icon

Neúspešné rande: Ako by ste reagovali na urážku?

Dnes o 00:10

Ako by ste reagovali na túto situáciu :

po 8 rokoch vzťahu a 2 mesiace pred svadbou ma tehotnú opustil snúbenec kvôli inej žene. Narodil sa mi syn ktorého vychovávam sama , otec je v rodnom liste ale to je tak všetko , len posiela peniaze. Malý má 5 rokov, kedy som sa zas odvážila trošku randiť. S jedným mužom to vyzeralo fajn , prvé rande, druhé rande a na treťom som mu chcela povedať že mám dieťa a teda uvidíme čo ďalej . Lenže on v rámci nejakej diskusie aj s ostatnými jeho kamarátmi povedal že nemá rád feťáčky, alkoholičky , potetované a kurvy s bastardami . No a kurvy s bastardami sú slobodné matky s deťmi a bez rozdielu . Jediné čo som urobila som sa zdvihla a bez slova odišla , na jeho prekvapenie a na prekvapenie všetkých . Kde sa dalo som ho poblokovala. A dnes mi odkázal po nejakom mojom kolegovi že vraj nevie čo sa stalo a že prečo som s ním prestala komunikovať. Tak som povedala kolegovi čo sa stalo a on mu povedal že mám za slobodna dieťa. Z iného telefónu mi potom napísal správu že on to tak nemyslel a tak . Reagovali by ste na to ?

Strana
z3
catherin4
Dnes o 00:17

Nie. To ako sa vyjadruje (vulgárne) je jeho vizitka. Inak to že máš dieťa hovor ešte pred prvým rande.

anonym_eb7675
Dnes o 03:26

Neviem, v akej bubline sa pouzivaju taketo vyrazy na zeny a deti, ale typek by ma uz v zivote nevidel. Radsej byt dozivotne sama, ako tohto hnupa vulgarneho.

anonym_a88464
Dnes o 04:29

@anonym_autor úplne by stačilo to jeho slovné vyjadrenie aby som to s nim ukončila. A ani by som nemusela to dieťa ako slobodná matka mať. Takže dobre si urobila.

anonym_63942a
Dnes o 04:31

@anonym_autor Randiť s niekým a zatajiť mu vlastné decko je rovnaký primitivizmus ako jeho vyjadrenie. Aspoň vieš ako chlapi zmýšľajú.

anonym_63ed73
Dnes o 04:53

@anonym_autor hmm ak podla neho je kazda slobodna mamicka kurva.. je to len špinavec, nezaslúžil by si už moju pozornosť

anonym_840cef
Dnes o 05:24

@anonym_autor o dieťati, deťoch by mal potenciálny partner vedieť ešte pred prvým rande, v štádiu písania resp. na úplnom začiatku zoznámenia sa.

anonym_375051
Dnes o 05:36

Radis sa medzi kurvy s bastardmi? Trochu neúctivé voči sebe samej
Do budúcna odporúčam hneď v úvode dať vedieť že si matka a sama vychivavas dieťa

Trochu hystericka reakcia od teba. Mohla di mu ťuknúť do cela, že kurva mize byt aj chlap ktiry opusti svoje dieťa, nie, vždy je to promiskuitný žena

anonym_3b5e91
Dnes o 05:38

Absolútne si neviem predstaviť, že by som išla vonku s mužom, začali by sme randiť a on by mi nepovedal, že má dieťa. Pre mňa by to bola taká istá stopka ako toto vyjadrenie. Ani neviem, čo je horšie, našli ste sa, tak ti poviem.

anonym_55fb03
Dnes o 05:47

Akože nehnevaj sa, ale máš 15? To prečo si sa takto teatrálne zachovala? Ak sa tak vyjadril, mala si mu to hneď tam povedať ako dospelá žena s dieťaťom! Odísť a všade blokovať a riešiť to cez kamaráta?? Extrémne detinské. Chlap vyzerá byt 4. cenová, ale Ty niesi o nič lepšia … vôbec si nieste nič dlžní …

