icon

Má záujem o ďalšie stretnutie po divnom rande?

8. jan 2026

Ahojte, včera som bola na “rande”. Bola som s ním dohodnutá tak, že pred ním ešte idem vonku s kamoškou. Jeho reakcia na to bola taká zvláštna, že “vieš čo, tak si choď”. Nepochopila som jej ale dobre. Potom už som bola vonku a už došiel on, tak som šla za ním ale išla aj tá moja kamoska, lebo len jednoducho šla tým smerom. Ona je taká veselá kopa, je extrovertna. No my keď sme sli k nemu, on sa tváril, akokeby sme mu zabili rodinu, to nepreháňam.. ona hneď na neho že ahooj, ja som xy a šla že sa objime. On jej len podal ruku a to bolo všetko… som sa s nou rozlúčila aj ja a sli sme do podzemným k jeho autu a celý čas bol strašne zvláštny, divne sa tváril. Ja som fakt mala pocit, že tam so mnou nechce byt. Potom už to stretnutie prebiehalo fajn, mali sme o čom kecat, ale mňa ten začiatok veľmi vykoľajil … dnes si ani vôbec nepíšeme a neviem, ako si to mám vysvetliť.. neviem, aký máte na to názor vy? Mimochodom už nie sme pubertiaci ale dospeli, pracujúci ľudia..
A nie, nie sme spolu, sme v štádiu spoznávania sa, ale sympatie tam sú obojstranne..

Strana
z2
anonym_f20f9c
8. jan 2026

Nechcel sa stretnut s tvojou kamoskou a zoznamovat sa.

anonym_f6e014
8. jan 2026

ako by si reagovala ty, keby si na rande prišla sama a on by prišiel s kamošom a ten kamoš by ťa chcel hneď objať?

anonym_a2415e
8. jan 2026

A isla, ze sa objime ta tvoja kamoska. Okrem toho, ze ten chlap je podla opisu divny, aj ta tvoja kamoska ma divne prejavy voci cudzim ludom.

13uzivatelka11
8. jan 2026

No mne príde, že sa ani neviem kvôli čomu odul ako malé decko. Veď predsa si nevolala kamošku na rande s vami.. a čo sa neplanuje nikdy zoznámiť aj s tvojimi kamarátkami a kamarátmi?

bielasovicka
8. jan 2026

No jemu sa nepáčilo ze si tam prišla s kamoškou. Ale to už neviem ze prečo. Čudný chlap.

moonlight1210
8. jan 2026

A kde ste boli na rande? Medzi ludmi, ci niekde sami?

anonym_5e8147
8. jan 2026

Išlo o prvé rande alebo ste sa už párkrát stretli? Ja som introvert a keby vidím čerstvú známosť, že prichádza na stretko aj s kamošom a ten sa hneď ide so mnou veľmi familiárne zoznamovať a obíjimať ma, tiež by ma to asi trochu rozhodilo a nebolo príjemné. Ty si za jeho prvotnou reakciou tiež možno hľadala viac ako tam naozaj bolo.

autor
8. jan 2026
@anonym_5e8147

Išlo o prvé rande alebo ste sa už párkrát stretli? Ja som introvert a keby vidím čerstvú známosť, že prichádza na stretko aj s kamošom a ten sa hneď ide so mnou veľmi familiárne zoznamovať a obíjimať ma, tiež by ma to asi trochu rozhodilo a nebolo príjemné. Ty si za jeho prvotnou reakciou tiež možno hľadala viac ako tam naozaj bolo.

@anonym_5e8147 nie, už sme sa párkrát stretli.. a akože ja som ani neplánovala ich zoznámiť, ona bola taká že ide rovnakým smerom a nenapadlo mi, že by to mohol byt taký problém..

bystrozraky
8. jan 2026
@moonlight1210

A kde ste boli na rande? Medzi ludmi, ci niekde sami?

@moonlight1210 Toto som sa presne chcel psytat. Lebo si myslim, ze mu nebol prijemny nejaky svedok ak podvadza svoju partnerku. Troska konspirujem 🙂

autor
8. jan 2026
@bystrozraky

@moonlight1210 Toto som sa presne chcel psytat. Lebo si myslim, ze mu nebol prijemny nejaky svedok ak podvadza svoju partnerku. Troska konspirujem 🙂

@bystrozraky on je sám určite.. a aby som odpovedala aj na tamtu otázku, tak medzi ľuďmi.

anonym_f61cb0
8. jan 2026

No je to zvláštne veru, v spoločnosti sa ako správa? Je skôr v ústraní? Možno je fakt introvert a taký trochu väčší? Ma kamošom a chodí s nimi na akcie?

bystrozraky
8. jan 2026
@anonym_autor

@bystrozraky on je sám určite.. a aby som odpovedala aj na tamtu otázku, tak medzi ľuďmi.

