Neistota pri zoznamovaní cez internet
Skusam silu internetu a hlavne hladam zenske rady (muzi vitani) 🙂
Dievcata, pisem si 8 dni s jednym muzom, zacali sme si pisat na zoznamke, potom sme si vymenili kontakty a teraz je kontakt cez whatsapp. Ale som neista a nejak mi nieco na tom celom nesedi.
Hned druhy den mi poslal eroticku basnicku o nas dvoch. Aj na fotky doslo. Vie pisat aj o normalnych veciach, pyta sa ma na moju rodinu/konicky a tak dalej, ved to poznate, nemusim sa rozpisovat. On dost tlaci na stretnutie, aj ked som mu povedala, ze mi to moc nevyhovuje momentalne, pretoze mam vela prace, pracujem na 12 hodinove smeny, koncim o 19tej a ked pridem domov je pol osmej a poznate to.. chcete byt na rande upravena, pripravena, oddychnuta, proste aby sme boli tip top. No on dost nalieha aj ked mu napisem, ze mi to nevyhovuje, tak vymysla, ze pride na 10 minut posediet na lavicku pred moj dom, ze prinesie cinu a tak. Nejak sa mi to ale nezda, pretoze ignoruje akosi moje potreby, z celeho toho pisania citim silny natlak z jeho strany. Nechava to na mne, ale zaroven robi natlak.
Neviem co si o tom mysliet, popravde som dost zmatena, tych 10 minut mi pride take neuctive, akkoby si chcel obzriet "tovar", ci za to stojim. Neviem, poradte.

@anonym_autor nebezpecne vyhrážanie. Na to je paragraf. Kľudne mu povedz že oznamis kolegom že sa ti vyhráža ak by ešte. Dúfam že nevie kde bývaš. A už ho prosim ťa konečne zablokuj a vyprdni sa na magora a nabuduce s takýmto nekomunikuj tak dlho blokni to hneď
@sova7 No dufam, ze ma nesledoval domov.