icon

Pozvali by ste o 21 rokov staršieho muža na rande?

13. dec 2025

Pekny den. Co by vas muselo viest k tomu, aby ste pozvali na rande, na stretnutie chlapa, ktory je od vas o 21 rokov starsi? Urobili ste niekedy take nieco? Predstavte si ze ste vysokockolacka a pozvete niekoho vo veku vaseho otca. Dali by ste to?

lindous
13. dec 2025

Straší muži sa mi nikdy nepáčili, ale to keď si odmyslím, tak ja by som to nedala 😅 a to som môjho manžela k prvému rande postrčila ja, takže nie som názoru, že prvý krok musí robiť nutne muž, stačí keď si to mysli 😂 ale neviem aký máte vzťah s týmto mužom, no kamoši z partie asi zrovna nebudete, neviem si to úplne predstaviť

anonym_7a8e53
13. dec 2025

ano pozvala, starší muži sú lepší a zaujímavejší než väčšina mladých.Ak sa ti páči tak smelo do toho😉

muchotrafka298
13. dec 2025

Ja by som nikdy ziadneho chlapa na rande nevolala ani nepozyvala. Ani som to teda nikdy doteraz neurobila, iniciativa ma ist od neho.Lebo som stara skola. A o 20 rokov starsieho uz vobec nie. Je to za mna velmi velky vekovy rozdiel, ale tak ja som v strednom veku, nie som mlada baba. Ale ani keby som mala 25, tak nechcem o tolko starsieho chlapa. Aj ked tu casto citam, aki su zachovani aj v 60-tke, ako maju kondiciu. Niektori ano, niektori nie.

maria1989
13. dec 2025

@anonym_autor ked sa ti paci, urcite.

anonym_44b260
13. dec 2025
@anonym_7a8e53

ano pozvala, starší muži sú lepší a zaujímavejší než väčšina mladých.Ak sa ti páči tak smelo do toho😉

@anonym_7a8e53 ak ho chce na flirt, sex, krátkodobý vzťah, kde využije to, že muž po 40. je finančne zabezpečený, má už slušný príjem, bude ju zahŕňať darčekmi, pozývať na večere, výlety, dovolenku, aby si dokázal, že ešte stále stačí o generáciu mladšej, smelo do toho. Je príjemnejšie mať sex u neho v byte, alebo v hotely, ako v lepšom prípade v aute, v detskej izbe, v horšom na lavičke s rovensíkom a je lepšie ísť na večeru do dobrej reštaurácie, ako sa skladať na jednu pizzu. Ak má záujem o dlhodobejší vážny vzťah, treba rozmýšľať, prečo je muž v tých rokoch sám a ak je rozvedený, s deťmi, tak sa pripraviť na to, že časť jeho príjmu bude odchádzať dlhé roky a on bude svoju pozornosť deliť medzi ňu a deti. Ide o to, čo od toho rande a následne od prípadného vzťahu čaká.

iwesska
13. dec 2025

Nie,je to uchylne.Neviem si predstavit chodit s "otcom".

anonym_96db54
13. dec 2025

@anonym_autor
Prečo nie,si predstav koľko už musí mať taký chlap našetrené.. 👍

pralinka25
13. dec 2025
@anonym_44b260

@anonym_7a8e53 ak ho chce na flirt, sex, krátkodobý vzťah, kde využije to, že muž po 40. je finančne zabezpečený, má už slušný príjem, bude ju zahŕňať darčekmi, pozývať na večere, výlety, dovolenku, aby si dokázal, že ešte stále stačí o generáciu mladšej, smelo do toho. Je príjemnejšie mať sex u neho v byte, alebo v hotely, ako v lepšom prípade v aute, v detskej izbe, v horšom na lavičke s rovensíkom a je lepšie ísť na večeru do dobrej reštaurácie, ako sa skladať na jednu pizzu. Ak má záujem o dlhodobejší vážny vzťah, treba rozmýšľať, prečo je muž v tých rokoch sám a ak je rozvedený, s deťmi, tak sa pripraviť na to, že časť jeho príjmu bude odchádzať dlhé roky a on bude svoju pozornosť deliť medzi ňu a deti. Ide o to, čo od toho rande a následne od prípadného vzťahu čaká.

