icon

Ktorú ženu by ste si vybrali?

8. dec 2025

chat GPT radi dost divno.. poradte vy Do coho by som mal ist po 4 rande
Ktorú by ste vybrali vy na dalsie dlhodobejsie spoznavanie?? mam 48.

### **Žena 1**

* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, 170 cm, 60 kg, veľmi dlhé vlasy (50–70 cm), krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Býva v prenájme, otec dieťaťa ich nekontaktuje ani dieťa
* **Výhody:** Dobre platená a atraktívna práca, prvé rande pomerne príjemné
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 60 km, tvrdohlavosť, náladovosť
* **Ďalšie info:** Sama 5 rokov

---

### **Žena 2**

* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 deti (dospievajúce), 165 cm, 55 kg, kratšie vlasy cca 40 cm, veľmi pekné telo, krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Dom novostavba, otec detí ich kontaktuje minimálne, ju vôbec
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez hádok, veľmi vášnivá, prvá návšteva u mňa veľmi pozitívna
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 40 km
* **Ďalšie info:** Sama 3 roky

---

### **Žena 3**

* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, 170 cm, 60 kg, vysportovaná postava, jeden dospelý syn, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Žije sama v prenájme, syn ju navštevuje, exmanžel žije mimo krajinu
* **Výhody:** Atraktívna práca, vysportovaná postava, noc strávená spolu, rande za nami
* **Nevýhody:** Veľmi nabitý program, spoločné chvíle možné len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sama 1 rok, býva 4 km od mňa

---

### **Žena 4**

* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, jedno malé dieťa, 156 cm, 50 kg, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 80/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Dieťa nemá zapísaného otca, ona žije u rodičov
* **Výhody:** Slusné a príjemné vystupovanie
* **Nevýhody:** Malo vášnivá, nudné konverzácie, pasívna („kam ju postavíš, tam stojí a drží“), menej atraktívna práca, má dve práce
* **Ďalšie info:** Sama 2 roky, býva 20 km od mňa

Strana
enmery
8. dec 2025

Pre dobro každej jednej nich dúfam, že Ťa kopnú do riti...

melanta
8. dec 2025

Každej z nich povedz pravdu - že máš rozpracované 4 ženy a oni ten problém za teba vyriešia.

dorizzz
8. dec 2025

🤦🏻‍♀️ to sa stretávaš so 4mi naraz? Ak potrebuješ na výber rady alebo chatgpt, potom ani jednu. Láska buď je, alebo nie je. Tu očividne nie je.

anonym_8216ac
8. dec 2025

Vazne sa niekto radi o takych veciach s AI? Wtf?

jana_vaj
8. dec 2025

Riešiš 4 ženy naraz a konzultuješ to s umelou inteligenciou. Niekde sa stala chyba 😀

viestta
8. dec 2025

Fuha, kolko detailov 😅 Mas ich vsetky paralerne rozrobene? Vedia tie baby, ze su az 4 v uzsom vybere? Mal by si ich oboznamit s konkurenciou, nech vedia na com su.

dorizzz
8. dec 2025
@anonym_8216ac

Vazne sa niekto radi o takych veciach s AI? Wtf?

@anonym_8216ac vážne to ľudia robia, ako keby už ani nemali vlastný rozum, srdce, city.

autor
8. dec 2025
@dorizzz

🤦🏻‍♀️ to sa stretávaš so 4mi naraz? Ak potrebuješ na výber rady alebo chatgpt, potom ani jednu. Láska buď je, alebo nie je. Tu očividne nie je.

@dorizzz zatial 4 , neda sa to vsetko naraz. A skusis aj poradit?

dorizzz
8. dec 2025
@anonym_autor

@dorizzz zatial 4 , neda sa to vsetko naraz. A skusis aj poradit?

@anonym_autor veď som poradila - ani jednu.

autor
8. dec 2025
@jana_vaj

Riešiš 4 ženy naraz a konzultuješ to s umelou inteligenciou. Niekde sa stala chyba 😀

@jana_vaj netusis ake to je narocne. Hlavne ak vsetky zanechali cca rovnaky dojem.

autor
8. dec 2025
@viestta

Fuha, kolko detailov 😅 Mas ich vsetky paralerne rozrobene? Vedia tie baby, ze su az 4 v uzsom vybere? Mal by si ich oboznamit s konkurenciou, nech vedia na com su.

