Našiel si tu niekto kamarátku na dopisovanie cez Modrý koník?
Ahojte všetci.Nasiel si tu niekto kamarátku na občasné dopisovanie? Ďakujem za odpovede
@anonym_autor Ahoj, ozvalo sa mi pár mamičiek keď som hľadala, ale do mesiaca sa každá prestala ozývať a ani jedna sa nechcela stretnúť na kočíkovaní... Lepšie je nadviazať kontakt osobne priamo, napríklad na ihrisku
Áno a nielen jednu🙂
Ano, nasla, dokonca nie na obcasne, ale na denne😉
@dskjhfdlkdjhl Tak to je super .Na stretavky nemám čas pri deťoch ale aspoň si popísať s niekým kto sa ako má by mi padlo veľmi dobre
@anonym_autor Ahoj, ozvalo sa mi pár mamičiek keď som hľadala, ale do mesiaca sa každá prestala ozývať a ani jedna sa nechcela stretnúť na kočíkovaní... Lepšie je nadviazať kontakt osobne priamo, napríklad na ihrisku
Keďže ja som v tomto meste kde momentálne žijem v podstate cudzia tak mi je ťažko nadviazať kontakty pri malých deťoch keď som niekedy rada keď stíham dať deti do poriadku a aspoň čo to v domácnosti.
Áno, našla som si tu pár kamarátok, s ktorými sme si veľmi sadli ale aj pár takých, s ktorými človek prestal po pár dňoch komunikovať, lebo to bolo ako v lete na saniach 🙂
určite sa dá, aj keď mne stačí len čo sa popíše na fóre anonymne. Ale všímam si že mamičky - stále tie isté ma "laikujú".
Áno, našla som si tu pár kamarátok, s ktorými sme si veľmi sadli ale aj pár takých, s ktorými človek prestal po pár dňoch komunikovať, lebo to bolo ako v lete na saniach 🙂
@a0 presne, s niektorými denno denne v kontakte, perfektne sme si sadli a s niektorými sme skúsili písať, dokonca aj sa stretnúť, ale bolo to také na silu a radšej sme to nechali tak.
Ano,ja. A pozname sa aj osobne už 15rokov
a to sa aj da? pri tychto bosorkach co sem chodia a denno denne urazaju niekoho v diskusiach? lebo ja som si tu nikoho normalneho nevsimla az na par ludi .Alebo mozno neprispievaju do diskusii a len citaju
Ja som tu tiež hľadala kamarátku, pár správ sme si vymenili, no tým to zhaslo. S jednou sme si písali dva týždne a koniec.
Neviem čím to je.
No lepšie si hľadať kamarátky osobne, príklad na ihrisku, v práci, v škole medzi mamičkami spolužiakov a tak.
@anonym_autor áno žiaľ našla a nakoniec mi viac bolo ublížene ako to spoznanie pomohlo..

Ano, nasla, dokonca nie na obcasne, ale na denne😉