Prečo muži žiadajú aktuálne fotky na zoznamkách?
Ahojte, preco chlapi pytaju na zoznamkach aj fotky postavy, alebo aktualnejsie fotky ? Co myslite? Nieje to divne??
lebo maju oci a niekoho vyzor ti vie dat ovela viac informacii o danej osobe - vyzera zdravo? Dokaze sa ovladat? Chodi k zubarovi? Sportije? atd
Tam máte mať skutočné fotky z aktuálneho obdobia, hádam nie z pred 10-20 rokov.
Nechcu stracat cas. Mne sa napr nepacia vychrtli muzi, akokolvek by bol mily ci by sa s nim dobre komunikovalo ak by somhladala nieco viac tak by to prosto neslo. Samozrejme nie hned po prvej sprave pytat fotku v pradle, to je urcite divne.
no podla mna to bude preto ze skratka niekto si tam da fotku staru desat rokov a v realite vyzera uplne inak. ine je ked sa ludia zoznamia nazivo ale takto virtualne asi kazdy chce vediet s kym si pise.
A ty by si chcela vidieť ako som vyzeral ako 18-ročný, kedy som bol chudý a vyšportovaný, alebo by si chcela vidieť ako vyzerám v súčasnosti, kedy mám aj troška bruško a menej vlasov? Každý máme nejaké svoje preferencie a keď už sa idem s niekým zoznámiť, tak asi chcem vidieť ako ten človek vyzerá teraz, nie 10 rokov dozadu.
Tam máte mať skutočné fotky z aktuálneho obdobia, hádam nie z pred 10-20 rokov.
@petronelag a co je na tom, ved ajna 10 rocnej fotke je to stale rovnaky clovek, Povaha je dolezita a ta sa nemeni. Srdecnost, uprimnost, to su hlavne hodnoty predsa.
Nie je to divné, mnohé ženy o svojej postave klamú. Osobná skúsenosť zo stretnutí cez zoznamku. Miesto štíhlej ženy 160cm vysokej čo uviedla v profile prišla 160cm vysoká ale cca120kg vážiaca osoba. Na otázku o klamstve v profile reagovala urazene, no a čo aj iné klamú.
@petronelag a co je na tom, ved ajna 10 rocnej fotke je to stale rovnaky clovek, Povaha je dolezita a ta sa nemeni. Srdecnost, uprimnost, to su hlavne hodnoty predsa.
@anonym_autor Nemyslim si. Ide o to ze ci bude aspon trochu fungovat sex. A ten s matkou terezou fungovat nebude aj ked ma povahu podla najprisnejsich predpisov. A ked nefunguje sex nefunguje vztah
Nie je to divné, mnohé ženy o svojej postave klamú. Osobná skúsenosť zo stretnutí cez zoznamku. Miesto štíhlej ženy 160cm vysokej čo uviedla v profile prišla 160cm vysoká ale cca120kg vážiaca osoba. Na otázku o klamstve v profile reagovala urazene, no a čo aj iné klamú.
@anonym_a6770f prehanas, Take zeny niesu urcite.
@anonym_autor lebo nikoho nezaujima, ako si vyzerala, ked si mala o 10 rokov menej, o 10 kg menej a nemala si vrasky, ked je teraz z teba stara tucna ropucha.
@anonym_autor Nemyslim si. Ide o to ze ci bude aspon trochu fungovat sex. A ten s matkou terezou fungovat nebude aj ked ma povahu podla najprisnejsich predpisov. A ked nefunguje sex nefunguje vztah
@martinmmartin Toto sa mi tiez nezda, nema to logiku, to by potom ziadna na Koniku nemala vztah.
@anonym_autor mužov zaujíma povaha až na druhom mieste.
zeny su nejaka uniformna masa a vsetky su rovnake?
zeny su nejaka uniformna masa a vsetky su rovnake?
@muzula kazda zena je pre niekoho krasna, to ze ma 120 kilo si mozno on domyslel.
