Pozvali by ste o 21 rokov staršieho muža na rande?
Pekny den. Co by vas muselo viest k tomu, aby ste pozvali na rande, na stretnutie chlapa, ktory je od vas o 21 rokov starsi? Urobili ste niekedy take nieco? Predstavte si ze ste vysokockolacka a pozvete niekoho vo veku vaseho otca. Dali by ste to?
@anonym_autor Ja nie, môj názor je že je to už moc veľký vekový rozdiel
Nie, otec mi stačí jeden a chlap by mal pozývať prvý.
čo od toho očakávaš? Sex? tak to potom môže vyjsť.
vzťah na dlhší čas? pochybujem .
určite by som nepozývala nikoho - ani tohto pána v rokoch na rande.
@anonym_autor Nie, neurobila a to som na starších. Viac ako o 10 . 12 rokov by som nechcela. To je už generačný rozdiel a môžu z toho vznikať problémy časom. Pôsobí to tak, že buď zlý vzťah so svojim otcom a toto je náhrada, alebo zlatokopka a tento je asi zabezpečný, s bývaním. Ale ak nie je zadaný- nie je , však??? , tak je to tvoja a jeho vec. a srdcu nerozkážeš.
@anonym_autor mňa pozval na kávu už bývalý šéf o 18r. starší, išla som. Veď pre zaujímavosť, no neviem si predstaviť s ním napr. zdieľať bežný život.
Hoci je fešák (podľa mňa), lenže ten vekový rozdiel je cítiť.
Tak isť občas na kávu - o.k., ale nič viac
@anonym_autor nie nepozvala by som na rande žiadneho muža. Asi som stará škola, ale chlap si musí ženu dobíjať, nie naopak.
nikdy, ani ak by som mala 20, stari muzi nikdy nebola moja salka kavy
Nie. Nepotrebujem náhradného otca.
Obrovský vekový rozdiel, nevidím žiadnu perspektívu v takomto vzťahu.
Určite nie, aj 10 rokov je pre mňa veľa
V tomto veku to tak možno nevyzerá, ale ked ja budem mat 50 a on 70, tak mi to pride ako dosť veľký rozdiel. A toto by som úprimne nechcela. Čiže nie je dôvod aby som niekoho tak staršieho odo mna volala na rande.
ja nie. ani jedno ani druhe. na rande som nikdy chlapa nepozyvala. keby som to musela urobit vytratila by sa ta iskra ktoru potrebujem alebo ani neprisla. a ja nie som na dedkov. nikdy som nebola na starsich a to si inak v pohode rozumiem aj so starsimi kolegovacami ale do vztahu by som to nechcela. by som sa citila stale ako dcera. uplne ine svety, ine skusenosti, zitie v inej dobe, ina mentalita
@anonym_autor aby som ja pozvala na rande o 21 rokov staršieho muža, tak to by muselo byť náhle pomätenie mysle
Na rande este ok, ale na zivot by som nechcela. Do buducnosti vela problemov. Napr otazka deti, pochybujem, ze 50tnik by sa chcel starat o male dieta. Teraz moze byt fit, ale casom ten vek neoklames.
@anonym_autor a prečo chceš ísť s ujom na rande?
Chlapa by som nikdy nepozvala prvá a tak starého už vôbec nie. Otca by som nepotrebovala, toho mám, ale rovnocenného partnera, aby nás nerozdeľoval ani výzor ani životná fáza.
Vysokoškoláčka môže mať aj 19, tak ten chlap môže mať 40. Vzhľadom na priemerný vek tunajších žien to určite nebude žiadny ujo, ani dedo, či dokonca pradedo.
@anonym_autor nie.
Vysokoškoláčka môže mať aj 19, tak ten chlap môže mať 40. Vzhľadom na priemerný vek tunajších žien to určite nebude žiadny ujo, ani dedo, či dokonca pradedo.
@sevrin ale 40 ročný je pre 19 ročnú starý, akokoľvek sa na to pozeráš. A ano, aj ujo je pre ňu, ako bol v tých rokoch niekto tak starý, pre nás.
@anonym_autor urcite nie obaja to zjavne nemaju v hlave v poriadku
@anonym_autor nikdy by som chlapa nepozvala na rande ako prva. A je jedno ci mladsieho, starsieho alebo rovesnika.
@huxy no ano, ja mám viac ako 40, absolútne sa na to necítim, ale aj tak pri 19 ročnej šťaňde by som sa cítil najskôr asi celý nesvoj.
@sevrin ono nejde o to ze ma 40. ja mam nieco po 40 tiez sa na to necitim, citim sa ok, relativne zdravo aj mlado, ale ide o ten rozdiel. proste uplne ina zivotna faza. ona vyrastala v uplne inej dobe ako on. v jej kozi by som sa citila skratka ako jeho dcera a v jeho kozi zas ako stary foter proti nej. proste nie komfortne a rovnocenne. navyse starnu rovnako. ked ona bude mat tych 40 on bude mat 60 neviem si to predstavit mat teraz sesdesiatnika.
Nie. Nikdy by som nepozvala prvá chlapa na rande.. Prečo chceš ísť starým dedom na rande ??. Zrejme vidíš jeho peniaze. ...
@huxy no ano, ja mám viac ako 40, absolútne sa na to necítim, ale aj tak pri 19 ročnej šťaňde by som sa cítil najskôr asi celý nesvoj.
@sevrin však aj ja už mám cez 40, tiež si neprirpadám neviem ako stará ale tak veľký vekový rozdiel medzi partnermi je pre mňa nepredstavitelný. Ale pre mňa je už aj 10 rokov veľa
@anonym_autor Nieeeeee, nikdy! Ani nepozvala a ani nesla, ked ma taky zavolal.
Ja by som sa nahneval keby ma pozývali mladé slečny na rande 😄😄😄 ale asi by to bolo divné . Raz piatok večer sme sa viacerí v meste skryli jednej uličke pred silnou búrkou ktorá náhle prišla . Bolo tam jedno mladé dievča veľmi pekne a veľmi zhovorčive somnou. Páčil sa jej môj pes a bol som pomykove lebo som mal chvíľkami dojem že má báli. Ale kdo vie možno bola s fetovana . Sama sa priznala behom rozhovoru že v tomto smere v minulosti veľa experimentovala . Mala čierny rúž a celkovo bola oblečené v Gotik štýle. Keď dážď prestal rozlúčil som sa otázkou na myslí : nie som mladý pekný ani bohatý tak prečo má balila ?
Asi som uz stara a nemoderna, ale nikdy som na rande, a uz vobec nie prve, nepozyvala ja, vzdy som cakala na prvy krok chlapa. A k tomu veku - nie.
Nie. To už je veľký vekový rozdiel a nie, nepozvala by som chlapa ani keď som bola vysokoškoláčka ani teraz
nie, nikdy som nepozyvala ja ako zena na rande a tiez velky vekovy rozdiel, ja mam/teda mala som maximalnu hranicu 5 rokov
Keď ide o vekový rozdiel, ešte 10 rokov by som zvládla, ak by bol chlapík zachovalý 😀 20 je veľmi veľa. Čo sa týka pozvania muža na rande, nikdy 😀

Určite nie , bol by to pre mňa proste už starý chlap 😄 o 4 mladší od môjho otca 😄