Názor na zoznamku Partneri.sk
Caume. Aky mate nazor na partneri.sk? Ja som tam uz vela krat bol, vzdy po chvilke som odisiel. zrejme budete pisat, ze taky, ako na zoznamky, pokec a pod. Ale, to mi nic nove neprinesie. Poprosim len odpovede, co mi nieco nove prinesu, z neba znesu. Pripadne, aky mate nazor na pokec - zoznamku? Odkedy sa tak vyrazne zacal menit, ze tam uz ostali hlavne muzi? Dakujem.
je to gratis, ale nebola to odpoved na moju otazku.
@ivan105 foxik si to ty?
Ja ti neviem, ale podla mna zoznamka ako zoznamka. Uchylaci a lahke devy chodia vsade 🤷♀️
@anonym_46a8eb na vlastny nazor som sa nepytal. Dik.
@ivan105 ja ti vravím urob si svoj názor, pretože 100 ludi sto chuti. Ci ked ti niekto povie svoj názor tak si ho zoberieš za svoj?
@ivan105 ja ti vravím urob si svoj názor, pretože 100 ludi sto chuti. Ci ked ti niekto povie svoj názor tak si ho zoberieš za svoj?
@anonym_46a8eb cize, vzdy, ked niekto zalozi temu, ze nazor na nieco, tak ty hovoris, ze mu mam pisat, aby si urobil sam nazor na to nieco? JA to nie som ochotny robit, chodit, hladat take temy a vypisovat im to.
@ivan105 zoznámila som sa na nej pred 15 rokmi s partnerom. Časom založili rodinu. 😉
Ale vraj zoznamky dnes už nie sú to čo bývali kedysi. Len to ja už neviem posúdiť.
@anonym_46a8eb cize, vzdy, ked niekto zalozi temu, ze nazor na nieco, tak ty hovoris, ze mu mam pisat, aby si urobil sam nazor na to nieco? JA to nie som ochotny robit, chodit, hladat take temy a vypisovat im to.
@ivan105 jednému sa paci inému nie. Pomohlo ti to?
Na každej zoznamke je ovela viac mužov ako žien. Ženy sú zahltené správami, kým mužovi ledva odpíše 1 zo 100.
Celé zoznamovanie je zbytočnosť. Ajtak ženy furt chcú iných. Darmo idem aj na Štefánsku zábavu, čo mi to pomôže? Maximálne si somnou zatancuje, ale pusinkovať sa za budovu ajtak pôjde s iným.
Je aj taká že partner na úrovni sk
Ale keď budem mať dostatok financií tak ja sa budem zoznamovať na amaterky sk 🤟😁
Je aj taká že partner na úrovni sk
Ale keď budem mať dostatok financií tak ja sa budem zoznamovať na amaterky sk 🤟😁
@unbeholfen tam sa aj ozenis s nejakou
@unbeholfen tam sa aj ozenis s nejakou
@anonym_2359fd na také treba mať lóve, keby som bol Elon Musk tak si kúpim všetky prostitútky.
@anonym_2359fd na také treba mať lóve, keby som bol Elon Musk tak si kúpim všetky prostitútky.
@unbeholfen ty asi patríš medzi tých jednoduchších že? 😉
Ak by si si dal svoju profilovku tu na MK, pripadne i nejaky album, kde su fotky napr z toho kde si sa bol poprechadzat, posportovat, nieco prirodzene, s usmevom.. A do profilu napises, ze hladas.. Staci, ze sa par x zapojis do diskusii, kde prejavis svoj nazor, hned zena spozna svoju "krvnu skupinu" a sama ti napise... Takto budes pasivne hladat..
Za vyskusanie nic nedas. Ja mam so zoznamkami dobre skusenosti ale je to tak 20r dozadu, pokec konkretne no ale to uz za tych 20 r teda zmenilo kabat.. Teraz co pocuvam,tak tie zoznamky sluzia skor ako sexzoznamky.
