Mám 28 rokov a hľadám si partnerku
Ahojte,
Aj keď viem že toto neni zoznamka chcel by som to vyskusat to tu lebo klasické zoznamky nestoja už dnes za nič. Snáď ma neukamenujete.🙂
Mám 28 rokov a zistil som že v dnešnej dobe to je naozaj ťažké si najst partnera na oboch strán či už zo ženskej alebo mužskej.
Práca, priatelia, aktivity a šport ma držia žiť aktivny život, ale stale mi tám niečo chýba… skor niekto s kym by som mohol zdieľať spoločne chvíle , zážitky, emócie.
Aj keď rodina a priatelia to vedia naplniť len čiastočne.
Moje predošlé vzťahy boli žiaľ krátkodobé tak napriek tomu hladám niečo dlhodobé a viac zmysluplné. Samozrejme mám svoje nedostatky aj výhody ktoré si uvedomujem a snažím sa byť tym lepším človekom akým som bol “včera”
Mám vek kedy som si Už vedel predstaviť snahu o založenie rodiny alebo aspoň budovanie tychto základov.
Viem, že mnohé skvelé ženy už majú deti, ale ja by som rád začínal nový vzťah s niekým, kto je v podobnej životnej fáze ako ja.
Ak máš záujem sa na začiatok spoznať isť niekam na kávu alebo prechádzku tak kludne daj vedieť. Samozrejme neslubujem že či si “sadneme” alebo nie.
Jediné čo možem slubit že vytvorím skvelú atmosféru na skvelý pokec a ten učet za tu kávu zaplatím ja.
Trnava-Nitra poprípade okolie nieje problém
@anonym_bc8d0a Bolo to skôr o okolnostiach. V jednom vzťahu zohrala úlohu vzdialenosť a v druhom faktor, ktorý som nemohol nijako zmeniť ani ovplyvniť. Nerád by som to však rozoberal do detailov.
Mám ss vzdelanie s maturitou. Nefajčím a môj vzťah k alkoholu je taký, že si dám maximálne šumivé víno pretože z alkoholu mi býva nevoľno už pri malom množstve. A návykové látky už duplom nie.
@jozefio škoda,že som už taká stará 😉
@anonym_bc8d0a Bolo to skôr o okolnostiach. V jednom vzťahu zohrala úlohu vzdialenosť a v druhom faktor, ktorý som nemohol nijako zmeniť ani ovplyvniť. Nerád by som to však rozoberal do detailov.
Mám ss vzdelanie s maturitou. Nefajčím a môj vzťah k alkoholu je taký, že si dám maximálne šumivé víno pretože z alkoholu mi býva nevoľno už pri malom množstve. A návykové látky už duplom nie.
@jozefio a este nam skus napisat, aky typ zeny sa ti paci...a co ti na zenach vyslovene vadi, co nemas rad, lebo ved co si budeme hovorit, vsetko sa zacina od pohladu, prve sekundy rozhoduju o vela veciach... co napr. nadvaha? atd..prosto musi ta niecim zaujat... a tiez vekove rozpatie, ktore akceptujes..
@jozefio a este nam skus napisat, aky typ zeny sa ti paci...a co ti na zenach vyslovene vadi, co nemas rad, lebo ved co si budeme hovorit, vsetko sa zacina od pohladu, prve sekundy rozhoduju o vela veciach... co napr. nadvaha? atd..prosto musi ta niecim zaujat... a tiez vekove rozpatie, ktore akceptujes..
@anonym_bc8d0a Úprimnosť a komunikácia su piliere čo by mal mať vzťah podľa mňa. Tiež aby tam bola snaha vzájomne pracovať na tom vzťahu. Samozrejme nehľadám modelku, ale ženu ktorá sa o seba stará v rámci možnosti kľudne aby mala hobby/aktivity ktoré nemusíme mať rovnaké ale aspoň sa v nich vzajomne podporovať postačí. Ak je žena pri sebe tak to neprekáža keď to nejde do extrému. Tak to vekové rozpätie od 24 do 31 rokov či už aj kvôli názorom a spoločných tém.
Podla mna znies velmi fajn 🙂 urcite pride nejaka zena, ktora to vsetko oceni a bude ti spravnou partnerkou 😉, ako povzbudenie azda: na dobre sa oplati cakat!
@jozefio to si ty Marcel? Lebo velmi to sedí na jedného kamoša.
Podla mna znies velmi fajn 🙂 urcite pride nejaka zena, ktora to vsetko oceni a bude ti spravnou partnerkou 😉, ako povzbudenie azda: na dobre sa oplati cakat!
@venom19 presne toto mi povedalo uz kvantum zien ktorym som dvoril, ale uz pri nejakej 105-ej to uz presava byt sranda.
"mám vek kedy som si už vedel predstaviť snahu o založenie rodiny"
noo tak nič, ja deti nechcem. nájsť partnera ktorý nechce deti je v tejto krajine ťažké.
@anonym_d1aa6c presne. Som v jeho veku a keď spomenul deti tak ma to odradilo
@jozefio ja som sa trepal cez celú republiku na rande, záleží na infraštruktúre. Ak bývate obaja na hlavnom ťahu tak sa dá. Nepríklad cez víkend mám lepší spoj na stredné/východné slovensko ako do niektorých okolitých dedín.
"mám vek kedy som si už vedel predstaviť snahu o založenie rodiny"
noo tak nič, ja deti nechcem. nájsť partnera ktorý nechce deti je v tejto krajine ťažké.
@anonym_d1aa6c ktorú krajinu máš na mysli? Ja by som bral aj bezdetný vzťah. Ale tieto veci sú o chémii, nie o tom kto čo chce.
@anonym_d1aa6c Prečo, veď sú ich plné zoznamky. Ex-zadaný muži po 35-40+ ktorí už rodinu nechcú, veď alimenty už platia. 😂
@cyneric ja mám 40+ som bezdetný aj mi to vyhovuje. A nepovedala ktorú krajinu má na mysli, iba že v tejto krajine. Ale z jej pohladu môže byť táto krajina aj uganda.
@anonym_d1aa6c toto je inak pekný paradox 😂 ja zas stretávam iba chlapov ktorý deti nechcú 😂
@janai1 veď hovorím že takí muži sú. Ale nepáčia sa dotyčnej. Ide o chémiu, nie o to kto čo chce. Darmo budem mať rovnaké záluby aj názory ako tá žena keď ju nepriťahujem.
@anonym_d1aa6c presne. Som v jeho veku a keď spomenul deti tak ma to odradilo
@anonym_54c8e3 ja neplanujem rodinu s detmi ale zase som stary pre teba.
Mám deväť tried a tri roky učilišťa. Ale vy na mňa ešte doplatíte.
Ešteže tú kávu zaplatíš...si to napísal, akoby to bol hereoicky výkon.😂
@enmery 🤣

@jozefio a v com bol podla teba problem doteraz, preco tu partnerku teraz nemas?
odo mna ber tieto otazky tak ako su pisane, nie je v tom ziaden zly umysel...celkom slusne ukladas slova do viet..myslim, ze mozes slusne zaujat, ... ja mam skoro raz tolko rokov co ty...🙂 a preto by ma zaujimalo ake mas vzdelanie, ss, ss s maturitou, ci vs... toto by ma urcite zazjimalo, aj keby som mala zhruba tolko co ty...
a urcite by ma zaujimalo, ci fajcis, aky mas vztah ku alkoholu a inym navyk. latkam, skor, nez by som bola ochotna sa s niekym stretnut -samozrejme v tvojom veku...