cultor_thalami
Dnes o 05:55

@anonym_autor
Reagovala by som? Jednoznačne nie.
​Urobila si tú najlepšiu vec, akú si mohla – zdvihla si sa a odišla si so vztýčenou hlavou. To bolo vyjadrenie tvojej hodnoty.
​Ten muž ukázal svoju pravú tvár skôr, než si mu stihla otvoriť svoje súkromie a srdce. Tie slová "on to tak nemyslel" sú len lacným pokusom o záchranu vlastného ega. Človek, ktorý dokáže použiť takýto slovník na ženy v ťažkej životnej situácii a na nevinné deti, nemá v sebe ani štipku úcty, nieto ešte zrelosti na vzťah.
​Tvoj syn nie je "bastard" a ty nie si "k*rva" . Si Žena, ktorá prežila zradu, postavila sa na nohy a 5 rokov bojovala za svoje dieťa úplne sama. To z teba robí hrdinku, nie niekoho, kto sa má obhajovať pred primitívom.
​Nereaguj, nepíš, nevysvetľuj. Takýto človek si nezaslúži ani tvoju nahnevanú bodku v správe. Ticho a ignorácia sú pre neho najväčším trestom. Držím ti palce, tvoja hodnota je v tvojom charaktere a v tom malom chlapcovi, nie v názore niekoho, kto nevidí ďalej od svojho piva.

1sally12
Dnes o 05:57

To že máš dieťa si mala povedať hneď.
A ako zdvíhnuť sa a len tak bez slova odísť? Trápne

sissy27
Dnes o 05:59

@anonym_autor v prvom rade by som neodisla bez slova, rovno na mieste by som mu jasne a pred vsetkymi dala najavo, co je za debila. A za druhe - bud rada, smeti sa vyniesli same.
A podla mna je uplne v poriadku nepovedat o dietati vopred alebo hned na prvom rande. Povazujem to za sukromnu informaciu a nevidim dovod vesat to kazdemu na nos ked este neviem, ci naozaj chcem toho cloveka spoznavat viac. Takze najprv si rozmyslim toto a potom mu mozem otvorit sukromie, ak budem mat pocit, ze za to stoji. Naco sa otvarat niekomu, koho uz viac nechcem vidiet?

anonym_55fb03
Dnes o 06:00
@cultor_thalami

@anonym_autor
Reagovala by som? Jednoznačne nie.
​Urobila si tú najlepšiu vec, akú si mohla – zdvihla si sa a odišla si so vztýčenou hlavou. To bolo vyjadrenie tvojej hodnoty.
​Ten muž ukázal svoju pravú tvár skôr, než si mu stihla otvoriť svoje súkromie a srdce. Tie slová "on to tak nemyslel" sú len lacným pokusom o záchranu vlastného ega. Človek, ktorý dokáže použiť takýto slovník na ženy v ťažkej životnej situácii a na nevinné deti, nemá v sebe ani štipku úcty, nieto ešte zrelosti na vzťah.
​Tvoj syn nie je "bastard" a ty nie si "k*rva" . Si Žena, ktorá prežila zradu, postavila sa na nohy a 5 rokov bojovala za svoje dieťa úplne sama. To z teba robí hrdinku, nie niekoho, kto sa má obhajovať pred primitívom.
​Nereaguj, nepíš, nevysvetľuj. Takýto človek si nezaslúži ani tvoju nahnevanú bodku v správe. Ticho a ignorácia sú pre neho najväčším trestom. Držím ti palce, tvoja hodnota je v tvojom charaktere a v tom malom chlapcovi, nie v názore niekoho, kto nevidí ďalej od svojho piva.

@cultor_thalami krásne skopírované 💙😆 … to už ani do diskusie niektoré ženy nevedia napísať vlastný príspevok …

anonym_63ed73
Dnes o 06:16
@anonym_55fb03

@cultor_thalami krásne skopírované 💙😆 … to už ani do diskusie niektoré ženy nevedia napísať vlastný príspevok …

@anonym_55fb03 z čoho si usudila, že je to skopírované ?

anonym_b52f0a
Dnes o 06:17

Nič sa nestalo, aj tak by to nefungovalo

aperolcek
Dnes o 06:31

Riadna drama queen! 😂 A o dieťati si sa mala zmieniť hneď, však len si to predstav v opačnom garde... si slobodná, bezdetná, stretávaš sa s mužom, možno začínaš niečo k nemu cítiť a zrazu z neho vypadne, že má malé dieťa. Málokto chce vychovávať cudzie dieťa... Takto mrhať časom iných je veľmi nedôstojné. Rovnako ako sú nedôstojné aj vulgárne vyjadrenia toho chlapa. A to ešte pred tebou ukazoval len svoju lepšiu tvár, ako je to na začiatku spoznávania zvykom. Nechci zisťovať, aký je naozaj.

