Kde nájsť rozumnú a atraktívnu ženu?
Kde by ste hladali zenu pre kamarata. Ide o 40 rocneho chlapa z okresu TT. s vyskou 192 cm a velmi atletickou, vysportovanou postavou. Velku cast zivota stravil vrcholovym sportom, ktory ho naucil fakt discipline, vytrvalosti a praci na sebe. Aj dnes si udrziava vybornu kondiciu a pohyb je akoby pre neho prirodzenou sucastou zivota. Rad sportuje, chodi do hor, bicykluje, alebo travi cas v prirode. Vyštudoval vysoku skolu technickeho smeru a ma titul Ing. Teraz je majitelom vlastnej stavebnej firmy, ktoru si postupne vybudoval vlastnou pracou, a vytrvalostou. Financne je velmi dobre zabezpeceny. Byva v novopostavenom dome (ja to volam hacienda) a vlastni aj vacsiu chatu na Liptove, kam rad chodi oddychovat a travit cas v prirode a prenajima ju. Vzhladovo je to charizmatický chlap s tmavymi ocami a kuceravymi vlasami. celkovo co ho poznam posobi pokojne a vyrovnane. Nie je typ, ktory potrebuje byt stredobodom pozornosti. Skor ide o introvertnejsiu povahu, ktory preferuje kludne prostredie, hlbsie rozhovory a rozumno traveny cas.. pred hlucnymi spolocenskymi akciami. Nepije alkohol a nefajci. Vdaka svojej sportovej kariere mal moznost vela cestovat a spoznat rozne krajiny a kultury. Je velmi scestovany a cestovanie je pre neho dodnes najoblubenejsie.. Za sebou ma jeden dlhy 18 rocny vztah, ktory sa skoncil rozvodom. S minulostou je vysporiadany, bez konfliktov. Deti nema, no rodinu a co viem tak stabilny vztah povazuje za jednu z najdolezitejsich hodnot v zivote. Navonok ma vsetko, co by malo cloveku priniest spokojnost , zdravie, stabilnu pracu, vlastne byvanie, financnu istotu aj mnozstvo zivotnych skusenosti. Vzhladom na svoju povahu nechodi po baroch ani kluboch a preto nie je pre neho jednoduche spoznavat nove zeny. Skusal aj zoznamky, no tie ho skor sklamali. Casto ma pocit, ze tam stretava zeny, ktore su v uplne inej zivotnej situacii, rozmerovo ci rozumovo z inej dimenzie, alebo hladaju nieco totalne ine, ako stabilny partnersky vztah. Hladame zenu ktora je prirodzena, inteligentna a vyrovnana, ktora ma rada aktivny zivot, cestovanie a dokaze si vazit jednoduche veci. Nemusi byt dokonala, no mala by mat zdravy pohlad na zivot, pozitivnu energiu a chut budovat skutocny vztah zalozeny na dovere, respektu a vzajomnej podpore. Otazkou je, kde dnes moze takyto normalny, stabilny a slusny chlap stretnut zenu, ktora hlada to iste. Viete o takej zene? ci o takom mieste kde sa da spoznat normala zena? PS: ten z ruze pre nevestu mu nesiaha ani po kolena. 🙂 a to nezartujem.

No smola...ja som uz zadana.