icon

Pozvali by ste o 21 rokov staršieho muža na rande?

Včera o 13:48

Pekny den. Co by vas muselo viest k tomu, aby ste pozvali na rande, na stretnutie chlapa, ktory je od vas o 21 rokov starsi? Urobili ste niekedy take nieco? Predstavte si ze ste vysokockolacka a pozvete niekoho vo veku vaseho otca. Dali by ste to?

Strana
z3
lentakyterapeut
Včera o 21:02
@pralinka25

@lentakyterapeut lenze ked to berieme v tej rovine prveho rande ta baba nevie ze ty si to skusal 20x a uz ta to nebavi. ze ti tato nestoji za iniciativu.
v mojich ociach su zaujimavi chapi co vedia co chcu a vedia to aj ziskat. totiz z mojich skusenosti zamilovany chlap nesedi a necaka na prvy krok zeny ale spravi aj nemozne aby tu zenu ziskal. a takeho som ja chcela. nie niekoho komu je to jedno a len sa chopi ponuky ked nic ine nema. nastastie som zila v dobe akcnich chalanov ktori vedeli babu zbalit a nerobilo im to problem

@pralinka25 ja ťa pekne prosim precitaj si co je napisane v prispevku 🫣 pyta sa zien preco by pozvali muza. Tu nejde este o to ci je typek zalubeny. Jej sa paci a chce ho. No a ked budeme v tejto rovine zena moze prevziat iniciativu 😗

pralinka25
Včera o 21:07
@lentakyterapeut

@pralinka25 ja ťa pekne prosim precitaj si co je napisane v prispevku 🫣 pyta sa zien preco by pozvali muza. Tu nejde este o to ci je typek zalubeny. Jej sa paci a chce ho. No a ked budeme v tejto rovine zena moze prevziat iniciativu 😗

@lentakyterapeut ja odpovedam tebe nie jej. jej som uz odpovedala predtym.
na svete nic by ma neviedlo pozvat na prve rande muza pretoze by som chcela ist na rande len s chlapom co uz je zamilovany. ci comu nerozumies ja som reagovala na tvoju odpoved.
u mna bolo kazde prve rande vyustenim uz niecoho. s neznamymi som nerandila.

lentakyterapeut
Včera o 21:42
@pralinka25

@lentakyterapeut ja odpovedam tebe nie jej. jej som uz odpovedala predtym.
na svete nic by ma neviedlo pozvat na prve rande muza pretoze by som chcela ist na rande len s chlapom co uz je zamilovany. ci comu nerozumies ja som reagovala na tvoju odpoved.
u mna bolo kazde prve rande vyustenim uz niecoho. s neznamymi som nerandila.

@pralinka25 ale prve rande ako moze byt ze uz je zamilovany? Ved to spoznavanie tam iba zacina a ked by som bol zena a niekto sa mi naozaj paci tak tvojim rozmyslanim ho zahodim lebo neprisiel prvy ? Nemusi byt neznamy ale tebe sa paci.

pralinka25
Včera o 21:56
@lentakyterapeut

@pralinka25 ale prve rande ako moze byt ze uz je zamilovany? Ved to spoznavanie tam iba zacina a ked by som bol zena a niekto sa mi naozaj paci tak tvojim rozmyslanim ho zahodim lebo neprisiel prvy ? Nemusi byt neznamy ale tebe sa paci.

@lentakyterapeut tak ja som sla vzdy na prve rande az s niekym koho som uz poznala nejakym sposobom. nie uplne neznamym clovekom z ulice ktoreho vidim prvy krat.
neviem nikdy sa mi nikto nepacil len tak ked som ho nepoznala akoze by som sedela v kaviarni a pocitim bezhlavu tuzbu pozvat chlapa na rande, alebo kde vlastne by som prisla k neznamemu len tak az by som bola v sialenom pokuseni pozvat ho. to je pravdepodobne clovek ktoreho by som musela stretavat niekde pravidelne nie? tym padom aj on mna. prebehli by asi nejake pohlady prejav sympatie cize ba asi tusil ze su sympatie vzajomne a mal by sancu prejavit sa.
neviem daj priklad. neviem si situaciu kde by som mala byt prva predstavit.

lentakyterapeut
Včera o 22:03
@pralinka25

@lentakyterapeut tak ja som sla vzdy na prve rande az s niekym koho som uz poznala nejakym sposobom. nie uplne neznamym clovekom z ulice ktoreho vidim prvy krat.
neviem nikdy sa mi nikto nepacil len tak ked som ho nepoznala akoze by som sedela v kaviarni a pocitim bezhlavu tuzbu pozvat chlapa na rande, alebo kde vlastne by som prisla k neznamemu len tak az by som bola v sialenom pokuseni pozvat ho. to je pravdepodobne clovek ktoreho by som musela stretavat niekde pravidelne nie? tym padom aj on mna. prebehli by asi nejake pohlady prejav sympatie cize ba asi tusil ze su sympatie vzajomne a mal by sancu prejavit sa.
neviem daj priklad. neviem si situaciu kde by som mala byt prva predstavit.

