icon

Odpisovali by ste neznámemu chalanovi na messengeri?

30. nov 2025

Ahojte 😃,

co by ste si pomysleli, keby mate okolo 20r. a pride vam na messenger sprava od neznameho chalana podla fotky cca vas vek a napise „Cauko🙂”? Odpisovali by ste mu vobec?😃

spongebob1
30. nov 2025

@anonym_autor Ze ma zaujem. Skor je zaujimave, ked ti chodia spravy od dvadpatrocnych a ty mas o 20 rokov viacej. 🫣

autor
30. nov 2025
@spongebob1

@anonym_autor Ze ma zaujem. Skor je zaujimave, ked ti chodia spravy od dvadpatrocnych a ty mas o 20 rokov viacej. 🫣

@spongebob1 to sa ti stava?😃

anonym_dfa999
30. nov 2025

Kamarát si tak našiel priateľku, už pár rokov manželku 😃

moonlight1210
30. nov 2025

Ak niekoho mas, tak neodpisuj nic.

Ak si sama, odpis mu “Dnes nie.”

autor
30. nov 2025
@anonym_dfa999

Kamarát si tak našiel priateľku, už pár rokov manželku 😃

@anonym_dfa999 cize cielene takto pisal babam a cakal, ktora sa chyti a zoznami sa s nou?😅

anonym_dfa999
30. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_dfa999 cize cielene takto pisal babam a cakal, ktora sa chyti a zoznami sa s nou?😅

@anonym_autor nie. Ona niečo komentovala na fb, sa mu zapáčila, napísal jej a motyka vystrelila 😄 ona bola prvá ktorej takto napísal.

cyberk
30. nov 2025

Ak by bol pekny odpisala by som :D ak nie, tak ignore 😂😂

anonym_1fe8e8
30. nov 2025

Kedysi, tak asi pred storocim, ked som bola este mlada, tak som bola zaregistrovana na pokeci a takych sprav mi chodilo denne niekolko. Odpisovala som podla nalady, niekomu ano, niekomu nie. Neviem, ale nikdy som nemala potrebu pytat sa kohokolvek, co si mysli o tom, ze mi niekto napise. Ved ak si svojpravna, tak snad vies, ci mu chces odpisat alebo nie 🤔

anonym_f8014e
30. nov 2025

Wtf 😀 otázka položená akoby máš 10 rokov, jasné že chalani skúšajú, spýtaj sa kamošiek, oni budú mať s týmto určite skúsenosti

minesasubu
30. nov 2025

Že je to podvod pozri si film Atlas vtákov a hned pochopiš
, pišu mi tak každy tyžden bud na FB alebo whatsup

madeincssr
30. nov 2025

@cyberk a že muži sú povrchní 🙃.

autor
30. nov 2025

Viem, ze je to cudna otazka, ale vzdy som si myslela, za chalani, ktori takto vypisuju, su uplni zufalci a nikdy by som takemu neodpisala, ale tento vyzera riadne fajn, dokonca sa venuje podobnym veciam ako ja, dokonca aj charite, tak zvazujem, ci sa mu ozvat.😅

viestta
30. nov 2025
@anonym_autor

Viem, ze je to cudna otazka, ale vzdy som si myslela, za chalani, ktori takto vypisuju, su uplni zufalci a nikdy by som takemu neodpisala, ale tento vyzera riadne fajn, dokonca sa venuje podobnym veciam ako ja, dokonca aj charite, tak zvazujem, ci sa mu ozvat.😅

@anonym_autor vsak sa ozvi. Mozno si jedina, ktorej napisal, lebo si ho niecim zaujala, mozno si len jedna z mnohych. Uvdis co bude. Ako Slavik hovori Nevyskusas, nevies...

autumn1
30. nov 2025

Mám necelých 30 tak spadám do tej kategórie okolo 20 aj keď s odretými ušami ale neodpísala by som. Neodpisujem cudzím ľuďom (s výnimkou pracovných záležitostí samozrejme) pre mňa by to bola strata času, navyše som vo vzťahu.

sevrin
30. nov 2025

Bože môj, však toto je "normálna vec", Pokec je už out, tak honiči to skúšajú cez Facebook, takých správ ti ešte príde hromada.

komplikovana
30. nov 2025

v mojej 20tke by som pravdepodobne odpisala. Dnes o 20 rokov neskor uz nie. Jedno slovo mi uz nestaci, potrebujem viac pismeniek 😀 Mohol sa chalan rozpisat viac.

anonym_b41149
30. nov 2025

Neodpísala by som, lebo som vydatá.

anonym_44ef26
30. nov 2025

Nie, neodpisuj mu. Chalan vyzerá byt v pohode ale ty si riadne divná. Chudak.

ivangeline
30. nov 2025

Nie. Mám vyše 30, čakám 6te dieťa a raz za čas mi prídu správy od neznámych mužov… že Ahoj, ako sa máš.. neodpisujem..

anonym_6084d5
30. nov 2025

Zeny citajte co pise !!!! Keby mate 20 rokov tj SLOBODNA 20tka

anonym_6f530b
30. nov 2025

@anonym_autor pomyslel by som si, ze mam zle nastavene sukromie na Facebooku 🙂 🙂

anonym_bad88c
1. dec 2025

@anonym_autor zasadne neodpovedám

anonym_48d29e
1. dec 2025

Cauko🙂 ????? ved to asi chcel napisat Cau koza a posledne dve pismena mu zle napisalo . Na take sa neodpisuje

princezna_bosorka
2. dec 2025

@anonym_autor ze je to pokus o podvod.