icon

Má výmena fotografií ovplyvniť telefonát ?

Dnes o 16:13

Ahojte,
opäť raz jedna téma o sociálnych sieťach. Zoznámila som sa tam s mužom. Ja 41 rokov, on 46. Písali sme nejaký čas, v písomnom kontakte sme si rozumeli. Foto sme nevymieňali, ale opis výzoru a postavy sme si dali. Nevidel problém.Stále vypisoval o stretnutí.
Ja som mala taký nápad/ návrh, žeby sme si mohli zatelefonovať. On reagoval tak, že najprv si vymeňme fotografie, a ak budú podľa fotografie sympatie, potom si zavoláme. Že je to zásah do súkromia. Tak som ešte navrhla, že mi teda môže zavolať zo súkromného čísla.
Nesúhlasil ani tak.
Aký je váš názor na vec ?

Ďakujem

Strana
z2
petamich
Dnes o 16:16

Zasah do sukromia? Minimalne kreativny je 🙂 cize inymi slovami ak si pritazliva cislo ti da a ked nie, neda.

Ja by som s nim dalej cas nestracala.

oceanahory
Dnes o 16:16

@anonym_autor Ze si nechce vyvolavat so zenou, ktora pre neho nebude vzhladom atraktivna.

autor
Dnes o 16:18
@oceanahory

@anonym_autor Ze si nechce vyvolavat so zenou, ktora pre neho nebude vzhladom atraktivna.

@oceanahory Ja som mu napísala svoj opis, ako som aj napísala v úvode témy. A ten opis bol pravdivý.

reanda
Dnes o 16:19

tak stretnutie pre neho nie je zasah do sukromia, ale telefonicky hovor ano? ci na stretku keby ta vidi a nepacis sa mu, tak sa otoci na pate?
ale inak nerozumiem, preco mu nechces poslat fotku, ked teda stojis o zoznamenie

autor
Dnes o 16:20
@reanda

tak stretnutie pre neho nie je zasah do sukromia, ale telefonicky hovor ano? ci na stretku keby ta vidi a nepacis sa mu, tak sa otoci na pate?
ale inak nerozumiem, preco mu nechces poslat fotku, ked teda stojis o zoznamenie

@reanda Veď presne túto otázku si kladiem aj ja.

anonym_3116de
Dnes o 16:20

aky je problem si poslat obycajnu fotku?

autor
Dnes o 16:22
@anonym_3116de

aky je problem si poslat obycajnu fotku?

@anonym_3116de Nepíšem, že je to problém.

reanda
@anonym_autor

@reanda Veď presne túto otázku si kladiem aj ja.

@anonym_autor no lebo zrejme nechce stracat cas kecanim so zenou, ktora sa mu nemusi pacit.. opisom asi tazko vystihnes uplne, ako vyzeras

anonym_b11caf

Vieš čo by som urobila ja? Určite by som s nim nepokračovala ďalej v komunikacii. Ale stiahla by som si fotku nejakej cice mice - ktora by zodpovedala tvojmu opisu - a ked by suhlasil s telefonatom, napisala by som mu, ze uz nemam zaujem. Ze prisiel niekto iny 🙂

autor
Dnes o 16:26
@anonym_b11caf

Vieš čo by som urobila ja? Určite by som s nim nepokračovala ďalej v komunikacii. Ale stiahla by som si fotku nejakej cice mice - ktora by zodpovedala tvojmu opisu - a ked by suhlasil s telefonatom, napisala by som mu, ze uz nemam zaujem. Ze prisiel niekto iny 🙂

@anonym_b11caf Ja nemám problém vymeniť ani to foto. Mňa len zarazilo to otočenie tej komunikácie. A to podmieňovanie...

anonym_b11caf
Dnes o 16:29
@anonym_autor

@anonym_b11caf Ja nemám problém vymeniť ani to foto. Mňa len zarazilo to otočenie tej komunikácie. A to podmieňovanie...

@anonym_autor preto by som ja z komunikácie vycúvala.

13uzivatelka11
Dnes o 16:31

Na jednej strane chápem že chce vidieť ako vyzeráš, či sa mu proste pacis aby nestrácal čas, a nie, popis toho ako vyzeráš fakt nevystihuje či si pre neho pekná alebo nie..ale na druhej strane je divné, že stretnúť sa chcel aj bez fotky, ale číslo dat nechcel.. možno sa bojí že si škareda a budeš mu potom vyvolávať.. ale ak takto zmýšľa, asi bude trocha namyslený? Alebo ako to napísať.

autor
Dnes o 16:32
@anonym_b11caf

@anonym_autor preto by som ja z komunikácie vycúvala.