dadis
Dnes o 06:45
@anonym_63ed73

@anonym_63ed73 Aj ja tam vidim jednoznazne jazyk ai

anonym_1399a2
Dnes o 06:47

Tvoja reakcia nebola velmi dospela, zdvihnut sa bez slova a ist prec? Ved normalne si mohla ukoncit schodzku a uz sa s nim dalej nestretavat. Jednak preto, ze nesplnas jeho kriteria a jednak pre to vyjadrovanie (to by mne vadilo aj keby som nebola slobodna matka). Ja uz som sice v manzelstve, ale nikdy som nezazila, aby sa chlapi na zaciatku randenia chovali takto buransky 😨
A jednoznacne by som do buducna o dietati povedala skor ako na prvom rande. Toto je dost dolezita info a nie kazdy ma na to ist do vztahu s viac ako s 1 osobou.

anonym_eb7675
Dnes o 06:47
@dadis

@anonym_63ed73 Aj ja tam vidim jednoznazne jazyk ai

@dadis Hej? Podla coho?

anonym_a3bd5b
Dnes o 06:53

mal uplnu pravdu, rozumny to chlap.

anonym_e8c766
Dnes o 07:00

Chrapuna s takymto vyjadrovanim by som nechcela.
A to ze mas dieta je podla mna zakladna informacia co by mal clovek vediet hned a nie po x stretkach. Mne by dost prekazalo, keby muz taku info zataji a nepovie pri prvych kontaktoch.

anonym_d36fdd
Dnes o 07:07

@anonym_autor ja keby som bola chlap, ani sa s tebou ďalej nekontaktujem. Zatajila so mu, resp. klamala o dieťati. Na treťom rande to nevedel. Uf, to vôbec nie je pekná vizitka o tebe. Jeho vyjadrenie je tiež vulgárne.

anonym_5935a5
Dnes o 07:13

To, ze mam dieta poviem este pred 1 rande … nebudem sa obtazovat niekam chodit, ked je to KO kriterium … cloveka, co sa vyjadruje ako 5 cenova nepotrebujem v zivote. Ste si kvit … ty sa spravas ako 15 rocna, co kvoli vidine chvostu zataji vlastne dieta … a on tiez potrebuje rozumom dobehnut obciansky. Takze cele zle. Nekontaktuj ho … uz by to bolo trapne z obidvoch stran.

zuzubb007
Dnes o 07:29

Keď s niekým randím, tak už dopredu predtým ako sa stretnem poviem, že mám dieťa ja by som to nikdy takto nespravila ako ty, čiže na vine si ty mala si mu povedať a hneď by si vedela koľká bije, tiež sa správaš ako 12 ročná nechápem, kašľala by som a začala sa správať ako dospelá žena s dieťaťom

anonym_d36fdd
Dnes o 07:31

@anonym_autor ku..y s bastardami sú slobodné matky s deťmi. 😰Ach jaj, veľa rozumu tomu jedincovi nadelené od Panbožka nebolo, bohužiaľ.

biba_18
Dnes o 07:32

@anonym_55fb03 možno je to skopírované, ale je to muž ...

ifava
Dnes o 07:38

Ano, mal vediet o dietati asi skor, ako ste zacali vobec randit. To ze hentak zmysla o zenach a detoch, uz o niecom nasvedcuje. A veta akoze tak som to nemyslel, ta by asi neobstala u nijakej rozumnej zeny. No ja by som reagovala este tam, ked to vyslovil. Neodisla by som bez slova a bez vysvetlenia len tak...

anonym_55fb03
Dnes o 07:40
@anonym_63ed73

@anonym_63ed73 je to úplne jasná odpoved z AI. Autorka teda AUTOR si nedal námahu ani tie úvodzovky ktoré sú pre AI tipické vymazať. Desí ma, že niektoré ženy si myslia že je to výplod človeka …

777januska777
Dnes o 08:02

Toto je krásna ukážka ľudského charakteru. Dramaticke nadavanie na niekoho koho nepozná, len preto, ze on ma nejaky nazor. Ukazuje to nedostatok empatie, neschopnost pochopit okolnosti a vlastnú neistotu. Chalan moze byt v buducnosti v pohode ak si uvedomi, ze to robi a bude to riesit, ak nie, nebude v pohode a zivot s nim bude velmi náročný.
A ano súhlasím aj s tym, ze skutocnost, ze mas dieta mal vediet skor, najneskôr po prvom rande.

anonym_7aef4f
Dnes o 08:07

Aký išiel takú našiel :D

Strana
z3