icon

Neuveriteľná prosba po online zoznamovaní

19. nov 2025

zoznámenie z ktorého padnete na zadok

Toto mi dnes dorazilo po tyzdni pisania si na zoznamke , s realnou zenou. ziaden vymysleny profil.

Mam velku ale naozaj velku prosbu,v prvom rade chcem povedat ze je mi to ozaj trapne,ale stalo,potrebujem surne urgent zaplatit malej na edu triedny fond no hold vyfucalo mi to z hlavy,mne dnes stiahli najomne a telekom a chyba mi teda 37€,mne pridu peniaze az v pondelok.Vedel by si mi pls pomoct?Hned v pondelok vratim,no ver mi ze toto sa mi este nikdy nestalo🥲

Strana
z3
anonym_d5c195
19. nov 2025

@anonym_autor triedny fond is the new americky vojak v Afganistane? 🙂. Lebo typicky triedny fond nepocka do pondelka... poslu exekutora 🙂 🙂.
Ale mile, ze nechce 37.000 eur rovno... ale zacina zlahka. Popripade, ze nechce poslat v bitcoinoch

januska12323
19. nov 2025
sticker
doriiis
19. nov 2025

Triedny fond, ktorý počkal od septembra až do teraz ale nevydrží do pondelka. 😃

anonym_039730
19. nov 2025

Kde vy na tie ženy chodíte? Mne píšu samí muži bez roboty, invalidy a muži na VPP-

sissy27
19. nov 2025

@anonym_autor akože zaplatí nájom a telekom a je na nule? To je za mňa väčší problém ako nejaký vymyslený triedny fond. Na tvojom mieste jej normálne odpíšem, nech sa nebojí, že to určite počká aj do ďalšej výplaty a vymáhať sa to ani nedá, takže o nič nejde. A že úplne stačí napísať triednej učiteľke ako sa veci majú, určite to pochopí. No a potom z tohto vycúvaj, lebo ak by si niekto potreboval naozaj súrne požičať 37€, tak poprosí mamu, otca, susedu, kamošku, súrodenca, vytiahne deťom z pokladničky, a nebude pýtať od niekoho, koho ani osobne nepozná. jedine, že by jej tí všetci vyššie spomenutí napožičiavali viac než dosť a stále čakajú, kým im začne splácať 😀

7miriam77
19. nov 2025

Napíš jej, že aj tebe dnes stiahli za nájom a ostatné nutné poplatky a že za zvyšných pár euro, čo ti ostalo na účte, si ju chcel pozvať na kávu a malinký koláčik 🤣

anonym_a7a1e6
19. nov 2025

Inak a viete, ze mne sa toto stalo už aj tu na MK a nie na žiadnej zoznamke. Normálne som si tu začala písať s jednou babou a po par správach, kde mi vyplakavala ako ju nechal ex, ze ci jej neposlem 50eur, lebo ze ma zaplatit najom a nema jej kto požičať ci co. Potom som zistila, že to písala ešte aj dalsim babam. 🤣

chrobak7
19. nov 2025

@anonym_autor Možno si vypisuje s viacerými, ako si ty. Možno má v profile rozbehnutých aj 30 takých konverzácií a sem tam skúsi niečo vytiahnuť od protistrany.

Alebo už je taká chudoba, že podvodníkom stačí aj pár desiatok EUR?

chrobak7
19. nov 2025
@7miriam77

Napíš jej, že aj tebe dnes stiahli za nájom a ostatné nutné poplatky a že za zvyšných pár euro, čo ti ostalo na účte, si ju chcel pozvať na kávu a malinký koláčik 🤣

@7miriam77 Stačí káva. Koláč má veľa kalórií pre ňu.

anonym_a1fb93
19. nov 2025

Ty nehladaj chlapa ale kamosku.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_d5c195
19. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor tak potom sa tejto drz ako kliesta, ked je taka skromna...

anonym_5f2f39
19. nov 2025

Ja by som to možno riskla za tých 37€, keď nevráti to bude jasné🤣
Neodpísala by som niekoho za to, že potrebuje pomoc, ale ak je to podvodník/čka čo sa tým živý tak budeš vedieť dobudúcna -štýl písania (príbeh), že to odhališ hneď a nebudeš strácať čas týzdeň s písanim.

luccija
19. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a ty čo chces spraviť?

sipopa
19. nov 2025

@chrobak7 presne toto mi napadlo prve. ze takto to ma rozbehnute na viacerych frontoch a ono euro k euru... staci, ked sa najde zopar takych, co ozaj poslu a pani zlata bude mat pekny vikend 😀

anonym_2ac6df
19. nov 2025
@sissy27

@anonym_autor akože zaplatí nájom a telekom a je na nule? To je za mňa väčší problém ako nejaký vymyslený triedny fond. Na tvojom mieste jej normálne odpíšem, nech sa nebojí, že to určite počká aj do ďalšej výplaty a vymáhať sa to ani nedá, takže o nič nejde. A že úplne stačí napísať triednej učiteľke ako sa veci majú, určite to pochopí. No a potom z tohto vycúvaj, lebo ak by si niekto potreboval naozaj súrne požičať 37€, tak poprosí mamu, otca, susedu, kamošku, súrodenca, vytiahne deťom z pokladničky, a nebude pýtať od niekoho, koho ani osobne nepozná. jedine, že by jej tí všetci vyššie spomenutí napožičiavali viac než dosť a stále čakajú, kým im začne splácať 😀

