icon

Kde nájsť rozumnú a atraktívnu ženu?

Dnes o 07:29

Kde by ste hladali zenu pre kamarata. Ide o 40 rocneho chlapa z okresu TT. s vyskou 192 cm a velmi atletickou, vysportovanou postavou. Velku cast zivota stravil vrcholovym sportom, ktory ho naucil fakt discipline, vytrvalosti a praci na sebe. Aj dnes si udrziava vybornu kondiciu a pohyb je akoby pre neho prirodzenou sucastou zivota. Rad sportuje, chodi do hor, bicykluje, alebo travi cas v prirode. Vyštudoval vysoku skolu technickeho smeru a ma titul Ing. Teraz je majitelom vlastnej stavebnej firmy, ktoru si postupne vybudoval vlastnou pracou, a vytrvalostou. Financne je velmi dobre zabezpeceny. Byva v novopostavenom dome (ja to volam hacienda) a vlastni aj vacsiu chatu na Liptove, kam rad chodi oddychovat a travit cas v prirode a prenajima ju. Vzhladovo je to charizmatický chlap s tmavymi ocami a kuceravymi vlasami. celkovo co ho poznam posobi pokojne a vyrovnane. Nie je typ, ktory potrebuje byt stredobodom pozornosti. Skor ide o introvertnejsiu povahu, ktory preferuje kludne prostredie, hlbsie rozhovory a rozumno traveny cas.. pred hlucnymi spolocenskymi akciami. Nepije alkohol a nefajci. Vdaka svojej sportovej kariere mal moznost vela cestovat a spoznat rozne krajiny a kultury. Je velmi scestovany a cestovanie je pre neho dodnes najoblubenejsie.. Za sebou ma jeden dlhy 18 rocny vztah, ktory sa skoncil rozvodom. S minulostou je vysporiadany, bez konfliktov. Deti nema, no rodinu a co viem tak stabilny vztah povazuje za jednu z najdolezitejsich hodnot v zivote. Navonok ma vsetko, co by malo cloveku priniest spokojnost , zdravie, stabilnu pracu, vlastne byvanie, financnu istotu aj mnozstvo zivotnych skusenosti. Vzhladom na svoju povahu nechodi po baroch ani kluboch a preto nie je pre neho jednoduche spoznavat nove zeny. Skusal aj zoznamky, no tie ho skor sklamali. Casto ma pocit, ze tam stretava zeny, ktore su v uplne inej zivotnej situacii, rozmerovo ci rozumovo z inej dimenzie, alebo hladaju nieco totalne ine, ako stabilny partnersky vztah. Hladame zenu ktora je prirodzena, inteligentna a vyrovnana, ktora ma rada aktivny zivot, cestovanie a dokaze si vazit jednoduche veci. Nemusi byt dokonala, no mala by mat zdravy pohlad na zivot, pozitivnu energiu a chut budovat skutocny vztah zalozeny na dovere, respektu a vzajomnej podpore. Otazkou je, kde dnes moze takyto normalny, stabilny a slusny chlap stretnut zenu, ktora hlada to iste. Viete o takej zene? ci o takom mieste kde sa da spoznat normala zena? PS: ten z ruze pre nevestu mu nesiaha ani po kolena. 🙂 a to nezartujem.

mizoko
Dnes o 09:18

@anonym_autor premýšľam čo by spolu asi tak s takou ženou robili. Nejedli? 😌

anonym_eed364
Dnes o 09:19

Toto bude zase troll na rozprudenie diskusie. Ex svagrina hlada zenu byvalemu svagrovi 😃. 18 rokov vztah v manzelstve, ale ma velky novy bungalov, aj chatu. A zena po rozvode dostala druhy novy dom bungalov, a chatu, ze? A hlada zenu nad 175 cm. Takych zien je naozaj malo, a rovno budu mat zaujem o 40tnika. Velmi divne cele.

anonym_e5c626
Dnes o 09:22

kludne mi moze napisat na mail 🙂 tamcatko@gmail.com

anonym_547672
Dnes o 09:27
@anonym_eed364

Toto bude zase troll na rozprudenie diskusie. Ex svagrina hlada zenu byvalemu svagrovi 😃. 18 rokov vztah v manzelstve, ale ma velky novy bungalov, aj chatu. A zena po rozvode dostala druhy novy dom bungalov, a chatu, ze? A hlada zenu nad 175 cm. Takych zien je naozaj malo, a rovno budu mat zaujem o 40tnika. Velmi divne cele.