@anonym_44b260 a ani nemusí byť večera v luxusnej restike lepšia ako deliť sa na kolene o pizzu. Z mojich študentských čias si spomínam najradšej práve na to ako sme nemali prachy a vymýšľali kraviny na kopec srandy ktorú sme zažili práve pri veciach ako stanicny hotdog alebo pizza v parku. Na všetky tie funny cesty vlakom stopom a tajne prespavacky na intrakoch. Každý to mame inak ale poviem pravdu tento dospelacky život nie je ani zďaleka taky bezstarostný a zábavný ako bol práve ten za pár supiek. A ani ta luxusna dovolenka teraz nie je až taká zábavná ako boli práve tie prespacky pod sirakom na festoch v stanoch a aj sex v aute v lese na lúke v jazere bol zábavný. To k mladi patrí. Na všetky tieto veci ako reštaurácie byty a all inclusive dovolenky príde čas keď bude sama v takom veku. Ano niekto sa uz dospelý narodí a netúži si život uzit bláznivo. To je fakt ale za mna by som skratka v 19 nechcela žiť 40 ročný život. Ten ešte pride

mandzula
13. dec 2025
@pralinka25

@anonym_44b260 a ani nemusí byť večera v luxusnej restike lepšia ako deliť sa na kolene o pizzu. Z mojich študentských čias si spomínam najradšej práve na to ako sme nemali prachy a vymýšľali kraviny na kopec srandy ktorú sme zažili práve pri veciach ako stanicny hotdog alebo pizza v parku. Na všetky tie funny cesty vlakom stopom a tajne prespavacky na intrakoch. Každý to mame inak ale poviem pravdu tento dospelacky život nie je ani zďaleka taky bezstarostný a zábavný ako bol práve ten za pár supiek. A ani ta luxusna dovolenka teraz nie je až taká zábavná ako boli práve tie prespacky pod sirakom na festoch v stanoch a aj sex v aute v lese na lúke v jazere bol zábavný. To k mladi patrí. Na všetky tieto veci ako reštaurácie byty a all inclusive dovolenky príde čas keď bude sama v takom veku. Ano niekto sa uz dospelý narodí a netúži si život uzit bláznivo. To je fakt ale za mna by som skratka v 19 nechcela žiť 40 ročný život. Ten ešte pride

@pralinka25 Dnes to u mnohych mladych takto nefunguje, radsej pre ten luxus roztiahnu nohy zazobanemu daddymu.

pralinka25
13. dec 2025
@mandzula

@pralinka25 Dnes to u mnohych mladych takto nefunguje, radsej pre ten luxus roztiahnu nohy zazobanemu daddymu.

@mandzula ja viem. A potom im drbne v tej 40 a chcú byť nasilu mladi a vyťažiť zo života práve to co preskocili

bessie12
13. dec 2025

@anonym_autor ked som bola mladšia, tak som si absolútne nevedela predstaviť zivot so starším partnerom. To bolo pre mna nieco nepredstaviteľné. Teraz, aj ked mam staršieho partnera, tak by som žiadneho muža, bez ohladu na vek, na rande nepozvala. Ten prvý krok by musel urobiť on.

lucyluska
13. dec 2025

@anonym_autor nie, lebo niesom na starších mužov.
A záleží čo od toho očakavaš.
Na dlhodobý vzťah... či len vytrtošiť sa.

miadi
13. dec 2025

Keby mal zaujem uz by ta pozyval na rande on. Popripade staci neverbalne naznacit ze mas zaujem a ked nebude reagovat aspon si usetris trapas Lebo ak zaujem nema tak ta odmietne . A v tomto je zenske ego krehkejsie ako muzske. Ak je normalny a chce len seriozny vztah ten vekovy rozdiel by mu mal vadit ., Lebo on je uz zrely muz a ty este decko Lebo tebe sa mozgovy cortex do 25 este vyvyja a on uz ho mà davno .. ale vacsina zas na sex mladu neodmietne .. Ale Chlapi lovci nie kazdy chce byt loveny .

martul
13. dec 2025

@anonym_autor Ááále, niekto sa n zaľúbil do pána profesora??!

anonym_12ae7c
13. dec 2025
@martul

@anonym_autor Ááále, niekto sa n zaľúbil do pána profesora??!

@martul možno len chce vedieť, ako sexuje jej otec. Veď žiadna z nás to nevie 😆

lentakyterapeut
13. dec 2025

Ziaden problem. Paci sa ti? Nejdes s nim spat hned a kludne mozes ist von aj s este starsim.

maminkadeticiek
13. dec 2025

Urcite nie.

pralinka25
13. dec 2025
@lentakyterapeut

Ziaden problem. Paci sa ti? Nejdes s nim spat hned a kludne mozes ist von aj s este starsim.

