icon

Neuveriteľná prosba po online zoznamovaní

19. nov 2025

zoznámenie z ktorého padnete na zadok

Toto mi dnes dorazilo po tyzdni pisania si na zoznamke , s realnou zenou. ziaden vymysleny profil.

Mam velku ale naozaj velku prosbu,v prvom rade chcem povedat ze je mi to ozaj trapne,ale stalo,potrebujem surne urgent zaplatit malej na edu triedny fond no hold vyfucalo mi to z hlavy,mne dnes stiahli najomne a telekom a chyba mi teda 37€,mne pridu peniaze az v pondelok.Vedel by si mi pls pomoct?Hned v pondelok vratim,no ver mi ze toto sa mi este nikdy nestalo🥲

luccija
19. nov 2025
@anonym_2eb2d7

Vypýtaj si číslo účtu na triedny fond a meno príjemcu a over si to na https://www.tatrabanka.sk/sk/overenie-prijemcu/ či sedí a vyhľadaj na stránke školy či sedí, tak zistíš či klame.

Prípadne aj zavolaj na tú školu učiteľke a spýtaj sa že chceš zaplatiť triedny fond za žiačku xy či ti pošle údaje na platbu.

@anonym_autor ak jej chces pomôcť povedz jej nech ti pošle účtu a sám to zaplatíš a uvidíš reakciu.Ved škole je to jedno kto to platí.

autor
Autor odpoveď zmazal
bomba36
19. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor hľadáš zúfalky aby si sa po nich mohol potom voziť a cítil sa ako pán
Aký išiel, takú našiel

autor
19. nov 2025
@bomba36

@anonym_autor hľadáš zúfalky aby si sa po nich mohol potom voziť a cítil sa ako pán
Aký išiel, takú našiel

@bomba36 ak chces vediet tuto som spoznal tu na koniku 🙂 mozno sa tu aj najde.

bomba36
19. nov 2025
@anonym_autor

@bomba36 ak chces vediet tuto som spoznal tu na koniku 🙂 mozno sa tu aj najde.

@anonym_autor vôbec ma to nezaujíma, ale vďaka za info, si alfa samec ako sa patrí

autor
19. nov 2025
@bomba36

Aký išiel, takú našiel

@bomba36 a naviac, podla mna za vsetko mozu zamestnavatelia🙂 ze neposielaju vyplaty vcas.

hefo
19. nov 2025
@anonym_5f2f39

Ja by som to možno riskla za tých 37€, keď nevráti to bude jasné🤣
Neodpísala by som niekoho za to, že potrebuje pomoc, ale ak je to podvodník/čka čo sa tým živý tak budeš vedieť dobudúcna -štýl písania (príbeh), že to odhališ hneď a nebudeš strácať čas týzdeň s písanim.

@anonym_5f2f39 Tak určite. Skúšať to, to je ako keď Jára Cimrman overoval, že fúkaním cigaretového dymu do vody zlato nevzniká...

anonym_0768eb
19. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor predpokladam, ze to su nejake odrbavavky z pokecu, si v prostredi suterenu, suteren odpisuje, nie normalne zeny nepytaju 5, 10, ani 400 e od cudzich chlapov

anonym_0768eb
19. nov 2025
@bomba36

Aký išiel, takú našiel

@bomba36 myslim to iste, mne toto urobil muz po 20 rokoch manzelstva, poslal nejakej kurve 50 eur, ze chudinka chudobna, mna skoro niesli na aro

petronelag
19. nov 2025

@anonym_autor Ak je inak vyhovujúca, ja by som jej dala 50€, veď bez toho neumriem a sledovala by som ďalej, či sa bude snažiť vrátiť alebo sa bude nejako vykrúcať.

brontofuz
19. nov 2025

nic jej nedaj to je odrb

selest
19. nov 2025

Nie, nie sme vsetky take. Bezne zeny nepytaju od cudzich chlapov peniaze. To je tym kde sa pohybujes alebo s kym a ako sa das do reci. To su presne tie zeny kt bludia po zoznamkach alebo aj po fb profiloch svojich priatelov, a po par spravach vytiahnu srdcervuci pribeh. Bezne clovek uz po sprave dvoch vidi kam to smeruje a bud to stopne alebo sa z nejakeho dovodu necha dobrovolne odrbkat. Ta suma je tak mala ze chlapi aby neutrpelo ich ego, aby nevyzerali ako supaci co nemaju 20-30euro pre ubohu zenu, to urcite velakrat aj poslu. Myslim si ze nie si jediny kto jej prispeje na triedny fond..

anonym_8cd939
19. nov 2025

Súhlasím že žiadna normálna žena si nepýta peniaze od cudzieho chlapa. Triedny fond nie je nič dôležité čo by nepočkalo, zjavne ťa chce oklamať. Ak už chceš pomôcť, napíšeš jej že peniaze pošleš priamo škole nech ti pošle údaje.

