icon

Mám 34 rokov. Ako a kde sa môžem zoznámiť s mužom?

8. nov 2025

Ahojte, viem že podobnych diskusii tu vela, ale zaujíma ma kde sa naozaj reálne zoznámiť po 30tke. Mám 34 rokov. Skúsila som zoznamku, ale niekedy to tam je katastrofa. Ku koncu som to selektovala ale aj tak, prichádzali viac menej len ponuky na jedno… Venujem sa sama sebe, posledné obdobie sa mi fakt darí, mám svoje koníčky ale nedarí sa mi stretnúť toho pravého. Zistila so’ že som asi aj dosť náročná čím som staršia. Radšej budem sama ako s niekým kto by ma len využíval. Je pravda že finančne dobre zarobím,vela cestujem, pracovala som aj ako modelka. Ale je problém že muži ma berú len ako pekný obal a nedajú šancu viac spoznať. Mali ste to niektorá tak že ste boli pre mužov ako nejaka trofej? Prosím len normálne komentáre. Ale fakt som zistila že toto je u mňa najväčší problém…

anonym_bd78b3
8. nov 2025

@anonym_autor ak samu seba takto vnímaš hneď od začiatku, že si niekoho trofej, tak ňou budeš. Keď chceš ponúknuť viac ako len sex, tak ponúkni, nemusíš čakať ako princezná, je to celé len od tvojho postoja. Mimo to, nikdy som nemala vzťah zo zoznamky, normálne došli za mnou vždy osobne... Takže skúsila by som asi najskôr chodiť na verejné miesta - kaviarne, reštaurácie,… 🙂

anonym_c9445f
8. nov 2025

@anonym_autor som trofej pre môjho muža a nerobi mi to problem. 🫠 a skús sa spoznávať niekde v reálnom živote, nie na nete

anonym_d3fbe8
8. nov 2025

No mňa ešte nikto neoslovil len tak na ulici, v kaviarni ci v restike 😁 raz som skusila zoznamku a teda písalo mi strašne vela muzov, takže podla mna je jednoduchšie niekoho spoznat online v dnesnej dobe, bohužiaľ dnesna doba je nastavena na to. Maloktory za tebou len tak pride na ulici, radsej napisu cez net.

anonym_533471
8. nov 2025
@anonym_d3fbe8

No mňa ešte nikto neoslovil len tak na ulici, v kaviarni ci v restike 😁 raz som skusila zoznamku a teda písalo mi strašne vela muzov, takže podla mna je jednoduchšie niekoho spoznat online v dnesnej dobe, bohužiaľ dnesna doba je nastavena na to. Maloktory za tebou len tak pride na ulici, radsej napisu cez net.

@anonym_d3fbe8 presne tak, na nete su zeny ktore sa chcu zoznamit, na ulici je vacsina zien zadanych a muzi to nemaju ako zistit a tak ich radsej neoslovuju. Cepce sa uz roky nenosia.

anonym_d3fbe8
8. nov 2025
@anonym_533471

@anonym_d3fbe8 presne tak, na nete su zeny ktore sa chcu zoznamit, na ulici je vacsina zien zadanych a muzi to nemaju ako zistit a tak ich radsej neoslovuju. Cepce sa uz roky nenosia.

@anonym_533471 inak ja mam rovnaky problem ako ty. Ale teda zatiaľ ma to netankuje, šťastná som aj sama. Ale neviem co bude za pár rokov 😁 som o trosku mladsia od teba.

anonym_b64601
8. nov 2025

Možno vyzeráte príiš luxusne, prezdobene, prachato, čo priťahuje skôr všelijakých nesprávnych chlapov, ako normálneho slušného muža.

