icon

Neúspešné rande: Ako by ste reagovali na urážku?

25. mar 2026

Ako by ste reagovali na túto situáciu :

po 8 rokoch vzťahu a 2 mesiace pred svadbou ma tehotnú opustil snúbenec kvôli inej žene. Narodil sa mi syn ktorého vychovávam sama , otec je v rodnom liste ale to je tak všetko , len posiela peniaze. Malý má 5 rokov, kedy som sa zas odvážila trošku randiť. S jedným mužom to vyzeralo fajn , prvé rande, druhé rande a na treťom som mu chcela povedať že mám dieťa a teda uvidíme čo ďalej . Lenže on v rámci nejakej diskusie aj s ostatnými jeho kamarátmi povedal že nemá rád feťáčky, alkoholičky , potetované a kurvy s bastardami . No a kurvy s bastardami sú slobodné matky s deťmi a bez rozdielu . Jediné čo som urobila som sa zdvihla a bez slova odišla , na jeho prekvapenie a na prekvapenie všetkých . Kde sa dalo som ho poblokovala. A dnes mi odkázal po nejakom mojom kolegovi že vraj nevie čo sa stalo a že prečo som s ním prestala komunikovať. Tak som povedala kolegovi čo sa stalo a on mu povedal že mám za slobodna dieťa. Z iného telefónu mi potom napísal správu že on to tak nemyslel a tak . Reagovali by ste na to ?

sense
•
25. mar 2026

Tak síce by som s takým človekom ďalej nekomunikovala. Ale teda osobne by som nečakala na neviem koľké rande kým by som priznala dieťa. Rada do budúcna povedať o dieťati ešte pred prvým rande. Vyhnes sa veľa rozpakom a nedorozumeniam neskor

luccys
•
25. mar 2026
@777januska777

Toto je krásna ukážka ľudského charakteru. Dramaticke nadavanie na niekoho koho nepozná, len preto, ze on ma nejaky nazor. Ukazuje to nedostatok empatie, neschopnost pochopit okolnosti a vlastnú neistotu. Chalan moze byt v buducnosti v pohode ak si uvedomi, ze to robi a bude to riesit, ak nie, nebude v pohode a zivot s nim bude velmi náročný.
A ano súhlasím aj s tym, ze skutocnost, ze mas dieta mal vediet skor, najneskôr po prvom rande.

@777januska777 Oznacit zeny s detmi ako "ku*vy s bastardami" je podla teba nazor? Ok, no...hej, hej, chalan hude isto v pohode😏🙄

arianna25
•
25. mar 2026

Každá z nás by zareagovala inak, to je normálna vec. V takom šoku neviem. Súhlasím s babami že o dieťati by som povedala hneď vopred ze mam dieťa, a že vtedy a vtedy mám stráženie tak môžem ísť von, nech viem že či to môže ďalej pokračovať. To že je hnusný a sprosto sa vyjadruje je stopka jak hrom. Takže kašľať na neho.

michaela329
•
25. mar 2026

@anonym_autor absolútne nie, je to primitívny chudák. Ale nabudúce svoje dieťa komunikuj hneď.

kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
777januska777
•
25. mar 2026
@luccys

@777januska777 Oznacit zeny s detmi ako "ku*vy s bastardami" je podla teba nazor? Ok, no...hej, hej, chalan hude isto v pohode😏🙄

@luccys precitaj si to este raz. Chalana nepoznam a to ze je blbec teraz neznamená, ze bude celý zivot.

luccys
•
25. mar 2026
@777januska777

@luccys precitaj si to este raz. Chalana nepoznam a to ze je blbec teraz neznamená, ze bude celý zivot.

@777januska777 Byt blbcom je nieco uplne ine.

autor
•
25. mar 2026

No takto , o svojom synovi nebudem hovoriť na žiadnom rande vopred . nebudem každému vešať na krk svoje súkromie. A myslím že dobre robím , lebo s pár som bola a viac som sa s nimi ani už stretnúť nechcela . Tento muž bol kandidát aj na druhé rande, a na treťom som mu to chcela normálne povedať . No než som sa k tomu dostala tak padli tieto slová od neho. Jednoducho som sa zvihla a odišla , nebudem nikomu vysvetľovať že slobodné matky s deťmi nie sú k.. a ešte majú aj bastardov. Žiadna dráma, žiadna hystéria , len som sa zvihla a odišla. S mužmi s takýmto vyjadrovaním o ženách a ich deťoch ja nemienim už mať žiadne rande a ani mu nič vysvetľovať . Teraz už vie prečo som odišla ale kontaktuje ma stále ďalej cez kolegu , cez iné čísla a ospravedlňuje sa mi za tie slová a chce sa stretnúť. Ak by aj išlo len o slová , pre mňa je dôležitý jeho náhľad na slobodné mamy s deťmi. Necítim sa žiadnou kurvou a môj syn nie je žiadny bastard.

