icon

Našiel si tu niekto kamarátku na dopisovanie cez Modrý koník?

1. jún 2026

Ahojte všetci.Nasiel si tu niekto kamarátku na občasné dopisovanie? Ďakujem za odpovede

dskjhfdlkdjhl
1. jún 2026

Ano, nasla, dokonca nie na obcasne, ale na denne😉

blaznivaveverka
1. jún 2026

@anonym_autor Ahoj, ozvalo sa mi pár mamičiek keď som hľadala, ale do mesiaca sa každá prestala ozývať a ani jedna sa nechcela stretnúť na kočíkovaní... Lepšie je nadviazať kontakt osobne priamo, napríklad na ihrisku

anonym_6f9745
1. jún 2026

Áno a nielen jednu🙂

autor
1. jún 2026
@dskjhfdlkdjhl

Ano, nasla, dokonca nie na obcasne, ale na denne😉

@dskjhfdlkdjhl Tak to je super .Na stretavky nemám čas pri deťoch ale aspoň si popísať s niekým kto sa ako má by mi padlo veľmi dobre

autor
1. jún 2026
@blaznivaveverka

@anonym_autor Ahoj, ozvalo sa mi pár mamičiek keď som hľadala, ale do mesiaca sa každá prestala ozývať a ani jedna sa nechcela stretnúť na kočíkovaní... Lepšie je nadviazať kontakt osobne priamo, napríklad na ihrisku

Keďže ja som v tomto meste kde momentálne žijem v podstate cudzia tak mi je ťažko nadviazať kontakty pri malých deťoch keď som niekedy rada keď stíham dať deti do poriadku a aspoň čo to v domácnosti.

a0
1. jún 2026

Áno, našla som si tu pár kamarátok, s ktorými sme si veľmi sadli ale aj pár takých, s ktorými človek prestal po pár dňoch komunikovať, lebo to bolo ako v lete na saniach 🙂

bloger
1. jún 2026

@anonym_autor Tiež som si tu našiel kamarátku. Mnohé ženy sú tu veľmi milé.

anonym_46ec5f
1. jún 2026

určite sa dá, aj keď mne stačí len čo sa popíše na fóre anonymne. Ale všímam si že mamičky - stále tie isté ma "laikujú".

kati1414
1. jún 2026

Ak sa niektorá cítite osamelá, kľudne mi napíšte súkromnú správu 🙂

vkatush
1. jún 2026
@a0

Áno, našla som si tu pár kamarátok, s ktorými sme si veľmi sadli ale aj pár takých, s ktorými človek prestal po pár dňoch komunikovať, lebo to bolo ako v lete na saniach 🙂

@a0 presne, s niektorými denno denne v kontakte, perfektne sme si sadli a s niektorými sme skúsili písať, dokonca aj sa stretnúť, ale bolo to také na silu a radšej sme to nechali tak.

anonym_4402bd
2. jún 2026

Ano,ja. A pozname sa aj osobne už 15rokov

anonym_0171fb
2. jún 2026

a to sa aj da? pri tychto bosorkach co sem chodia a denno denne urazaju niekoho v diskusiach? lebo ja som si tu nikoho normalneho nevsimla az na par ludi .Alebo mozno neprispievaju do diskusii a len citaju

anonym_d6a277
2. jún 2026

Ja som tu tiež hľadala kamarátku, pár správ sme si vymenili, no tým to zhaslo. S jednou sme si písali dva týždne a koniec.
Neviem čím to je.
No lepšie si hľadať kamarátky osobne, príklad na ihrisku, v práci, v škole medzi mamičkami spolužiakov a tak.

anonym_652f40
2. jún 2026

@anonym_autor áno žiaľ našla a nakoniec mi viac bolo ublížene ako to spoznanie pomohlo..