icon

Neistota pri zoznamovaní cez internet

9. sep 2025

Skusam silu internetu a hlavne hladam zenske rady (muzi vitani) 🙂

Dievcata, pisem si 8 dni s jednym muzom, zacali sme si pisat na zoznamke, potom sme si vymenili kontakty a teraz je kontakt cez whatsapp. Ale som neista a nejak mi nieco na tom celom nesedi.
Hned druhy den mi poslal eroticku basnicku o nas dvoch. Aj na fotky doslo. Vie pisat aj o normalnych veciach, pyta sa ma na moju rodinu/konicky a tak dalej, ved to poznate, nemusim sa rozpisovat. On dost tlaci na stretnutie, aj ked som mu povedala, ze mi to moc nevyhovuje momentalne, pretoze mam vela prace, pracujem na 12 hodinove smeny, koncim o 19tej a ked pridem domov je pol osmej a poznate to.. chcete byt na rande upravena, pripravena, oddychnuta, proste aby sme boli tip top. No on dost nalieha aj ked mu napisem, ze mi to nevyhovuje, tak vymysla, ze pride na 10 minut posediet na lavicku pred moj dom, ze prinesie cinu a tak. Nejak sa mi to ale nezda, pretoze ignoruje akosi moje potreby, z celeho toho pisania citim silny natlak z jeho strany. Nechava to na mne, ale zaroven robi natlak.

Neviem co si o tom mysliet, popravde som dost zmatena, tych 10 minut mi pride take neuctive, akkoby si chcel obzriet "tovar", ci za to stojim. Neviem, poradte.

sova7
9. sep 2025
@anonym_autor

@sova7 On poslal svojho ehmmm, mne. Ja som mu neposielala.

@anonym_autor chvalabohu. Fotku si odloz. Keď nabudúce dáky toto urobí pošli mu ju a koniec debaty zablokuj ho. Poslať žene vtáka po pár debatách je neúctivé vulgárne a hovorí to veľa o tom za čo ťa ten chlap a ženy všeobecne ma. Stáva sa mi to. Riešim to ako som písala. Robia to aj exibicionisti. Je to lepšie asi ako v dlhom kabate behať po parku a strašiť babky 😉určite by pre mňa debata v ten moment skončila. Ak nema čo iné ponúknuť má smolu

sova7
9. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Ani jeho byť nemusel😂

@gribka1 🤣🤣🤣ja som to nebola

sova7
9. sep 2025
@lenja1

Chce další zarez. Doba je taka. Stretni sa pár krát bez bozku a uvidis ako to rýchlo vzdá.

@lenja1 doba? Ľuďom hrabe. Určite by som sa s ním nestretla načo? Nedá mu viac sa neozve môže si tie jeho trápne pokusy odpustiť a ušetriť si blbé stretko

anonym_22aaa8
9. sep 2025

Mňa len napadlo, nebojíte sa, keď ste mu dala svoje telefónne číslo? Ja by som sa veru bála

lenja1
9. sep 2025

Som chlap ale toto asi nechápem že niekto posle foto penisu a mysli že žena hneď príde. Ale musí to sem tam fungovať asi. Tento to robi často skúša však zato nič nedá. 🙂

anonym_c3cc07
9. sep 2025
@anonym_autor

@sova7 On poslal svojho ehmmm, mne. Ja som mu neposielala.

@anonym_autor prepáč, ale si normálna? Ak ti nejde len o sex, na čo sa ním ešte vôbec zaoberáš?

dadis
9. sep 2025

Hadam si mu nepovedala, kde byvas.. brr..fuj.. s takym zufalcom sa naco zaoberas?

sevrin
9. sep 2025
@anonym_autor

Rozmyslam uplne rovnako, navyse ma ta basnicka dost znepokojila, toto nenapise muz, ktoremu ide o vazny vztah. To ma cas az sa pozname, vo vztahu. Okrem ineho, poslal aj foto aj video viete coho. Do toho pise ale uplne normalne veci, akoby chcel vztah.