venom19
19. nov 2025

@anonym_autor mily autor, napriek tomu, ze sa to tu ako v kazdej teme zvrhlo aj na utocne komentare, mna by veru zaujimalo, ze ako to dopadlo? 🙂

som_realistka
19. nov 2025

@anonym_autor 37 ti vráti, o týždeň si pozícia 100 aj tie Ti vrati, potom si pozícia 500 a tie už nikdy neuvidis

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_4e62b7
20. nov 2025

no takto, nie kazda zena je takato a nie je chyba zamestnavatela, ze posielaju vyplaty neskoro. Ked si normalny clovek, mas to mat nastavene tak, ze ti to vychadza a nie na hranu. Ja viem, ze su aj take zeny, ludia, domacnosti, kde im to nevychadza, ale nepytaju od cudzich ludi peniaze.
Kazda zena nie je zlatokopka. Ja s mojim muzom zijem 19 rokov a ani jeden mesiac sa nestalo, ze by na mna “doplacal”. Vzdy som mala prijem. Videla som par skaredych rozchodov, kde muz vycital, ze ju zivil na materskej a podobne slabosske vyjadrenie a toto som ja nikdy dopustit nechcela, ak by sa nahodou nieco stalo.
Tato, co ti pisala, cisty odrb, Ale neznamena to, ze vsetky su take.

venom19
20. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor samozrejme, ze si si to zasluzil, ved tyzden vypisovania a nic z toho! A Tebe sa nic lepsie nemohlo stat veru 😉 a vdaka za odpoved 🙂

autor
20. nov 2025
@venom19

@anonym_autor samozrejme, ze si si to zasluzil, ved tyzden vypisovania a nic z toho! A Tebe sa nic lepsie nemohlo stat veru 😉 a vdaka za odpoved 🙂

@venom19 popravde som neveril ze niekoho bude zaujimat ako to dopadlo 🙂

autor
20. nov 2025
@anonym_4e62b7

no takto, nie kazda zena je takato a nie je chyba zamestnavatela, ze posielaju vyplaty neskoro. Ked si normalny clovek, mas to mat nastavene tak, ze ti to vychadza a nie na hranu. Ja viem, ze su aj take zeny, ludia, domacnosti, kde im to nevychadza, ale nepytaju od cudzich ludi peniaze.
Kazda zena nie je zlatokopka. Ja s mojim muzom zijem 19 rokov a ani jeden mesiac sa nestalo, ze by na mna “doplacal”. Vzdy som mala prijem. Videla som par skaredych rozchodov, kde muz vycital, ze ju zivil na materskej a podobne slabosske vyjadrenie a toto som ja nikdy dopustit nechcela, ak by sa nahodou nieco stalo.
Tato, co ti pisala, cisty odrb, Ale neznamena to, ze vsetky su take.

@anonym_4e62b7 zhruba kazdy jedn mesiac mi take nieco nejaka pise. tato bola zaujimava ze chcela najmenej. raz bol extrem, kedy prezmenu jedna chcela aby som jej pomohol zaplatit fasadu a zateplenie na dome aby mohla skolaudovat , a aby mala kde s troma detmi zit. podotykam to bolo okolo 15 000 euro

venom19
20. nov 2025
@anonym_autor

@venom19 popravde som neveril ze niekoho bude zaujimat ako to dopadlo 🙂

@anonym_autor haha, tak vidis, niekoho predsa ano, taketo "pletky" druhych ludi trosku obzvlastnia stereotyp: praca-domov a dookola. Ale ako tak citam, existuju ine, celkom jednoduche, sposoby zarobkov, ktorym urcite nejaki chlapi aj podlahnu :D

autor
20. nov 2025
@venom19

@anonym_autor haha, tak vidis, niekoho predsa ano, taketo "pletky" druhych ludi trosku obzvlastnia stereotyp: praca-domov a dookola. Ale ako tak citam, existuju ine, celkom jednoduche, sposoby zarobkov, ktorym urcite nejaki chlapi aj podlahnu :D

@venom19 staci par tyzdnov na zonamke a by si videla ako sa da pekne zarabat 🙂. asi 80% takych veci tam robia chlapi co maju zensky profil. ale horsie je ze tych zvysnych 20 percent "zarabania" su realne zeny. casto vysokoskolsky vzdelane, predpokladam ze skoro vsetky su aj tu na koniku, kedze je to ten typ zien. (vlastne aj ta s tymi 480 eurami co chcela odomna tu som spoznal tu) , no proste parada.

venom19
20. nov 2025
@anonym_autor

@venom19 staci par tyzdnov na zonamke a by si videla ako sa da pekne zarabat 🙂. asi 80% takych veci tam robia chlapi co maju zensky profil. ale horsie je ze tych zvysnych 20 percent "zarabania" su realne zeny. casto vysokoskolsky vzdelane, predpokladam ze skoro vsetky su aj tu na koniku, kedze je to ten typ zien. (vlastne aj ta s tymi 480 eurami co chcela odomna tu som spoznal tu) , no proste parada.

