Kedy je normálny vek na frajera/frajerku?
Dobrý deň viem že to znie možno hlúpo a detsky ale moji spolužiaci dennodenne jeden po druhom si nachádzajú frajerky ja im trochu závidím a neviem či som ja pozadu alebo oni popredu. Vopred ďakujem za odpovede (prosím nie neslušné a ponižujúce).
@anonym_2b79c7 Možno je to akurát, tiež som v tom veku stretla prvého. A aj posledného. Postudovali sme, vyštudovali a na jeseň sme oslávili 56. výročie sobáša.
@evansova
To je krásne, že vám to takto vydržalo 🙂
Dcéra má teraz 28 a stále sú spolu, už spolu bývajú a plánujú budúcnosť, verím že to zvládnu podobne
Ja som mala prvý vzťah v 16.
V 12-tke máš veľmi inteligentné písanie, takže - neponahlaj sa, stretneš seberovnú . . Aj keď neskôr
V 12-tke máš veľmi inteligentné písanie, takže - neponahlaj sa, stretneš seberovnú . . Aj keď neskôr
@carter30 A to mám ešte aj miernu disgrafiu.
prvy vztah v 19-tke na VS
Ak mas naozaj 12 rokov klobuk dole ako rozumne vystupujes. Casu mas dost. Ja som zacal v 15. A zatial mozes s kamaratkami iba travit cas. Spoznas ich myslenie. Potom budes vnimavy a aj uspesny.
@silver2013 vhodný čas je, keď na to psychicky dozreješ, nie je to o veku 😊 na vzťahy máš čas, buduj radšej priateľstva 😊
V 12stich nic v zlom ste este deti a to su len detske lasky, ziadne naozajstne vztahy..neni sa kam ponahlat, ja som mala prvy realny vztah v 19stich, sme spolu 11 rokov a manzelia, rodina 🙂 niekedy sa oplati pockat
môj 12 ročný vôbec. ešte ma kopec času, ani som ho nepočula o nejakej hovoriť. starší chalan mal babu v 14tich. takú detskú lásku.
napríklad ja som mala v 15tich.
@silver2013 to je individuálne, ja som mala prvého frajera na strednej, sestra ešte na ZŠ - spolužiaka v 14. Nemáš sa kam ponáhľať, nemusíš sa vôbec báť.
Moja dcéra mala prvého skutočného, nie detského frajera v 16, či to je skoro alebo neskoro, ťažko povedať.
Koľko máš rokov?
@anonym_2b79c7 frajerku asi tak v 18tich, boli sme spolu asi 2 roky, vážnejšie však až v 24 ktorá je zároveň aj mojou manželkou už niekoľko rokov a máme spolu syna ktorý je o pár rokov mladší ako si ty. Takže ono to príde nejako tak samo. Do tej 18tky som to nejako neriešil a skôr ma zaujímalo chodenie von na disko atď. vzťahy som neriešil ani sa neusiloval o ne.

Moja dcéra mala prvého skutočného, nie detského frajera v 16, či to je skoro alebo neskoro, ťažko povedať.
Koľko máš rokov?
@anonym_2b79c7 Možno je to akurát, tiež som v tom veku stretla prvého. A aj posledného. Postudovali sme, vyštudovali a na jeseň sme oslávili 56. výročie sobáša.