icon

Najvtipnejšie a najhoršie zážitky zo zoznamiek

5. okt 2025

Ahojte, napadla mi oddychová téma na pobavenie.
Aké máte najhoršie alebo navtipnejšie zážitky zo zoznamiek? Pokojne pridajte aj pozitívne skúsenosti.

anonym_005833
5. okt 2025

Kamarátka mala prvé rande, naslepo v kaviarni.
Predtým si písali vtedy na slávnom Pokeci, žiadne fotky si nevymenili, že nechajú sa prekvapiť.
Ja som šla prvá do kaviarne, mala som ho obzrieť a poslať jej sms či je to fešák, či tam má ona vôbec ísť.Spoznať som ho mala podľa tmavomodrého svetra.Prídem do kaviarne, nenápadne sa obzerám, a.. chalanisko v tmavomodrom svetri.
Môj spolužiak zo základnej školy 🤣
Sú manželia 19 rokov, majú 3 deti
Celkom happy end, nie ?
A áno, nakoniec sme mu povedali že ja som bola obzerač 😄

anonym_52a93d
5. okt 2025

Malé pipíky 🙈

anonym_585ea0
5. okt 2025

@anonym_autor Jeden romantik, co sa chcel zoznamit, sa cudoval, vraj ze preco sa nechcem okamzite stretnut, dnes vecer, bez svedkov, za tmy, pri jazere.... Ze aka som divna

alickapusinka
5. okt 2025

Ej to bude kopec srandy.Tešim sa.

anonym_585ea0
Autor odpoveď zmazal
alickapusinka
5. okt 2025
@anonym_005833

Kamarátka mala prvé rande, naslepo v kaviarni.
Predtým si písali vtedy na slávnom Pokeci, žiadne fotky si nevymenili, že nechajú sa prekvapiť.
Ja som šla prvá do kaviarne, mala som ho obzrieť a poslať jej sms či je to fešák, či tam má ona vôbec ísť.Spoznať som ho mala podľa tmavomodrého svetra.Prídem do kaviarne, nenápadne sa obzerám, a.. chalanisko v tmavomodrom svetri.
Môj spolužiak zo základnej školy 🤣
Sú manželia 19 rokov, majú 3 deti
Celkom happy end, nie ?
A áno, nakoniec sme mu povedali že ja som bola obzerač 😄

@anonym_005833

sticker
anonym_585ea0
5. okt 2025

@anonym_autor Tiez mi tvrdia viaceri, ze vraj muzi na zoznamkach nemaju ziadnu pozornost, ze su vraj osameli. A vraj zene staci len dat usmiatu fotku, a vraj hned nie je osamela, a ma furu pozornosti. Ale sa cuduju,ze preco sa zena stale citi osamela, ked jej ako pozornost na zoznamke neustale chodia spravy ako:
Ukaz chodidla! ukaz kozy! Urobkas sa? Spravim ti to dnes vecer ako to mas rada! .... Ako sa zeny mozu citit osamele, ked dostavaju take romanticke a inteligentne spravy...😅

zuzanita1609
5. okt 2025
@anonym_585ea0

@anonym_autor Jeden romantik, co sa chcel zoznamit, sa cudoval, vraj ze preco sa nechcem okamzite stretnut, dnes vecer, bez svedkov, za tmy, pri jazere.... Ze aka som divna

@anonym_585ea0 🤭😅 a naaahodou vo svojom aute ešte keby mal takú lopatu,že ptesádzal stromky,fakt "romantik". By ma kleplo asi 😂.
...ale nešla si asi,keďže píšeš 🤭😁

anonym_05c24b
5. okt 2025

Ja kedysi, keď som bola ešte mládá, sprostá a slobodná, som sa vyspala s jedným čávom z pokecu asi vo všetkých miestnostiach bytu-vrátane kuch.linky, a po funuse som si všimla, že som mala odostreté žalúzky . Byt bol na prvom posch. a oproti panelák.🙈 Sex za veľa nestál-mál malého, ale aspoň ma ten maraton nebolel. No a raz si pamätám, ako som jedného nechala u seba prespať z ľútosti, lebo bolo veľa hodín a bol aj sex a naozaj sa mi nepáčil, ale urobila som taký dobrý skutok . Inak som z tohto promiskuitného chovania už dávno vyrástla, ale občas rada zaspomínam na tie časy, keď som si neuvedomovala, čo je sebaúcta.😝

anonym_18832a
Autor odpoveď zmazal
anonym_3fb9d7
5. okt 2025

Po 1x som sa minulý rok zaregistrovala na zoznamke Partner na úrovni, minulý rok a vydržala som tam asi 6 týždňov. Táto skúsenosť ma stala cca 80 eur, ale zas ma to navždy vyliečila z chuti ísť do vzťahu s nejakym +- rovesníkom. Neuveritelny mix uchylov, honicov ega, ghosterov, ublizencov a podobne. Mala som nejakú predstavu, že keď si to zaplatia, tak mi tam nebudú chodiť ponuky s konkrétnymi sex. praktikami. Nikdy viac, ale držím palce všetkým ženám s trpezlivosťou a sebavedomim, čo toto unesú. Nie je veľmi z čoho vyberať, keď máte 45, žiaľ.