@anonym_autor ved som sa aj pri tom screene cudovala, ze dievcina celkom ovlada gramatiku, to bolo prve co mi napadlo, co ich asi tak motivuje? Hehe, ani VS nie je zarukou nicoho, a uz vobec nie zdraveho rozumu ci nejakeho chochmesu. Na zaver len, nehadz vsetky na konovi do jedneho vreca, ja tu tiez som a len pre zabavu (castejsie vsak sa chytam za hlavu). A ty tu tiez si 😉. Btw, nemas mi pls pozicat do pondelka 50e? 😉

anonym_2eb2d7
20. nov 2025

Vtipné že "mám príjem zo zahraničia tak prevod nie je hneď". 😀
Od 9.10.2025 sú všetky banky v eurozóne povinné umožniť posielať okamžité SEPA platby a tam prevod trvá do 10 sekúnd.

A aj keby bol poslaný ako bežná SEPA platba tak príde nasledujúci pracovný deň, už dávno boli zrušené hranice pri SEPA platbách sú rovnaké podmienky či sa pošle platba z Bratislavy do Košíc alebo z Košíc do Madridu príde rovnako rýchlo.

autor
20. nov 2025
@venom19

@anonym_autor ved som sa aj pri tom screene cudovala, ze dievcina celkom ovlada gramatiku, to bolo prve co mi napadlo, co ich asi tak motivuje? Hehe, ani VS nie je zarukou nicoho, a uz vobec nie zdraveho rozumu ci nejakeho chochmesu. Na zaver len, nehadz vsetky na konovi do jedneho vreca, ja tu tiez som a len pre zabavu (castejsie vsak sa chytam za hlavu). A ty tu tiez si 😉. Btw, nemas mi pls pozicat do pondelka 50e? 😉

@venom19 ibaze ja som stary, hlupy, trapny, divny, chlpaty, tucny, nevzdelany chlap, cize ja na konovi musim byt🙂 Kde inde by som narazil na tolko inteligentnych a rozhladenych zien, s nazorom ako keby konfucius a sokrates davali dohromady mudrosti sveta🙂 . a 50 euro uz ti odchada na ucet.. 🙂

venom19
20. nov 2025
@anonym_autor

@venom19 ibaze ja som stary, hlupy, trapny, divny, chlpaty, tucny, nevzdelany chlap, cize ja na konovi musim byt🙂 Kde inde by som narazil na tolko inteligentnych a rozhladenych zien, s nazorom ako keby konfucius a sokrates davali dohromady mudrosti sveta🙂 . a 50 euro uz ti odchada na ucet.. 🙂

@anonym_autor :D :D ...a este ako bonus, laskavych, neutocnych, mierumilovnych a, samozrejme, mnohe z nich s dokonalymi partnermi doma. Tak pekny den a dik za pajdu 😉

jakoma
20. nov 2025

Tlieskam, že si nenaletel, lebo reálne existujú muži, ktorí by si mysleli, že po týždni písania sú jediná záchrana triedneho rozpočtu a daná dáma v núdzi nemá žiadnu sestru/kamarátku/mamu/susedu/manžela na pomoc.

luccija
20. nov 2025
@venom19

@anonym_autor no vidíš väčšinou sa tu ohovárajú muži zo zoznamky ako chcú sex, čipkované prádlo, fotky a ani ženy nezaostávajú🤣
@venom19 prečo si ľudia myslia, že to robia skôr "jednoduchší" ľudia?Ja mám známu s výborným vzdelaním, prácou, rodinou a ona manipuluje každým z koho má nejaký profit

venom19
20. nov 2025
@luccija

@anonym_autor no vidíš väčšinou sa tu ohovárajú muži zo zoznamky ako chcú sex, čipkované prádlo, fotky a ani ženy nezaostávajú🤣
@venom19 prečo si ľudia myslia, že to robia skôr "jednoduchší" ľudia?Ja mám známu s výborným vzdelaním, prácou, rodinou a ona manipuluje každým z koho má nejaký profit

@luccija hm, dobra otazka, ale to bolo prve co mi napadlo, ale sama neviem preco, hanba mi ale mozno predsudky :/ alebo mozno fakt, ze mi nenapadlo, ze by inteligentna zena predpokladala, ze niekto takej prvoplanovej debilite o nejakom skolskom fonde uveri. Ale, asi skor tie predsudky alebo naivita. Kazdopadne, pozabudla som, ze osoba co mozno neovlada gramatiku, moze byt lepsim clovekom ako osoba so styrmi titulmi okolo mena 🙂

autor
20. nov 2025
@luccija

@luccija moj boze... naco by chlapovi bolo cipkovane pradlo? Nieco som opat premeskal nejaku modu? Neviem sa spamatat este ani z toho ze nosia vrkoce a nie este krajovane pradlo.