@pralinka25 mozes stretavat cloveka ktory sa paci tebe ale moze byt aj reznuty introvertom, ale co ked sa ti paci? Ved rande je co presne kava s ucelom? Lebo oslovit prva lebo chces spoznat cloveka nie je zle. Ci radsej by si ho vyhladala na instagrame a napisala mu tam? Alebo ho pustila z hlavy?

pralinka25
Včera o 22:11
@lentakyterapeut

@pralinka25 mozes stretavat cloveka ktory sa paci tebe ale moze byt aj reznuty introvertom, ale co ked sa ti paci? Ved rande je co presne kava s ucelom? Lebo oslovit prva lebo chces spoznat cloveka nie je zle. Ci radsej by si ho vyhladala na instagrame a napisala mu tam? Alebo ho pustila z hlavy?

@lentakyterapeut pustila z hlavy lebo presne ako som pisala vlastne to o tom cloveku jasne hovori. ak by bol introvert tak by sme si aj tak nesadli casom by to bol problem. cize vlastne prirodzene by to ukazalo ze by sme sa nehodili k sebe. aj keby sa mi fyzicky pacil tak vlastne by hned bolo jasne ze povahovo nie. a nie rozhodne by som ho nehladala na sietach a nepisala ani tam. to uz teda vobec nie.
ak by to bola takato situacia ako pises vyslala by som signal. nejaky usmev pripadne veta a ak by sa nechytil tak je jasne ze bud nema zaujem alebo nie sme na jednej vlne. cize nie neurobila by som prvy krok.
ale
ano ak ma nejaka zena zaujem o introvertov musi byt zmierena s robenim prvych krokov. horsie je ak su introverti obaja, to jedine ze ich da dokopy niekto treti 😀

lentakyterapeut
Včera o 23:00
@pralinka25

@lentakyterapeut pustila z hlavy lebo presne ako som pisala vlastne to o tom cloveku jasne hovori. ak by bol introvert tak by sme si aj tak nesadli casom by to bol problem. cize vlastne prirodzene by to ukazalo ze by sme sa nehodili k sebe. aj keby sa mi fyzicky pacil tak vlastne by hned bolo jasne ze povahovo nie. a nie rozhodne by som ho nehladala na sietach a nepisala ani tam. to uz teda vobec nie.
ak by to bola takato situacia ako pises vyslala by som signal. nejaky usmev pripadne veta a ak by sa nechytil tak je jasne ze bud nema zaujem alebo nie sme na jednej vlne. cize nie neurobila by som prvy krok.
ale
ano ak ma nejaka zena zaujem o introvertov musi byt zmierena s robenim prvych krokov. horsie je ak su introverti obaja, to jedine ze ich da dokopy niekto treti 😀

@pralinka25 signal, usmev a veta? A to.sa ma hned chytit a byt jasny? Usmial by sa spat aj vetu by vratil co dalej?

pralinka25
Včera o 23:37
@lentakyterapeut

@pralinka25 signal, usmev a veta? A to.sa ma hned chytit a byt jasny? Usmial by sa spat aj vetu by vratil co dalej?

@lentakyterapeut normalny chlap by sa chytil a spravil by dalsi krok nie len zrkadlo ak by mal zaujem. ak by nemal spravil by to co pises. ak by mal vedel by ze je na tahu urobit dalsi krok a nemuselo by to byt hned to rande.
neviem no v minulosti nebolo potrebne vysvetlovat muzom co maju robit. tak nejako to vedeli. nastastie som otazky tohoto typu nemusela nikdy riesit.

lentakyterapeut
Včera o 23:43
@pralinka25

@lentakyterapeut normalny chlap by sa chytil a spravil by dalsi krok nie len zrkadlo ak by mal zaujem. ak by nemal spravil by to co pises. ak by mal vedel by ze je na tahu urobit dalsi krok a nemuselo by to byt hned to rande.
neviem no v minulosti nebolo potrebne vysvetlovat muzom co maju robit. tak nejako to vedeli. nastastie som otazky tohoto typu nemusela nikdy riesit.

