Kedy povedať potenciálnemu priateľovi o deťoch?
Dobrý deň, už je to pol roka čo som odišla od priateľa, otca mojich detí. Cez sviatky, keď boli deti u neho, som sa zaregistrovala na zoznamke. Začala som si tam písať s jedným mužom, vyzerá byť ok, už sme boli spolu aj na káve. Len neviem kedy je ten správny čas povedať mu o deťoch. Bojím sa, že so mnou prišiel kontakt.
to mala byt druha informacia po tom ako sa volas
@anonym_autor to co je za vetu? "Bojím sa, že so mnou prišiel kontakt"
Jasne, ze to uz mal davno dotycny vediet
To už mal dávno vedieť,, keď ste si písali. Viem je to kruté ale možno by s tebou nešiel ani na tú kávu, ak by vedel o deťoch. Nie každý chlap je ochotný akceptovať cudzie deti, tak nech zbytočne nestracate čas.
Ak má na základe toho prerušiť kontakt, tak radšej skôr ako neskôr... strata času na oboch stranách a čím viac sa namotáš, tým horšie to potom bude... súhlasím tiež, čo to mal vedieť hneď
Vediet hned, a zoznamit neskor( ak bude este s kym)
@anonym_autor nemala si deti pravdivo uvedene v profile na zoznamke? Vies si predstavit, co by sa tu dialo, keby sa taketo nieco pytal "detny" muz?
Mňa by zaujímalo o čom a ako sa bavíte už takmer dva mesiace keď mu nespomenieš že máš deti. To mu cielene zatajuješ a myslíš že keď to vybalíš bude s tým ok?
fu, hned. bud este v profile alebo pri prvej komunikacii.
čo by si povedala, keby takú informáciu zatajil on tebe? Pri mnohých rozhodovaniach takáto úvaha pomáha
Ja som bola trochu mrcha, ja som povedala az ked bol zalubeny a chodili sme spolu uz nejaky cas. Zda sa, ze mu to nevadilo sme spolu doteraz uz 15 rokov
Ja som bola trochu mrcha, ja som povedala az ked bol zalubeny a chodili sme spolu uz nejaky cas. Zda sa, ze mu to nevadilo sme spolu doteraz uz 15 rokov
@anonym_43a6d3 no pekne neseriózne.
@anonym_43a6d3 no pekne neseriózne.
co uz stava sa aj horsie, ja by som to aj teraz tak urobila az keby bol chlap zalubeny
Pokial by sa vyslovne nepytal ci mam deti, vtedy by som to asi uhrala nejako do stratena, zahovorila.
hadam ideš do vzťahu aj s deťmi, sú tvoja súčasť, keď chceš vzťah deti už mali byť spomenuté dávno, potom keď uvidíš jeho záujem sa zariadiš ako ďalej, keď ho má, deti problém nebudú, keď mu budú vadiť lepšie pre teba, ukončiš to ty s nim, radšej zavčasu ako sa potom trápiť
Bože, nebavíme sa o deťoch. Viem sa v spoločnosti baviť aj na iné témy ako plienky, Sunar a škôlka 😄 otázka znela inak, nie o čom sa dva mesiace bavíme.
co uz stava sa aj horsie, ja by som to aj teraz tak urobila az keby bol chlap zalubeny
Pokial by sa vyslovne nepytal ci mam deti, vtedy by som to asi uhrala nejako do stratena, zahovorila.
@anonym_43a6d3 tiež takto uvazujem
Mal to vedieť ešte pred prvým stretnutím. To mu denne klameš?
Bože, nebavíme sa o deťoch. Viem sa v spoločnosti baviť aj na iné témy ako plienky, Sunar a škôlka 😄 otázka znela inak, nie o čom sa dva mesiace bavíme.
