icon

Oplatí sa používať Tinder a Badoo?

12. dec 2025

Baby, ste tam niektorá? Oplatí sa to? Ze aký tam je výber 😂 nehľadám žiaden sex na jednu noc ani podobné veci a počula som, ze sú tam prevažne takýto chlapi. Ak si tam aj kamoška našla nejakého, tak ze stretávanie sa ok, ale viazať sa nie 🙈

Strana
z2
anonym_d25a60
12. dec 2025

Nezalezi na zoznamke, zalezi na konkretnych osobach
Na Badoo sme sa s manzelom nasli. Normalny seriozny chlap. Mame dve deti. A poznam osobne dalsie pary...

anonym_5db712
12. dec 2025

Tiez som tam našla chlapa

iwuska10
12. dec 2025

aj ja som svojho muza spoznala na badoo, ale vzdy je to o ludoch nie o zoznamke. vacsina je aj tak podla mna sexuchtivyých maniakov a idiotov

cyneric
12. dec 2025

Záleží na to čo hľadáš, tak isto ako ženy chodia na zoznamky hľadať vhodných, finančne zabezpečených, dobre vyzerajúcich ľudí s dobrými maniermi, tak chlapi ktorí toto spĺňajú si chodia vyberať z množstva [častokrát mladých] možností. 💃 A medzi tým je hromada ľudí ktorá chce krátkodobý vzťah či jednu noc, ľudí ktorí si dlhodobo nevedia nájsť partnera, rozvedení, neskúsení, občas aj psychicky nestabilní... a samozrejme hromada ľudí ktorí nespĺňajú všetky požiadavky a sú ten zlatý stredný priemer.

martin_93
12. dec 2025

Tinder a Badoo sú platené ak chceš viac využívať a normálny muž si nebude platiť aby mu možno nejaká žena odpísala. Pokec je zdarma ale tam musíš veľa triediť, no je väčšia šanca sa s niekým rozprávať, keďže ti môžeš napísať aj niekto, kto nechce platiť zoznamke. Ale tak všeobecne dá sa spoznať hocikde, musíš mať len "šťastie" a zarozpravať sa s tým správnym.

ruxandra
12. dec 2025

Na tinderi všetci otravovali so sexom, takže strata času to tam vôbec skúšať. Ja som našla toho svojho na badoo, ale celkovo tam bolo oveľa viac normálnych mužov, písala som si s viacerými a vsetci boli v pohode, na rozdiel od tých z tinderu

anonym_1ac225
12. dec 2025

najdu sa aj normalny, samozrejme takych co chcu len sex je viac

anonym_0cb6f2
12. dec 2025
@martin_93

Tinder a Badoo sú platené ak chceš viac využívať a normálny muž si nebude platiť aby mu možno nejaká žena odpísala. Pokec je zdarma ale tam musíš veľa triediť, no je väčšia šanca sa s niekým rozprávať, keďže ti môžeš napísať aj niekto, kto nechce platiť zoznamke. Ale tak všeobecne dá sa spoznať hocikde, musíš mať len "šťastie" a zarozpravať sa s tým správnym.

@martin_93 Pokec je plný, plný uchylakov. Uz velmi dlho funguje v takom štýle. Tam nič normálne nie je. Svoje vrcholove časy zažil pred 20 rokmi. Práveže je dobre, ze badoo je platené pre mužov, aspoň to odradí presne IQ hupajuceho koníka, ktory je uchylak.

zobaka
12. dec 2025
@anonym_0cb6f2

@martin_93 Pokec je plný, plný uchylakov. Uz velmi dlho funguje v takom štýle. Tam nič normálne nie je. Svoje vrcholove časy zažil pred 20 rokmi. Práveže je dobre, ze badoo je platené pre mužov, aspoň to odradí presne IQ hupajuceho koníka, ktory je uchylak.

@anonym_0cb6f2 pokec je dobre dno, kurvaren, zenati uchylaci chlapi co chcu podvadzat

autor
12. dec 2025
@ruxandra

Na tinderi všetci otravovali so sexom, takže strata času to tam vôbec skúšať. Ja som našla toho svojho na badoo, ale celkovo tam bolo oveľa viac normálnych mužov, písala som si s viacerými a vsetci boli v pohode, na rozdiel od tých z tinderu

