icon

Kde hľadať serióznych partnerov pre dlhodobý vzťah?

8. sep 2025

Ženy prosím🙏🏻 5 rokov som single a už strácam všetku nádej v mužoch...to fakt každý chce len sex a nič viac? Kde si hľadáte partnerov? Čo robím zle 😢

Strana
z2
simona_racz
10. sep 2025
@ivangeline

Kresťanské stretka.. sú pre mladých, starších, po rozvode, bez partnerov, občas nejaké večery, so súťažami… turistické výlety a pod… Nepíšem, že tam sú iba normálni chlapi, ktorí nechcú len sex a nemajú problémy,chyby, nie sú pokrytci a klamári… ale verím, že sa tam najde koncentrovanejšia vzorka mužov, ktorí seriózne hľadajú hlbší vzťah, ženu na dlhšie a nie len na sex.

@ivangeline ja som síce evanjelička ale katolíci toto náhodou nezakazujú? U nich je rozvod velký hriech a ešte majú pomáhať rozvedeným?

ivangeline
10. sep 2025
@simona_racz

@ivangeline ja som síce evanjelička ale katolíci toto náhodou nezakazujú? U nich je rozvod velký hriech a ešte majú pomáhať rozvedeným?

@simona_racz .. áno, pomáhame rozvedeným.

binarypete
10. sep 2025
@simona_racz

@binarypete práve pre toto by som nikdy nešla na zoznamku.

@simona_racz to je zasa extremny pristup to mas ako ze nejdes do mesta lebo tam sem tam stretnes idiota. Treba byt len opatrny ako kdekolvek inde. Ja som si na zoznamke nasiel moju zenu :D

simona_racz
10. sep 2025
@ivangeline

@simona_racz .. áno, pomáhame rozvedeným.

@ivangeline a neveriacim pohanom?

simona_racz
10. sep 2025
@binarypete

@simona_racz to je zasa extremny pristup to mas ako ze nejdes do mesta lebo tam sem tam stretnes idiota. Treba byt len opatrny ako kdekolvek inde. Ja som si na zoznamke nasiel moju zenu :D

@binarypete proste to zober reálne ako to je. Spomína to aj pani Fabiánová (ja som to vedela aj bez nej) že zoznamky sú plné mužov, LGBT+ ludí atď. Heterosexuálnych žien je tam minimum. 3 tretiny sú muži. V priemere 1 žena má 7 lajkov od muža. Ja som raz v živote vyskúšala pokec (mám na azete email) vieš ako to dopadlo? Ešte som ani nič nenapísala a chodili mi súkromné správy, keď som niečo napísala do placu, tak pandorina skrinka otvorená! Taaaak ma zasypali, že som nestíhala ani čítať, nieto ešte odpisovať. Tak si zhruba viem predstaviť čo by sa stalo keby som tam dala inzerát do zoznamky. Ženy sú nedostatkový tovar a na to úplne stačí zdravý sedliacky rozum, aby človek pochopil, ako fungujú zoznamky.

simona_racz
10. sep 2025

Ja som síce z ďaleka ale pre tých zo západného slovenska: https://www.laskatu.sk/
Na strednom slovensku asi nepôsobia ale kto by už len priešiel na gemer robiť také niečo?

binarypete
10. sep 2025
@simona_racz

@binarypete proste to zober reálne ako to je. Spomína to aj pani Fabiánová (ja som to vedela aj bez nej) že zoznamky sú plné mužov, LGBT+ ludí atď. Heterosexuálnych žien je tam minimum. 3 tretiny sú muži. V priemere 1 žena má 7 lajkov od muža. Ja som raz v živote vyskúšala pokec (mám na azete email) vieš ako to dopadlo? Ešte som ani nič nenapísala a chodili mi súkromné správy, keď som niečo napísala do placu, tak pandorina skrinka otvorená! Taaaak ma zasypali, že som nestíhala ani čítať, nieto ešte odpisovať. Tak si zhruba viem predstaviť čo by sa stalo keby som tam dala inzerát do zoznamky. Ženy sú nedostatkový tovar a na to úplne stačí zdravý sedliacky rozum, aby človek pochopil, ako fungujú zoznamky.

