icon

Mám 23 rokov a neviem si nájsť ženu

miroslav000
Včera o 18:31

Dobrý večer, mám 23 rokov a za celý svoj život som nikdy nemal žiadnu ženu. Je to pre mňa veľmi ponižujúce, keď vidím, že niektorí si našli partnerku už v sedemnástich rokoch a ja stále nič. Nedokážem sa nejako zaradiť do života a neviem, kde je chyba. Asi vo mne.
Keď však vidím ženu, úplne stuhnem a dôjde mi slovná zásoba. Neviem, čo jej mám povedať, o čom sa s ňou baviť ani kam s ňou ísť. Dúfam, že pochopíte, aký mám problém. Jednoducho nedokážem nadviazať kontakt takým spôsobom, aby som vedel viesť so ženou spoločný život. Neviem, čo mám v tomto živote robiť a ako sa posúvať ďalej so ženou.

anonym_94569a
Včera o 18:38

@miroslav000 neboj sa pri dnešných trendoch sa tvoja budúca ešte len učí násobilku...

domkakvet
Včera o 18:39

@miroslav000 nemusis hned nadviazat kontakt, co tak najskor zamilovane pohlady, alebo s kazdou ktora je trochu sexi by si sa chcel dat do reci, ak ano potom to moc silis.

anonym_3d968e
Včera o 18:40

Cvik robí majstra, potrebuješ sa dostať zo svojej komfortnej zóny a ísť do situácií, kde so ženami budeš musieť komunikovať. Nemusíš ich hneď baliť, nehľaď na každú okolo ktorej prejdeš ako na možnú partnerku, to je celkom odradzujúce, ale skús to zobrať úplne v kamarátskej rovine, len aby si sa proste oťukal... nie je nič ponižujúce na tom, že si zatiaľ vzťah nemal, ale určite je čas sa rozhýbať, aby si sem toto isté nepísal aj o 10 rokov

anonym_aa373e
Včera o 18:52

Nikam sa neponahlaj… si este mlady, pride to.. ja som sa tiez nie a chvalabohu za to.

anonym_3693de
Včera o 19:07

Na tieto povzdychy bude cas o 20r. Si velmi mladucky, vsetko mas este len pred sebou.

a0
Včera o 19:11

@miroslav000 skús si nájsť najskôr psychológa (nie, nie je to hanba a mali by sme ho mať všetci, tak ako máme obvodného lekára), aby ťa trošku nakopol sebavedomím. Keď budeš mať túto stránku ok, potom si nájdeš aj priateľku 🙂.

dvadsatosem
Včera o 19:22

Don't stress. Ja som si svoju prvú partnerku našiel v 24 rokoch. Treba sa iba socializovat

martinmmartin
Včera o 19:27

predstav si seba nefiltrovane v zenskom prevedeni - ty by si zo sebou chodil???

goodidea
Včera o 20:24

@miroslav000 predstav si napr. že je úplne škaredá, alebo napr. nerieš výsledok toho rozhovoru ..bud uvoľnený ako keby si sa rozprával s kamarátom

tinka3435
Včera o 20:53

Zapracuj na sebavedomí.Mozno aj tie dotyčné majú niekedy rovnaké pocity ale si povedia že to chcú skúsiť

9missiak7
Dnes o 00:24

@miroslav000
Vyskúšaj zoznamku verimzesi.sk. Alebo osobnú zoznamku Katrande. A nezúfaj ❤️ mám 23, priateľ 28. Ja som jeho prvá priateľka a natrafili sme na seba keď bol on akurát na prelome 24-25 rokov 😊 a ešte kým nemáš zatiaľ priateľku, odporúčam začať riešiť bývanie. Či máš dosť našetrené na celé bývanie alebo toľko aby si dostal hypo. Či v rodine nemáte nejaký byt alebo dom s 5 vlastníkmi a tvoj rodič je jedným z nich... Priateľova mama bola dlhé roky pätinovým vlastníkom prázdneho domu s pozemkom. Priateľ si to zidealizoval tak, že akonáhle si nájde priateľku a bude už vážnejšia, tak až vtedy spolu s ňou začne riešiť vysporiadanie majetku. Že spolu vyplatíme všetkých a pôjdeme bývať, ze to bude také jednoduché... No zistil že tety mu to nechcú predať, vymýšľajú a robia problémy, bude sa to ťahať súdne. Tiež zistil, že ja od rodičov už bývanie zabezpečené mám a zobrala som s nimi hypo čiže ktovie ako to bude keď ja na mene by som mala mať dve hypotéky. Teda veľmi odporúčam, že ak si napríklad v takej situácii ako môj priateľ, začni riešiť vysporiadanie majetkov aj keď nemáš priateľku. A nepočítaj s tým či ona bude mať nasetrene alebo ci ona do toho bude môcť ísť s tebou alebo nie. Čím skôr sa začne prípadný súd tým lepšie. Nečakaj proste na niečo,, až budem mat priateľku,,. Zariad sa tak, aby si mal v živote už všetko a už ti bude treba len priatelku. No zároveň si dávaj pozor na zlatokopky.

