Mám 19 rokov a neviem si nájsť partnera
Dobrý deň,
mám 19 rokov a mám pocit, že si neviem nájsť partnera. Vždy, keď sa mi niekto páčil, on nechcel mňa. Nemám pocit, že som nejako škaredá. Už viackrát som urobila prvý krok, ale muži chceli so mnou vždy len kamarátstvo. Začínam sa z toho cítiť zúfalá. Neponáhľam sa do vzťahu, len ma mrzí, že keď sa pri niekom cítim dobre, aj tak to nikam nevedie. Potom na sebe hľadám chyby a pýtam sa, prečo mi to nikdy nevyšlo. Mali ste to niaka aj vy tak?
@anonym_autor tomu ver, ze som to tak mala a mnohe moje spoluziacky na strednej tiez. A neboli skarede alebo hlupe... A na vyske si kazda niekoho nasla.
Staci fakt len nezufat, neriesit tie vztahy, neriesit, ci som pre niekoho "dost dobra". Tieto pocity sa daju vycitit a potencialnych partnerov to odradza. Bud sama sebou, zameraj sa na seba, na svoje konicky. Sloboda je super, aj ked chapem, ze v 19 tuzime po opaku.
Ono aj mnoho chlapcov je teraz trosku oneskorenych samizda a zacnu riesit vztahy az neskor.
ak toto pisala zena a este 19 rocna tak si vrazim vidlicku do oka.
@anonym_autor áno mala som to tak. Mne to spôsobil môj ex.. a nejako to ostalo že som si neprišla dosť dobrá. Potom som si dala chvíľku pokoj so vzťahmi a tak a prišiel už teraz môj manžel a pri ňom sa cítim ako kráľovná doslova. Toľko komplimentov čo mi dá som v živote nedostala. Takze ver tomu že príde ten správny chlap len nie hneď možno neskôr. U mna prišiel keď som mala 20 na vysokej škole.
Áno mala som to tak a prvý a jediný vážny vzťah som si našla v 25 rokoch 🤷♀️
Niaka nie je slovo . Ked uz hladas v sebe chyby. Tak gramaticke ozaj mas . V tvojom veku by si sa mala sustredit na tie. Ze si este nemala vztah nie je katastrofa usetrila si si kopec nervou a starosti . Mas kopec casu raz bude vsetko velka laska iskry romantika atd . Nie je v tebe ziadna chyba rozhodne sa nemusis citit zufala Len si nestretla toho spravneho cloveka . Skus sa viac zamerat na uzivanie si spoznavanie samej seba . Nehladaj to co potrebujes chces v druhom najdI to najprv v sebe .
Tak chvilu nehladaj... zaplat si fitko, makaj na sebe (zvysit si sebavedomie, na nic ineho!), ak sa budes sama dobre citit, budes to aj vyzarovat... kto na sebe hlada chyby, nie je spokojny, ale utiahnuty, neisty, tak to ma s tym vyzarovanim dost tazke... A mas 19, si mladucka... ziadne dramy sa zatial nedeju...
@anjelicek26 a ty chodíš do fitka ?
Niaka nie je slovo . Ked uz hladas v sebe chyby. Tak gramaticke ozaj mas . V tvojom veku by si sa mala sustredit na tie. Ze si este nemala vztah nie je katastrofa usetrila si si kopec nervou a starosti . Mas kopec casu raz bude vsetko velka laska iskry romantika atd . Nie je v tebe ziadna chyba rozhodne sa nemusis citit zufala Len si nestretla toho spravneho cloveka . Skus sa viac zamerat na uzivanie si spoznavanie samej seba . Nehladaj to co potrebujes chces v druhom najdI to najprv v sebe .
@miadi ale je tam len ta jedna chyba, nie?
@miadi niekto pise niaka a niekto nervou 😉
Si na najlepšej ceste stretnúť magora a skončiť s ním. Prepáč, v 19stich ma fakt ako posledné trápilo, či ma nejaký chce či nie. Popracuj na svojom sebavedomí, lebo presne takto nastavené ženy upínajuce sa na vzvzťah mužov, dopadnú vždy zle.
@anonym_autor ja som to sice nezazila, ale mam kamosku, ktora je pekna, velmi velmi mila a dobra povaha, inteligentna atd a nikdy nikoho nemala a to ma uz 30 vobec nechapem preco...takze stava sa to. Tym nechcem povedat, ze ty si nikoho nenajdes. Drzim palce nech najdes dobreho muza 🙂
@anonym_autor máš ešte len 19, niektorí mám aj 30 a nemáme nikoho a nezufame. Buď sama sebou, rob čo ťa baví a spoznaš niekoho, kde sa obaja budete cítiť dobre pri sebe 🙂
A ja som zas rada, že sa už konečne na mňa žiadny chlap nelepí. Mam pred 60 🤭😄😄
@anonym_c1873f

Fúha, 19 ročná? To si už mala byť dva krát rozvedená, na krku štyri decká a každé s iným.
Ja mam 32 a normálny vzťah som ešte nemala 🤷♀️ akurát to už neberiem ako zufalstvo ale ako normálny život sú aj iné veci ako láska a vzťahy
Ja mam 32 a normálny vzťah som ešte nemala 🤷♀️ akurát to už neberiem ako zufalstvo ale ako normálny život sú aj iné veci ako láska a vzťahy
@anonym_0ac3aa Haha, tiež. Aj vek rovnako. Ale teraz mi to už príde že by som vzťah ani nevedela akceptovať. Občas je mi z toho... ani neviem či smutne alebo iba divne, ale iný život ani nepoznám.
@anonym_0ac3aa podobne aj ja, spoznať niekoho, pri kom si povieš "s ním chcem tráviť čas aj o 20 rokov" nezažije každý hneď a niekto vôbec. Páči sa mi tvoj pozitívny prístup.
Tu dámy zabudli že randenie a vzťahy nie je iba vecou pre “starších”, to že má niekto podľa občianskeho cez 25+ neznamená že je vyspelejší a najmä že každá z nás si prešla pubertou a následne prechodom do dospelosti a ísť s niekým von, do kina a či nejaká tá intimita k životu patrí.
Chceš vzťah? Alebo s niekým ísť von? Choď na zoznamku ako Boo kde sú prevažne chlapi, gameri, umelci a takéto odnože, sprav si profil a chvíľu počkaj. Oni prídu. 🙂
@anonym_c1873f au 🤣
@anonym_autor ....alebo skús to brať tak, či toho partnera naozaj potrebuješ, alebo je to iba akýsi tlak spoločnosti na isté zaužívané ( a možno aj prežité) formy spolunažívania....
Ja som sa vydávala v tvojom veku, tak podľa mňa rady typu "ešte máš čas" si neber k srdcu. Ujdú ti dovtedy všetci dobrí muži, budú už v zväzkoch s inými ženami.
@anonym_autor mám to úplne rovnako
@anonym_autor nápis mi
Moja dcéra si našla priateľa až ako 28 ročná.
Hľadaj a rob čo ťa baví, a tam niekoho stretneš.

Tak chvilu nehladaj... zaplat si fitko, makaj na sebe (zvysit si sebavedomie, na nic ineho!), ak sa budes sama dobre citit, budes to aj vyzarovat... kto na sebe hlada chyby, nie je spokojny, ale utiahnuty, neisty, tak to ma s tym vyzarovanim dost tazke... A mas 19, si mladucka... ziadne dramy sa zatial nedeju...