icon

Kde sa zoznámiť s múdrou fyzičkou?

17. aug 2026

Nedávno som zistil, že sa mi naozaj páčia múdre ženy, a najviac fyzičky. Vo svojom okolí žiaľ žiadne nepoznám. Neviete mi poradiť, kde by som nejakú mohol spoznať?

anonym_41ee36
17. aug 2026
anonym_41ee36
17. aug 2026
jblheart
17. aug 2026

Fyzikálny ústav SAV
http://www.fu.sav.sk
Výskumný ústav v Karlova Ves
Dúbravská cesta 5807 841 04 Karlova Ves
+421 2/594 105 01

Nemáš za čo.

anonym_41ee36
17. aug 2026
autor
17. aug 2026

Hľadám skôr niekoho mladšieho, stredná škola(aj ja chodím na strednú, len so tom zabudol spomenúť), ale ďakujem za všetky typy

anonym_8ae52c
17. aug 2026
@anonym_autor

Hľadám skôr niekoho mladšieho, stredná škola(aj ja chodím na strednú, len so tom zabudol spomenúť), ale ďakujem za všetky typy

@anonym_autor Fyzikálna olympiáda, Fyzikálny Náboj, prípadne ďalšie prírodovedné súťaže, semináre, letné školy

anonym_41ee36
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale zlatko, vies o tom, ze stredoskolacky maju fyziku tak ako vsetky ostatne predmety aj to nie na kazdej skole v rovnakom rozsahu. Zena, ktora ma specializaciu fyzika ma najmenej ukoncene VS vzdelanie prveho stupna.
Prihlas sa na fyzikalnu olympiadu, ked na to mas a postupis do vyssich kol mozno tam najdes aj nejaku babu co ju fyzika bavi a chce ju studovat.
Ozaj, tak mi napada matematicky su tiez mudre, nemohla by to byt matematicka? Alebo baba co je dobra v biologii? A mudra moze byt aj taka, co sa zameriava na jazyky ale aj baba co studuje strojarinu alebo informatiku. Len daj bacha aby nebola mudrejsia ako ty, baby nemaju rady hlupakov, s ktorymi nie je o com sa bavit na urovni.

sisa_s
17. aug 2026

Ako si zistil, ze sa ti pacia fyzicky, ked vo svojom okoli ziadnu nemas? 😀

martinmmartin
17. aug 2026

v Jaslovskych Bohuniciach

anonym_36196b
18. aug 2026

@anonym_autor https://fks.sk/ no nebude to len tak - vyriesit ulohy, dostat sa medzi najlepsich a na sustredeni budu aj dievcata. Ak ta fyzika zaujma, odporucam.

anonym_6e1e86
18. aug 2026

Vyskúšaj Turnaj mladých fyzikov, Fyzikálnu olympiádu, Fyzikálny náboj, Čo vieš o hviezdach? , korespondenčné semináre, ktoré organizujú letné sústredenia (astronomický korešpondenčný seminár napr.), choď na nejaký program, prednášku do hvezdárne a planetária, v Košiciach máme napríklad aj SpaceTalk, v septembri bude Deň výskumníkov...
Ja som sa vďaka Čo vieš o hviezdach? dostala na také sústredenie nadšencov a spoznala som celoživotných priateľov ❤️