Ktorú ženu by ste si vybrali?
chat GPT radi dost divno.. poradte vy Do coho by som mal ist po 4 rande
Ktorú by ste vybrali vy na dalsie dlhodobejsie spoznavanie?? mam 48.
### **Žena 1**
* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, 170 cm, 60 kg, veľmi dlhé vlasy (50–70 cm), krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Býva v prenájme, otec dieťaťa ich nekontaktuje ani dieťa
* **Výhody:** Dobre platená a atraktívna práca, prvé rande pomerne príjemné
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 60 km, tvrdohlavosť, náladovosť
* **Ďalšie info:** Sama 5 rokov
---
### **Žena 2**
* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 deti (dospievajúce), 165 cm, 55 kg, kratšie vlasy cca 40 cm, veľmi pekné telo, krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Dom novostavba, otec detí ich kontaktuje minimálne, ju vôbec
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez hádok, veľmi vášnivá, prvá návšteva u mňa veľmi pozitívna
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 40 km
* **Ďalšie info:** Sama 3 roky
---
### **Žena 3**
* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, 170 cm, 60 kg, vysportovaná postava, jeden dospelý syn, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Žije sama v prenájme, syn ju navštevuje, exmanžel žije mimo krajinu
* **Výhody:** Atraktívna práca, vysportovaná postava, noc strávená spolu, rande za nami
* **Nevýhody:** Veľmi nabitý program, spoločné chvíle možné len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sama 1 rok, býva 4 km od mňa
---
### **Žena 4**
* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, jedno malé dieťa, 156 cm, 50 kg, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 80/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Dieťa nemá zapísaného otca, ona žije u rodičov
* **Výhody:** Slusné a príjemné vystupovanie
* **Nevýhody:** Malo vášnivá, nudné konverzácie, pasívna („kam ju postavíš, tam stojí a drží“), menej atraktívna práca, má dve práce
* **Ďalšie info:** Sama 2 roky, býva 20 km od mňa
Každej z nich povedz pravdu - že máš rozpracované 4 ženy a oni ten problém za teba vyriešia.
🤦🏻♀️ to sa stretávaš so 4mi naraz? Ak potrebuješ na výber rady alebo chatgpt, potom ani jednu. Láska buď je, alebo nie je. Tu očividne nie je.
Vazne sa niekto radi o takych veciach s AI? Wtf?
Riešiš 4 ženy naraz a konzultuješ to s umelou inteligenciou. Niekde sa stala chyba 😀
Fuha, kolko detailov 😅 Mas ich vsetky paralerne rozrobene? Vedia tie baby, ze su az 4 v uzsom vybere? Mal by si ich oboznamit s konkurenciou, nech vedia na com su.
Vazne sa niekto radi o takych veciach s AI? Wtf?
@anonym_8216ac vážne to ľudia robia, ako keby už ani nemali vlastný rozum, srdce, city.
🤦🏻♀️ to sa stretávaš so 4mi naraz? Ak potrebuješ na výber rady alebo chatgpt, potom ani jednu. Láska buď je, alebo nie je. Tu očividne nie je.
@dorizzz zatial 4 , neda sa to vsetko naraz. A skusis aj poradit?
Riešiš 4 ženy naraz a konzultuješ to s umelou inteligenciou. Niekde sa stala chyba 😀
@jana_vaj netusis ake to je narocne. Hlavne ak vsetky zanechali cca rovnaky dojem.
Fuha, kolko detailov 😅 Mas ich vsetky paralerne rozrobene? Vedia tie baby, ze su az 4 v uzsom vybere? Mal by si ich oboznamit s konkurenciou, nech vedia na com su.
@viestta Ved mam predsa oci. a nie, nevedia ale nejedna sa o uzsi vyber ale takto to je od zaciatku ze iba 4. Co by si ty vybrala na mojom mieste?
@anonym_autor fúha, z dnešného sveta je človeku niekedy na grcanie. Kam sme to dospeli...
@anonym_autor Ty netušíš, aké je to na hlavu. Nechaj ich všetky na pokoji.
Mal by si im dat vediet, ze ich mas rozrobene naraz 4. Ony by uz potom rozhodli za teba a mal by si to jednoduchsie.
@anonym_autor este najdi tri a budeš mať na každy deň jednu😂,len musíš dávať pozor,aby sa nestretli...
mne sa páči to zachovalé poprsie 😂😂
@anonym_autor este najdi tri a budeš mať na každy deň jednu😂,len musíš dávať pozor,aby sa nestretli...
@anonym_4e5a12 a to som sem siel s tym, ze tu dostanem serioznu radu, zien ktore sa rozumeju .
@anonym_autor kde opisuješ vlastnosti? Múdra, spoľahlivá, šikovná, samostatná… atd?
@viestta Ved mam predsa oci. a nie, nevedia ale nejedna sa o uzsi vyber ale takto to je od zaciatku ze iba 4. Co by si ty vybrala na mojom mieste?
@anonym_autor si nielen mentalny alet, ked sa potrebujes o vzahu radit s AI, ale aj emocny kripel, ked potrebujes konzultaciu s plenom MK. Dufam, ze ta vsetky poslu do muky, pretoze ty si fakt to posledne co v zivote potrebuju
@anonym_autor kde opisuješ vlastnosti? Múdra, spoľahlivá, šikovná, samostatná… atd?
@anonym_0be9e4 tie kolkonky su zamerne vymazane. ale je to tam napisane . mimochodom atraktivne zamestnanie nemoze asi robit hlupa nie? ci?
@anonym_autor teba by som nechcela ani s najzachovalejším hrudníkom na planéte…
Najviac sa mi paci detail - zachovale poprsie 75B😂😂😂😂😂- to je napzaj ta charakterova crta co ti pomoze vo vztahu😂😂😂😂😂
Takto kalkuluješ hneď v začiatkoch? Ľutujem všetky a najmä tú, ktorá "vyhrá" výberové konanie. K nej si potom zapíš další bod naivita.
@anonym_autor si nielen mentalny alet, ked sa potrebujes o vzahu radit s AI, ale aj emocny kripel, ked potrebujes konzultaciu s plenom MK. Dufam, ze ta vsetky poslu do muky, pretoze ty si fakt to posledne co v zivote potrebuju
@viestta 🙂
A odkial vies, ake maju cisla spodného pradla? 😀😀
Pre dobro sveta verim, ze mas nejaku diagnozu, v opacnom pripade si fakt mentalny atlet. A tym zenam prajem, aby najneskor pri druhom rande zistili, ze si pripad pre odbornika.
Uz zacali prazdniny🤔🤭
@anonym_autor Teraz je bežné, že muži takto vyberajú a niektoré ženy si to nechcú pripustiť. Pri výbere treba dať na svoje pocity, ja by som ďalej nekontaktovala ženu č.2, nielen kvoli veku, ale aj kvoli deťom a tomu, že má rodinný dom a iste by som sa k nej nesťahovala.
U ženy č.1 je dôležité, či by bola ochotná sa presťahovať alebo či by si ty bol ochotný sa k nej presťahovať.
A u ženy č.3, ktorá žije aktívny život, záleží či aj muž je takto založený a vyhovuje mu to,
no a žena č.4 je zase pasívna, zase záleží na mužovi, či má radšej takýto pasívnejší prístup a tiež aj či plánuje mať ešte dieťa a či tak isto plánuje aj muž.
Ale veľa záleží aj od iných na pohľad maličkosti, preto je lepšie spoznávať ženy po 1kuse a nič neprehliadnúť.

Pre dobro každej jednej nich dúfam, že Ťa kopnú do riti...