kavasaki370
8. nov 2025

@anonym_autor Zoznamky sú ťažký level pre obe strany. Zvladol som tam byť zopár mesiacov s nútenými prestávkami, pokial to vezmete seriózne a fakt tam uprimne hĺadáte a píšete.
Na zoznamkach su v podstate vsetko zúfalci, bez ohľadu na vzdelanie, status v spolocnusti, či podobne.
Možno sme si aj my už písali haha. Srandujem. Bol som na nejakých skôr takých komynistickych zoznamkach. Jedna bola zomka.net a potom tušim Amor.sk
Badoo Tinder za mňa komerčný mainstrímový masaker. Aj fb zoznamka masaker za mňa.
Nehovoriac o osobach, čo tam ponukali fotky a videá. Zväčša romska populacia. Či muži skrytý za fejk účtami so snahou vam vliezť do peňazenky a podviesť vás. Tých som blokoval. Pisali zvecsa ony prvé, alebo ste to zistili rychlo počas pár viet "vocogou".
Za mňa by si mala si nastaviť myseĺ, že si jednoduché dievča. S uprimmým postojom. Ale vediac, čo chceš. Definitívne byť v peknom tele je aj druh prekážky v nadvezovaní vzťahu. Telo jednoducho bombarduje mužské mysle a zmyslové organy a na teba sa už nedostane, alebo ako to povedať. Skuš sa,možno jednoduchšie obliekať. Nemať moc silny parfem ci tak. Proste Natural Style 😀.
Ja som tiež ostal sám. A proste najsť k sebe rovnocennú osobu je kumšt a druh štastia.

mimi2018
8. nov 2025

@anonym_autor mas to zle nastavené. Musíš začať vyzarovat zvnútra nielen zvonku. Ale to je kus práce na sebe to v sebe objaviť. Potom k sebe pritiahnes ľudí z ktorých si budeš Ty vyberať. Muži vyhľadávajú takúto energiu ale najskôr ju musíš začať vysielať.

binarypete
Autor odpoveď zmazal
atasina
8. nov 2025

@anonym_autor v posilke - ale bude to trvat niekolko tyzdnov. Najdi si taku, kde chodia boxeristi alebo kulturisti

anonym_b6e940
9. nov 2025

No ja som bola na zoznamke 4 roky, kym som stretla toho svojho. Bol na zoznamke tiez, dokonca sme si pisali, ale nestretli sme sa lebo som mala pocit, ze je to ten typ muza, ktory je uspesny, dobre vyzerajuci, plny zazitkov a konickov.. ale vztah s nim by bol komplikovany. Proste som si ho tak zaskatulkovala.. potom sme sa nahodne stretli real a on ma oslovil. Presne som vedela o koho ide. Odvtedy sme spolu. Takze zoznamka nemusi vzdy vrhat realny obraz o cloveku.

anonym_59fb69
9. nov 2025

autorom urcite nieje zena, cize je dost zaujimave ze si hlada muza. Ale co uz.

klara_2798
9. nov 2025

@anonym_autor bež do spoločnosti a nebuď uzkoprsá, nechaj veciam priechod

123sofia123
9. nov 2025

Mala som dve zoznamky partner na urovni a badoo. Áno našli sa aj debili ale na oboch som našla mužov ktorí ma brali vážne. Nakoniec som našla a sme spolu 🙂
Podla mňa len si počkaj a debilov ignoruj nebor si to osobne.

unbeholfen
9. nov 2025

@anonym_autor ako a kde sa zoznámiť:
Ako - Tak že mi napíšeš.
Kde - V Galante alebo Trsticiach cez víkendy alebo v Bratislave cez týždeň.

anonym_079d53
9. nov 2025

@anonym_autor ak toto nepise chlap tak ako zena mozes byt modelka ale vypadas byt jednoducha.

unbeholfen
9. nov 2025

Modelka je tiež len povolanie a je vela žien čo má vhodné miery, tak kludne. Sú aj rôzne lokálne modelky, alebo hostesky... Môžu to byť aj jednoduché ženy, to sa nevylučuje.

anonym_231401
10. nov 2025

@anonym_autor bezne sa tak dialo a od 47 rokov som akekolvek zoznamovanie stopla radsej sama ako s volom uz mam po. 56 a uz by sa mi ani na rande nechcelo ist i ked ponuk je stale habadej