@sissy27 presne tento požičiavací typ poznám 😂 minule náhodou padla reč o požičiavaní peňazí, ked sme mali stretko s kamošmi a všetkých zúčastnených (5ludí) otravovala jedna známa s tým, že potrebuje požičať peniaze 🤣🙏. Akože jedna vec je to, že je to matka samoživiteľka, takže by som aj pomohla. Avšak druhá, že si každý mesiac neodpustí nové pazúry a asi tak 30 krabičiek cigariet… keď jej človek odpísal, nech nejde na nechty a prestane fajčiť, tak sa urazila.

martinkatinka
19. nov 2025

Ved ak mas, pomoz jej.

autor
19. nov 2025
@martinkatinka

Ved ak mas, pomoz jej.

@martinkatinka hladam sponzora co mi pozicia 38 a 37 jej poslem.

anonym_88be86
19. nov 2025

Prečo si vymazal, že si namyslený pracháč?

martinkatinka
19. nov 2025
@anonym_88be86

@anonym_88be86 aby sa mu uz ziadna zlatokopka neozvala

petricienka
19. nov 2025

To je strašné 😀 Neviem, kde tie ženy na toto berú odvahu. Ale vlastne keď sa tak zamyslím, hlupákom odvaha nikdy nechýbala 😂

autor
19. nov 2025
@anonym_88be86

@anonym_88be86 preto ze namysleny niesom, ak ano, co by som asi robil na modrom koniku

sissy27
19. nov 2025
@chrobak7

@anonym_autor Možno si vypisuje s viacerými, ako si ty. Možno má v profile rozbehnutých aj 30 takých konverzácií a sem tam skúsi niečo vytiahnuť od protistrany.

@chrobak7 keď každý deň zoberie od 3 ľudí po 30€, tak to zas nie je úplne málo peňazí za mesiac, nie?

chrobak7
19. nov 2025

Ľudia sú rôzni. Mal som suseda, ktorý mi raz koncom pracovného týždňa večer zazvonil, že či by som mu do pondelka nepožičal 20 - 30 SKK (to bolo niekedy okolo roku 1996). Keďže to bol sused - no nepožičaj mu.

V pondelok skutočne prišiel a vrátil 20 SKK.

O týždeň znovu - na víkend 30 SKK. Zasa začiatkom týždňa poctivo vrátil. Takto si chodil požičiavať a vracal zhruba každý týždeň niekoľko mesiacov. Až raz prišiel v nedeľu ráno o 7:30, či mu nemôžem požičať. Keby prišiel o desiatej, možno mu znovu požičiam. Ale on ma zobudil a ja nasratý ešte v pyžame som ho už vyhodil a povedal som mu, že nech si už nechodí pýtať. A on už neprišiel.

Potom som nad tým rozmýšľal - on tie peniaze v podstate ani nepotreboval. On býval sám, asi bol aj samotársky typ a takýmto spôsobom udržoval aspoň aké také kontakty s inými ľuďmi. Nejaký rok na to sa z bytovky odsťahoval.

anonym_1f6273
19. nov 2025

Mozes odposat, ze sa 37€ si dnes nechas stiahnut gate … hlupa otazka, este hlupejsia odpoved. Som zvyknuta na vacsie somariny - napr kolega ma len tak oboznamil z jeho „proporciami“ … tak som ho poziadala, ze ked sa nudi nech dokonci prezentaciu… postavila som sa a ubolnila mu miesto pri PC … odisiel a musela som ju dokoncit sama …🤔

negymama
19. nov 2025
@chrobak7

@chrobak7 no lebo LEN tych par eur mozno niekto da. Pri vyssej sume by cukol.

anonym_d5c195
19. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_88be86 preto ze namysleny niesom, ak ano, co by som asi robil na modrom koniku

@anonym_autor vystatoval sa, ze si prachac... 🙂

autor
19. nov 2025
@anonym_d5c195

@anonym_autor vystatoval sa, ze si prachac... 🙂

@anonym_d5c195 Naco to riesis. Preto som to zmazal predsa. a tu na Koni je prachac kazdy clovek. aj vcera som cital nieco o dovolenkach za 15 000 euro . cize nic extra.

anonym_2eb2d7
19. nov 2025

Vypýtaj si číslo účtu na triedny fond a meno príjemcu a over si to na https://www.tatrabanka.sk/sk/overenie-prijemcu/ či sedí a vyhľadaj na stránke školy či sedí, tak zistíš či klame.

Prípadne aj zavolaj na tú školu učiteľke a spýtaj sa že chceš zaplatiť triedny fond za žiačku xy či ti pošle údaje na platbu.

zobaka
19. nov 2025

uz ich neuvidis

Strana
z3