@ruxandra toto som už tiež pocula, že radšej Badoo ako tinder

anonym_201d43
12. dec 2025

Na Badoo som našla priateľa, je to ten najlepší človek na svete, prijal môjho syna ako vlastného a na rok chceme svadbu ❤️

autor
12. dec 2025

Uz som stiahla ten tinder, tak ale skusim radsej to Badoo 😂

nikoletta1712
12. dec 2025

@anonym_autor Ja by som priateľa zo zoznamky nechcela…A je jedno či je to Pokec, Badoo, Tinder…Podľa mňa sú na zoznamkách ľudia, ktorí nedokážu byť sami a silou-mocou si chcú niekoho nájsť…Radšej by som bola bez partnera ako potom rodine a priateľom oznamovať, kde som si našla chlapa…

martin_93
12. dec 2025
@anonym_0cb6f2

@anonym_0cb6f2 odporúčam ti urobiť si nick muža, napísať niektorým ženám a pochopíš, že ani pri jednom pohlaví to nie je nič moc

timinochka_95
12. dec 2025
@martin_93

@anonym_0cb6f2 odporúčam ti urobiť si nick muža, napísať niektorým ženám a pochopíš, že ani pri jednom pohlaví to nie je nič moc

@martin_93 Strata času, nikto by neodpísal 😂

anonym_ab9367
12. dec 2025

Poznám niekoľko párov, ktoré sa spoznali cez Tinder a vyšlo to, ale je to určite aj o šťastí, aj o tom po akom type tam pôjdeš a ako celkovo dokážeš rýchlo nevnímať konverzáciu, že či to ma zmysel rozvíjať… ak nemáš nič lepšie na práci, tak nič viac ako čas ta to stať nebude a za skúšku nič nedáš

kitycat
12. dec 2025

Muza som spoznala na Tindri, vsak vyplnim profil a vyberam si podla profilu toho chlapa, ci chcem aby sme si mohli pisat. A on musi tiez chciet a swipe-ovat doprava

anonym_1ec1d0
12. dec 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor Ja by som priateľa zo zoznamky nechcela…A je jedno či je to Pokec, Badoo, Tinder…Podľa mňa sú na zoznamkách ľudia, ktorí nedokážu byť sami a silou-mocou si chcú niekoho nájsť…Radšej by som bola bez partnera ako potom rodine a priateľom oznamovať, kde som si našla chlapa…

@nikoletta1712 to vôbec tak nie je. Tiež som istú dobu bola na badoo. A vedela som byť aj sama. A určite som nebrala prvého, lebo som mala už svoje nároky. A priateľ tiež nie je typ, ktorý nedokáže byť sám. Sú aj výnimky, i keď sama priznám, že je to na takých zoznamkách dosť bieda, ale kto nevyskúša, nezistí.

nikoletta1712
12. dec 2025
@anonym_1ec1d0

@nikoletta1712 to vôbec tak nie je. Tiež som istú dobu bola na badoo. A vedela som byť aj sama. A určite som nebrala prvého, lebo som mala už svoje nároky. A priateľ tiež nie je typ, ktorý nedokáže byť sám. Sú aj výnimky, i keď sama priznám, že je to na takých zoznamkách dosť bieda, ale kto nevyskúša, nezistí.

@anonym_1ec1d0 Za mňa je to dno…🙂

anonym_1ec1d0
12. dec 2025
@nikoletta1712

@nikoletta1712 súdiť človeka, ktorého ani nepoznaš a sama sa na seba nepozrieš

nikoletta1712
12. dec 2025
@anonym_1ec1d0

@nikoletta1712 súdiť človeka, ktorého ani nepoznaš a sama sa na seba nepozrieš

@anonym_1ec1d0 Nie, nesúdim…Len mám proste na to taký názor…Hanbila by som sa povedať rodine, kde som spoznala priateľa…

anonym_1ec1d0
12. dec 2025
@nikoletta1712

@anonym_1ec1d0 Nie, nesúdim…Len mám proste na to taký názor…Hanbila by som sa povedať rodine, kde som spoznala priateľa…

@nikoletta1712 ja osobne by som sa zas hanbila povedať, že mám za priateľa niekoho mladšieho, a o viac ako 10 rokov ani nehovorím 🤷🏼‍♀️

nikoletta1712
12. dec 2025
@anonym_1ec1d0

@nikoletta1712 ja osobne by som sa zas hanbila povedať, že mám za priateľa niekoho mladšieho, a o viac ako 10 rokov ani nehovorím 🤷🏼‍♀️

@anonym_1ec1d0 Tak takýto kompliment som nečakala…Že si bude niekto pamätať moje meno a moju odpoveď na nejakú tému… Lebo ja osobne nicky vôbec nečítam a hneď ako zavriem Modrého koníka, tak všetko mažem z hlavy…Ďakujem, úprimne potešilo☺️…

anonym_d25a60
12. dec 2025
@nikoletta1712

@nikoletta1712 dnom je povedat ze si sa spoznala s frajerom na diskoteke kde ste boli obaja na mol, alebo si si nasla frajera ktory pomedzi to este manzelku doma mal, a pod. Je ovela viac situacii v zivote ktore su hanbou, a nie v 21.storoci si najst polovicku na zoznamke. Ale inak si velmi milucka osoba nazivo isto.

