Ktorú ženu by ste si vybrali?
chat GPT radi dost divno.. poradte vy Do coho by som mal ist po 4 rande
Ktorú by ste vybrali vy na dalsie dlhodobejsie spoznavanie?? mam 48.
### **Žena 1**
* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, 170 cm, 60 kg, veľmi dlhé vlasy (50–70 cm), krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Býva v prenájme, otec dieťaťa ich nekontaktuje ani dieťa
* **Výhody:** Dobre platená a atraktívna práca, prvé rande pomerne príjemné
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 60 km, tvrdohlavosť, náladovosť
* **Ďalšie info:** Sama 5 rokov
---
### **Žena 2**
* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 deti (dospievajúce), 165 cm, 55 kg, kratšie vlasy cca 40 cm, veľmi pekné telo, krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Dom novostavba, otec detí ich kontaktuje minimálne, ju vôbec
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez hádok, veľmi vášnivá, prvá návšteva u mňa veľmi pozitívna
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 40 km
* **Ďalšie info:** Sama 3 roky
---
### **Žena 3**
* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, 170 cm, 60 kg, vysportovaná postava, jeden dospelý syn, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Žije sama v prenájme, syn ju navštevuje, exmanžel žije mimo krajinu
* **Výhody:** Atraktívna práca, vysportovaná postava, noc strávená spolu, rande za nami
* **Nevýhody:** Veľmi nabitý program, spoločné chvíle možné len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sama 1 rok, býva 4 km od mňa
---
### **Žena 4**
* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, jedno malé dieťa, 156 cm, 50 kg, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 80/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Dieťa nemá zapísaného otca, ona žije u rodičov
* **Výhody:** Slusné a príjemné vystupovanie
* **Nevýhody:** Malo vášnivá, nudné konverzácie, pasívna („kam ju postavíš, tam stojí a drží“), menej atraktívna práca, má dve práce
* **Ďalšie info:** Sama 2 roky, býva 20 km od mňa
@anonym_autor
Aby som mohla posudit kompatibilitu, chybaju mi tam tvoje parametre - vyska, vaha, vzhlad, vlasy, zachovalost tvojej "vybavy" vratane rozmerov, praca, plat, byvanie, vyhody, nevyhody...
Pokial chces vlastne deti, tak ti s toho vychadza len zena c.4... lenze kedze nemilujes a neocarila ta ani jedna, tak len namacas vtacika z jednej do druhej a akurat si uzenies (alebo budes roznasat) pohlavne choroby... hladas zufalky, co nemaju na vyber, aby si sa citil ako lovec? No to gratulujem, tych zien je mi luto...
Toto je divne. Ako keby si nehovoril o ludoch ale nejakom tovare.
Pre teba je dôležité zachovalé poprsie? Či má dlhé alebo krátke vlasy? Kde je to, že si rozumiete, že sa dokážete spolu smiať, že máte rovnaké hodnoty a životné nastavenie? Kde sú hobby, ktoré máte spoločné? Pri ktorej sa cítiš sám sebou a robí z teba lepšieho človeka? Ku ktorej niečo cítiš, ktorú máš svojím spôsobom už rád? S ktorou sa chceš ráno prebúdzať a večer zaspávať? S ktorou si predstavuješ zostarnúť? Ktorú budeš chcieť aj keď bude mať ovisnuté prsia, sivé vlasy, vrásky na tvári?
a teraz popis pána dokonaleho prosíme
@anonym_autor To si ty Boris?
Co ponukas ty? Napis presne ako si to popisal u nich. A nebud skromny, pridaj aj nieco navyse.
PS: svoje poprsie neopisuj, skus inu cast tela.
Diky 🙄
@anonym_autor ťažko sa nám radi, skús dať tvoje miery, cim konkretnejsie tým lepšie, hlavne také tie ehm...zachovalejsie. Myslím, ze ani chat GPT toto nedáva, uz je niekde na liečení
Toto je divne. Ako keby si nehovoril o ludoch ale nejakom tovare.
@really8 presne, porovnava ich ako pracky na eshope 🙄 O tom ci k niektorej aspon nieco citi ani tuk, proste potrebuje nahradu za mamicku aby sa o neho postarala... Keby bol on kvalitny jedinec uz davno je s niekym sparovany. Tento vyzera na nepouzitelneho a zufaleho
@anonym_autor Teraz je bežné, že muži takto vyberajú a niektoré ženy si to nechcú pripustiť. Pri výbere treba dať na svoje pocity, ja by som ďalej nekontaktovala ženu č.2, nielen kvoli veku, ale aj kvoli deťom a tomu, že má rodinný dom a iste by som sa k nej nesťahovala.