@anonym_b11caf Vieš, sú aj všelijaké fejkové profily. Chcela som sa normálne porozprávať, či je to teda seriózne. Pred tým stretkom. Fotku on si môže stiahnúť akú chce. Ale rozhovor je niečo iné.

autor
Dnes o 16:32
@13uzivatelka11

Na jednej strane chápem že chce vidieť ako vyzeráš, či sa mu proste pacis aby nestrácal čas, a nie, popis toho ako vyzeráš fakt nevystihuje či si pre neho pekná alebo nie..ale na druhej strane je divné, že stretnúť sa chcel aj bez fotky, ale číslo dat nechcel.. možno sa bojí že si škareda a budeš mu potom vyvolávať.. ale ak takto zmýšľa, asi bude trocha namyslený? Alebo ako to napísať.

@13uzivatelka11 Áno, stretnúť sa chce aj bez fotky. Volať už nie ...

anonym_f0bfbb
Dnes o 16:33

@anonym_autor telefonát so ženou s ktorou sa chce stretnúť je zásah do súkromia?
Dajako trepe somariny. Keď z neho už teraz toto vyšlo, čakala by som aj do budúcnosti rôzne duchaplné "perly". Asi by som nezasahovala do jeho súkromia viac ako je potrebné a nutné a prenechala ho inej horlivej záujemkyni, rešpektujúcej jeho súkromie.

autor
Dnes o 16:34
@13uzivatelka11

@13uzivatelka11 Kľudne mohol aj na začiatku komunikácie napísať, že teda chce vidieť s kým si začína písať. Poslala by som foto na výmenu. ...

patrike
Dnes o 16:35

Moja skusenost pred cca 10 rokmi : pisanie ok, potom sme si volali (to bolo tiez ok) a rychlo sa dohodli na stretnuti. Nepacila sa mi, sice neklamala v nejakych naznakoch opisu, ako vyzera, ale proste osobne som za 3 sekundy vedel, ze nie. Potom sme sedeli na kave 2 hodiny a do 10 minut som dostal SMS, ake super stretnutie to bolo. To bol ten pripad, ked by zena na mojom mieste povedala "mozeme byt len kamarati".
Ten pan len chce predist podobnemu scenaru a moze mat aj zle skusenosti, ked ani fotky neboli aktualne (minus 10 rokov a minus 20 kil)

patrike
Dnes o 16:36
@anonym_autor

@anonym_autor Vies ako zoznamky v dnesnej dobe, plno strasnych typov, muzov aj zien a tym nemyslim vyzor. Podla mna ma zle skusenosti a nemusi byt nutne on sam problemovy. Daj mu sancu.

autor
Dnes o 16:37
@patrike

@anonym_autor Vies ako zoznamky v dnesnej dobe, plno strasnych typov, muzov aj zien a tym nemyslim vyzor. Podla mna ma zle skusenosti a nemusi byt nutne on sam problemovy. Daj mu sancu.

@patrike Dá sa to normálne vysvetliť a nie podmieňovať ?

autor
Dnes o 16:38
@patrike

@patrike Práve pre to, prečo píšeš, som si chcela overiť, či to nie je fake nik.

anonym_3a40c1
Dnes o 16:40

Ja by som si s človekom, o ktorom neviem ako vyzerá nepísala a nevolala, opis absolútne nič nehovorí a za mňa je okej dať si aj podmienku pri zoznamovaní... ak by som nechcela poslať foto, navrhla by som videohovor, rovno 2 v jednom, aj sa vidieť, aj počuť...

patrike
Dnes o 16:42
@anonym_autor

@patrike Dá sa to normálne vysvetliť a nie podmieňovať ?

@anonym_autor Kazdy muz je iny, ine veci zazil a inak mu prepina. Posli mu tu fotku a dalej sa uvidi. Navrhujem nieco neutralne, napr. ked mas psa tak ako ho vencis. Pripadne len hlavu si cvakni ako selfie. Do riti by som ho poslal, len ak by stupnoval naroky ako : este posli celu postavu v plavkach a pod.

autor
Dnes o 16:44
@patrike

@anonym_autor Kazdy muz je iny, ine veci zazil a inak mu prepina. Posli mu tu fotku a dalej sa uvidi. Navrhujem nieco neutralne, napr. ked mas psa tak ako ho vencis. Pripadne len hlavu si cvakni ako selfie. Do riti by som ho poslal, len ak by stupnoval naroky ako : este posli celu postavu v plavkach a pod.

