icon

Kde nájsť spoľahlivú kamarátku po presťahovaní?

26. sep 2025

Ahojte,kde sa vám podarilo nájsť normálnu kamaratku? Presťahovala som sa do nového mesta.Spoznala som tu dve ženy ale je to niečo strasne.Jedna je relativne v pohode ,ale je zaneprazdnená ciže sa stretavame občas. Druhá stále klame a pridáva motivačne citáty o kamarátstve atd.Mali sme sa stretnut jeden den o 17 a o 16:30 napisala že nič z toho ona ide so susedkou von. Ale hlavne mi ide o to kde hľadáte ludí čo aj sami vás niekam zavolajú a chcú aj niečo podniknúť a len sa stále nevyhováraju?

zuza.m
26. sep 2025

@anonym_autor mala som dlhodobu kamaratku 16 rokov a zrazu sa to otocilo.dnes som na materskej a dosla som na to ze ked sa neozvem ja neozve sa nikto .

denkabemommy
26. sep 2025

@anonym_autor našla som si pár susediek, zvyčajne sa stretneme von s deťmi, ale neraz sme šli aj na dámsku jazdu 🙂

jvasenka
26. sep 2025

@anonym_autor ak máš nejaké koníčky napr chodíš na jogu tak tam.. prip v práci nemas nejakú kolegynu s ktorou si si sadla? alebo tu cez mk?

anonym_b6772d
26. sep 2025

Ja žijem v KE už pomaly 4 roky a ešte tu kamošku nemám. So zopár babami sme si písali ale nejak to prešlo dostratena. 🤷‍♀️ Tak si zvykám no

michellina29
26. sep 2025
@anonym_b6772d

Ja žijem v KE už pomaly 4 roky a ešte tu kamošku nemám. So zopár babami sme si písali ale nejak to prešlo dostratena. 🤷‍♀️ Tak si zvykám no

@anonym_b6772d ja som z KE, rada sa skamoším, keď chceš nápíš ss

anonym_e82ff8
26. sep 2025

Uz nikde. Tento rok sa mi to velmi precistilo😞ja som sa vzdy snzaila nieco vymysliet, niekam ist, vzdy ja som prva volala…prestala som s tym a zistila som, ze nie som dolezita pre ludi. 😞

zuza.m
27. sep 2025

@anonym_autor a odkial si autorka

vkatush
27. sep 2025
@zuza.m

@anonym_autor mala som dlhodobu kamaratku 16 rokov a zrazu sa to otocilo.dnes som na materskej a dosla som na to ze ked sa neozvem ja neozve sa nikto .

Aj ja som z Košíc 😂 asi tu máme veľa stratených opustených duši.

Ale ako písala vyššie @zuza.m odkedy mám deti (teda nie som non-stop k dispozícii), vo väčšine prípadov ak sa neozvem ja, neozve sa ani druhá strana.
Česť výnimkám.