@anonym_autor veru sú, jednu zo zoznamky poznám podľa fotky, je z môjho okolia a stretávam ju. V profile má napísané pár kíl navyše, vážne má cca 120kg. Jej mama má menej kg než ona.
@anonym_autor Divné je, ak tam má niekto fotku spred 10 rokov. A čo sa týka postavy - normálna požiadavka, veď každý má svoje preferencie a nebude strácať čas s niekým, kto je úplne mimo jeho požiadaviek.
@anonym_autor Skôr sa dá povedať, že je to podvod, koho zaujíma aj vzhľad tak je jasné, že chce vidieť aktuálné foto.
Druha vec je taky zvladtny fenomen:
Zeny stale hladaju na svojich fotkach neperfektnosti, su velmi kriticke, stale hladaju co vylepsit
Chlap si urobil v 1998-om nahodou jednu fotku kde vyzera fakt dobre a v jeho hlave presne tak vyzera furt az do smrti
@anonym_autor veď pokým si nepýta nejaké nudes fotky tak je to okej. Aj mňa by zaujímalo ako vyzerá ten chlap teraz a akú má postavu. Ja napr potrebujem okrem dobrej povahy aby ma chlap aj priťahoval a páčil sa mi.
ja by som si na zoznamke neskrtla lebo sa nerada fotim a nemam ziadne aktualne fotky. ale ja to uplne chapem. ked sa ludia zoznamuju normalne face to face je hned vidiet kto ako vyzera ako sa sprava a ako posobi. takto virtualne je tam proste ta nevyhoda.
ano povaha je dolezita ale bohuzial na pritazlivost sama o sebe nestaci. to je skratka fakt. nezamilujes sa do niekoho kto sa ti fyziciky vobec nepaci.
darmo si budeme nahovarat ze ano.
stracat cas pisanim s niekym ku komu to toho druheho v zivote nebude pritahovat je obojstranna prehra.
a kazdy ma ine preferencie. niekomu sa nadvaha podvaha a cokolvek moze pacit. nie kazdy chce 90 60 90 ale treba byt ferovy.
Ty nechceš vedieť ako vyzerá?
@januska12323 a nieje to to iste ako makeup? tiez ziadna tak realne nevyzera ked ho ma na sebe. Ak sa da dolu je to uplne ina osoba.
@januska12323 a nieje to to iste ako makeup? tiez ziadna tak realne nevyzera ked ho ma na sebe. Ak sa da dolu je to uplne ina osoba.
@anonym_autor pozri ak mas problem so svojim vyzorom ty preco si myslis ze niekto druhy od koho chces vztah ho mat nema.
@anonym_autor veď pokým si nepýta nejaké nudes fotky tak je to okej. Aj mňa by zaujímalo ako vyzerá ten chlap teraz a akú má postavu. Ja napr potrebujem okrem dobrej povahy aby ma chlap aj priťahoval a páčil sa mi.
@mmia96 si povrchna.
@anonym_autor tak keby si si hľadala ženícha, radšej by si mu videla pipiho aktuálne, než ako bábätku 😃😃😃
Pisal som si s jednou vypadala fajn. Taka do 40 max z fotky, trosku zvrhla ale z fotky zaujimava. Po 3 dnoch pisania sa chcela stretnut a rozhodla sa poslat fotku aktualnu. Na tej fotke vypadala na 60!!!!!!!!! Uz som nikdy neodpisal. 3 dni zivota stratene
@anonym_autor aj to som zle odhadol, teraz som pozrel na nete fotky ako vyzera 120kg žena, tak oprava majú150kg minimálne.
@anonym_autor aj to som zle odhadol, teraz som pozrel na nete fotky ako vyzera 120kg žena, tak oprava majú150kg minimálne.
@anonym_a6770f

pre mňa je. ale už som čítala aj diskusiu kde písali že im to divné nie je 🙄