Má žena s nadváhou šancu na zoznamkách?
Zeny s nadvahou, ake mate skusenosti so zoznamkami? Je to tak ze o nas ani bicykel neopru? Obavam sa. Je tak vela krasnych a stihlych zien. Nadvahu mam kvoli zdravotnym problemom, roky mi nejde dole ani deko. Ale staram sa o seba, malujem sa, chodim kadernicke, nemam mindraky zo seba, dam si aj suknu, saty, nemam dvojitu bradu, nosim beznu konfekciu z beznych obchodov, obliekam sa moderne, velkost 46 alebo XL, niekedy mi to je aj velke. V tvari som podla mna ok, taky obycajny priemer. Som aj dost vysoka, mam 178cm. Mam par vztahov za sebou, poslwdnych 10 rokov som bola zadana a doba sa tak velmi zmenila odvtedy co som naposledy randila. Vahu nemienim zatajovat, dala by som aj aktualnu fotku celej postavy bez problemov. Ake su vase skusenosti? Bol zaujem? Dakujem.
@anonym_autor váha nie je žiadna prekážka. To keď je žena plnšia vôbec nevadí ale nech je zlatá povaha dobré srdiečko. Veselá usmiata a hlavne normálna žena. Ja by som bol šťastný mať ženu čo sa vie usmiať úprimnú vášnivú a nie žiarivú. Za prvé nikdy by ma nenapadlo behať za inou keď máš doma svoj poklad.
Dakujem za odpovede, skoda ze povaha nie je vidiet na fotke. A pobavilo ma, ze si mam dat pozor aby odomna niekto nechcel na zoznamke len sex, v tom pripade nadvahu asi neriesia 🤣
Dakujem za odpovede, skoda ze povaha nie je vidiet na fotke. A pobavilo ma, ze si mam dat pozor aby odomna niekto nechcel na zoznamke len sex, v tom pripade nadvahu asi neriesia 🤣
@anonym_autor hej no ine je s niekym spat, a ine je pre nich sa s niekym ukazovat.. moj sktualny nema rad tucne zeny.. a teda krv a mlieko alebo tak trochu pri sebe mu uz vadi.. ale v obdobi ked bol dlho sam.. a proste chcel sex.. tak to po dakych drinkoch dal aj s takou.. ale vraj musel oci zatvarat.. a potom rychlo prec.. a to nie je ziadny debil.. proste muzi maju aj taketo uvazovanie
@anonym_autor Ale to bolo dobré upozornenie, lebo na zoznamkách je dosť veľa mužov, ktorý hľadajú len sex a dokonca aj mužov, ktorí sú ženatí a popri tom si ešte hľadajú niečo na rozptýlenie.
@anonym_autor hej no ine je s niekym spat, a ine je pre nich sa s niekym ukazovat.. moj sktualny nema rad tucne zeny.. a teda krv a mlieko alebo tak trochu pri sebe mu uz vadi.. ale v obdobi ked bol dlho sam.. a proste chcel sex.. tak to po dakych drinkoch dal aj s takou.. ale vraj musel oci zatvarat.. a potom rychlo prec.. a to nie je ziadny debil.. proste muzi maju aj taketo uvazovanie
@anonym_e0d016 toto ti tvoj chlap rozprava? Asi mas dobru toleranciu, mne by bolo z takych reci zle
@anonym_e0d016 toto ti tvoj chlap rozprava? Asi mas dobru toleranciu, mne by bolo z takych reci zle
@anonym_dcbcc8 preco by mi malo byt zle? ved tiez som sa v minulosti vyspala s niekym, kto by v mojich ociach nemohol byt mojim partnerom.. lebo.. ved to bolo davno, je mi to uplne jedno..
@anonym_dcbcc8 preco by mi malo byt zle? ved tiez som sa v minulosti vyspala s niekym, kto by v mojich ociach nemohol byt mojim partnerom.. lebo.. ved to bolo davno, je mi to uplne jedno..
@anonym_e0d016 ja by som to teda pocuvat nechcela. Naco rozoberat kto s kym trtosil v minulosti a ako sa premahal s nejakou babou len aby zasunul?
@mogaa vidno, že si nikdy štíhla nebola. Lebo mladá štíhla baba mľandravé telo nemá, iba stará. 😆
@anonym_c9428f mladá mľandravé telo nemá, ale či cvičí alebo nie, teda na nej vidieť a autorka už až tak mladá nie je, tým som ju uraziť nechcela
Ja som vždy mala kíl dosť aj na rozdávanie a telo mľandravé ako huspeninu, žiadne pevné časti tela sa nekonali, mám preto zdravotné zdôvodnenie, ale to je jedno, výsledok je ako píšem vyššie a to je v tejto diskusii podstatné. Pre lepšie vykreslenie - neobliekam sa trendy, nehádžem na seba kilá make-upu. A o priazeň a sympatie mužov som nikdy nemala núdzu. A to si nevyberám ani do okruhu priateľov teda kohokoľvek, môj okruh priateľov vždy tvorili inteligentní, charakterní, príjemní muži, často vysokoškolsky vzdelaní. Keď sa teda bavíme o mužoch. Mám silnú charizmu, som vtipná, uvoľnená, inteligentná, komunikatívna, vyžarujem ženské fluidum, no zároveň si nemám problém rozumieť s mužmi na kamarátskej úrovni, naopak, mám široký záber rozhľadu, ale zároveň vnímam svoju cenu a hodnotu a ver mi, že pri tomto nastavení muži, ktorí stoja za to, absolútne nevnímajú hmotnosť, často som sa sama čudovala že akoby ju na mne ani nevideli. Aktuálne som vyše 10 rokov v spokojnom manželstve, manžel ma vníma presne ako píšem vyššie. Pochopiteľne že sú aj muži, ktorí uprednostňujú štíhle ženy a je to úplne v poriadku, ale sú aj tí, ktorým na tom absolútne nezáleží, tobôž pokiaľ to prebije osobnosť 🙂

ide skôr o pevnosť postavy ako o nadváhu ako takú....žena s nadváhou ak cvičí môže vyzerať oveľa lepšie ako mlandravá štíhla žena....ale k tvojej otázke, je veľa mužov ktorí majú račej bacuľky, ženu krv a mlieko, ide skôr o vyžarovaniea celkový pocit zo ženy ako o postavu samotnú....samozrejme nie ak máš váhu 180kg, ale mierna nadváha nie je problém
@mogaa vidno, že si nikdy štíhla nebola. Lebo mladá štíhla baba mľandravé telo nemá, iba stará. 😆