.
Ja by som velmi rad PC hry stale hral, ale bohuzial ma to uz nejak vekom omrzelo. Kazdych par mesiacov sa ale vratim k jednej sezonnej hre, preto to tam mam zmienene.
Ja by som sa na to vysrala. Aj tak nejde o to, co tam mas napisane. Pojde v prvom rade o fotku a v druhom, ako budes komunikovat pri kontakte. Zbytocne to nekomplikuj
Na zoznamky nechodím ale prvé čo mi napadlo, že si nudný človek. Daj tam niečo zaujímavé o sebe alebo vtipné. O knihách a filmoch sa rozpisovať nemusíš, stačí napísať, že rád čítaš a pozeráš filmy.
@cutespider Tak to uz neviem co tam mam pisat :( ja rad niekam pojdem, len nie na chaoticke, hlucne miesta s velkym poctom ludi (koncerty a podobne). Do lesa, na turu, lyzovat nie je problem.
Ja by som velmi rad PC hry stale hral, ale bohuzial ma to uz nejak vekom omrzelo. Kazdych par mesiacov sa ale vratim k jednej sezonnej hre, preto to tam mam zmienene.
@martiin1 prestan pouzivat cudzie sliva 😉
Prílš sterilné, nudné a nie je sa tam čoho chytiť.
@martiin1 Hlavne si nenapisal, koho hladas.
@martiin1 mňa by skôr zaujalo niečo takéto:
Pokojný chlap s fungujúcim životom.
Pracujem, cvičím, viem vypnúť hlavu a dramatické mám rád len filmy. Vzťah beriem vážne – dôvera, rešpekt a otvorená komunikácia nie sú frázy, ale základ. (Áno, viem hovoriť o veciach skôr, než z nich vznikne problém.)
Vo voľnom čase fantasy, tréning, PC hry a filmy.
Momentálne Malazan – ak vieš, vieš.
Milujem improv comedy – inteligentný humor > lacné vtipy.
„Welcome to the points where everything’s made up…“
Presne tak by mala fungovať aj prvá správa 😉
Ideálny večer?
Prechádzka, dobrá večera, film – a pocit, že nikam to netlačíme, ale obom je fajn.
mne sa praveze konkretne veci ako knihy/serialy a podobne pacia. lebo ak nahodou natrafis na niekoho, kto ma rad to iste, hned mate temu na rozhovor. za mna popis dobry, mna by zaujal.
@martiin1 Hlavne si nenapisal, koho hladas.
@bystrozraky aha to som nevedel, ze sa tam pise, ale tak moje jedine podmienky su bezdetna nefajciarka
,,30 rokov.
Pracujem, platím dane a občas dokonca aj žehlím.
Vo vzťahu verím na dôveru, rešpekt a komunikáciu – áno, viem, znie to dospelo… ale funguje to 😄
Vo voľnom čase:
fantasy knihy (ak vieš, čo je Malazan, máme +10 bodov)
cvičenie, PC hry
filmy a seriály, ktoré som už videl… a aj tak si ich pustím znova
Milujem improv comedy typu Whose Line Is It Anyway? – takže spontánny humor vítaný.
Ideálny večer podľa mňa na ktorý by som ťa rád pozval?
Prechádzka, večera, film… a niekto, kto sa neurazí, keď budem citovať hlášky zo seriálov. "
@martiin1 mňa by skôr zaujalo niečo takéto:
Pokojný chlap s fungujúcim životom.
Pracujem, cvičím, viem vypnúť hlavu a dramatické mám rád len filmy. Vzťah beriem vážne – dôvera, rešpekt a otvorená komunikácia nie sú frázy, ale základ. (Áno, viem hovoriť o veciach skôr, než z nich vznikne problém.)
Vo voľnom čase fantasy, tréning, PC hry a filmy.
Momentálne Malazan – ak vieš, vieš.
Milujem improv comedy – inteligentný humor > lacné vtipy.
„Welcome to the points where everything’s made up…“
Presne tak by mala fungovať aj prvá správa 😉
Ideálny večer?
Prechádzka, dobrá večera, film – a pocit, že nikam to netlačíme, ale obom je fajn.
@tinqua za toto ti velmi pekne dakujem, to dramaticke mam rad len filmy ti asi ukradnem
,,30 rokov.
Pracujem, platím dane a občas dokonca aj žehlím.
Vo vzťahu verím na dôveru, rešpekt a komunikáciu – áno, viem, znie to dospelo… ale funguje to 😄
Vo voľnom čase:
fantasy knihy (ak vieš, čo je Malazan, máme +10 bodov)
cvičenie, PC hry
filmy a seriály, ktoré som už videl… a aj tak si ich pustím znova
Milujem improv comedy typu Whose Line Is It Anyway? – takže spontánny humor vítaný.
Ideálny večer podľa mňa na ktorý by som ťa rád pozval?
Prechádzka, večera, film… a niekto, kto sa neurazí, keď budem citovať hlášky zo seriálov. "
@anonym_384957 dakujem
Ja keď som bola na online zoznamke tak som tam mala cca že :
,, Čauko, som studnica bizar nápadov, budem rada ak sa k nim pridáš a budeš ich tvoriť so mnou. Kade chodím, tade fotím krásne vchodové dvere.