U ženy č.1 je dôležité, či by bola ochotná sa presťahovať alebo či by si ty bol ochotný sa k nej presťahovať.
A u ženy č.3, ktorá žije aktívny život, záleží či aj muž je takto založený a vyhovuje mu to,
no a žena č.4 je zase pasívna, zase záleží na mužovi, či má radšej takýto pasívnejší prístup a tiež aj či plánuje mať ešte dieťa a či tak isto plánuje aj muž.
Ale veľa záleží aj od iných na pohľad maličkosti, preto je lepšie spoznávať ženy po 1kuse a nič neprehliadnúť.
@petronelag ty musis byt podla mna muz ... akoze uplne si to rozobrala ako to vidim ja. problem je ze zena 2 je mojemu srdcu najblizsia zatial, zanechala velmi silny dojem. a ostatne chapem rovnako ako ty, Vazne niesi chlap?.
toto rieš s kamošmi na pive. Inak pripomenulo mi to seriál Priatelia, kde si Ross nevedel vybrať medzi Rachel a tou druhou, tak si spísal zoznam. ona ten zoznam našla a veľmi rýchlo to vyriešila za neho 😀 mal by si zorganizovať stretnutie týchto 4 žien, nech sa dohodnú, ktorá z nich je najviac zúfalá 😀
@anonym_autor
Aby som mohla posudit kompatibilitu, chybaju mi tam tvoje parametre - vyska, vaha, vzhlad, vlasy, zachovalost tvojej "vybavy" vratane rozmerov, praca, plat, byvanie, vyhody, nevyhody...
@anonym_4a729f 48 rokov, , atleticka postava nieco cez 185 cm, plat priemer, Zivnostnik so zamestnancami. plus este nieco ale to tu nechcem rozoberat .
Pokial chces vlastne deti, tak ti s toho vychadza len zena c.4... lenze kedze nemilujes a neocarila ta ani jedna, tak len namacas vtacika z jednej do druhej a akurat si uzenies (alebo budes roznasat) pohlavne choroby... hladas zufalky, co nemaju na vyber, aby si sa citil ako lovec? No to gratulujem, tych zien je mi luto...
@anjelicek26 najviac ocarila prave zena 2. A z toho som prave trochu zmateny.
Mna by zaujimalo co ponukas ty. Hlavne vaha vyska pocet vlasov, pomer svalov a velkost pradla aj obsah toho pradla.
Pre teba je dôležité zachovalé poprsie? Či má dlhé alebo krátke vlasy? Kde je to, že si rozumiete, že sa dokážete spolu smiať, že máte rovnaké hodnoty a životné nastavenie? Kde sú hobby, ktoré máte spoločné? Pri ktorej sa cítiš sám sebou a robí z teba lepšieho človeka? Ku ktorej niečo cítiš, ktorú máš svojím spôsobom už rád? S ktorou sa chceš ráno prebúdzať a večer zaspávať? S ktorou si predstavuješ zostarnúť? Ktorú budeš chcieť aj keď bude mať ovisnuté prsia, sivé vlasy, vrásky na tvári?
@billy_jean vo vsetkych pripadoch je iba po prvom rande, so zenou cislo 3 sa prave sprchujem na druhe rande, anolko moze vzdy iba dopoludnia. A prave preto som to sem dal, Aby som vedel co mi bude odporucene .
@anonym_4e5a12 a to som sem siel s tym, ze tu dostanem serioznu radu, zien ktore sa rozumeju .
@anonym_autor a ty sa opis podla toho chat GPT, aby sme ti vedeli nejaku dopasovat.
Wau to musis byt riadny zufalec ked si robis taketo pre a proti a este sa musis pytat na nete . Urcite o Teba kazda zakopne 😀
preco nie 🙂 pre a proti je dobra vec pokial hladas vztah rozumom. Len treba prirovnat obe strany. Nie len zeny. Aj ty sa opis resp. sa daj popisat niekym inym aby to bolo neprecenovane ale realne zhodnotene. Potom mozes hladat kompatibilitu.
