Potrebujem viac kontaktu s potenciálnym partnerom
Ahojte.. vopred prosím aby ste si odpustili blbé komentáre, nechcem aby do mňa niekto rýpal a urážal ma.. Ide o to, že som citlivejšia povaha, mám za sebou aj terapie, čiže nie som nejaký extrém, ani stíhačka ani nič ale mám problém si nájsť poslednú dobu partnera. Väčšina mužov, s ktorými prídem do kontaktu a páčia sa mi sú vyhýbavejší a mne to ubližuje. Oni to berú zrejme tak, že sa len stretávame na začiatku, ale mne chýba viac kontaktu.. Ja tú druhú osobu nechcem vystrašiť ale napríklad teraz sa stretávam tretí týždeň s jedným mužom a videli sme sa 2x, pretože je teraz odcestovaný a mne to príde jednoducho málo.. Viem, že má toho veľa atď, zároveň mu nechcem byť na obtiaž ani ako stíhačka ale jednoducho by som potrebovala vuac kontaktu a bojím sa mu to povedať, aby si nepovedal, že som zúfalá.. To raz povedal o jednej dievčine predo mnou.. Zároveň si ten kontakt a záujem nechcem vynucovať, asi by to malo prísť samo.. Neviem čo s tým..
@anonym_autor Bolo by dobré byť trochu trpezlivejsou, lebo ľahko získané nie je také vzácne ako to,za čo je potrebné trochu usilovať
@anonym_autor vies co. Ja ti poviem tak. Ja som tiez vzdy chcela od muza, s ktorym som randila, viac kontaktu. A ano, davala som to aj jasne najavo. Ked zacal cuvat a vyhovarat sa, tak sa to samozrejme aj pokazilo, lebo niektori chlapi maju pocit, ze su do niecoho tlaceni. Pritom ja som chcela len normalne sa stretavat a vidiet zaujem aj z jeho strany. Prostec tak mi to bolo prirodzene a nemienila som potlacovat nejake moje pocity. Az som raz natrafila na muza, ktoremu to praveze imponovalo. Jemu sa pacila iniciativa a to, ze mam uprimny zaujem. Po dvoch tyzdnoch sme sa k sebe nastahovali a dnes sme spolu 6 rokov a cakame babatko 🙂. Tym chcem povedat, ze muz, ktory ma zaujem, sa stretavat chce a nie raz za tri tyzdne
Ries to tak, ze si najdes konicky a udrzis si ich aj vo vztahu. Lebo dlhodobo vo vztahu je to tak, ze partneri maju aj vlastne zaujmy, neziju len jeden pre druheho, neziju iba spolocne. Mala by si mat aj nieco svoje, konicky, kamaratov aj mimo vztah. Doslova som pekne "cvicenie" pocula, ze napis si na papier veci, co su pre teba v tvojom zivote dolezite mat. A potom ku kazdej veci napis osobu, alebo ososby, ktore ti tu vec, pocit, potrebu pomahaju zazivat, dosahovat. Niekedy su to rodicia, surodenci, deti, na nieco je dobry aj partner, ale na vela veci aj tie konicky a priatelia. Ak toto pochopis, potom lahsie budes prezivat vsetky vztahy. Jednak si vyplnis cas radostnymi vecami, a z tej radosti aj budes pre partnera atraktivna, budete sa mat stale o com rozpravat... Ja chapem, ze vo faze zalubenia to je asi normalne, ze chces byt s nim viac, nuz ale ak je v tom nieco pracovne, asi to tak bude dost casto - zvaz taky vztah, ci to unesies... pomoze ti to rozprestretie potrieb aj na inych ludi.
@anonym_3705db ja práveže chodím cvičiť 4x do týždňa, mám aj kamošky, veľa času trávim s rodinou ale mne príde, že stretávať sa raz do týždňa je málo keď bývame v 1 meste.. a on mi ani nezavolá stále si len píšeme a to nie tiež že stále celý deň.. ale vymeníme tak 15 správ denne dokopy
@anonym_autor vies co. Ja ti poviem tak. Ja som tiez vzdy chcela od muza, s ktorym som randila, viac kontaktu. A ano, davala som to aj jasne najavo. Ked zacal cuvat a vyhovarat sa, tak sa to samozrejme aj pokazilo, lebo niektori chlapi maju pocit, ze su do niecoho tlaceni. Pritom ja som chcela len normalne sa stretavat a vidiet zaujem aj z jeho strany. Prostec tak mi to bolo prirodzene a nemienila som potlacovat nejake moje pocity. Az som raz natrafila na muza, ktoremu to praveze imponovalo. Jemu sa pacila iniciativa a to, ze mam uprimny zaujem. Po dvoch tyzdnoch sme sa k sebe nastahovali a dnes sme spolu 6 rokov a cakame babatko 🙂. Tym chcem povedat, ze muz, ktory ma zaujem, sa stretavat chce a nie raz za tri tyzdne
@anonym_de959d presne taká som aj ja..
Pusti ho, keby chcel, viac sa zaujima. Ma ta ako zalohu kym nenajde lepsie. Skus sa mu den neozvat sama ;) a dostanes odpoved
Pusti ho, keby chcel, viac sa zaujima. Ma ta ako zalohu kym nenajde lepsie. Skus sa mu den neozvat sama ;) a dostanes odpoved
@hederamonstera to zas on sa ozve
niekolko krat pises ze nie si stihacka ale lodla opisu si. Ludia maju aj clsstny zivot a nikto normalny netuzi hned travit cely svoj volny cas s niekym koho este sni poriadne nepozna... S postupnym poznavanim a zvysujucou sa chemiou ta tuzba sa vidiet castejsie bude rast. Ale ak takto sa budes viazat na cudzich muzov tak len ich odplasis a sebe ublizis lebo sa budes nad tym trapit.
@anonym_autor Ja si tiez myslim, ze ked natrafis na toho spravneho chlapa pre teba, tak to pojde prirodzene a same. Bude sa s tebou chciet stretavat a bude javit zaujem aj bez toho, aby si ho ziadala. Tento terajsi to zrejme nebude.

Ries to tak, ze si najdes konicky a udrzis si ich aj vo vztahu. Lebo dlhodobo vo vztahu je to tak, ze partneri maju aj vlastne zaujmy, neziju len jeden pre druheho, neziju iba spolocne. Mala by si mat aj nieco svoje, konicky, kamaratov aj mimo vztah. Doslova som pekne "cvicenie" pocula, ze napis si na papier veci, co su pre teba v tvojom zivote dolezite mat. A potom ku kazdej veci napis osobu, alebo ososby, ktore ti tu vec, pocit, potrebu pomahaju zazivat, dosahovat. Niekedy su to rodicia, surodenci, deti, na nieco je dobry aj partner, ale na vela veci aj tie konicky a priatelia. Ak toto pochopis, potom lahsie budes prezivat vsetky vztahy. Jednak si vyplnis cas radostnymi vecami, a z tej radosti aj budes pre partnera atraktivna, budete sa mat stale o com rozpravat... Ja chapem, ze vo faze zalubenia to je asi normalne, ze chces byt s nim viac, nuz ale ak je v tom nieco pracovne, asi to tak bude dost casto - zvaz taky vztah, ci to unesies... pomoze ti to rozprestretie potrieb aj na inych ludi.