@simona_racz a to je zle? Takze zena na zoznamke je ako niekto v obchode s topankami co ma plne regale tovaru a problem si je len vybrat ktore si kupi. Muz na zoznamke je ako clovek v obchode s topankami kde predavaju jedny tenisky aj to second hand. Asi by som bol radsej ta zena v tom pripade aspon si moze vybrat 🙂

A inak tie pomery su este vacsie v prospech zien ako pises, a stale to prehlbuje.

www.laskatu.sk som bol tiez, to osadenstvo tam bolo dost zufale. Ale ako koncept sa mi to paci.

simona_racz
10. sep 2025

Ešte sú tam tuším Košice, Liptov, Žilina… Ale gemer krásne obišli. Cigánov sa boja 😂🤣🤭 ale aj celkom pálky za to pýtajú. Že 59€ za muža a 44€ za ženu? Vy by ste dali tolko za jedno rande? To už radšej poďte do Trebišova 😂🤭 lacné ako Biedronka.

simona_racz
10. sep 2025
@binarypete

@simona_racz a to je zle? Takze zena na zoznamke je ako niekto v obchode s topankami co ma plne regale tovaru a problem si je len vybrat ktore si kupi. Muz na zoznamke je ako clovek v obchode s topankami kde predavaju jedny tenisky aj to second hand. Asi by som bol radsej ta zena v tom pripade aspon si moze vybrat 🙂

A inak tie pomery su este vacsie v prospech zien ako pises, a stale to prehlbuje.

www.laskatu.sk som bol tiez, to osadenstvo tam bolo dost zufale. Ale ako koncept sa mi to paci.

@binarypete noo tak napíš dačo luďom v téme nech majú prehľad. Aj mňa to zaujíma lebo kamoš mi poslal na ňu linka a celkom zaujímavo rozpráva (myslím tú pani Fabiánovú) to je tuším majiteľka toho nie? Má aj dobré podcasty.

A to s tými topánkami si vystihol. Vieš ako to má žena? Už od horného stupňa neustále sa mi niekto vtieral, furt ma chce niekto odprevadit, prisadnút si, prihovárajú sa kade tade. Takže si to opísal presne. Chválim ta 🤟😉😎 žena nemuší riešiť to ako sa dostať k mužovi ale iba filtrovať a vyberať si. Lebo to že mám kopec ponúk aj bez toho aby som čo i len prstom pohla, ešte neznamená že chcem vzťah. To ja poviem kedy a s kým. Muž to má horšie lebo je v roli toho kto sa prihovára a skúša.

PS: V Trebišove sa zoznámite aj keď nechcete 😂🤣😜v Rožňave je to podobné.

binarypete
10. sep 2025
@simona_racz

@binarypete noo tak napíš dačo luďom v téme nech majú prehľad. Aj mňa to zaujíma lebo kamoš mi poslal na ňu linka a celkom zaujímavo rozpráva (myslím tú pani Fabiánovú) to je tuším majiteľka toho nie? Má aj dobré podcasty.

A to s tými topánkami si vystihol. Vieš ako to má žena? Už od horného stupňa neustále sa mi niekto vtieral, furt ma chce niekto odprevadit, prisadnút si, prihovárajú sa kade tade. Takže si to opísal presne. Chválim ta 🤟😉😎 žena nemuší riešiť to ako sa dostať k mužovi ale iba filtrovať a vyberať si. Lebo to že mám kopec ponúk aj bez toho aby som čo i len prstom pohla, ešte neznamená že chcem vzťah. To ja poviem kedy a s kým. Muž to má horšie lebo je v roli toho kto sa prihovára a skúša.

PS: V Trebišove sa zoznámite aj keď nechcete 😂🤣😜v Rožňave je to podobné.

@simona_racz ja som bol len na jednom, a ano ona je zakladatelka a ju nemam zaco kritizovat. Len to osadenstvo vtedy bolo take neviem ako to povedat lepsie ako zufale. Tie ceny boli vtedy nizsie ale uz si presne nepamatam. Kazdopadne 40-50 euro je nic to uz dnes utratis na rande pomaly aj za McDonald :D

Ja ked som raz jednej kamoske este davno povedat ze muzi si musia za veci v Tinder appke platit tak na mna kukala ze si vymyslam :D Zeny to maju v tomto extremne jednoduche veru.

simona_racz
10. sep 2025

Počkať, to akože ženy majú zadarmo tinder? Viem že sa robieva také že na dedinskom futbale majú ženy a deti zadarmo, alebo na diskotékach tak bývalo že ženy grátis, ale na azete tie platené upgrades museli aj ženy rovnako platiť. A práve Fabiánová v niektorom podcaste spomínala že na nejakej takej zoznamkovej appke že boli 3 tretiny muži, a že platenú verziu malo 96% mužov a len 4% ženy. A všade je tak že free verzia má obmedzené možnosti.

