icon

Má žena s nadváhou šancu na zoznamkách?

Dnes o 00:38

Zeny s nadvahou, ake mate skusenosti so zoznamkami? Je to tak ze o nas ani bicykel neopru? Obavam sa. Je tak vela krasnych a stihlych zien. Nadvahu mam kvoli zdravotnym problemom, roky mi nejde dole ani deko. Ale staram sa o seba, malujem sa, chodim kadernicke, nemam mindraky zo seba, dam si aj suknu, saty, nemam dvojitu bradu, nosim beznu konfekciu z beznych obchodov, obliekam sa moderne, velkost 46 alebo XL, niekedy mi to je aj velke. V tvari som podla mna ok, taky obycajny priemer. Som aj dost vysoka, mam 178cm. Mam par vztahov za sebou, poslwdnych 10 rokov som bola zadana a doba sa tak velmi zmenila odvtedy co som naposledy randila. Vahu nemienim zatajovat, dala by som aj aktualnu fotku celej postavy bez problemov. Ake su vase skusenosti? Bol zaujem? Dakujem.

zara3
Dnes o 01:07

@anonym_autor ahoj moja, mas moju vysku a tiez mam nadvahu. Ja ju mam od posledneho porodu a mam aj zdravotne problemy. To teraz nechcem ulahcovat, lebo chcem schudnut aj po pri mojich detoch.
Nie niesom vyzrana, len som plnejsia. Niesom leniva a robim okolo domu a deti, vecer odpadavam.
Nemam na seba velmi cas.
No ku tebe. Mam vokol seba vela parov, co na ozajstny zivot a lasku tych par kil neriesia. Pokial niesi leniva, nesedis za jedlom cely den, ale hybes sa, staras sa o seba, preco nie.
Mas zoznamky a zoznamky. Vo vetsine ide o zabavu a sex. Ja som si nasla muza bez zoznamky. Par rokov sme okolo seba chodili a byvali blizko seba. Jedna kava spolu a uz sme aj tak zostali.
Nehcem ti hovorit, ze na zoznamke niesu aj normalny chlapi, ale radsej bud otvorena. Povedz co ocakavas a nehanbi sa. Nemas za co. Len kreten si toho nebude vazit. Prajem vela stastia.

enmery
Dnes o 01:42

Zhodou okolností som pozerala pred časom dokument o randení. A čudovala by si sa, nie pre každého muža je top krása len štíhla a neviem čo. Mužom sa páčia rôzne veci. Aj plno štíhle baby, aj nízke, aj vysoké. Skôr by som brala do úvahy riziko, že väčšina na zoznamke chce vieš čo.

anonym_faa2b0
Dnes o 05:57

@anonym_autor Mám kolegyňu čo má nadváhu a našla si manžela na zoznamke,.ale až na tretí pokus. Prví dvaja boli uchyláci. S tretím si dva mesiace písala a až potom sa stretli. Hneď na začiatku mu napísala, že nehľadá muža len na sex. Držím palce.

d_ivana
Dnes o 06:24

@anonym_autor Určite máš šancu - veď tak, ako sú chlapi, ktorým sa páčia štíhle ženy, sú aj chlapi, ktorých priťahujú tie oblejšie. A dokonca sa nebudeš musieť uspokojiť s "kýmkoľvek" - vo svojom okolí mám veľmi dobre vyzerajúceho muža, vysokého a svalnatého (plus má dobrú prácu), a vždy si hľadal oblejšie partnerky. Určite nie je jediný má svete.
Takže tú zoznamku skús, ale nemárni čas s niekým, kto nespĺňa tvoje očakávania. Držím palce! 🙂

unbeholfen
Dnes o 06:26

Ja taká maďarská fráza že “kinek a pap, kinek a papné” to vyjadruje že ludia sú rôzni. Neraz som počul od muža (aj štíhleho) že má rád ženy na ktorej je za čo chytiť. Suseda ja niečo také ako opisuješ že od detstva je silnej postavy ale stará sa o seba, oblieka sa, make up, nechty a tak. Stále má chlapov. S jednými sa rozíde a do mesica má druhého. To je o šťastí ako lotéria, niekto vyhrá hneď, niekto nikdy.