9missiak7
Dnes o 00:26
@9missiak7

@miroslav000
Vyskúšaj zoznamku verimzesi.sk. Alebo osobnú zoznamku Katrande. A nezúfaj ❤️ mám 23, priateľ 28. Ja som jeho prvá priateľka a natrafili sme na seba keď bol on akurát na prelome 24-25 rokov 😊 a ešte kým nemáš zatiaľ priateľku, odporúčam začať riešiť bývanie. Či máš dosť našetrené na celé bývanie alebo toľko aby si dostal hypo. Či v rodine nemáte nejaký byt alebo dom s 5 vlastníkmi a tvoj rodič je jedným z nich... Priateľova mama bola dlhé roky pätinovým vlastníkom prázdneho domu s pozemkom. Priateľ si to zidealizoval tak, že akonáhle si nájde priateľku a bude už vážnejšia, tak až vtedy spolu s ňou začne riešiť vysporiadanie majetku. Že spolu vyplatíme všetkých a pôjdeme bývať, ze to bude také jednoduché... No zistil že tety mu to nechcú predať, vymýšľajú a robia problémy, bude sa to ťahať súdne. Tiež zistil, že ja od rodičov už bývanie zabezpečené mám a zobrala som s nimi hypo čiže ktovie ako to bude keď ja na mene by som mala mať dve hypotéky. Teda veľmi odporúčam, že ak si napríklad v takej situácii ako môj priateľ, začni riešiť vysporiadanie majetkov aj keď nemáš priateľku. A nepočítaj s tým či ona bude mať nasetrene alebo ci ona do toho bude môcť ísť s tebou alebo nie. Čím skôr sa začne prípadný súd tým lepšie. Nečakaj proste na niečo,, až budem mat priateľku,,. Zariad sa tak, aby si mal v živote už všetko a už ti bude treba len priatelku. No zároveň si dávaj pozor na zlatokopky.

@9missiak7 Ideálne ak študuješ, aby si mal dostudovane vtedy už. Alebo sa v práci posunul kariérne, aby si nebol nováčik. No to sa dá všetko aj popri priateľke. Hlavne o tom bývaní treba rozmýšľať čím skôr.

miroslav000
autor
Dnes o 06:40
@9missiak7

@9missiak7 Ideálne ak študuješ, aby si mal dostudovane vtedy už. Alebo sa v práci posunul kariérne, aby si nebol nováčik. No to sa dá všetko aj popri priateľke. Hlavne o tom bývaní treba rozmýšľať čím skôr.

@9missiak7 ahoj mám byt svoj takže len elekriku platim a vodu takže bývanie mám

9missiak7
Dnes o 16:11
@miroslav000

@9missiak7 ahoj mám byt svoj takže len elekriku platim a vodu takže bývanie mám

@miroslav000 Veľmi dobre si urobil že už máš. Držím ti palce, nech sa ti darí. Vyskúšaj zoznamky, ktoré som ti poradila. Sú na úrovni, sú tam dobrí ľudia.

9missiak7
Dnes o 17:00
@9missiak7

@miroslav000 Veľmi dobre si urobil že už máš. Držím ti palce, nech sa ti darí. Vyskúšaj zoznamky, ktoré som ti poradila. Sú na úrovni, sú tam dobrí ľudia.

@9missiak7 A tiež je dobré, aby sa žena nedozvedela príliš skoro že máš byt. Vieš prečo.. Aby si najprv zistil či ťa ľúbi aj bez toho, či máte rovnaké hodnoty atď.