@anonym_autor ja by som sa cudovala, ak by s tebou NEprerusil kontakt ked mu to povies az teraz...vadny kus jak ty
@anonym_43a6d3 tiež takto uvazujem
@anonym_autor tak ja som vtedy mala 27 rokov vela zien v mojom veku bolo bezdetnych ako 40tnicka asi by som to neutajila 🙂 Moj manzel bol slobodny
@anonym_autor tak ja som vtedy mala 27 rokov vela zien v mojom veku bolo bezdetnych ako 40tnicka asi by som to neutajila 🙂 Moj manzel bol slobodny
@anonym_43a6d3 ja mám 29
Mal to vedieť ešte pred prvým stretnutím. To mu denne klameš?
@januska12323 neklamem. Klamala by som, keby sa na deti pýtal a ja by som zatajila
@januska12323 neklamem. Klamala by som, keby sa na deti pýtal a ja by som zatajila
@anonym_autor prepac, autorka, ale to si len nahovaras, ze neklames. je to vlastne take trocha zakerne, pockat, kym sa "namota", a az potom mu to povedat. keby som bola ten muz a nahodou by som sa rozhodla s tebou nerozist, zostala by mi z tvojho jednania taka pachut.
@anonym_autor klames, a zostanes zase sama s detmi ak si takto budujes vztahy a doveru. Ziadny normalny chlap s tebou nebude.
on: a co takto robis po veceroch?
ja: (boze, ako mu povedat ze sa ucim so starsou, s mladsou si malujeme, nahanam ich k suchej veceri, potom ich nahanam do postele, unavena padam na hubu, nestiham ani cvičit alebo kedy si nechty urobit) eeehm, taký veget, chodim cvicit, uvarim si veceru, pozeram serial, vzdelavam sa…
on: a co takto robis po veceroch?
ja: (boze, ako mu povedat ze sa ucim so starsou, s mladsou si malujeme, nahanam ich k suchej veceri, potom ich nahanam do postele, unavena padam na hubu, nestiham ani cvičit alebo kedy si nechty urobit) eeehm, taký veget, chodim cvicit, uvarim si veceru, pozeram serial, vzdelavam sa…
@anonym_613085 presne, jak nevyzrete tupelo. Uplne si to vystihla.
@deedol cisto teoreticky pokiaľ nie je mechom udretý tak vo veku 29 by už aj mohol tušiť že by dieťa mať mohla - a nevadí mu to… ale to by bol skôr výnimočný kus…
@biba_18 co ja viem, ja mam 35+ a mala som zo vsetkych mojich kamosiek dieta ako prva presne v 30. ostatne baby mali prve vsetky v 30+. a asi ziadny z mojich muzskych kamosov by s tym "neratal", keby mu to baba nespomenula.
@anonym_autor ale veď to tajíš, zámerne o nich nehovoríš, denne sa o ne staráš a ani jednou vetou si nič nepovedala.
@anonym_43a6d3 ja mám 29
@anonym_autor Ahoj, toto je vec, ktoru aj ked si mu nespomenula pri pisani, tak si mohla aspon osobne,ked ste boli na kave. Je to dost zasadna info, ktoru si mu mohla odkomunikovat z oci do oci. Ano pise tu jedna zena, ze mu povedala, az ked sa zalubil a tam to nastastie vyslo. Ale rataj s tym, ze nie kazdy chlap to takto prijme. On ked sa do teba zalubi a ty tiez a zrazu mu to povies, tak sa moze stat aj to, ze ta necha prave v rozkvete vasej lasky, lebo nebude s tym stotozneny a este ti moze povedat,ze taku dolezitu info si mala povedat na prvom rande. Ty to beries tak, ze mu neklames, lebo sa on nepytal, ale nie kazdeho chlapa/zenu musi hned napadnut, ze ten protejsok ma deti. Toto je skor vec na tom cloveku, ktory tie deti ma, aby to povedal, aby to bolo ferove od zaciatku. Takze on to moze ako take klamstvo ponimat. Je rozdiel, ked zatajis nejaku banalitu a rozdiel, ked nepovies tak dolezitu informaciu ako su deti, ktore su neoddelitelnou sucastou tvojho zivota.

To už mal vedieť, nie?