anonym_c42876
13. dec 2025
@nikoletta1712

@anonym_1ec1d0 Tak takýto kompliment som nečakala…Že si bude niekto pamätať moje meno a moju odpoveď na nejakú tému… Lebo ja osobne nicky vôbec nečítam a hneď ako zavriem Modrého koníka, tak všetko mažem z hlavy…Ďakujem, úprimne potešilo☺️…

@nikoletta1712 Napríklad je kvantum introvertov, ktorí nikdy nechodili po baroch, krčmách,diskotékach.Nie sú o nič horší,že sa na zoznamke spoznali.Ja s mužom tiež a trvá to už veĺmi veĺa spokojných rokov. Ja si ťa tiež pamätám , že si stará, čo si zajaca našla .Zrovna od teba by som takéto predsudky nečakala. Veď modelom vzťahu si tiež mnohým na smiech a možno by ťa zabolelo, keby si počula,akú mienku majú o tebe a tvojom vzťahu druhí a že zrovna chcela stará mladou byť bude taký horenos.Buď len pyšná na seba, keď zoznamka je naj hanbou v tvojom cukríčkovom živote.

nikoletta1712
13. dec 2025
@anonym_c42876

@nikoletta1712 Napríklad je kvantum introvertov, ktorí nikdy nechodili po baroch, krčmách,diskotékach.Nie sú o nič horší,že sa na zoznamke spoznali.Ja s mužom tiež a trvá to už veĺmi veĺa spokojných rokov. Ja si ťa tiež pamätám , že si stará, čo si zajaca našla .Zrovna od teba by som takéto predsudky nečakala. Veď modelom vzťahu si tiež mnohým na smiech a možno by ťa zabolelo, keby si počula,akú mienku majú o tebe a tvojom vzťahu druhí a že zrovna chcela stará mladou byť bude taký horenos.Buď len pyšná na seba, keď zoznamka je naj hanbou v tvojom cukríčkovom živote.

@anonym_c42876 Ďakujem aj tebe…

anonym_1ec1d0
13. dec 2025
@nikoletta1712

@nikoletta1712 to nie je kompliment, hoci ty sa hráš na to, že ano. Proste pre niekoho je toto oveľa väčšia hanba ako si nájsť normálneho muža cez zoznamku. A čože to čítam, spoznali ste sa na diskotéke, tak to je teda výhra 😁 a teda s tým by som sa už vôbec nechcela "chváliť".
Presne to píšem, odsudzuješ zoznamky, pre teba je to dno a pritom sa do zrkadla nepozrieš.

huxy
13. dec 2025
@nikoletta1712

@anonym_c42876 Ďakujem aj tebe…

@nikoletta1712 takže žena, ktorá si našla ženatého, čo si našla frajera na diskotéka opitá na mol,alebo si našla tak mladého zajaca, ide odsudzovať zoznamky? No tak oproti týmto veciam som hrdá, že som si našla úžasného priatela cez zoznamku.

ruxandra
13. dec 2025
@nikoletta1712

@nikoletta1712 počkaj, takže ty si si našla frajera na mol opitá na diskotéke? 😀😀 tak potom už chápem to tvoje nazývanie zoznamiek dnom, chces sa cítiť trochu lepšie, lebo to tvoje zoznámenie je asi ešte väčšie dno 😀 za to by som sa hanbila aj ja, tiež by som reagovala obdobne a urážala ine páry a ich zoznámenie, aby som si trošku pomohla na duši 😀
Ale inak som na tej zoznamke stretla niekoľko velmi milých mužov, ale hej, to nie je pre teba, oni by urcite nechceli za priateľku nejakú ožranku z diskotéky 😅 to by bolo dost pod ich úroveň 🙂

nikoletta1712
13. dec 2025
@anonym_1ec1d0

@nikoletta1712 to nie je kompliment, hoci ty sa hráš na to, že ano. Proste pre niekoho je toto oveľa väčšia hanba ako si nájsť normálneho muža cez zoznamku. A čože to čítam, spoznali ste sa na diskotéke, tak to je teda výhra 😁 a teda s tým by som sa už vôbec nechcela "chváliť".
Presne to píšem, odsudzuješ zoznamky, pre teba je to dno a pritom sa do zrkadla nepozrieš.

@anonym_1ec1d0 Ja som sa s ním spoznala v pizzerii Pinocchio v Rakúsku -pre tvoju informáciu;)

Strana
z2