@anonym_autor Podla mna - vyjadrenie: “vieš čo, tak si choď” major red flag. Ako inak sa to da interpretovat, ze nebol spokony, ze niekam chodis? Inak ako sa vlastne poznate?

modrykonik33
8. jan 2026

Ale aj tá jeho poznámka pred stretkom je dosť divná, možno je to typ chlapa čo má najradšej ženu len pre seba a snazi sa ju odstrihnúť od okolia

deti95060810
8. jan 2026

s týmto budeš mať problémy stále. POVAHA.
urazil sa že si kámošku uprednostnila je "jeho veličenstvom".
Ješitný chlap. Ten ti dá vyžrať ešte kde čo , lebo on musí byť podľa všetkého na prvom mieste.

autor
8. jan 2026
@anonym_f61cb0

No je to zvláštne veru, v spoločnosti sa ako správa? Je skôr v ústraní? Možno je fakt introvert a taký trochu väčší? Ma kamošom a chodí s nimi na akcie?

@anonym_f61cb0 akože nevsimam si, aby bol nejaký veľký introvert, ale nepatrí ani k extrovertom… mňa soklo aký bol odmeraný, lebo zatiaľ bol vždy taký usmievavý a tak..

autor
8. jan 2026
@bystrozraky

@anonym_autor Podla mna - vyjadrenie: “vieš čo, tak si choď” major red flag. Ako inak sa to da interpretovat, ze nebol spokony, ze niekam chodis? Inak ako sa vlastne poznate?

@bystrozraky poznáme sa možno mesiac.. a tieto poznamky som si všimla už viackrát.. som momentálne po rozchode, vyšla som si s nejakými starými kamošmi a kamoškami, s takou partiou, von a povedala som mu to. A on už hneď že “aha, tak si dala vedieť svetu o tom, že si sama, tak už ťa všetci volajú von ?”..

o__o
8. jan 2026

Taketo priblble poznamky na moju osobu by som netolerovala

moonlight1210
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor neviem, celkovo ten zaciatok bol taky divny. DA sa dat tomu sanca este na jedno stretnutie.
Ale tak nejak mam dojem, ze to bol zablesk jeho realnej povahy.

Vychadzam z toho, ze ludia prave v neprijemnych situaciach ukazu realny charakter. Jeho zda sa rozladilo, ze pred vasim rande ides este von s kamoskou.
Mozno mal dojem, ze nie je highlight tvojho dna, len dalsi bod v programe. Tak sa citil vopred dotknuty (takze mozno si domysla a reaguje na seba precitlivelo, vztahovacne - co je no-go).

Kamoska sla s frajerom v lete na bicykle ako ich prve rande. Vsetko super, smiali sa, bol vtipny. Zastihol ich dazd. Uz ked sa dazd blizil, tak on to chcel stihnut (doslova videla, ze pridal tak, ze by ju tam aj nechal), ale nebolo vlastne kam, lebo boli v otvorenej krajine. A bolo to aj jedno, lebo dazd bol rychlejsi a dohnal sa celkom slusny zosup.
Ani jej nebolo prijemne, ze do minuty bola premocena do nitky a bola jej zima. Ale rozhodla sa nepišťať, nerobit sceny, hlavne, ked videla, ze on sa tvari ako burkove mracno. Iba sa zasmiala, ze uz je mokra aj v gatkach a ze uz je to vlastne jedno, mozu pokojne ist domov pomaly, mokrejsi uz nebudu.
On zacal nadavat na pocasie a vybuchol aj po nej. Nevynadal skaredo priamo jej, ale v podstate to nemalo daleko k tomu, ze je debilna, lebo jej nevadi, ze zmokli.
Potom doprsalo, dosli domov, zrazu bol zas mily. Akby ta jeho reakcia predtym bola iba mala epizodka.
Nejaku dobu po tomto incidente ostali este spolu.

Ale ten naznak jeho povahy vtedy bol smerodatny. Ako to vybuchnutie, tak aj to, ze by ju tam nechal, keby vedel dazdu utiect sam.
Pri kazdej situacii, co mu nebola po voli a po chuti, bol nevrly, neprijemny, podrazdeny, vybuchoval po nej, ci uz mlcala, alebo skusila situaciu ukludnit, vsetko bolo zle. Spociatku sa za to ospravedlnoval, neskor uz vobec, ba prave presne naopak. Mohla si za to sama (= taka klasicka hlaska nervakov).