@viestta Ved mam predsa oci. a nie, nevedia ale nejedna sa o uzsi vyber ale takto to je od zaciatku ze iba 4. Co by si ty vybrala na mojom mieste?

anonym_c05935
8. dec 2025

@anonym_autor fúha, z dnešného sveta je človeku niekedy na grcanie. Kam sme to dospeli...

huxy
8. dec 2025
@anonym_autor

@viestta Ved mam predsa oci. a nie, nevedia ale nejedna sa o uzsi vyber ale takto to je od zaciatku ze iba 4. Co by si ty vybrala na mojom mieste?

@anonym_autor ja by som si hlavne nevybrala teba a dúfam, že tie ženy sú natoľko inteligentné, že spravia to isté.

jana_vaj
8. dec 2025

@anonym_autor Ty netušíš, aké je to na hlavu. Nechaj ich všetky na pokoji.

anonym_8216ac
8. dec 2025

Mal by si im dat vediet, ze ich mas rozrobene naraz 4. Ony by uz potom rozhodli za teba a mal by si to jednoduchsie.

anonym_4e5a12
8. dec 2025

@anonym_autor este najdi tri a budeš mať na každy deň jednu😂,len musíš dávať pozor,aby sa nestretli...

biba_18
8. dec 2025

mne sa páči to zachovalé poprsie 😂😂

autor
8. dec 2025
@anonym_4e5a12

@anonym_autor este najdi tri a budeš mať na každy deň jednu😂,len musíš dávať pozor,aby sa nestretli...

@anonym_4e5a12 a to som sem siel s tym, ze tu dostanem serioznu radu, zien ktore sa rozumeju .

anonym_0be9e4
8. dec 2025

@anonym_autor kde opisuješ vlastnosti? Múdra, spoľahlivá, šikovná, samostatná… atd?

autor
8. dec 2025
@biba_18

mne sa páči to zachovalé poprsie 😂😂

@biba_18 Co je na tom zle? Mas deti?

viestta
8. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor si nielen mentalny alet, ked sa potrebujes o vzahu radit s AI, ale aj emocny kripel, ked potrebujes konzultaciu s plenom MK. Dufam, ze ta vsetky poslu do muky, pretoze ty si fakt to posledne co v zivote potrebuju

autor
8. dec 2025
@anonym_0be9e4

@anonym_autor kde opisuješ vlastnosti? Múdra, spoľahlivá, šikovná, samostatná… atd?

@anonym_0be9e4 tie kolkonky su zamerne vymazane. ale je to tam napisane . mimochodom atraktivne zamestnanie nemoze asi robit hlupa nie? ci?

biba_18
8. dec 2025

@anonym_autor teba by som nechcela ani s najzachovalejším hrudníkom na planéte…

prasiatko30
8. dec 2025

Najviac sa mi paci detail - zachovale poprsie 75B😂😂😂😂😂- to je napzaj ta charakterova crta co ti pomoze vo vztahu😂😂😂😂😂

tibor79
8. dec 2025

Takto kalkuluješ hneď v začiatkoch? Ľutujem všetky a najmä tú, ktorá "vyhrá" výberové konanie. K nej si potom zapíš další bod naivita.

autor
8. dec 2025
@viestta

@anonym_autor si nielen mentalny alet, ked sa potrebujes o vzahu radit s AI, ale aj emocny kripel, ked potrebujes konzultaciu s plenom MK. Dufam, ze ta vsetky poslu do muky, pretoze ty si fakt to posledne co v zivote potrebuju

@viestta 🙂

anonym_7bea01
8. dec 2025

A odkial vies, ake maju cisla spodného pradla? 😀😀

petamich
8. dec 2025

Pre dobro sveta verim, ze mas nejaku diagnozu, v opacnom pripade si fakt mentalny atlet. A tym zenam prajem, aby najneskor pri druhom rande zistili, ze si pripad pre odbornika.

tundra
8. dec 2025

Uz zacali prazdniny🤔🤭

petronelag
8. dec 2025

@anonym_autor Teraz je bežné, že muži takto vyberajú a niektoré ženy si to nechcú pripustiť. Pri výbere treba dať na svoje pocity, ja by som ďalej nekontaktovala ženu č.2, nielen kvoli veku, ale aj kvoli deťom a tomu, že má rodinný dom a iste by som sa k nej nesťahovala.
U ženy č.1 je dôležité, či by bola ochotná sa presťahovať alebo či by si ty bol ochotný sa k nej presťahovať.
A u ženy č.3, ktorá žije aktívny život, záleží či aj muž je takto založený a vyhovuje mu to,
no a žena č.4 je zase pasívna, zase záleží na mužovi, či má radšej takýto pasívnejší prístup a tiež aj či plánuje mať ešte dieťa a či tak isto plánuje aj muž.
Ale veľa záleží aj od iných na pohľad maličkosti, preto je lepšie spoznávať ženy po 1kuse a nič neprehliadnúť.

Strana