Kde ste spoznali milenca/milenku?
Kde ste ich spoznali? Kohi to pohoršuje, nemusi sa vyjadrit.
To je otazka len z cistej zvedavosti 🙂
Nemam milenca
Sme z jednej obce
@anonym_autor Ja som síce žiadnu milenku nikde nespoznal a žiadnu som nemal, ale z praxe som si všimol, že najčastejšie sa to stáva na pracovisku. Viem zaručene, že viacerí moji kolegovia mali iné kolegyne ako milenky, niektorým aj rozbili manželstvá.
Na pracovisku vznikajú aj mnohé vzťahy, ktoré potom môžu trvať kratšie, či dlhšie, dokonca môžu prerásť aj v manželstvá (môj prípad).
@anonym_autor fitko
Za mojich mladých čias, v bare
Kde chodila sama sebranka z celého mesta, také tie tipy chlapi na drahych autách , značkových rifliach lovili mladé žabky na káve v centre mesta a darilo sa
@anonym_autor V reštaurácii v Rakúsku…Bývame v jednej obci…
Prišiel ku mne na kávu aj so svojou ženou 🤷♀️
@anonym_c1974e k tebe do kuchyne ?
Sla som k nemu cvicit lebo ma bolel chrbatik 😆
@anonym_autor nemam milenca.
@anonym_autor v práci.
@anonym_c1974e k tebe do kuchyne ?
@anonym_66ee96 ku mne na návštevu
@anonym_autor pokec
v praci, pri vybavovani hypoteky, v meste, v bare, na internete, na badoo, v obchode, na zubnej hygiene, kataster, kaufland, ako si spomeniem dalsie tak dopisem.. co je to za blbost mat za zivot iba jednu taku skusenost..
Kde robím chybu... na mna letia vacsinou chlapi 🤔...
Ale je pravda, ze pvôsobim na zeny nedostupne. Milenku som nikdy nechcel...
Kde robím chybu... na mna letia vacsinou chlapi 🤔...
Ale je pravda, ze pvôsobim na zeny nedostupne. Milenku som nikdy nechcel...
@arek00 možno nerobíš chybu. Jednoducho pôsobíš takým slizkým dojmom, aj je tvoja foto real.
@anonym_c1974e Ty si Dominika Cesnaková? 😃😃😃
moj ex mal niekolko mileniek pocas nasho manzelstva. jedna z nich bola moja kamoska, dalsie boli jeho sekretarkami v praci.
@anonym_392416 je ozajstna ✌️.
@arek00 ja som ti len napísala ako pôsobíš, možno za to ani nemôžeš. Ináč, nechcela som ťa uraziť
@anonym_392416 ja som sa neurazil 😊. To je v pohode..
@arek00 možno raz nájdeš tú pravú
Nemala som nikdy milenca, ale prekvapuje ma koľko ľudí bez problémov, hoci anonymne, priznáva, že mimomanželský pomer majú...
Na diskotéke pred viac ako dvadsiatimi rokmi... je super mať v manželovi milenca 😍
Nemala som nikdy milenca, ale prekvapuje ma koľko ľudí bez problémov, hoci anonymne, priznáva, že mimomanželský pomer majú...
@anonym_951180 možno už v manželstve dávno nie sú...

@anonym_autor na pokeci