Takze kludne daj sancu este jednemu rande, ale oci-usi otvorene. Naozaj. Malokedy dostane niekto sancu takto hned zo zaciatku sancu byt varovany.

PS: A este vyzera, ze bude aj ziarlivy.

anonym_2f8b5c
8. jan 2026
@anonym_autor

@bystrozraky poznáme sa možno mesiac.. a tieto poznamky som si všimla už viackrát.. som momentálne po rozchode, vyšla som si s nejakými starými kamošmi a kamoškami, s takou partiou, von a povedala som mu to. A on už hneď že “aha, tak si dala vedieť svetu o tom, že si sama, tak už ťa všetci volajú von ?”..

@anonym_autor tak tá veta,ktorú ti povedal, by pre mňa konečná. Má záujem ťa mať pre seba a riadiť ti život.

sevrin
8. jan 2026

@anonym_autor chcel byť proste len s tebou. Načo ťahať na rande niekoho iného. Ak ti to vadí, že to vadí jemu, tak si nájdi niekoho komu nebude vadiť, že na rande dotiahneš aj celú ulicu.

zmrzlinka8
8. jan 2026
@moonlight1210

@anonym_autor neviem, celkovo ten zaciatok bol taky divny. DA sa dat tomu sanca este na jedno stretnutie.
Ale tak nejak mam dojem, ze to bol zablesk jeho realnej povahy.

Vychadzam z toho, ze ludia prave v neprijemnych situaciach ukazu realny charakter. Jeho zda sa rozladilo, ze pred vasim rande ides este von s kamoskou.
Mozno mal dojem, ze nie je highlight tvojho dna, len dalsi bod v programe. Tak sa citil vopred dotknuty (takze mozno si domysla a reaguje na seba precitlivelo, vztahovacne - co je no-go).

Kamoska sla s frajerom v lete na bicykle ako ich prve rande. Vsetko super, smiali sa, bol vtipny. Zastihol ich dazd. Uz ked sa dazd blizil, tak on to chcel stihnut (doslova videla, ze pridal tak, ze by ju tam aj nechal), ale nebolo vlastne kam, lebo boli v otvorenej krajine. A bolo to aj jedno, lebo dazd bol rychlejsi a dohnal sa celkom slusny zosup.
Ani jej nebolo prijemne, ze do minuty bola premocena do nitky a bola jej zima. Ale rozhodla sa nepišťať, nerobit sceny, hlavne, ked videla, ze on sa tvari ako burkove mracno. Iba sa zasmiala, ze uz je mokra aj v gatkach a ze uz je to vlastne jedno, mozu pokojne ist domov pomaly, mokrejsi uz nebudu.
On zacal nadavat na pocasie a vybuchol aj po nej. Nevynadal skaredo priamo jej, ale v podstate to nemalo daleko k tomu, ze je debilna, lebo jej nevadi, ze zmokli.
Potom doprsalo, dosli domov, zrazu bol zas mily. Akby ta jeho reakcia predtym bola iba mala epizodka.
Nejaku dobu po tomto incidente ostali este spolu.

Ale ten naznak jeho povahy vtedy bol smerodatny. Ako to vybuchnutie, tak aj to, ze by ju tam nechal, keby vedel dazdu utiect sam.
Pri kazdej situacii, co mu nebola po voli a po chuti, bol nevrly, neprijemny, podrazdeny, vybuchoval po nej, ci uz mlcala, alebo skusila situaciu ukludnit, vsetko bolo zle. Spociatku sa za to ospravedlnoval, neskor uz vobec, ba prave presne naopak. Mohla si za to sama (= taka klasicka hlaska nervakov).

Takze kludne daj sancu este jednemu rande, ale oci-usi otvorene. Naozaj. Malokedy dostane niekto sancu takto hned zo zaciatku sancu byt varovany.

PS: A este vyzera, ze bude aj ziarlivy.

@moonlight1210 👍👍

13uzivatelka11
8. jan 2026
@sevrin

@anonym_autor chcel byť proste len s tebou. Načo ťahať na rande niekoho iného. Ak ti to vadí, že to vadí jemu, tak si nájdi niekoho komu nebude vadiť, že na rande dotiahneš aj celú ulicu.

