icon

Máte skúsenosti so speed datingom?

17. sep 2025

Dobry den, ma niekto skusenost s tymto druhom rande? Zacina to byt celkom rozsirene po Slovensku. Zvazujem to ale nie som si uplne ista...dakujem

anonym_687ec7
17. sep 2025

Raz som bola. Frajera som si tam nenasla, ale uprimne... Cim si si nie ista? Ved za skusku nic nedas. A ked neskusis, nezistis. Ak budes takymto stylom doma sediet, nikdy si ho nenajdes, on nepride zaklopat ku branicke ako princ 😁 drzim palce, ved vyskusaj.

kiki68
17. sep 2025

@anonym_autor kolegyna na to chodila, nikoho nenasla

sweet20
17. sep 2025

@anonym_autor ja som sa s kolegynami o tom bavila, ze keby sme nemali rodiny, zo srandy by sme sli.. nikdy nevies kedy motyka vystreli.. ak by si si nikoho nenasla, tak by si sa aspon zabavila.. aj tak sa hovori , ze ked nehladas lasku tak vtedy pride.. aspon u mna to tak bolo

anonym_7eb997
17. sep 2025

@anonym_autor párik známych sa tam zoznámil, už sú manželia

autor
17. sep 2025

Tak musim kvoli tomu cestovat a neviem ci to ma velku uspesnost. Ci tam chodi dost muzov, a akych....tie zoznamovacie aplikacie som uz skusila ale nazivo to je predsa len ine. Preto ma to laka, ked zozeniem partacku mozno to skusim.

anonym_687ec7
17. sep 2025

Nejde o ziadnu "velku uspesnost". Ale o to, ze cim viac prilezitosti das tomu, aby si spoznala toho praveho pre Teba, tym lepsie, a tym vyssiu sancu mas ho najst. A je uplne jedno ci 5 bab ho nasli na Badoo, 3 na tanecnej a 1 na speeddatingu... A predsa, vsade su taki aj taki chlapi.

barka1
17. sep 2025

Ano, mám pozitivnu skusenost. Bola som 3x, na poslednom som si našla partnera. Doporučujem.

simona_racz
18. sep 2025

Odporúčam prečítať článok od zakladatelky speedatingu na slovensku. Na gemeri to nikto nerobí ale v ostatných častiach SR to registrujem (hlavne na západnom) že to skúšajú. Prišlo to zo zahraničia. Vo filmoch som to už videla neraz. Robia sa ale podobné akcie. Kadejaké zoznamovacie večierky, plesy pre osamelých atď. Vždy to bude o tom istom: Ak sa k sebe nehodíte, išli ste zbytočne! Jeden kamoš je na tom podobne ako vy (autorka) že chce vycestovať, kvôli tomu do iného mesta, v nádeji že tam budú ludia, z celého regiónu, nielen z daného mesta. Tak keď sa mi zdôverí, tak vám referujem. 😉

sova7
19. sep 2025

Zárobkova činnosť pre pár ľudí. Nešla by som

simona_racz
19. sep 2025

Ale akí sú frajeri že ich napadlo zarábať na takej blbosti 😎

sockar
Odpoveď bola odstránená
simona_racz
19. sep 2025

Rudo, tuš kamaro buti čali me ando kerel. 😂🤷‍♀️

sockar
Odpoveď bola odstránená
autor
19. sep 2025

@simona_racz bola som aj na takej zoznamovacej party pre nezadanych ale to bol prepadak 😀 takze preto sa pytam, ci aspon toto ma uspesnost, tym, ze som si to pozerala tak to odvsadial na mna vyskakuje 😀

sockar
Odpoveď bola odstránená
simona_racz
19. sep 2025
@sockar
Odpoveď bola zmazaná

@sockar však si tam zoberte Norbiho nech sa ukáže aj pred ženami, keď má také velké reči, že ako velmi sa chce zoznámiť. Na Ruda aspoň idú ženy samé, ani nevie čo s nimi 😂😘

simona_racz
19. sep 2025
@anonym_autor

@simona_racz bola som aj na takej zoznamovacej party pre nezadanych ale to bol prepadak 😀 takze preto sa pytam, ci aspon toto ma uspesnost, tym, ze som si to pozerala tak to odvsadial na mna vyskakuje 😀

@anonym_autor myslíš rande v meste? Oni majú tiež dosť akcií ale láskatu je asi najväčšia aj keď nemajú reklamy.

autor
20. sep 2025

@simona_racz to bolo cez TesiMa.....tie 2 nepoznam ale vybiehaju mi na fb....cez ktore je to lepsie podla teba?

sockar
Odpoveď bola odstránená
sockar
Odpoveď bola odstránená
simona_racz
20. sep 2025
@anonym_autor

@simona_racz to bolo cez TesiMa.....tie 2 nepoznam ale vybiehaju mi na fb....cez ktore je to lepsie podla teba?

@anonym_autor ale ja som na ničom takom nebola. Len z videnia, počutia viem že to exisuje, a v rámci všeobecného rozhladu viem čo to je. Že ludia sa posúvajú od stola k stolu, a majú 5 minút na rozprávanie sa. Však tu sú experti čo tam boli. Pýtaj sa ich.

Spýtaj sa hentoho hotentóta, čo sa všade tlačí na akcie, a nevie pochopiť, že ho ženy nechcú, a spravil by pre nás láskavosť ak by už dal ženám pokoj.

sockar
Odpoveď bola odstránená