@patrike Ja by som súhlasila aj s tým video hovorom. Ako to tu spoludiskutujúca spomenula.

nairobi
Dnes o 16:45

@anonym_autor ja by som bola asi tiez v tvojom zozname, t.c.by som skôr nedala ako by neprebehlo osobné stretnutie,,,mam zle skúsenosti a tiež mam skúsenost, že fotky sme si vymenili a na stretnutie prišiel úplne iný chlap a potom nastalo vypisovanie,vyvolavanie,blokovanie,,,nedala by som t.c.ani za svet 😁

anonym_5fac2a
Dnes o 16:48
@anonym_autor

@patrike Ja by som súhlasila aj s tým video hovorom. Ako to tu spoludiskutujúca spomenula.

akoze opisem sa ti ja.. mam 171 cm, 51kg, dlhe plave vlasy, som stihla mam, modre oci a pekne zuby, dve nohy, dve ruky.. vies ako vyzeram a ci sa ti budem pacit? toto absolutne nevypoveda o nicom.. len tom, ze som clovek s rukami, nohami, vlasmi a mam zuby…
@anonym_autor

autor
Dnes o 16:49
@nairobi

@anonym_autor ja by som bola asi tiez v tvojom zozname, t.c.by som skôr nedala ako by neprebehlo osobné stretnutie,,,mam zle skúsenosti a tiež mam skúsenost, že fotky sme si vymenili a na stretnutie prišiel úplne iný chlap a potom nastalo vypisovanie,vyvolavanie,blokovanie,,,nedala by som t.c.ani za svet 😁

@nairobi Sú aj appky, kde sa dá volať bez zadania tel. čísla a na nich sa dá uskotočniť aj ten video hovor.

nairobi
Dnes o 16:51
@anonym_autor

@nairobi Sú aj appky, kde sa dá volať bez zadania tel. čísla a na nich sa dá uskotočniť aj ten video hovor.

@anonym_autor jasné, všetko sa dá ale ja som iný typ človeka, najskôr osobne stretko a potom si mozme volať od rána do večera

anonym_1ce602
Dnes o 17:12

Ja si neviem predstavit vo veku 41 a 46 rokov pisat si s clovekom bez foto. Som takmer tvoja rovesnicka, ale uz ked som mala 20 rokov, a este bol pokec tak bolo normalne si vymenit foto. Urcite by mi nestacil opis od chlapa. Chlapa nehladam mam manzela a som s nim spokojna. Ale bud rada, ze si chcel foto vymenit. Vela dnesnych chlapov 46 des bies. Je jedno ci podmienil volanie fotkou. Uz davno ste si mali foto vymenit, ak ste naozaj hladali vztah.

dadis
Dnes o 17:14
@anonym_autor

@anonym_autor Akoze nechce stracat cas teleofnatom, kym mu neposles fotku? 😂🤭 Skor asi nema take sukromie na telefonat, lebo by dostal liskanec od manzelky alebo byva v uplnej stodole... Fotku by som mu neposielala po tomto divnom pristupe. A kde si pisete? Na messengeri alebo IG? Ved cislo ti na videohovor nemusi davat 🙄. Inak su fake aj videocally - teraz ti filter dokaze nahradit tvar cloveka.. takze uplne by som sa nespoliehala na to, ze nejakeho scammera odhalis cez videohovor..

simca06022011
Dnes o 17:19

Skor nechce z nejakeho dovodu davat cislo, stretla som sa s tym aj u zien, ako keby telefon bolo nejaky uzasny osobny udaj, tajny. Nechce ti dat cilso, lebo to je menej anonymne ako chat, zoznamky, siete, fotky.. a mozno, nechce byt v nevhodnej chvile ruseni, niekomu vysvetlovat kto vola... atd... dovodov moze byt kopa, preco neda cislo a nezavolate si (napada ma aj to, ze urcity ludia velmi neradi telefonuju... a vyhybaju sa tomu ako sa da)... ale je trosku zvlasnte, ze mas problem si vymenit s nim fotku, uz si chcete volat a hadam sa aj stretnut...
Ak si s niekym vypisuje, tak tiez straca cas, cize to ze nechce stracat cas telefonatom mi pride malo pravdepodobne.

Strana
z2