@sevrin ale ona sa stretla s kamoškou PREDTYM a kamoška šla pár metrov s ňou, zoznámila sa s ním a išla preč a oni dvaja sli spolu na rande.. a on urazený že si dovolila ísť aj s niekým iným vonku okrem neho

anonym_baf1dd
8. jan 2026

Aj mne by sa to nepáčilo, že dotiahne kamoša i keď pôjde preč

bystrozraky
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Myslím, že ani muži, ani ženy pri zoznamovaní nedávajú jasne najavo, čo od toho druhého očakávajú. V tomto prípade on očakáva, že ty budeš sedieť doma a von pôjdeš maximálne tak na nákup. Vyjadruje to dosť jasne svojím správaním. Určite máš aj viac takýchto príkladov. Veď sa ho spýtaj, ako si predstavuje ideálnu partnerku/matku, ako často by mala chodievať s kamoškami von a či na to potrebuje povolenie a podobne…

rosavia
8. jan 2026
@deti95060810

s týmto budeš mať problémy stále. POVAHA.
urazil sa že si kámošku uprednostnila je "jeho veličenstvom".
Ješitný chlap. Ten ti dá vyžrať ešte kde čo , lebo on musí byť podľa všetkého na prvom mieste.

@deti95060810
Así tak. Autorka moze oslavovat, ak sa jej uz neozve

sevrin
8. jan 2026
@13uzivatelka11

@sevrin ale ona sa stretla s kamoškou PREDTYM a kamoška šla pár metrov s ňou, zoznámila sa s ním a išla preč a oni dvaja sli spolu na rande.. a on urazený že si dovolila ísť aj s niekým iným vonku okrem neho

@13uzivatelka11 to je úplne jedno, keď idem na rande, tak si predsa nebudem plánovať žiadne stretnutie predtým s niekým iným. Načo??

13uzivatelka11
8. jan 2026
@sevrin

@13uzivatelka11 to je úplne jedno, keď idem na rande, tak si predsa nebudem plánovať žiadne stretnutie predtým s niekým iným. Načo??

@sevrin ale to je život dospelých ľudí a je to fakt divné že takto zareagoval. On sa urazil už predtým, keď mu napísala že sa stretne s niekým, a nevedel že tu kamarátku aj stretne. veď ich stretnutie to absolútne neovplyvnilo, kebyže mu nenapíše že sa stretne PREDTÝM s kamoškou tak to ani nevie, nepocíti ich rande. Ale dobre že to urobola, aspoň sa prejavil. Veď čítaj aj vyššie čo písala, že jej vyhadzoval na oči že má aj iných kamarátov a to ani spolu poriadne nechodia.

sevrin
8. jan 2026
@13uzivatelka11

@sevrin ale to je život dospelých ľudí a je to fakt divné že takto zareagoval. On sa urazil už predtým, keď mu napísala že sa stretne s niekým, a nevedel že tu kamarátku aj stretne. veď ich stretnutie to absolútne neovplyvnilo, kebyže mu nenapíše že sa stretne PREDTÝM s kamoškou tak to ani nevie, nepocíti ich rande. Ale dobre že to urobola, aspoň sa prejavil. Veď čítaj aj vyššie čo písala, že jej vyhadzoval na oči že má aj iných kamarátov a to ani spolu poriadne nechodia.

@13uzivatelka11 ja som to raz zažil, mal som mať prvý krát rande s frajerkou, chcel som byť s ňou sám, lebo mali sme sa o čom porozprávať, a tá kača si tam dotiahla kamarátku, ktorá furt liezla za nami. Takže z rozhovoru nič nebolo, len sme sa tak prechádzali. Odvtedy som na toto alergický, aj keby mala ísť okolo na opačnej strane ulice.

anonym_42c3e3
8. jan 2026

1. Tá poznámka, že "tak si teda choď" by bola pre mňa blikajúca kontrolka. A jasná no go zóna.
2. Aj mne by vadilo, ak by chlap, s ktorým idem na rande, dotiahol kamoša, ten by ma hneď objal a ja by som na to nebola pripravená. Totižto, ja napríklad neznášam, ak má niekto objíma, koho nepoznám, vidím prvýkrát v živote. Aj ja len podávam ruku. Treba sa naučiť rešpektovať osobnú zónu iného človeka, tvoja kamoška ju prekročila a on jej to dal najavo podaním ruky, to je v poriadku.
3. Prísť na rande s kamoškou/kamošom bez toho, aby to ten druhý vedel (a aj keď odíde po čase) je pre mňa tiež no go zóna. Ja by som kamošku stopla, že idem sama. Keby som ja tá kamoška, tak buď počkám alebo idem iným smerom.
Či má záujem neviem, ale ja by som skôr zvažovala stretávanie s ním kvôli tej poznámke. A poučila sa zo situácie s kamoškou.

anonym_121414
8. jan 2026

Mne príde, že je to chlap, ktorý keď sa stane tvojím partnerom, ťa odstrihne od všetkých kamarátov a bude robiť žiarlivostné scény, len preto, že sa na teba nejaký chlap pozrel.

Strana
z2