Je vekový rozdiel vo vzťahu problém?
Ahojte, dúfam, že natrafím na dobré tipy, ako sa vynájsť v tejto situácii.
Všimla som si záujem zo strany muža, ktorého veľmi sporadicky stretávam. Oslovil ma, páči sa mi. Pri ďalšej príležitosti som na neho reagovala rovnako - neverbálnou komunikáciou - úsmev, očný kontakt, rovnakým spôsobom mi odpovedal. Hneď pri ďalšom stretnutí pravý opak🫣. Teraz kde to môže kolabovať…. Je to muž starší odo mňa cca 15 rokov (ja 24). Už mám nejaké skúsenosti v tomto (vždy ma priťahovali MUŽI, nie chlapci), takže viem odhadnúť koreň zjavného odmietnutia. Očividne som na neho reagovala príliš rýchlo a okato, bude si myslieť, že sa s ním zahrávam. Nemyslím si, že sa rozhodol zdravo uvážiť, že takýto vzťah by nemal budúcnosť (čo si nemyslím) alebo niečo také. Veď ktorý chlap by si odoprel radosť, keď mu je dostupná?
Ide o to, že ma naozaj oslovil a jeho chlad ma mrzí. Nemrzí ma takáto mienka kvôli mne, ale skôr kvôli druhej strane (práve teraz kvôli nemu), pretože to vyvoláva poriadne negatívne dojmy a pritom to nie je pravda. Akokeby som šírila zlo bez toho, aby som ho aj reálne robila.
Poraďte mi. Ako sa správať pri najbližšom stretnutí, aby som sa jasne prejavila, že ja mám SKUTOČNÝ ZÁUJEM?
Bud prirodzena a daj tomu volny priebeh. Co ma byt, to bude, tiez si myslim, ze to zbytocne a zlozito riesis a analyzujes.
@anonym_autor ty si si normalne vytvorila cely pribeh vo svojej hlave 🤦♀️
Chlap v jeho veku by mal mať rodinu a deti, ak nemá, nebude tam dačo v poriadku.
A ak bali 24, tým duplom.
Môj názor iba, jasné dúfam.
Chlap v jeho veku by mal mať rodinu a deti, ak nemá, nebude tam dačo v poriadku.
A ak bali 24, tým duplom.
Môj názor iba, jasné dúfam.
@anonym_118a46 ale on ju nebalil, to len ona chcela aby ju balil 😆
Skutočný záujem prejavíš tak, že mu pošleš hanbatú fotku viď. https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/preco-ukoncil-konverzacie-na-badoo-po-zaslani-nahej-fotky/
@anonym_autor “ Veď ktorý chlap by si odoprel radosť, keď mu je dostupná?”
Napriklad tento?
@anonym_autor no a na to, ze naznacujes, ze vies v muzoch citat, tak zjavne nevies. Inak by si nemala tolko nezodpovedanych otazok okolo neho.
Skor trochu z toho citit urazenost. Take to: ja ho chcem, on mna nie, tak ma to mrzi, ale nie kvoli sebe, ale pre nebo, lebo nevie, o co sa pripravuje a co mozem ponuknut.
Navyse mozno on cita teba. A strieda naznak zaujmu a chlad, aby ta rozpalil a aby si sa ty snazila mu ist v ustrety a zaujat jeho. A urobila tak za neho dve tretiny roboty. Jednoducho sa mu naservirovala sama.
Mozno mu to tak zafungovalo u viacerych mladych dam, ktorym tym brnkol na strunu ich hrdosti a vyprovokoval ich tym k akcii.
@anonym_autor tak aj zadaný muž nie je slepý muž....pozrieť sa môže, môže aj poflirtovať, ale má svoje hranice.....to že sa mi niekto páči a určitým spôsobom ma priťahuje neznamená že si s ním chcem alebo musím aj začať (aj keby bol dostupný a jeho záujem by bol tiež očividný).....
A načo ti je o 15 rokov starší chlap? Chceš ho neskôr doopatrovať?
Vy ste zabíjaci všetkej romantiky 🙄

Lenže otázka znie, ci si správne vyčítala, že ma zaujem o teba ako o ženu
Podľa mňa moc to rozoberas
Je chlap a starší,ak ma zaujem,tak ma to dať jasne najavo bez toho aby žena čítala medzi riadkami