Kde nájsť spoľahlivú kamarátku po presťahovaní?
Ahojte,kde sa vám podarilo nájsť normálnu kamaratku? Presťahovala som sa do nového mesta.Spoznala som tu dve ženy ale je to niečo strasne.Jedna je relativne v pohode ,ale je zaneprazdnená ciže sa stretavame občas. Druhá stále klame a pridáva motivačne citáty o kamarátstve atd.Mali sme sa stretnut jeden den o 17 a o 16:30 napisala že nič z toho ona ide so susedkou von. Ale hlavne mi ide o to kde hľadáte ludí čo aj sami vás niekam zavolajú a chcú aj niečo podniknúť a len sa stále nevyhováraju?
@anonym_autor našla som si pár susediek, zvyčajne sa stretneme von s deťmi, ale neraz sme šli aj na dámsku jazdu 🙂
@anonym_autor ak máš nejaké koníčky napr chodíš na jogu tak tam.. prip v práci nemas nejakú kolegynu s ktorou si si sadla? alebo tu cez mk?
Ja žijem v KE už pomaly 4 roky a ešte tu kamošku nemám. So zopár babami sme si písali ale nejak to prešlo dostratena. 🤷♀️ Tak si zvykám no
Ja žijem v KE už pomaly 4 roky a ešte tu kamošku nemám. So zopár babami sme si písali ale nejak to prešlo dostratena. 🤷♀️ Tak si zvykám no
@anonym_b6772d ja som z KE, rada sa skamoším, keď chceš nápíš ss
Uz nikde. Tento rok sa mi to velmi precistilo😞ja som sa vzdy snzaila nieco vymysliet, niekam ist, vzdy ja som prva volala…prestala som s tym a zistila som, ze nie som dolezita pre ludi. 😞
@anonym_autor a odkial si autorka
@anonym_autor mala som dlhodobu kamaratku 16 rokov a zrazu sa to otocilo.dnes som na materskej a dosla som na to ze ked sa neozvem ja neozve sa nikto .
Aj ja som z Košíc 😂 asi tu máme veľa stratených opustených duši.
Ale ako písala vyššie @zuza.m odkedy mám deti (teda nie som non-stop k dispozícii), vo väčšine prípadov ak sa neozvem ja, neozve sa ani druhá strana.
Česť výnimkám.

@anonym_autor mala som dlhodobu kamaratku 16 rokov a zrazu sa to otocilo.dnes som na materskej a dosla som na to ze ked sa neozvem ja neozve sa nikto .