icon

Mám kamarátkam hľadať partnera, keď sama nemám?

Dnes o 09:57

Ahojte, Mám 35 rokov a viacero nezadaných kamarátok. Mám im pomáhať hľadať niekoho, keď aj ja som nezadaná? Zaujíma ma váš názor a občas rozmýšľam, či im mám aktívne pomáhať hľadať partnera, zoznamovať ich s niekým a podobne čo ako dobrá kamoška by som mala. Na druhej strane, aj ja som stále nezadaná. Robili by ste to vy? Alebo by ste sa najprv sústredili samy na seba?

proste_zuza
Dnes o 09:59

Ale zase das kamaratke nieco co ty nechces? 🙂 . Skor spolu ist sa niekam zabavit alebo do posilky a tam ulovit rovnaky pocet ako je Vas 🙂

anonym_016114
Dnes o 10:01

Oni ťa o to požiadali? Nikdy sme si s kamoškami navzájom nepomáhali aktívne hľadať partnera, ani neviem čo presne si pod tým mám predstaviť, ale viem, že nechcem aby sa mi kamošky do toho starali a na silu mi niekoho dohadzovali, tak isto to nerobím ani ja ... je normálne zoznámiť sa cez kamošov, že sa dvaja stretnú na spoločnej akcii, napríklad oslave, ale to je tak všetko

autor
Dnes o 10:05
@anonym_016114

Oni ťa o to požiadali? Nikdy sme si s kamoškami navzájom nepomáhali aktívne hľadať partnera, ani neviem čo presne si pod tým mám predstaviť, ale viem, že nechcem aby sa mi kamošky do toho starali a na silu mi niekoho dohadzovali, tak isto to nerobím ani ja ... je normálne zoznámiť sa cez kamošov, že sa dvaja stretnú na spoločnej akcii, napríklad oslave, ale to je tak všetko

@anonym_016114 Mne sa dlhodobo nedarí niekoho bližšie spoznať, hoci na rande so mnou chodí veľa chlapov. Lenže nakoniec už väčšinou nechcú ďalšie rande. Tak rozmýšľam, či by som nemala posúvať kontakty na týchto mužov mojim krajším kamarátkam. Na zoznamkách mám väčšinou iba fotografie tváre a mám pocit, že niektorí sú potom sklamaní z mojej postavy.

anonym_fbb27f
Dnes o 10:07

Nie.staraj sa o seba

anonym_2007ca
Dnes o 10:08

Ved nerozumiem, preco by som AKTIVNE mala kamoske hladat frajera? Zoznamit ju s kamaratom ked je prilezitost atd, preco nie, ale aktivne? Aktivne by som hladala sebe. A ak ona chce, zas hlada sebe, predpokladam.
Naozaj nerozumiem Tvojim pohnutkam 🙂

anonym_016114
Dnes o 10:09
@anonym_autor

@anonym_016114 Mne sa dlhodobo nedarí niekoho bližšie spoznať, hoci na rande so mnou chodí veľa chlapov. Lenže nakoniec už väčšinou nechcú ďalšie rande. Tak rozmýšľam, či by som nemala posúvať kontakty na týchto mužov mojim krajším kamarátkam. Na zoznamkách mám väčšinou iba fotografie tváre a mám pocit, že niektorí sú potom sklamaní z mojej postavy.

@anonym_autor určite nie, keby kamošky chceli, idú na tú zoznamku samé (možno tam aj sú) a majú príležitosť ich spoznať sami, nikdy by som kamoške nedohadzovala niekoho s kým to mne nevyšlo na stretku, ale prakticky ho vôbec nepoznám a neviem čo je zač a aj naopak, keby mi kamoška takto posunula kontakt na chlapa, tak na ňu pozerám, či jej nešiši, že čo rieši... keď má niekto dvoch nezadaných kamošov, o ktorých si myslí, že by im to klaplo a pozve ich na spoločnú akciu, tak super, ale toto mi príde ako úplne odveci nápad...

autor
Dnes o 10:14

Mám na faceboku kontakty asi na 70 chlapov, vrátane niektorých, ktorí si ma neskôr zablokovali. Premýšľam, či by som aspoň tým najlepším kamarátkam, ktoré sa so mnou normálne rozprávajú a sú nezadané, nemohla odporučiť, alebo dať kontakt na niekoho, s kým to mne nevyšlo. Viackrát sa ma chlapi na rande dokonca pýtali, či nemám nejakú nezadanú kamarátku, prípadne chudšiu kamarátku.

kitycat
Dnes o 10:18

Co?

jeennyv
Dnes o 10:20
@anonym_autor

Mám na faceboku kontakty asi na 70 chlapov, vrátane niektorých, ktorí si ma neskôr zablokovali. Premýšľam, či by som aspoň tým najlepším kamarátkam, ktoré sa so mnou normálne rozprávajú a sú nezadané, nemohla odporučiť, alebo dať kontakt na niekoho, s kým to mne nevyšlo. Viackrát sa ma chlapi na rande dokonca pýtali, či nemám nejakú nezadanú kamarátku, prípadne chudšiu kamarátku.