PS: Chceš vidieť moju zbierku gulí?😅 "
A potom mi stále muži písali, že či sa podelím o nejaký bizár príbeh, že si chcú premyslieť či sa pridajú, prípadne mi písali, že kde som odfotila najkrajšie vchodové dvere, pýtal sa ma, že čo to mám za zbierku gulí... Uplne to s každým šľapalo rýchlo a jednoducho pretože si každý vedel nájsť čoho sa chytiť. Uchylny? Môže riešiť gule, cestovateľ? Môže riešiť tie vchodové dvere? Zábavný? Môže sa pýtať na bizár príbehy a pridať tie svoje... a s každým mohla byť konverzácia o niečom inom, nebola to sušina a teda ma to aj celkom bavilo.
Ja keď som bola na online zoznamke tak som tam mala cca že :
,, Čauko, som studnica bizar nápadov, budem rada ak sa k nim pridáš a budeš ich tvoriť so mnou. Kade chodím, tade fotím krásne vchodové dvere.
PS: Chceš vidieť moju zbierku gulí?😅 "
A potom mi stále muži písali, že či sa podelím o nejaký bizár príbeh, že si chcú premyslieť či sa pridajú, prípadne mi písali, že kde som odfotila najkrajšie vchodové dvere, pýtal sa ma, že čo to mám za zbierku gulí... Uplne to s každým šľapalo rýchlo a jednoducho pretože si každý vedel nájsť čoho sa chytiť. Uchylny? Môže riešiť gule, cestovateľ? Môže riešiť tie vchodové dvere? Zábavný? Môže sa pýtať na bizár príbehy a pridať tie svoje... a s každým mohla byť konverzácia o niečom inom, nebola to sušina a teda ma to aj celkom bavilo.
Ja tam vidim same red flags, prepac. Vyznievas ako nudny, pohodlny (potencialne lenivy) chlapik, co bude stale citovat hlasky z filmov a serialov a dookola o tom hovorit.
ale tuto @procrastique ti dala super tip, mozes sa inspirovat
Ja tam vidim same red flags, prepac. Vyznievas ako nudny, pohodlny (potencialne lenivy) chlapik, co bude stale citovat hlasky z filmov a serialov a dookola o tom hovorit.
ale tuto @procrastique ti dala super tip, mozes sa inspirovat
@anonym_69d6d8 nemusis sa ospravedlnovat, presne pre toto som sem napisal 🙂
@earlgrey Je fajn, že máš rada chlapov so zmyslom pre humor /to aj ja/. Ale keď to raz niekto nemá, zbytočne sa bude štylizovať do polohy, ktorá mu nie je prirodzená a skôr či neskôr sa ukáže.
30r mladý človek má byť aktívny, chýba mi tam život. Nejaký šport, cestovanie, kultúra, učenie sa jazykov. Ja by som nereagovala na tvoj profil. A čo hľadáš som tiež tam nenašla.
Posobi to, akoby to pisal suchár 50+.
Trávila som na Tindri s prestavkami pár rokov. Je tam 10 muzov na 1 ženu. Takže zaujat je klucove. Byť iny, originály, nie ako 95% profilov.
Posobi to, akoby to pisal suchár 50+.
Trávila som na Tindri s prestavkami pár rokov. Je tam 10 muzov na 1 ženu. Takže zaujat je klucove. Byť iny, originály, nie ako 95% profilov.
@barka1 dakujem, ja to este prepisem teda. K comu som sa docital v ramci redditu/modreho konika bolo, ze si mam dat zalezat na popise profilu. Vysledok je tento :(
Pokial mam na co reagovat, tak ako "suchar" posobit nebudem dufam.
Ak sa mozem spytat, takto su vyplnene 95% muzskych profilov?
@barka1 dakujem, ja to este prepisem teda. K comu som sa docital v ramci redditu/modreho konika bolo, ze si mam dat zalezat na popise profilu. Vysledok je tento :(
Pokial mam na co reagovat, tak ako "suchar" posobit nebudem dufam.
Ak sa mozem spytat, takto su vyplnene 95% muzskych profilov?
@martiin1 mne to obsahovo príde ako zoznamka starších ľudí (a to mám o vyše 10 viac ako ty), nie je tam nič zle, ale vrcholne nezaujímavé, čo by teba zaujalo na vlastnom inzeráte natoľko, aby si mal záujem sa tomu človeku ozvať?
@martiin1 mne to obsahovo príde ako zoznamka starších ľudí (a to mám o vyše 10 viac ako ty), nie je tam nič zle, ale vrcholne nezaujímavé, čo by teba zaujalo na vlastnom inzeráte natoľko, aby si mal záujem sa tomu človeku ozvať?
@anonym_5bef9c dakujem, cenim si vsetky tieto tipy, idem sa zamysliet a prepisat to
@martiin1 ja by som to dala takto
30 rokov. Pracujúci človek so silným skillom „viem si užívať pokoj“.
Vo vzťahu fičím na dôvere, rešpekte a komunikácii – žiadne čítanie myšlienok, som skôr tím „povedz to nahlas“.
Voľný čas trávim vo fantasy svetoch (aktuálne Malazan – áno, je to chaos, ale dobrý), v gyme, pri PC hrách alebo pri filmoch a seriáloch, ktoré som už videl… a aj tak si ich pustím znova.
Milujem improv comedy (Whose Line Is It Anyway? = top tier humor).
Ideálny večer? Prechádzka, večera, film. Jednoduché veci, ktoré fungujú. 🍿🚶♂️

Tinder = hlavne dobru fotku.