anonym_402355
5. okt 2025

@anonym_autor bolo to asi 20 rokov dozadu takze.zaciatky.. zacala som ai pisat s fesakom az jedneho dna mi zozvinil mobil, ze ci viem ze si pisem z 15 rocnou lesbickou a este k tomu hluchonemou.🤣🤣volala mi jej mama ze nasla sparvy odo mna. Dala tam foto nejakeho futbalistu zo zahranicia. Ja som mala 17. Vtedy mi nebolo vsetko jedno dnes je to riadna sranda😂😂

alickapusinka
5. okt 2025
@anonym_402355

@anonym_autor bolo to asi 20 rokov dozadu takze.zaciatky.. zacala som ai pisat s fesakom az jedneho dna mi zozvinil mobil, ze ci viem ze si pisem z 15 rocnou lesbickou a este k tomu hluchonemou.🤣🤣volala mi jej mama ze nasla sparvy odo mna. Dala tam foto nejakeho futbalistu zo zahranicia. Ja som mala 17. Vtedy mi nebolo vsetko jedno dnes je to riadna sranda😂😂

@anonym_402355

sticker
anonym_d193b6
5. okt 2025

ja som začínala s internetom keď začínal aj pokec, takže bolo to veselé, pár krát sa stalo že nikto neprišiel, raz sa mi stalo že prišiel a bol o pol hlavy nižší a povedal, že teda čakal niečo iné a odišiel, s jedným som vyšlapala na Slavín, na druhý deň napísal, že by sme sa k sebe nehodili, ďalší bolo vzrušený už len z toho že ma chytal za vlasy, mala som vrkoč a nechcela som si rozpustiť vlasy, potom sme pár krát randili ale jeho výbava bola miniatúrna, teraz už asi rok býva hneď za rohom a tvári sa že sa nepoznáme, pár krát som sadla do auta a jazdili sme po meste a kecali, teraz by som to už nespravila, a pár krát sa stalo, že vek bol úplne iný ako uvádzal

autor
5. okt 2025
@anonym_402355

@anonym_402355 tak toto niee 😀

anonym_783472
5. okt 2025

Ja som si pred par rokmi zacala na pokeci pisat s chalanom, ktory mal mat vraj 24 rokov. Dobre sa s nim zo zaciatku kecalo, urobil az prilis dobry dojem. Ako siel cas a pisali sme si, zacalo sa sklonovat aj stretnutie. Ja som si vsak zacala vsimat, ze akosi nesedi vela veci v tom, co pise - nesedel by vek, nieco mi hovorilo, ze by mal mat viac podla toho, co pise. Navyse sa vedel velakrat dost zarazajuco vyjadrovat o ludoch, ktori volia inu stranu ako on, o utecencoch, covide atd.. :D no proste nechapem takto spatne, naco som si s nim este dalej pisala. Kazdopadne, nakoniec sa mi podarilo zistit, ze nema 24, ale 32… zistila som aj jeho meno a priezvisko a nasla som o nom clanky na internete, kde sa jeho meno sklonovalo v suvislosti s extremistickymi skupinami… skoro som padla na zadok a definitivne som nase pisanie ukoncila.

majkamasar
5. okt 2025

Tak toto ide zaujimave citanie

kavasaki370
6. okt 2025
@anonym_585ea0

@anonym_585ea0 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_a4072c
6. okt 2025

Mala som frajera ešte zo strednej a každý sme šli na vysokú na iný koniec republiky. Pár mesiacov sme to ťahali "na diaľku",ale po pár mesiacoch od nástupu na VŠ sme sa rozišli. Znášala som to celkom zle a preto mi spolubývajúce na internáte založili profil na zoznamke (nech prídem na iné myšlienky a na neho zabudnem). Spoznala som tam celkom milého chalana. Dohodli sme sa,že nebudeme z prvého stretla robiť nejaké oficiálne rande a že vezmem ja kamošku,on kamoša a ideme si niekam von sadnúť. Celý večer bol super, niečo sme si vypili. Chalani nám potom v noci zobrali taxík na internát (nebol v meste,ale v blízkej dedine). Počas jazdy ma držal za ruku, potom padla pusa. Začali sme sa teda stretávať osamote,chodil tam ku mne počas víkendov,keď baby šli domov. Veľmi som sa ním chcela mať sex (už sme sa nejaký čas stretávali a obaja sme boli nadržaní), ale vždy mi vravel, že na to,aby mal so ženou sex,musí k nej najskôr prechovávať city,pretože raz urobil tu chybu, že mal sex bez lásky a veľmi to ľutoval. Raz mi to tak hovoril a asi pol hodinu na to sa potom opýtal,že či ho nevyfajčím 😄 na to už asi lásku nebolo treba

morpheuss
6. okt 2025
@anonym_a4072c

Mala som frajera ešte zo strednej a každý sme šli na vysokú na iný koniec republiky. Pár mesiacov sme to ťahali "na diaľku",ale po pár mesiacoch od nástupu na VŠ sme sa rozišli. Znášala som to celkom zle a preto mi spolubývajúce na internáte založili profil na zoznamke (nech prídem na iné myšlienky a na neho zabudnem). Spoznala som tam celkom milého chalana. Dohodli sme sa,že nebudeme z prvého stretla robiť nejaké oficiálne rande a že vezmem ja kamošku,on kamoša a ideme si niekam von sadnúť. Celý večer bol super, niečo sme si vypili. Chalani nám potom v noci zobrali taxík na internát (nebol v meste,ale v blízkej dedine). Počas jazdy ma držal za ruku, potom padla pusa. Začali sme sa teda stretávať osamote,chodil tam ku mne počas víkendov,keď baby šli domov. Veľmi som sa ním chcela mať sex (už sme sa nejaký čas stretávali a obaja sme boli nadržaní), ale vždy mi vravel, že na to,aby mal so ženou sex,musí k nej najskôr prechovávať city,pretože raz urobil tu chybu, že mal sex bez lásky a veľmi to ľutoval. Raz mi to tak hovoril a asi pol hodinu na to sa potom opýtal,že či ho nevyfajčím 😄 na to už asi lásku nebolo treba

@anonym_a4072c naživo si zažila scénu z prci prci "vykuř mi ho krásko" 😂