icon

Oplatí sa používať Tinder a Badoo?

12. dec 2025

Baby, ste tam niektorá? Oplatí sa to? Ze aký tam je výber 😂 nehľadám žiaden sex na jednu noc ani podobné veci a počula som, ze sú tam prevažne takýto chlapi. Ak si tam aj kamoška našla nejakého, tak ze stretávanie sa ok, ale viazať sa nie 🙈

Strana
z2
nikoletta1712
13. dec 2025
@ruxandra

@nikoletta1712 počkaj, takže ty si si našla frajera na mol opitá na diskotéke? 😀😀 tak potom už chápem to tvoje nazývanie zoznamiek dnom, chces sa cítiť trochu lepšie, lebo to tvoje zoznámenie je asi ešte väčšie dno 😀 za to by som sa hanbila aj ja, tiež by som reagovala obdobne a urážala ine páry a ich zoznámenie, aby som si trošku pomohla na duši 😀
Ale inak som na tej zoznamke stretla niekoľko velmi milých mužov, ale hej, to nie je pre teba, oni by urcite nechceli za priateľku nejakú ožranku z diskotéky 😅 to by bolo dost pod ich úroveň 🙂

@ruxandra Nie, nie-sklamem aj teba…Môjho som si našla v pizzerii, keď som bola s kamarátkou na večeri…Sklamala som vás dievčatá, však…

nikoletta1712
13. dec 2025
@ruxandra

@nikoletta1712 počkaj, takže ty si si našla frajera na mol opitá na diskotéke? 😀😀 tak potom už chápem to tvoje nazývanie zoznamiek dnom, chces sa cítiť trochu lepšie, lebo to tvoje zoznámenie je asi ešte väčšie dno 😀 za to by som sa hanbila aj ja, tiež by som reagovala obdobne a urážala ine páry a ich zoznámenie, aby som si trošku pomohla na duši 😀
Ale inak som na tej zoznamke stretla niekoľko velmi milých mužov, ale hej, to nie je pre teba, oni by urcite nechceli za priateľku nejakú ožranku z diskotéky 😅 to by bolo dost pod ich úroveň 🙂

@ruxandra Ja nemusím chodiť po diskotékach opitá, aby som si niekoho nasilu našla - dokážem byť sama so sebou a netlačiť na zoznámenia….

anonym_8a5eea
13. dec 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor Ja by som priateľa zo zoznamky nechcela…A je jedno či je to Pokec, Badoo, Tinder…Podľa mňa sú na zoznamkách ľudia, ktorí nedokážu byť sami a silou-mocou si chcú niekoho nájsť…Radšej by som bola bez partnera ako potom rodine a priateľom oznamovať, kde som si našla chlapa…

@nikoletta1712 tak poraďte čo je lepší spôsob a miesto na spoznanie nových ludí v dnešnom svete ?

klotildabazarik
13. dec 2025

@anonym_autor po 7dnoch som to zmazala nema to vobec zmysel, pokiaľ nehľadas sex

dadadada1
13. dec 2025

@anonym_autor Ahoj, s priateľom sme spolu takmer 6 rokov a hádaj, kde sme sa zoznámili? .... Bado 🙂

nikoletta1712
13. dec 2025
@anonym_8a5eea

@nikoletta1712 tak poraďte čo je lepší spôsob a miesto na spoznanie nových ludí v dnešnom svete ?

@anonym_8a5eea Jedného som spoznala v Ríme v reštaurácii, kde som bola sama a čítala si knihu, druhého doslova v kostole v Rakúsku, kde spieval chvály, ďalšieho u rodičov na Slovensku v obývačke…
Ja mám tú “ skvelú” vlastnosť, že nechávam všetko na “Vesmír”, lebo milujem a dokážem byť sama so sebou, ísť sa sama najesť, na dovolenky, na výlety do zahraničia..Milujem svoju spoločnosť a nepotrebujem nasilu hľadať mužov na zoznamkách…

lanka999
13. dec 2025

za mna su zoznamky obycajne dno, je jedno ci ide o pokec tinder alebo badoo, nikto normalny tam nieje, toho casu som na badoo, obcas nakuknem, ale ti chlapi co obcas napisu to je daco otrasne, jeden od prveho riadka nic nerobil len hucal do mna ohladne stretka - odpalil sa sam, dalsi mal iba jednu foto, pisal jak fejk ledva 3-4 suvisle slova, vyplakavali mi tam zenaci aki su nestastni pri manzelkach, bozeee to kto ma toto citat, tak som si aspon uvedomila ze ja vlastne ani nikoho nechcem, jak dobre mi je byt samej....