@anonym_autor no nič, napíš mu, že to video videl tvoj kamarát, taký dvojmetrový a 120 kilový a hrozne rád by sa s ním stretol, žmurk 😉
Mohlo by to zabrať.

lucylaw
9. sep 2025

@anonym_autor Skončila som už pri tom,že ti hneď na druhý deň poslal erotickú básničku o vás dvoch,v tom momente by som ho ja zablokovala a ukončila s ním akýkoľvek kontakt..Toto neurobí nikto normálny a už vôbec nie niekto,komu ide o vzťah..Takže moja rada - a to som toho na zoznamkách zažila viac než dosť - rovno ho zablokuj a zabudni na neho..

lucylaw
9. sep 2025

Teraz som dočítala aj zvyšok diskusie a ty asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku,však? Akože vážne ti pošle chlap,ktorého si ešte ani nevidela a píšete si pár dní,fotku a video svojho vtáka a ty sa pýtaš,či mu môže ísť o vážny vzťah? 🤦🏻‍♀️

sova7
9. sep 2025
@anonym_22aaa8

Mňa len napadlo, nebojíte sa, keď ste mu dala svoje telefónne číslo? Ja by som sa veru bála

@anonym_22aaa8 mám v mobile viac blokovanych čísel ako tých co fungujú. Je dobré človeka počuť nielen to čo hovorí. Aj to ako sa k možnosti že si zavolame postaví. Zablokovať číslo ak by bolo treba trvá dve sekundy. Ale s niekým koho som nepočula by som sa nestretla niekedy stačí hlas pocit a blokujem

1sally12
9. sep 2025
@lucylaw

Teraz som dočítala aj zvyšok diskusie a ty asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku,však? Akože vážne ti pošle chlap,ktorého si ešte ani nevidela a píšete si pár dní,fotku a video svojho vtáka a ty sa pýtaš,či mu môže ísť o vážny vzťah? 🤦🏻‍♀️

@lucylaw aký išiel, takú našiel

alickapusinka
9. sep 2025

Nedávno bolo na krim novinách žena išla na stretnutie zo zoznámky a znásilnil ju chlap.Radšej preruš kontakty.Za 8 dni a eroticku basničku tak asi bibliu čitať nechce si dospela tak asi snad vieš o čo mu ide.

kristina210
9. sep 2025

Namotáva ťa, dáš mu a na výlet pôjde s inou 😉 iste do toho nejdi, ide mu len o sex, nič viac nič menej...

anonym_93a1a7
9. sep 2025

Ozaj čakáš vážny vzťah od človeka, čo každej pri bežnej komunikácii pošle fotky vtáka?
Veľmi rád ho ukazuje a ukáže ti ho aj na tej lavičke za 10 min, vážny primitív, blokni ho

anonym_8c8baa
9. sep 2025

Už to, že je policajt je red flag sám o sebe, ale že ti pošle ešte aj vtáka, tak tu už je ozaj obyčajný žebrák… ❌❌

anonym_98561c
9. sep 2025

@anonym_autor Nechápem načo si na zoznamke, keď nemáš čas na vzťah a ani na stretko. 😃 Hádam si nemyslíš, že si tam chlap s tebou chce písať len tak.

mameha7
9. sep 2025
@anonym_autor

Rozmyslam uplne rovnako, navyse ma ta basnicka dost znepokojila, toto nenapise muz, ktoremu ide o vazny vztah. To ma cas az sa pozname, vo vztahu. Okrem ineho, poslal aj foto aj video viete coho. Do toho pise ale uplne normalne veci, akoby chcel vztah.