@anonym_eed364 Podla mna je to nejaky chvastalek, co ide kazdu ohurovat v style "aha, co ja vsetko mam, a vies kto ja som?" Ma 40, mohol by sa uz prebrat. 20rocne ho chciet nebudu a trochu starsie, ktore aspon trochu splnaju poziadavky, su zadane (alebo nezadane, ale s detmi).

autor
Dnes o 09:30
@anonym_e5c626

kludne mi moze napisat na mail 🙂 tamcatko@gmail.com

@anonym_e5c626 odkaz preposlany.

autor
Dnes o 09:40
@anonym_547672

@anonym_eed364 Podla mna je to nejaky chvastalek, co ide kazdu ohurovat v style "aha, co ja vsetko mam, a vies kto ja som?" Ma 40, mohol by sa uz prebrat. 20rocne ho chciet nebudu a trochu starsie, ktore aspon trochu splnaju poziadavky, su zadane (alebo nezadane, ale s detmi).

@anonym_547672 Preco by sa mal starat o deti ktore niesu jeho? Ak ich zena chce vo svojej opatere, po tom ako nedokazala zariadit vztah aby jej nekrachol, tak nech sa one stara sama.

zuzubb007
Dnes o 09:44
@anonym_autor

@anonym_547672 Preco by sa mal starat o deti ktore niesu jeho? Ak ich zena chce vo svojej opatere, po tom ako nedokazala zariadit vztah aby jej nekrachol, tak nech sa one stara sama.

@anonym_autor a ten tvoj švagor prečo nedokázal zariadiť, aby jemu nekrachlo manželstvo?

anonym_547672
Dnes o 09:45
@anonym_autor

@anonym_autor A ja som niekde napisala, aby sa staral o cudzie deti???

zuzanka.zuzu
Dnes o 09:47
@anonym_7d2701

A aké má ten chlap negativa?

@anonym_7d2701 rozvedený 40r samotár ktorému ženu hľadá exšvagriná s nárokmi ako pre šejka a arogantná jak hovado 😀 no radosť sa do takej partie dostať 😂

mizoko
Dnes o 09:57
@zuzubb007

@anonym_autor a ten tvoj švagor prečo nedokázal zariadiť, aby jemu nekrachlo manželstvo?

@zuzubb007 tiež premýšľam že ak je taký úžasný tak kde nastala chyba 😏

anonym_45e3a6
Dnes o 10:03
@anonym_autor

@anonym_118d75 daj tip kde v regione chodievaju , stihle, nezadane aspon 175cm vysoke zeny bez deti ktorym to aspon trochu pali .

@anonym_autor Mne napadli bezecke a triatlonove preteky.

anonym_547672
Dnes o 10:07
@zuzubb007

@zuzubb007 Asi bol tak perfektny, ze to uz zena nezvladala😃

anonym_4cea47
Dnes o 10:08

To sa chváliš, alebo ozaj hľadáš? Možno je gay a nechce priznať

januska12323
Dnes o 10:13

Prečo si takého dokonalého nechala sestra ujsť? Prečo si si ho neprebrala ty?

anonym_f3971f
Dnes o 10:40
@januska12323

Prečo si takého dokonalého nechala sestra ujsť? Prečo si si ho neprebrala ty?

@januska12323 Neplodného nikto nechce.

jogy1984
Dnes o 10:41

Celé sa mi to zdá divné že taký dokonalý chlap má problém nájsť ženu . Čo potom bežný chlapi ty sa môžu rovno obesiť. Tiež poznám bývalého profesionálneho športovca. Nie je moc bohatý a pri nehode mu vybilo všetky predne zuby ale aj tak oňho zaujímajú ženy. Sám hovorí že ženám sa musí chovať odmerane pretože hneď mu skáču do postele . A podľa toho čo som videl neklamal .

anonym_713f71
Dnes o 11:12
@anonym_f3971f

@anonym_f3971f Akoze, tie co uz deti maju a ziadne dalsie nechcu, pre nich je taky muz idealny. Lepsie ako mat kazde dieta s inym.

anonym_713f71
Dnes o 11:13
@jogy1984

Celé sa mi to zdá divné že taký dokonalý chlap má problém nájsť ženu . Čo potom bežný chlapi ty sa môžu rovno obesiť. Tiež poznám bývalého profesionálneho športovca. Nie je moc bohatý a pri nehode mu vybilo všetky predne zuby ale aj tak oňho zaujímajú ženy. Sám hovorí že ženám sa musí chovať odmerane pretože hneď mu skáču do postele . A podľa toho čo som videl neklamal .

@jogy1984 Aspon maju istotu, ze nehryzie ...

anonym_f3971f
Dnes o 11:15
@anonym_713f71

@anonym_f3971f Akoze, tie co uz deti maju a ziadne dalsie nechcu, pre nich je taky muz idealny. Lepsie ako mat kazde dieta s inym.

