icon

Kde nájsť serióznu zoznamku pre nezáväznú konverzáciu?

25. aug 2026

Ahojte, existuje ešte v dnešnej dobe nejaká seriózna zoznamka, kde sa dá pokecať s normálnymi ľuďmi len tak o živote, o hocičom, bez dvojzmyselných narážok? Nehľadám prioritne vzťah, skôr nezáväznú konverzáciu a časom sa uvidí, či a akým smerom sa to vyvinie. Nikdy som zoznamky nevyhľadávala ani nevyužívala, takže nie som v tejto oblasti veľmi zorientovaná.

anonym_40ad90
25. aug 2026

@anonym_autor pokecať, si môzeš aj tu.

anonym_3b4cf8
25. aug 2026

na koniku najdes vzdy vsetko, na vsetko rady so vsetkym ti pomozu. Ja myslim ze tu najdes chlapa. Krasne si sa opisala tak uz vsetci vieme koho ti mame hladat

anonym_6def0a
25. aug 2026
@anonym_3b4cf8

na koniku najdes vzdy vsetko, na vsetko rady so vsetkym ti pomozu. Ja myslim ze tu najdes chlapa. Krasne si sa opisala tak uz vsetci vieme koho ti mame hladat

@anonym_3b4cf8 na modrom konikovi nejsu normalni chlapi. Aky normalny chlap by siel na babsku poradnu

mogaa
25. aug 2026

@anonym_autor to nie je o zoznamke, ale o ľuďoch čo tam komunikujú.....chlapi tam nechodia na rozdiel od teba kecať o živote , skôr to tam skúšajú na ženy, ktorá dá🙂 a ak popri tom natrafia na tú správnu, tak to bude len bonus😉blbé, ale tak to proste je.....ženy si tam naivne hľadajú toho pravého, ale časom zistia že 99% chlapov tam po nich chce len sex....

anonym_6def0a
25. aug 2026

@anonym_autor tak ja neviem. Chces si pisat o zivote alebo sa chces zoznamovat? Na zoznamkach sa ludia zoznamuju. Chlapi nebudu travit cas vypisovanim donekonecna, ako to robievaju zeny medzi sebou

anonym_6def0a
25. aug 2026
@mogaa

@anonym_autor to nie je o zoznamke, ale o ľuďoch čo tam komunikujú.....chlapi tam nechodia na rozdiel od teba kecať o živote , skôr to tam skúšajú na ženy, ktorá dá🙂 a ak popri tom natrafia na tú správnu, tak to bude len bonus😉blbé, ale tak to proste je.....ženy si tam naivne hľadajú toho pravého, ale časom zistia že 99% chlapov tam po nich chce len sex....

@mogaa hej hej. Preto som si na tindri nasla muza a cakame babo. Preto aj jeho sestra si tam nasla manzela.. lebo vsetky sme naivne a nenajdeme tam toho praveho, lebo vsetci tam chcu len jedno 🤦‍♀️

mogaa
25. aug 2026
@anonym_6def0a

@mogaa hej hej. Preto som si na tindri nasla muza a cakame babo. Preto aj jeho sestra si tam nasla manzela.. lebo vsetky sme naivne a nenajdeme tam toho praveho, lebo vsetci tam chcu len jedno 🤦‍♀️

@anonym_6def0a no 99% nie je 100%🙂 ale to 1% normálnych chlapov sa tam hľadá ako ihla v kope sena😂 ale ano, nič nie je nemožné, ak má žena dostatok trpezlivosti

patrike
25. aug 2026

Zoznamka je najma na zoznamenie, prave ked tam pojdes s "vlastne ani neviem co chcem a len si pokecajme", tak zbytocne privodis sklamanie ludom, ktori su tam orientovani na vztah. Dalej, na akejkolvek zoznamke sa musis pripravit na zastupy nadrzancov a posielacov penisov, to ked vyblokujes, zostane nieco normalne, ale nesmie ta to znechutit.
Musis pocitat s tym, ze mozno si budes super rozumiet s niekym cez pisanie, ale kym ty sa po roku rozkyves, ze vlastne ano, s tymto by som si vedela predstavit vztah, on uz bude zadany s inou, ktora vie od zaciatku, co chce.

anonym_05d275
25. aug 2026
@anonym_6def0a

@anonym_3b4cf8 na modrom konikovi nejsu normalni chlapi. Aky normalny chlap by siel na babsku poradnu

@anonym_6def0a vo čem tady kecáš, vole??

anonym_6def0a
25. aug 2026
@mogaa

@anonym_6def0a no 99% nie je 100%🙂 ale to 1% normálnych chlapov sa tam hľadá ako ihla v kope sena😂 ale ano, nič nie je nemožné, ak má žena dostatok trpezlivosti

@mogaa no asi to nebude len 1%, ked len v mojom blizkom okoli su stastne pary z tindru. Mas zlu statistiku

anonym_3b4cf8
25. aug 2026
@anonym_6def0a

@anonym_6def0a citaj s porozumenim, pisem tam ze jej dohodime.

anonym_fb15d2
25. aug 2026
@anonym_6def0a

@anonym_6def0a No ak je normalny chlap taky, co nic necita, nechodi na fora, buchne ta kyjakom po hlave a odvlecie do jaskyne, tak ... aj taky sa tu najde. 🙂 Unbeholfen.

anonym_43932f
25. aug 2026

Zoznamka=zoznamovanie

anonym_541d2c
25. aug 2026

Ahoj, stranka Interpals

anonym_bcc863
25. aug 2026
@anonym_6def0a

@anonym_6def0a napriklad otec, ktory je sam na deti a potrebuje riesit kazdodenne problemy. Som kvoli tomu menejcenny chlap?

anonym_6def0a
25. aug 2026
@anonym_fb15d2

@anonym_6def0a No ak je normalny chlap taky, co nic necita, nechodi na fora, buchne ta kyjakom po hlave a odvlecie do jaskyne, tak ... aj taky sa tu najde. 🙂 Unbeholfen.

@anonym_fb15d2 preco by to mal byt normalny chlap? Nechapm tvojmu prispevku ..odveci

anonym_40f3bc
25. aug 2026
@anonym_6def0a

@anonym_6def0a to je pekne hlúpy názor.Aj chlapi majú deti, konflikty v rodine.Ja som to tu našla náhodou, keď som hľadala info o dovolenke😉keď ma chlap problém so ženou názor ostatných žien mu pomôže.
@anonym_autor threads sa mi páči nezáväzný píšeš čo chces a sú tam vyspelí pekní muži z rôznych oblastí života.Nie typická zoznamka