@anonym_autor Povedz hneď, že ti poslal dickpic. 😃

danica2711
10. sep 2025

@anonym_autor poslal ti erotickú básničku, fotku a video "viete čoho" a tebe nie je jasné, o čo mu ide? No áno, asi si ťa chce obzrieť a keď sa mu zapáčiš, tak čím skôr sex, a tlačí na pílu dosť trápnym spôsobom

bennn
10. sep 2025

Ja neviem, ved mne to bolo jasné hneď po druhej vete, že čo je to za chlapa :D ... 8 dní? čo tak 8 mesiacov? A potom sa môžte stretávať. Keď si dobre s niekym píšeš, nepotrebuješ sa nutne hrnúť do stretnutia. A je dosť o čom písať.

ingush616
10. sep 2025

@anonym_autor keď nalieha a už teraz nerešpektuje to čo povieš čo by bolo neskor?
Ja by som povedalá Bye! 🤣 bude to psicho

autor
19. sep 2025

Tak sme sa stretli, vonku medzi ľuďmi v kaviarni. No a chcel ku mne domov. Samozrejme som nedovolila nič také. Potom mi ešte vypisoval, že by prišiel, stačí povedať a je u mňa za chvíľu 😅

dadis
19. sep 2025
@anonym_autor

Tak sme sa stretli, vonku medzi ľuďmi v kaviarni. No a chcel ku mne domov. Samozrejme som nedovolila nič také. Potom mi ešte vypisoval, že by prišiel, stačí povedať a je u mňa za chvíľu 😅

@anonym_autor vyhra neskutocna

autor
19. sep 2025
@dadis

@anonym_autor vyhra neskutocna

@dadis No ved som mu napisala, ze neexistuje.

sova7
19. sep 2025
@bennn

Ja neviem, ved mne to bolo jasné hneď po druhej vete, že čo je to za chlapa :D ... 8 dní? čo tak 8 mesiacov? A potom sa môžte stretávať. Keď si dobre s niekym píšeš, nepotrebuješ sa nutne hrnúť do stretnutia. A je dosť o čom písať.

@bennn je dobre si čo najskôr zavolať a ak vyzerá pricetne čím skôr sa stretnúť nie si s niekým pomaly rok vypisovať čo z takej virtualnej reality. Stretnete sa a zistíš že si zbytočne stratil kopu času.

dadis
19. sep 2025
@sova7

@bennn je dobre si čo najskôr zavolať a ak vyzerá pricetne čím skôr sa stretnúť nie si s niekým pomaly rok vypisovať čo z takej virtualnej reality. Stretnete sa a zistíš že si zbytočne stratil kopu času.

@sova7 Ale ved chlapik uz po par dnoch posielal nudes a snazi sa ju prekotit.. sa vobec cudujem, ze ho neblokla a stretla sa s nim - niektore su na vyber nenarocne..

sova7
19. sep 2025
@dadis

@sova7 Ale ved chlapik uz po par dnoch posielal nudes a snazi sa ju prekotit.. sa vobec cudujem, ze ho neblokla a stretla sa s nim - niektore su na vyber nenarocne..

@dadis no ja nehovorím o tomto toho by som blokla po prvej takejto fotke to aj cez písanie by mal vyzerať pricetne hento je vadny kus

autor
19. sep 2025

Povedal mi, ze mu staci moje telefonne cislo a zisti si o mne vsetko. Pretoze s tym pracuje. Neviem, uz mi to pride ako zastrasovanie, aj ked mi to povedal len medzi recou, ze on ma taketo moznosti.

anonym_dfd23c
19. sep 2025

@anonym_autor erotická básnická? Kokos to je aká 😅🤣

sova7
19. sep 2025
@anonym_autor

Povedal mi, ze mu staci moje telefonne cislo a zisti si o mne vsetko. Pretoze s tym pracuje. Neviem, uz mi to pride ako zastrasovanie, aj ked mi to povedal len medzi recou, ze on ma taketo moznosti.

@anonym_autor nebezpecne vyhrážanie. Na to je paragraf. Kľudne mu povedz že oznamis kolegom že sa ti vyhráža ak by ešte. Dúfam že nevie kde bývaš. A už ho prosim ťa konečne zablokuj a vyprdni sa na magora a nabuduce s takýmto nekomunikuj tak dlho blokni to hneď