hefo
•
25. mar 2026
@777januska777

@777januska777 Toto nie je blbosť, to je osobnostná vada. V tomto prípade je možno lepšie, že mu autorka nepovedala o dieťati, lebo by asi tento svoj hulvátsky postoj dokázal nejaký čas maskovať - takto na plnú hubu prezradil, ako zmýšľa.

kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_de43db
•
25. mar 2026

@anonym_autor To že on je vulgárny debil, to je fakt. Ale že si mala dieťa bez svadby a tvoje dieťa je nemanželské, to je tiež fakt.

autor
•
25. mar 2026
@anonym_de43db

@anonym_autor To že on je vulgárny debil, to je fakt. Ale že si mala dieťa bez svadby a tvoje dieťa je nemanželské, to je tiež fakt.

@anonym_de43db mať dieťa mimo manželstva je znakom toho že žena je kurva ?

kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_de43db
•
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_de43db mať dieťa mimo manželstva je znakom toho že žena je kurva ?

@anonym_autor Podľa niektorých ľudí áno. Spí s kdekým bez toho, aby mali veci na poriadku. U nás sa tomu povedalo, že ju nabuchal. Nič pekné.

anonym_de43db
•
25. mar 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris To vie autorka. To vieme my. Neznámy človek to nevie. Jemu sa to môže tak javiť ako to povedal.

kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_de43db
•
25. mar 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris Bastard = nemanželské dieťa. Ja ale také pomenovania nepoužívam. Ak poviem, že má nemanželské dieťa, nie je to urážka. To je fakt. Lebo má.

monro
•
25. mar 2026
@anonym_autor

No takto , o svojom synovi nebudem hovoriť na žiadnom rande vopred . nebudem každému vešať na krk svoje súkromie. A myslím že dobre robím , lebo s pár som bola a viac som sa s nimi ani už stretnúť nechcela . Tento muž bol kandidát aj na druhé rande, a na treťom som mu to chcela normálne povedať . No než som sa k tomu dostala tak padli tieto slová od neho. Jednoducho som sa zvihla a odišla , nebudem nikomu vysvetľovať že slobodné matky s deťmi nie sú k.. a ešte majú aj bastardov. Žiadna dráma, žiadna hystéria , len som sa zvihla a odišla. S mužmi s takýmto vyjadrovaním o ženách a ich deťoch ja nemienim už mať žiadne rande a ani mu nič vysvetľovať . Teraz už vie prečo som odišla ale kontaktuje ma stále ďalej cez kolegu , cez iné čísla a ospravedlňuje sa mi za tie slová a chce sa stretnúť. Ak by aj išlo len o slová , pre mňa je dôležitý jeho náhľad na slobodné mamy s deťmi. Necítim sa žiadnou kurvou a môj syn nie je žiadny bastard.

@anonym_autor pýtala si sa, či máš reagovať na jeho správy. Načo tá otázka, keď teraz píšeš, že " nemienim už mať žiadne rande a ani mu nič vysvetľovať "?

kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
luccys
•
25. mar 2026
@monro

@anonym_autor pýtala si sa, či máš reagovať na jeho správy. Načo tá otázka, keď teraz píšeš, že " nemienim už mať žiadne rande a ani mu nič vysvetľovať "?

@monro Asi jej doplo, az ked jej to viaceri vysvetlili.

anonym_de43db
•
25. mar 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris Ja som to slovo na adresu žiadneho dieťaťa nikdy nepoužila. Že je bastard expresívne pomenovanie nemanželského dieťaťa, to ja za to nemôžem, že ty to nevieš.

autor
•
25. mar 2026
@monro

@monro ja som o svojej reakcii vedela že reagovať už nebudem , skôr ma zaujímali reakcie aj iných žien či by reagovali a tieto slová prehliadli a išli by na ďalšie.

kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
25. mar 2026
@anonym_de43db

@kocuris Ja som to slovo na adresu žiadneho dieťaťa nikdy nepoužila. Že je bastard expresívne pomenovanie nemanželského dieťaťa, to ja za to nemôžem, že ty to nevieš.