@lentakyterapeut tak panovi urcite nejde o jej intelekt ani zivotnu mudrost to snad chapes dokonca aj ty.

lentakyterapeut
13. dec 2025
@pralinka25

@lentakyterapeut tak panovi urcite nejde o jej intelekt ani zivotnu mudrost to snad chapes dokonca aj ty.

@pralinka25 mala 18? Moze s kym chce

pralinka25
13. dec 2025
@lentakyterapeut

@pralinka25 mala 18? Moze s kym chce

@lentakyterapeut ja nehovorim nic o tom ze nemoze. len reagujem na to ze pises ze s nim nejde hned spat. a pisem ze o to jemu prave urcite ide. nepisem nic o tom co ona moze alebo nie. kludne moze osukat cely domov dochodcov

lentakyterapeut
13. dec 2025
@pralinka25

@lentakyterapeut ja nehovorim nic o tom ze nemoze. len reagujem na to ze pises ze s nim nejde hned spat. a pisem ze o to jemu prave urcite ide. nepisem nic o tom co ona moze alebo nie. kludne moze osukat cely domov dochodcov

@pralinka25 ved jemu este o nic nejde ved ona chce pozvat jeho on este nevie 🙂

pralinka25
13. dec 2025
@lentakyterapeut

@pralinka25 ved jemu este o nic nejde ved ona chce pozvat jeho on este nevie 🙂

@lentakyterapeut 😀 no v podstate ano. to je pravda.

cyneric
13. dec 2025

Prečo nie, aspoň bude sranda.

renesance80
13. dec 2025

@anonym_autor ani seberovneho muz ma na rande pozyvat mna,nie ja jeho

anonym_4f4e2f
13. dec 2025

@anonym_autor Môj názor je, že na veku nezáleží, takže 21 rokov rozdiel mi príde v poriadku. Avšak pozývať má muž ženu.

lentakyterapeut
13. dec 2025
@renesance80

@anonym_autor ani seberovneho muz ma na rande pozyvat mna,nie ja jeho

@renesance80 to je nazor z jaskyne

pralinka25
13. dec 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut ja by som napriklad tiez nechcela chlapa ktoreho by som mala balit ja.
a to som celkom dost emancipovana. jasne ze to neplati pre vsetkych. niekomu to takto vyhovuje ale v mojich ociach by bol chlap co sa necha balit a pozyvat na prve rande zenou tutmak. ale su zeny ktore maju radi tutmakov takze si nastastie asi aj taky najde polovicku

bessie12
13. dec 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut nazor z jaskyne? Tiež by som čakala az on by urobil ten prvý krok a pozval ma na rande.

lentakyterapeut
13. dec 2025
@pralinka25

@lentakyterapeut ja by som napriklad tiez nechcela chlapa ktoreho by som mala balit ja.
a to som celkom dost emancipovana. jasne ze to neplati pre vsetkych. niekomu to takto vyhovuje ale v mojich ociach by bol chlap co sa necha balit a pozyvat na prve rande zenou tutmak. ale su zeny ktore maju radi tutmakov takze si nastastie asi aj taky najde polovicku

@pralinka25 mylis sa ale to nevadi. Priklad 20x som inicioval rande, vymyslel program. Preco by to raz nemohla urobit zena? Ved ak sa zene muz paci co ma byt tutmacka a cakat? Nevidim.problem aby to vzala do vlastnych ruk

pralinka25
13. dec 2025
@lentakyterapeut

@pralinka25 mylis sa ale to nevadi. Priklad 20x som inicioval rande, vymyslel program. Preco by to raz nemohla urobit zena? Ved ak sa zene muz paci co ma byt tutmacka a cakat? Nevidim.problem aby to vzala do vlastnych ruk

@lentakyterapeut lenze ked to berieme v tej rovine prveho rande ta baba nevie ze ty si to skusal 20x a uz ta to nebavi. ze ti tato nestoji za iniciativu.
v mojich ociach su zaujimavi chapi co vedia co chcu a vedia to aj ziskat. totiz z mojich skusenosti zamilovany chlap nesedi a necaka na prvy krok zeny ale spravi aj nemozne aby tu zenu ziskal. a takeho som ja chcela. nie niekoho komu je to jedno a len sa chopi ponuky ked nic ine nema. nastastie som zila v dobe akcnich chalanov ktori vedeli babu zbalit a nerobilo im to problem