@anonym_4e5a12 a to som sem siel s tym, ze tu dostanem serioznu radu, zien ktore sa rozumeju .
@anonym_autor si hnoj, ťažko dostaneš serióznu radu ak ty sám nie si seriózny. Ak by si bol, nemal by si rande so 4 ženami a neriešil toto. Fuj, ty si vyslovene odpad. Dúfam, že každá z nich na to príde a opľujú ťa.
@petronelag ty musis byt podla mna muz ... akoze uplne si to rozobrala ako to vidim ja. problem je ze zena 2 je mojemu srdcu najblizsia zatial, zanechala velmi silny dojem. a ostatne chapem rovnako ako ty, Vazne niesi chlap?.
@anonym_autor Ja nie som chlap, ale poznám stanoviská mužov, pracovala som dlhé roky na osobnom oddelení, kde ich chodila väčšia polovica. A aj doma mám muža a syna.
@anonym_autor žena č.3
- ta ma už odrastene dieťa, prsia C, vyšportovaná a zije sama... není o com. Ta jak ti jednu pridrbe kľudne ta moze aj prizabit, bude to bez svedkov.
@anonym_autor mna starsne zaujima akon si zistil ze maju zachovale poprsie😆ked si spal iba s jendou
@mon29 co pevnosť, vie presný rozmer 😂 ...asi im pri obijmani stihol premerat obvod hrudníka. Alebo betar už to má v oku 😂
@really8 presne, porovnava ich ako pracky na eshope 🙄 O tom ci k niektorej aspon nieco citi ani tuk, proste potrebuje nahradu za mamicku aby sa o neho postarala... Keby bol on kvalitny jedinec uz davno je s niekym sparovany. Tento vyzera na nepouzitelneho a zufaleho
@viestta Len kľud. Nakoniec si aj tak vyberie tú, čo má najväčšie cecky
Na čo ti je žena? Nemáš rád ani jednu. Žena nie je tovar , ani slúžka aby sa ti o všetko starala. Podľa mňa si nezasluzis ani jednu. Je možné že tie ženy chodia aj sem na stránku modrý konik. A podla opisu sa spoznajú.
Preboha vy chlapi ste strašne zvláštni, nielen ty, ale aj ostatní co tu niekedy dokážu za nezmysli písať ja normálne nechápem ako vám drbe na tie hlavy. Bože chráň v tejto dobe randiť, to radšej ostať sama ako spoznávať takýchto primitivov. Ako sorry ale toto je už neskutočne akí ste niektorí divní až odstrašujúci
Už len trh s otrokmi tu chýba 🤣
Asi tiež žiadnu. Inak neuvedomuješ si, aké je to ponižujúce pre tú ženu? Ako tovar? Ak by sa to stalo mne a dozvedela by som sa to, už by som sa ti nikdy neozvala a všade si ťa zablokovala. Je to celé na hlavu postavené. Normálny človek ide s 1 ženou na 2-3-4 rande, zistí, či si rozumejú a ak neprebehne iskra, rozlúči sa a ide ďalej. A nie takto. Chápem, že pre teba je asi najdôležitejší vzhľad a či je samostatná (aby z teba náhodou nevytiahla nejaké to euro). Pripadáš mi ako veľmi povrchný a sebestredný človek. Keďže si neriešil, či máte spoločné záujmy a názory má svet. 🙈 Čo by malo byť základ dobrého vzťahu. Inak ja som sa s mužom tiež spoznala internete, boli sme síce mladý (bolo to pred 20 rokmi), ale teda on si ma vybral preto, lebo sme sa spolu dokázali smiať hodiny, máme radi rovnaké filmy, názory má svet, spoločné smerovanie. Asi aj vzhľad bol dôležitý. 🙈
Ani jednu by som si nevybrala. Nie som na ženy, takže nedokážem si vybrať ani radiť. Ale ako žena, kebyže toto urobí môj budúci, že sa radí o mne s chatgpt potom založí na MK diskusiu tak hneď mnou mu zúžim výber. A tie informácie ohľadom podprsia a veľkosti spodného prádla mi prídu dosť úchylné.

@anonym_0be9e4 tie kolkonky su zamerne vymazane. ale je to tam napisane . mimochodom atraktivne zamestnanie nemoze asi robit hlupa nie? ci?
@anonym_autor ktorá z nich je najviac zúfalá? Tam by bola šanca, že bude prehliadať všetky tvoje negatíva.