anonym_39f829
Dnes o 06:35

@anonym_autor ja som toho dôkazom:D vzdy som randila na zoznamkach a vzdy som mala krásnych chlapov :D vysokí, svalnati, sportovci:D a to som od detstva veľkosť XL, XXL :D a nie, nechceli ma len zúfalci, ako tu poniektore omielaju,ze len štíhle zeny su atraktívne. Je neskutočne velke Množstvo mužov, ktori maju radi zadke, stehna :D a prevažne su to prave ti veľkí, svalnati muži 🙂 par kg navyse je podla mna uplne v pohodicke. Co uz nie je v pohode, je váha nad 100kg a uz ked si niekto musi kupovať konfekcne velkosti od 46

unbeholfen
Dnes o 06:44

Ja už som mimo limitu. Mám 125kg a väčšinou XXL ale aj 3XL záleží aj od strihu, lebo v Edene v Trsticiach som si kupoval nohavice, a mal som šťastie že predavačky muž podobnú postavu ako ja, tak mi vedela dať nohavice ktoré mi veľmi dobre sedia. Keď som kúpil v Kiku v Galante tak sa mi prvý deň roztrhali. A potom F&F v Teskách musím ísť veľakrát do kabínky aby sedela šírka aj dĺžka. Mne konkrétne na zoznamke viacero žien pisalo že som tučný a mám schudnúť inák ma nebude žiadna chcieť. Takže 100kg je limit. Nad to nesmieme ísť.

anonym_1c7734
Dnes o 07:13
@unbeholfen

Ja taká maďarská fráza že “kinek a pap, kinek a papné” to vyjadruje že ludia sú rôzni. Neraz som počul od muža (aj štíhleho) že má rád ženy na ktorej je za čo chytiť. Suseda ja niečo také ako opisuješ že od detstva je silnej postavy ale stará sa o seba, oblieka sa, make up, nechty a tak. Stále má chlapov. S jednými sa rozíde a do mesica má druhého. To je o šťastí ako lotéria, niekto vyhrá hneď, niekto nikdy.

@unbeholfen ty mas v prvom rade iny problem a nie iba tvoju váhu.

anonym_55b897
Dnes o 07:29

No ja si vahu sice snazim drzat vo svojej velkosti 44 uz roky a ked som bola nezadana tak mali o mna zaujem vacsinou VS, informatici, raz ucitel na VS a raz sice VS nemal ale bol to taky fitkovy svalnac.....asi len v dvoch pripadoch to bolo ze som dotycnemu nesadla kvoli vahe. Inak tie rande dopadli celkom fajn, boli z toho vztahy. V jednom pripade s dokonca o 6r mladsim..

mogaa
Dnes o 07:33

ide skôr o pevnosť postavy ako o nadváhu ako takú....žena s nadváhou ak cvičí môže vyzerať oveľa lepšie ako mlandravá štíhla žena....ale k tvojej otázke, je veľa mužov ktorí majú račej bacuľky, ženu krv a mlieko, ide skôr o vyžarovaniea celkový pocit zo ženy ako o postavu samotnú....samozrejme nie ak máš váhu 180kg, ale mierna nadváha nie je problém

anonym_3dddae
Dnes o 07:51

@anonym_autor možno vás tu všetkých sokujem, ale keď som spoznal moju terajšiu manželku, jej BMI bolo 58, t. j. morbídne obézna. Išla na operáciu žalúdka a schudla tak, že jej súčasne BMI je okolo 33. Mne sa vždy páčili silnejšie ženy, ale chceli sme mať deti, tak sme sa zhodli, že najlepšie by bolo schudnúť.

anonym_c00835
Dnes o 07:58

@anonym_autor mozno. Ale aj stihle pekne inteligentne zeny maju problem tam niekoho stretnut.