Už to tam skúmam, vidím že je tam prevaha mužov ako všade… Ešte troška popozerám a dám vedieť. Či to nebude nejaké spamové botové len tak kvôli návštevnosti.
na tej zoznamke su vsetci co aj na inych. nieje pdstatne aka je tato ale kto tam je. Ak si zenska napise "neodpisujem bez fotky" a pritom na fotke vyzera ako morska sasanka a profil tam ma uz 10 rokov. tak je jedno aka je tozoznamka. podstatna je ich hlupost.
Na tej zoznamke je vela žien 10-15 rokov, teda mali už dávno odtial vypadnúť keď si nevedia nájsť partnera za tolký čas, sú to už staré kravy zle komunikatívne, len si tam robia prdel ako keby mali nejakú duševnú poruchu, furt čakajú že ich bude niekto dobývať, ja mám zlé skúsenosti s nimi, ten čo to zriadil, by mal dať podmienku že ak si tam niekto do dvoch mesiacov nikoho nenájde, bude automaticky zmazaný/á že buď budete seriózne alebo budete odtial vykopnuté aby sa vyfiltroval ten hnoj ktorý to nemyslí vážne, prípadne že už majú niekoho aby tam už nesmrdeli, je to tam také mdlé, nechápem tie povahy a zlé sú aj platené zoznamky na ktorých sú mŕtve profily
@ivan105 Že je technicky staromódna. Takéto webstránky si pamätám z pred 20 rokov. Ale účelu poslúži. S pokecom sa to nedá porovnať lebo sú na úplne inej platforme… Skôr sa mi to technicky podoba na zoznamko. Ale aspoň že sú zadarmo. Tie badá a kadečo nové to je nič.
Ale haluz že niekto tam má že posledné prihlásenie 2018… Mali by neaktívne profily premazávať. Aj na bazoši ludia zabúdajú inzeráty, zavolám že to chcem kúpiť a zasmeje sa že to už predal pred dvoma mesiacmi…
@unbeholfen Urob si iný profil a riadne ju tam dodrb, vráť jej to, všetky ženy sú tam zlé so starými profilmi a starými fotkami
@unbeholfen Urob si iný profil a riadne ju tam dodrb, vráť jej to, všetky ženy sú tam zlé so starými profilmi a starými fotkami
@fender1 prečo tam niesu aktuálne ludia? Lebo vela luďom som videl že naposledy prihlásená 2018 a tak. Kde sú ludia teraz aktuálne?
@unbeholfen však ona hľadá vážny vzťah, ty si napísal, že hľadáš niekoho na pokec, veď ti odpísala, že chápe a veľa šťastia, tak kde je chyba, čomu nechápeš? že ťa blokla, však hľadáš niečo iné, ako nič v zlom, ale dávať tu jej profil, kde má chudátko fotku, tak iste by nebola nadšená, že ju teraz tam ide každý obkúkať. Čisté zúfalstvo a na Silvestra sa sťažovať na mamičkovsom fóre, to nevymysliš😂
@unbeholfen však ona hľadá vážny vzťah, ty si napísal, že hľadáš niekoho na pokec, veď ti odpísala, že chápe a veľa šťastia, tak kde je chyba, čomu nechápeš? že ťa blokla, však hľadáš niečo iné, ako nič v zlom, ale dávať tu jej profil, kde má chudátko fotku, tak iste by nebola nadšená, že ju teraz tam ide každý obkúkať. Čisté zúfalstvo a na Silvestra sa sťažovať na mamičkovsom fóre, to nevymysliš😂
@natiba zabudol som zafarbiť jej nick, dúfam že nevidelo dosť ludí. GDPR treba rešpektovať. Tak som zatial zmazal správu, keďže upraviť už nepustí. Nieje to len mamičkivské fórum. Do sekcií pre rodiny vôbec nechodím. Je tu viac ludí ako inde, tak sa to stalo mojim domácim fórom. Som vďačný tejto téme, lebo tú zoznamku som nepoznal.

Je to zadarmo? Nie? Tak potom kolko si minul? Cim viac minies tym ta viac budu mat radi. Ale vseobecne ak nemas iskru alebo charizmu peniaze nepomozu. Teda pomozu ale nie na romanticky vztah.