Má záujem o ďalšie stretnutie po divnom rande?
Ahojte, včera som bola na “rande”. Bola som s ním dohodnutá tak, že pred ním ešte idem vonku s kamoškou. Jeho reakcia na to bola taká zvláštna, že “vieš čo, tak si choď”. Nepochopila som jej ale dobre. Potom už som bola vonku a už došiel on, tak som šla za ním ale išla aj tá moja kamoska, lebo len jednoducho šla tým smerom. Ona je taká veselá kopa, je extrovertna. No my keď sme sli k nemu, on sa tváril, akokeby sme mu zabili rodinu, to nepreháňam.. ona hneď na neho že ahooj, ja som xy a šla že sa objime. On jej len podal ruku a to bolo všetko… som sa s nou rozlúčila aj ja a sli sme do podzemným k jeho autu a celý čas bol strašne zvláštny, divne sa tváril. Ja som fakt mala pocit, že tam so mnou nechce byt. Potom už to stretnutie prebiehalo fajn, mali sme o čom kecat, ale mňa ten začiatok veľmi vykoľajil … dnes si ani vôbec nepíšeme a neviem, ako si to mám vysvetliť.. neviem, aký máte na to názor vy? Mimochodom už nie sme pubertiaci ale dospeli, pracujúci ľudia..
A nie, nie sme spolu, sme v štádiu spoznávania sa, ale sympatie tam sú obojstranne..
najlepsie sa charaktery prejavuju prave v neprijemnejsich situaciach...hlaska ,,vies co tak si chod,, a nevediet sa pred kamaratkou aspon trosku usmiat , ale posobit odmerane, je dost velky signal ...nespajala by som si to s introverziou ani nahodou...a o to viac ze to bolo uz opakovane rande , tak moze postupne sa zacat ukazovat...ja by som s nim nepokracovala, to bude mat presah vsade tato crta
@anonym_autor mna keby chcel objat niekto cudzi, to by si este len videla reakciu...🤦🏻
Ale on je tiez zvlastna povaha. Uz by som s nim na rande nesla.
@anonym_autor urobila si chybu. Tvoja pojasena kamoška tam nemala čo robiť.
Podla mna sa k sebe celkom hodite, on sa sprava jak nenormalny a ty tam dotiahnes pojasenu kamosku, co chce hned objimat cudzieho chlapa. Ved si dajte sancu, vidim tam uspech😁 a teraz sa seba, veta "ved si chod" by bola pre mna stopka pre rande s nim a to je jeho konstatovanie o tom, ze si opat volna, by bol potvrdeny red flag s 3 vykricnikmi. A este, ak by, na rande by som isla sama, bez rozjasenej kamosky, proste normalny clovek pochopi, ze ok, bolo fajn ale tym smerom uz pojdem sama.
Tento muž bude z tých hodne majetnickych a žiarivých. Už to ukázal vopred na svojich reakciách a aj na tejto poslednej s kamoškou. Nebolo úplne správne ju ťahať za ním ale aspoň teraz vieš, ako reaguje a môžeš si to vyhodnotiť. Mne by sa to nepáčilo. Lebo aj vo vzťahu mám stále svoj život a ľudí v ňom.
Čiže keď ste boli von už párkrát, nevidím nič na tom,aby bol slušný ku kamoške a vlastne ak to s niekým myslím vážne chcem poznať aj ja jeho kamošov, a beriem ak má niekto chce objať,snažím sa zapadnúť...čiže toto je typický žiarlivko čo by ťa postupne najradšej odstrihol od zvyšku sveta..už tie poznámky typu hmmm choď si atď..
Mal zavolať kamošku s Vami zo slušnosti,ale je to narcisko ,čiže asi buď rada že sa neozýva,lebo ťa akože chce vytrestať mlčaním... neozvala by som sa už vôbec
Nie,takto sa chlap,pohodovy chlap,ktory sa nepreziva,neberie vazne urcite nesprava.Ja by som uz s nim nesla.
Ukazal ze je nevychovany,urazlivy,vobec nie je mily a priatelsky,tazko zvlada necakane situacie,za mna uz viac nie.

@anonym_autor stretli ste sa ako pubertiaci s kamoskou a to sa mu nepacilo.