@anonym_autor uprimne toto je od chlapa nechutne…ze ci nemas “”krajsiu “”od teba, lebo teba nechce, nie si mu po chuti …uvodzovky lebo krasa je relativna, vyzeras byt v poho baba podla pisania…nehladaj kamoskam nech si ony vyberu…nie je za mna nic horsie nez zoznamovacky, nakoniec budes zla, lebo si nesadnu atd…

ivicatolic
Dnes o 10:21

@anonym_autor veď tých fešákov najprv "opáč" ty a potom posun ďalej...😆🤣😆.... sorry ale 35 ročná žena by sa mala starať hlavne o svoje šťastie 🍀👉

billy_jean
Dnes o 10:24

Prečo si nedáš aj fotky svojej postavy? Na čo je toto dobré? Aspoň napíšeš chlapovi, že si pevnejšej postavy a máš cca. toľko kg?

sissy27
Dnes o 10:25
@anonym_autor

@anonym_autor ty vážne rozmýšľať nad tým, že by si kamarátke posunula takého debila, ktorý ti bez hanby povie, že ty nie si dosť dobrá, ale mohla by si dohodiť kamošku?? Vážne??

anonym_90ed8a
Dnes o 10:26
@anonym_autor

@anonym_autor takze kamoske odporucis hladat medzi tymi debilmi?

anonym_714028
Dnes o 10:28

Toto su fajn muzi?Takto ta ponižovať lebo si pevnejšia či nemáš krajšiu kamosku? V žiadnom prípade a takych chrunov by som určite nedohadzovala, len by si si zavarila

huxy
Dnes o 10:28

Píšeš, že aspoň tým najlepším kamarátkam by si posunula ich kontakty. Ty nemáš rada tie svoje kamarátky,že by si im toto chcela urobiť? Zoznámiť s takými, ktorých ani nepoznáš a sú k tebe nepríjemní?

earlgrey
Dnes o 10:30

No ja som stále mala okolo 100kg a ešte ani raz sa mi nestalo, aby nejaký debil povedal niečo na moju postavu alebo žeby sa so mnou nechceli opätovne stretnúť. Ale ja som vždy upozornila chlapa, že som hroch, ktorý ma skoro 100kg, takže vedeli do čoho idú.
Samozrejme som už schudla dosť kíl a už ani nerandím, kedže mám svojho milého, ale mňa dostalo to, že si väčšia a chlapi ti povedia také nechutnosti a ty ideš tých chlapov posúvať kamoškám 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ to asi nie si veľmid dobrá kamarátka.

anonym_defcb1
Dnes o 10:32
@anonym_autor

@anonym_autor Daj si do profilu aj fotku postavy, kde je vidiet ako skutocne vyzeras. A fotky tvare bez filtra. A kamosky neries. To je uplne nevhodne.

anonym_016114
Dnes o 10:34
@anonym_autor

@anonym_autor píšeš to akoby bolo malo mužov a tvojich 70 kontaktov bola nejaká vzácna komodita a neuveriteľná pomoc z tvojej strany, kamošky ak budú chcieť, nájdu si svoje kontakty na ktorejkoľvek zoznamke veľmi rýchlo… a bude najlepšie, keď to spravia same, podľa svojho vkusu… však ale spýtať sa ich môžeš, či o to majú záujem, je veľmi možné že rovno ony ti povedia nie a bude po dileme…

autor
Dnes o 10:42

Fotku postavy dať nemôžem, lebo mám 75 kilo a to by mi ani nikto nepísal. A všetky kontakty sú fajn chalani a pekní. Ja som veľká extrovertka, takže mám rada ľudí okolo seba a kamošky.

crazy_cat_lady
Dnes o 10:42

Wtf?? Nie, preco by si to mala robit. Poziadali ta snad o to? Prepac, ale takuto bizarnost som uz fakt dlho necitala

januska12323
Dnes o 10:50

75 kg je akože veľa? Skús nechodiť na rande s každým ale najprv sa spoznajte. Potom nebudeš musieť počúvať debilov. Kamarátky nechaj na pokoji.

huxy
Dnes o 10:53
@anonym_autor

Fotku postavy dať nemôžem, lebo mám 75 kilo a to by mi ani nikto nepísal. A všetky kontakty sú fajn chalani a pekní. Ja som veľká extrovertka, takže mám rada ľudí okolo seba a kamošky.

@anonym_autor takže radšej fotku nedáš a tým pádom márniš svoj aj ich čas na rande.
Máš zvláštne ponímanie o "fajn" chlapoch, ktorí sa smerom k tebe takto vyjadrujú a správajú. A že sú pekní? To je nejaký akože bonus? Že je netaktmý, ale hlavne že pekný.

magdalienka11
Dnes o 11:01

@anonym_autor nerozumiem. Ste dospelé a takéto veci si zariaduje človek sam. Začína mi byť asi jasné, prečo nemáte partnerov... prepáč

anonym_2314e9
Dnes o 11:14

@anonym_autor toto sme robili na strednej nie v 35ke, a aj tak to nikdy nedopadlo dobre .
Ak poznáš chlapa ktorý ti nesadne(napr. Je fajčiar) a tebe kvôli tomu nevyhovuje a vieš že kamoške by to nevadilo tak prečo nie.
Ale celé že to ako za uši vytiahnuté a nasilu.
Az začínam pochybovať o tvojom veku a zrelosti

sevrin
Dnes o 11:16

Ja si tu už fakt niekedy pripadám ako v nejakom ústave kde sa mentálny vývoj adolescentov zastavil v 13. rokoch vývoja.

chocolatebox
Dnes o 11:18

Toto je tak dobry trolling ze mam reálne pochybnosti či to náhodou nie je pravda a ty si trošku jednoduchšia …

anonym_679608
Dnes o 11:55

ty si aka trollica 😃

anonym_5ea829
Dnes o 12:13
@anonym_autor

@anonym_autor postava sa da zmenit a tvar sa doladi.nepoznam zenu ktora by nemohla byt krasna

elz1920
Dnes o 12:16

Ani šikované prasa nie je dobré ... Nie to ešte chlap!

selest
Dnes o 13:33

Čo? Stara som uz asi🤣 nic nikomu nehladaj