@anonym_de43db tak dnes sa mladý ľudia neberú a považujú to za prežitok a normálne majú deti a aj ich vychovávajú . Takže tá žena je kurva a rodí bastardy ? Čo je ten chlap potom ?

autor
•
25. mar 2026
@anonym_de43db

@anonym_de43db v minulosti sa mnohé nevesty vydávali tehotné , ja som sa vydať chcela po 8 rokoch vzťahu a mne sa ten vzťah javil ako dobrý , to že sa môj expartner bezhlavo zamiloval do 20 ročnej dievčinky ktorá mu šila oblek na svadbu som nijako nedokázala ovplyvniť. Neboli spolu ani 5 mesiacov .

lucylaw
•
25. mar 2026

Celé tvoje nastavenie je úplne mimo,zatajovať vlastné dieťa,mňa by zaujímalo,ako sa toto vôbec dá? To si musíš dať sakra pozor pri každom slove,aby si sa nepreriekla,že máš dieťa a ja byť chlapom a žena mi povie až na treťom rande,že má dieťa,tak ju pošlem do kelu,bez ohľadu na to,či s tým mám nejaký problém alebo nemám. Je to proste klamstvo a s klamármi ja nemienim mať nič..Ty sa cítiš ako majsterka sveta,rozhoduješ o tom,čo ten chlap môže a čo nemôže vedieť a napadla ti aj taká alternatíva,že sa možno ty do niekoho zamiluješ počas tých dvoch rande a keď mu na treťom povieš o dieťati,tak ťa pošle do kelu? Možno aj nie preto,že to dieťa máš,ale preto,že si proste klamárka? Btw.k správaniu toho chlapa sa vyjadrovať nebudem,neverím tomu,že na tých dvoch rande bol fantastický,úžasný,dôstojný a distingvovaný a zrazu na ďalšom rande vytiahol takýto slovník,možno by som sa na tvojom mieste zamyslela sama nad sebou,podľa čoho tých chlapov posudzuješ,keď iných odpáliš po prvom rande a toto bol podľa teba materiál na ďalšie rande a toto sa z neho nakoniec vykľulo..

mandzula
•
25. mar 2026

Vyjadrenie chlapa bolo cez ciaru, no zatajovanie sukromia do tej miery, ze potencialnemu partnerovi hned nepoviem, ze mam dieta, je cez ciaru tiez. Nepasujete k sebe, ste inak naladeni.

autor
•
25. mar 2026
@lucylaw

Celé tvoje nastavenie je úplne mimo,zatajovať vlastné dieťa,mňa by zaujímalo,ako sa toto vôbec dá? To si musíš dať sakra pozor pri každom slove,aby si sa nepreriekla,že máš dieťa a ja byť chlapom a žena mi povie až na treťom rande,že má dieťa,tak ju pošlem do kelu,bez ohľadu na to,či s tým mám nejaký problém alebo nemám. Je to proste klamstvo a s klamármi ja nemienim mať nič..Ty sa cítiš ako majsterka sveta,rozhoduješ o tom,čo ten chlap môže a čo nemôže vedieť a napadla ti aj taká alternatíva,že sa možno ty do niekoho zamiluješ počas tých dvoch rande a keď mu na treťom povieš o dieťati,tak ťa pošle do kelu? Možno aj nie preto,že to dieťa máš,ale preto,že si proste klamárka? Btw.k správaniu toho chlapa sa vyjadrovať nebudem,neverím tomu,že na tých dvoch rande bol fantastický,úžasný,dôstojný a distingvovaný a zrazu na ďalšom rande vytiahol takýto slovník,možno by som sa na tvojom mieste zamyslela sama nad sebou,podľa čoho tých chlapov posudzuješ,keď iných odpáliš po prvom rande a toto bol podľa teba materiál na ďalšie rande a toto sa z neho nakoniec vykľulo..

@lucylaw aké zatajovanie ? nebudem na prvom rande sa otvárať hoci komu a spovedať zo svojho súkromia . Načo ? Pre mňa je to OK na treťom rande , veď by som mu to nepovedala pred oltárom . Aj som sa chytala na treťom teda a uvidí sa čo ďalej ale než som sa k tomu dostala padla táto osudová veta.

autor
•
25. mar 2026
@lucylaw

@lucylaw nemusíš mi veriť, inak sa muž chová keď je so ženou a inak keď je s tlupou svojich súkmeňovcov .