anonym_f8d936
14. dec 2025

tinder aj bado a ine zoznamky je uplne jedno. zalezi ako vyzeras, ak si neatraktivna ci obezna tak tam mas obrovsku konkurenciu nezaujimavych zien ktore nik nechce. ak si bezna a stihla tak bude zalezat na tvojom spravani, i sa budes chovat ako trubka. extra krasna urcite niesi, lebo to by si sa taketo hluposti nepytala na koniku. Cize smelo na akukolvek zozamku sa zaradit medzi statisice nezaujimavych a obeznych nestastnicok.

anonym_f8d936
14. dec 2025

modry konik sam o sebe by mohol plnit takmer dokonale funkciu zoznamky, ale to by museli ucastnicky k tomu pristupovat zodpovedne a s rozumom. A to tu ma ozaj maloktora. Znevazovat , zosmiesnovat , urazat, pisat trapnosti je prave nieco preco tie ostatne sa sem boja dat nejaky dopyt. Pritom kazdy seriozny chlap co ma premyslene ze chce uz zenu a nevadi mu dieta alebo prave taku chce, by mohol prave tu najst taku. Je vas tu halda nezadanych nestastnych, opustenych ci osamelych. Pritom staci chciet..., a malinko sa zacat o seba starat.

autor
14. dec 2025
@anonym_f8d936

tinder aj bado a ine zoznamky je uplne jedno. zalezi ako vyzeras, ak si neatraktivna ci obezna tak tam mas obrovsku konkurenciu nezaujimavych zien ktore nik nechce. ak si bezna a stihla tak bude zalezat na tvojom spravani, i sa budes chovat ako trubka. extra krasna urcite niesi, lebo to by si sa taketo hluposti nepytala na koniku. Cize smelo na akukolvek zozamku sa zaradit medzi statisice nezaujimavych a obeznych nestastnicok.

@anonym_f8d936 extra krásna urcite nie si, lebo to by si sa také hlúposti nepytala na koniku 😂😂😂 ďakujem za zhodnotenie, ešteže ty budeš určite modelka 🙂

anonym_f8d936
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_f8d936 extra krásna urcite nie si, lebo to by si sa také hlúposti nepytala na koniku 😂😂😂 ďakujem za zhodnotenie, ešteže ty budeš určite modelka 🙂

@anonym_autor no zo srandy skus opisat ako vyzeras netreba presne.

anonym_dae065
14. dec 2025

@anonym_autor mala som to pred rokmi
tinder bol len na sex poväčšine katastrofa po jednom dni odinstalovany. Na bade som našla terajšieho muža. Bola som dlhšie sama a nechcela som silou mocou nikoho, ale v rámci socializacie vybehnúť cez vikend na kavu a zoznámiť sa s novými ludmi to bolo fajn. Ale trebalo tiez veľmi veľmi preberat a skúšať. Viac krát som sa z kavy zdvihla po pol hodine ze sme si povedali ze to nepôjde. Ale poznám veľa kamarátok co tam našli mužov a uz majú rodiny. Pokec je úplné dno. Tam ani nechod. A to s tym platením je pravda. Veľa mužov mi povedalo ze muselo zaplatiť aby mi mohli napísať, ale s tym rátali. Ale hovorím to je 7- 8 rokov dozadu.
A trebalo mat na to veeela casu , lebo cez vikendy a v zime ti prišlo za den stovky sprav a to bolo pracne v tom hrabat , triediť a dalej komunikovať.

unbeholfen
14. dec 2025

Vyzerá to dobre len furt to núti platiť. Bez plate ia he to nepoužiteľné. Dovolí mi to nejakých 20 lajkov denne a to je všetko. Čokolvek iné už je spoplatnené. Takže je to drahá zábava. Pokiaľ máte veľa zbytočných peňazí, tak sa to oplatí. Ja som tam nezaplatil zatiaľ nič.

unbeholfen
14. dec 2025
@iwuska10

aj ja som svojho muza spoznala na badoo, ale vzdy je to o ludoch nie o zoznamke. vacsina je aj tak podla mna sexuchtivyých maniakov a idiotov

@iwuska10 veľa si platila na tol Badoo? Aj teba furt nútilo kupovať kredity atď?

Strana
z2