@anonym_713f71 On chce bezdetnú.

januska12323
Dnes o 11:28
@anonym_f3971f

@anonym_f3971f aj také sa nájdu

earlgrey
Dnes o 11:54

No a na zásadné otázky neodpovedá 😁 dôvod rozvodu? prečo sa sestra rozviedla s tak úžasným človekom? alebo on s ňou? nedajbože pribrala?

anonym_b03b3c
Dnes o 12:01

@anonym_autor sklamem ťa, také aké hľadáš sú už zadané, alebo šťastne rozvedené s deťmi.

vroni
Dnes o 12:30

Jasné, mladé, bezdetné, štíhle, pekne a múdre sa pôjdu pobiť o nevýrazného rozvedeneho staršieho chlapa s monumentálnym egom a (ak nie je dotyčný princ aj autorom diskusie) s premotivovanou strelenou ženskou za zadkom. Rozmýšľam, či je to scifi alebo skôr thriller, táto téma....

anonym_1d0ab5
Dnes o 12:43

@anonym_autor čítam, čítam. Zaujímalo by ma, prečo by mala mať o starého corgona záujem 20-30r baba.

mizoko
Dnes o 12:45
@vroni

Jasné, mladé, bezdetné, štíhle, pekne a múdre sa pôjdu pobiť o nevýrazného rozvedeneho staršieho chlapa s monumentálnym egom a (ak nie je dotyčný princ aj autorom diskusie) s premotivovanou strelenou ženskou za zadkom. Rozmýšľam, či je to scifi alebo skôr thriller, táto téma....

@vroni to bolo krásne zhrnutie 😁

luccys
Dnes o 12:47
@anonym_1d0ab5

@anonym_autor čítam, čítam. Zaujímalo by ma, prečo by mala mať o starého corgona záujem 20-30r baba.

@anonym_1d0ab5 Si necitala, ze ma haciendu? 😄

anonym_1551e2
Dnes o 12:53

V tomto hľadaní môžeš byť práve ty autorka veľkým mínusom. Je to dosť podivné celé. So svojou sestrou máš vzťah v poriadku? Vie o tom, že robíš dohadzovačku jeho ex? Ani tie zlé vlastnosti si nespomenula. Každý má nejaké. Na mňa z tvojho opisu pôsobí ako suchár s veľkými nárokmi, pre ktorého sú ženy väčšinou sprosté slepice. Možno aj medzi slobodnými matkami sú pekné, inteligentné a štíhle aktívne ženy, ale otázne je, či by chceli tvojho princa .

anonym_f25587
Dnes o 13:31

No dobre zoznamovanie aj na tzv krestanskych putach ,spojene s poznavacim zajazdom..Nemusis byt veriaci,,nie je podmienka,ale cisteho svedomia sa drz,,, napr. take Medzugorie krestanskych mladezi,tamsa ich mnoho pozoznamovalo,, alebo prisli k viere v Boha...a podla takych pravidiel aj zit,,,teda ak si za vernost v manzelstve,,ziadne UPT neprichadza do uvahy ..Proste zit cistym manzelskym zivotom..ale nie,ako som prave vcera citalia,, priatelka versus priatel s vyhodami,,,teda sex volny,.,to by si len trpel..Su tu aj krestanske stranky..Nebrala by som rozvedenu,,rozvedeneho,aj ked sa pricina neda posudit,, Nikoho neodsudzujem, ale ja som z tradicnej krestanskej rodiny,,,mali sme tiez vselijake problemy ,,ale na prvom mieste v manzelstve sa musi zachovat vernost,, aj ked hromy blesky, teda nesmie byt ani nahodou ani 1 x nevera,,Takej, takemu uz nikdy nebudes verit...Poznam to z praxe,,..Moze byt bohaty, bohata,krasna ,karierna, karierny s vysokym platom, ale tam ,kde bola nevera,to manzelstvo je len prezivanie,,Podvedena, ,podvedenz do konca zivota nie su stastny..Tak najlepsie hladat na krestanskych forach, kde taky zivot aj zije,,ale nie fanatizmus,,teda aby tam nebola zanedbavana rodina,,a samozrejme v pripade choroby,manzel, manzelka prvi manzelia ako napomocny,, a zvlast ked pridu deti

anonym_37c19d
Dnes o 14:12
@anonym_f3971f

@anonym_f3971f a neplodnu?

anonym_1d0ab5
Dnes o 14:42
@luccys

@anonym_1d0ab5 Si necitala, ze ma haciendu? 😄

@luccys verím v čistú a pravú lásku 🤣, haciendu som schválne ignorovala.