icon

Je správne písať ženám, ktoré nepoznáme, na sociálnych sieťach?

23. aug 2026

Vadí ženám, keď sa nepoznáme ale napríklad im napíšem na facebook alebo instragram keď mi ich ukáže a záujmu ma, alebo radšej nie?

anonym_2446b6
23. aug 2026
catherin4
23. aug 2026

Ako skusit mozes. Ale mne ked niekto neznamy napise tak neodpisujem. Ani priatelstvo neznamym nepotvrdim. Mam vztah, tak nemam zaujem vypisovat s chlapmi. Keby som bola slobodna, tak asi odpisem, uz len zo zvedavosti.

catherin4
23. aug 2026

Ak je to ale nejaka krasavica tak tam sa skor priprav na to, ze ti neodpise, pretoze takych sprav dostava kopu

anonym_88e263
23. aug 2026

@anonym_autor ja take spravy rovno mazem 😂 nemam zaujem o pisanie s cudzimi muzmi z internetu som rada, ze sa stiham venovat ludom na kotrych mi zalezi a nie plytvat socialnu energiu na cudzich

anonym_fda9e8
23. aug 2026

Mne to vadí a príde mi absolútne nesympaticke, keď muž píše rad radom každému profilu, ktorý najde… nie som na sociálnych sieťach s cieľom sa zoznamovať a písať si tam s cudzími ľuďmi, na to je zoznamka… nikdy som nikomu takto neodpisala, ani keď som bola nezadaná, ale vlastne tým nemáš čo stratiť, pokiaľ neotravujes xy správami alebo nezačínaš konverzáciu blbymi poznámkami…

anonym_371f0a
23. aug 2026

@anonym_autor mne tu raz napísal na MK nejaký úchyl IP a strašne sa chcel družiť a písať si, vypytoval sa. Fuj odpudzujúce.

anonym_593303
23. aug 2026

Prečítala som si to 3x, ale vôbec som to nepochopila.

anonym_e9ab79
23. aug 2026

Ak napíšeš niečo slušné, bez smajlíkov so srdiečkami, pusinkami atď. máš šancu, že si to aspoň prečíta. Poznám jedno manželstvo, ktoré sa takto pred x rokmi začalo. Hlavne si ale over, či je daná žena slobodná

letfenixa
23. aug 2026

Mne to zrejme spadne do spamu, tak si to ani nevšimnem. Ak mi to prejde do správ, tak rovno dotyčného blokujem.

januska12323
23. aug 2026

Kľudne píš, mne to spadne do spamu a ani si nevšimnem.

pasomnica
23. aug 2026

Ono to veľakrát aj tak padá do spamu a človek si to ani nevšimne

anonym_4b9b83
23. aug 2026

@anonym_autor Ja takym neodpisujem, niektorych rovno zablokujem. A radsej som si tam dala fotku prirody pred par dnami..

enmery
23. aug 2026

Novodobá choroba deti/nie vyzeretych muzov/...insta plný polonahych xy z toho fake a chlspi s jejo stojí cicinbruss a ide jej pisať. Js už na toto nemám slov

euka210
23. aug 2026

@anonym_autor ako vydata takych mazem a blokujem 😀 s neznamymi ludmi si zasadne nepisem

zelenykvet
23. aug 2026

@anonym_autor pane Boze, vsetci muzi co budu toto citat: NIE, NEVYPISUJTE CUDZIM PROFILOM NA SOCKACH. Majte sebauctu a usetrite nas, zeny, tychto nevyziadanych kontaktov. Stacilo takto?