Je oslovenie žien ešte prirodzené?
Ahojte, chcel by som sa opýtať hlavne vás žien, ako by ste reagovali, keby vás muž oslovil pri nejakej bežnej aktivite napríklad pri behu, na bicykli, v obchode alebo len tak niekde vonku.
Nemyslím nič silené ani nepríjemné, skôr normálne pozdravenie, pár slov a ak by si konverzácia sadla, tak možno pozvanie na kávu 🙂
Je to podľa vás ešte prirodzený spôsob zoznámenia alebo vám to už príde zvláštne?
Budem rád za úprimné ženské pohľady a skúsenosti
Pri nejakej bežnej aktivite ako opisujete by sa mi to nepáčilo. Skôr mi to príde vhodné pri nejakej spoločenskej aktivite, kde ide človek naschvál preto, lebo sa chce stretnúť s ľuďmi - na nejakej oslave, skupinovom kurze, spoločnom behu (nie keď si idem sama zabehať, ale nejaká verejná akcia), skupinovom cvičení a pod. Neviem si to predstaviť, že nakupujem rožky a nejaký cudzí chlap ma príde pozvať na kávu, v tomto kontexte by mi to bolo divné.
Ak by sme sa stretli len prvýkrát v živote, tak asi by som bola ostražitá, že čo chce.
Ale ak by sme sa stretli už viackrát (ako napr. pri tom behu pravidelne, atd..), tak by som prijala pozvanie.
ja som asi stara skola, ale skor by som veru uvitala taketo zoznamenie ako keby mi niekto napise na fb 🙂 radsej proste preferujem osobny kontakt, taketo nieco sa uz v dnesnej dobe podla mna len tak nevidi, mne sa to paci.
Ja by som odmietla bez ohladu na atraktivitu lebo by ma to tak zaskocilo ze by som spanikarila 😁 v pripade osoby z videnia po opakovanom stretnuti na rovnaky cas..., sused alebo niekoho s kym hodinu sedim na urade...hodinu v kupe vlaku, niekto zo susednej firmy ..mozno.
Keby mal chudak unbeholfen na ucte 4 mil eur, hned by bolo, jej aky si zlaty macko vypapkany. Hned by som si ta adoptovala ... 🙂
@anonym_e3cfb6 no neviem,ja určite nie,mohol by mať aj miliardu
A kde inde chces oslovit ženu,ked nie pri normál činnosti
Úplne bežná vec,bez ohľadu či prebehnu alebo neprenehnu sympatie
@anonym_autor pokial by to bolo tak ako pises... preco nie
Som starsia … tak pokial to nie je v noci v parku s balonakom alebo mi nerozprava cely svoj zivotopis … je to mile. Niekedy sa ludia potrebuju len tak kvaknut small talk, pripadne sa len tak usmiat, bez hlbsich zaujmov. Pri behu alebo na bicykli asi nie , ale skor pri pauze v bufete …

@anonym_autor podľa mňa prirodzené a žiadané správanie. Moja reakcia by asi zavisela od sympatie, či som zadana, aj od aktuálneho psychického rozpoloženia. Keď ma takto oslovili, tak stalo sa, že som viedla slušne small talk, vymenili sne si čísla a potom som sa zľakla a zablokovala som ho. Inokedy bolo z toho rande, a raz aj svadba 🙂