Ale vysvetlí aj z pohladu ženy. Moc sa tam netlačia lebo tým že žena má kopec možností sa zoznámiť. Stačí že príde niekam do fitka a hneď ju minimálne piati oslovia, tak načo by išla na zoznamku? Preto sa aj čudujem keď žena povie že si nevie nájsť.

binarypete
10. sep 2025
@simona_racz

Počkať, to akože ženy majú zadarmo tinder? Viem že sa robieva také že na dedinskom futbale majú ženy a deti zadarmo, alebo na diskotékach tak bývalo že ženy grátis, ale na azete tie platené upgrades museli aj ženy rovnako platiť. A práve Fabiánová v niektorom podcaste spomínala že na nejakej takej zoznamkovej appke že boli 3 tretiny muži, a že platenú verziu malo 96% mužov a len 4% ženy. A všade je tak že free verzia má obmedzené možnosti.

Ale vysvetlí aj z pohladu ženy. Moc sa tam netlačia lebo tým že žena má kopec možností sa zoznámiť. Stačí že príde niekam do fitka a hneď ju minimálne piati oslovia, tak načo by išla na zoznamku? Preto sa aj čudujem keď žena povie že si nevie nájsť.

@simona_racz nie maju rovnako Tinder Gold/Platinum ale ze naco by to platili lebo su zahltene tak ci tak. Nepotrebuju si kupovat boosty atd. :D

simona_racz
10. sep 2025

To nie, ale pri niektorých je obmedzenie že napr. dostaneš like, ale nemôžeš tú sympatiu vrátiť bez zaplatenia, tým pádom neni match. Alebo nevieš osobe napísať bez zaplatenia. Doslova človeka nútia aby zaplatil.

anonym_446942
11. sep 2025
@simona_racz

@anonym_446942 dohodím ti kamoša? Ten by velmi chcel slušný vzťah, on je presne taký že nejde mu o sex, len pre mňa príliš starý. Má 44 k tebe akurát. Býva na južnom slovensku. Ty si odkial?

@simona_racz daleko, opacna strana svk 🙂

simona_racz
11. sep 2025

Dialka je zabijak vzťahu. Ani by ste sa nemali ako stretávať. Preto aj ohladne toho projektu p.Fabiánovej, nebude sa trepať človek z Gemeru na Košickú alebo Bratislavskú akciu. A nevýhoda nášho regiónu je aj to že žiadne velké mesto nemám blízko. Aj Zvolen či BB máme pomerne ďaleko. Tu je len Lučenec alebo Salgótarján cez hranice.

kavasaki370
13. sep 2025
@simona_racz

Dialka je zabijak vzťahu. Ani by ste sa nemali ako stretávať. Preto aj ohladne toho projektu p.Fabiánovej, nebude sa trepať človek z Gemeru na Košickú alebo Bratislavskú akciu. A nevýhoda nášho regiónu je aj to že žiadne velké mesto nemám blízko. Aj Zvolen či BB máme pomerne ďaleko. Tu je len Lučenec alebo Salgótarján cez hranice.

@simona_racz Čauko. Ja som na Gemeri hehe.... A ty sa chceš zoznámiť?

simona_racz
14. sep 2025
@kavasaki370

@simona_racz Čauko. Ja som na Gemeri hehe.... A ty sa chceš zoznámiť?

@kavasaki370 ja som už zoznámená, ale si motorkár a chodíš na kurinec?

simona_racz
14. sep 2025

A vy ostatní, netindrujte, nebadujte, ale choďte na motozraz, na festival, na jarmok, na dni mesta, na kúpalisko. Užívajte si život za tie peniaze čo dávate na kadejake VIP poplatky a Bossty. Všetky tie zoznamovacie aplikácie chcú len zarábať. Je to plné AI profilov kvôli sledovanosti, alebo som videla dokument o tom ako na jednej českej zoznamke sa priznali moderátori že chatuju s luďmi pod falošnými profilmi len aby tam udržali užívatelov. Ja sa tohto určite zúčastňovať nebudem. Niesom fanúšikom sociálnych sietí.

kavasaki370
20. sep 2025
@simona_racz

@kavasaki370 ja som už zoznámená, ale si motorkár a chodíš na kurinec?

@simona_racz Nie, nie som 🙂. Prečo?

simona_racz
21. sep 2025

To len pre ten nick že kawasaki.

kavasaki370
21. sep 2025
@simona_racz

To len pre ten nick že kawasaki.

@simona_racz ahá chápem 🙂

Strana
z2