@pralinka25 podme uz spat. Lebo tu budeme do rana 🥴

autor
Včera o 23:49

aby ste boli v obraze, tak ja som ten chlap a z rande s nou som prisiel prave teraz. A bolo to veru velmi zvlastne, idem si to trochu prebrat, ze o co presne jej slo a jej zvlastnu ponuku.

pralinka25
Včera o 23:54
@lentakyterapeut

@pralinka25 podme uz spat. Lebo tu budeme do rana 🥴

pralinka25
Včera o 23:56
@anonym_autor

aby ste boli v obraze, tak ja som ten chlap a z rande s nou som prisiel prave teraz. A bolo to veru velmi zvlastne, idem si to trochu prebrat, ze o co presne jej slo a jej zvlastnu ponuku.

@anonym_autor tak ked mas prachy a vyzeras k svetu nemusis hadat dlho. a mozno je prosto vazne na starsich a ma nejaky daddy issues
neviem kolko mas presne rokov ja kusok po 40 a popravde by som si nevedela predstavit vztah s o 21 rokov mladsim clovekom. mozno max nejaky kratucky ulet.

autor
Dnes o 00:16
@pralinka25

@anonym_autor tak ked mas prachy a vyzeras k svetu nemusis hadat dlho. a mozno je prosto vazne na starsich a ma nejaky daddy issues
neviem kolko mas presne rokov ja kusok po 40 a popravde by som si nevedela predstavit vztah s o 21 rokov mladsim clovekom. mozno max nejaky kratucky ulet.

@pralinka25 predstav si, ako sa v rozpravke vlk prezlecie za babku a pouziva tenky hlasok, napodobnuje babku, aby sa mu na to neprislo, Take nieco som zazil dnes, dievca ktore ma presviedcalo o tom, ako je dospela a ako chape veciam ktore jej rozpravanim odavam, Vravela mi tie svoje veci, no pre mna nemali logiku. Dostal som zaujimavu ponuku a tu zvazujem, Taky vek ako ma ma velmi vela plusov pre chlapov ako ja. Zvazujem co dalej Moja byvala partnerka mala presne syna v jej veku.

pralinka25
Dnes o 00:26
@anonym_autor

@pralinka25 predstav si, ako sa v rozpravke vlk prezlecie za babku a pouziva tenky hlasok, napodobnuje babku, aby sa mu na to neprislo, Take nieco som zazil dnes, dievca ktore ma presviedcalo o tom, ako je dospela a ako chape veciam ktore jej rozpravanim odavam, Vravela mi tie svoje veci, no pre mna nemali logiku. Dostal som zaujimavu ponuku a tu zvazujem, Taky vek ako ma ma velmi vela plusov pre chlapov ako ja. Zvazujem co dalej Moja byvala partnerka mala presne syna v jej veku.

@anonym_autor tak ked je zvolna uzi si. davaj si pozor aby neotehotnela (maj to pod kontrolou, lebo niektore zeny su schopne nevidanych veci) a investuj do nej s rozumom.

marca12
Dnes o 03:09
@anonym_autor

@anonym_autor Ponukla sa ti na nezavazny sex?

anonym_1e62cb
Dnes o 04:12

Ja som mala 20,muz 30.Dnes mame 40 a 50.Ale vecsi vekovy rozdiel mi pride uz moc.Ono pedofilia to uz moc neni,ale normalne,zdrave tiez to nie je.
Tak bud bude zlatokopka s kur... vkope,alebo nenormalna osoba.
Tak si vyber,a ty si vyber radsej vekovo k sebe inu,nie mladu pomaly este v puberte.

anonym_e61d1f
Dnes o 05:48
@anonym_autor

@anonym_autor Podĺa mňa si sa už rozhodol.Sám vieš,že spolu nezostarnete,ale aspoň si vrzneš s mladým mäskom. Lásku od toho nečakaj.Buď je vytretá a bude si tebou kompenzovať rany z minulosti ,alebo jej príde vyzretosť a prachy sexy a nemôže odolať, alebo je leňoch a mysli si,že si ju budeš vydržiavať.Nech ti už ponúkla čokoĺvek, ber to s veĺkou rezervou.Máš už síce svoj vek a do budúcna sa opatrovateĺka na výmenu plienky možno bude hodiť,ale pozrela by som sa na to pre istotu bez ružových okuliarov. Príjemné sexovanie s mladicou, nech to stojí za to! 🙂

anonym_44b260
Dnes o 07:12
@pralinka25

@anonym_44b260 a ani nemusí byť večera v luxusnej restike lepšia ako deliť sa na kolene o pizzu. Z mojich študentských čias si spomínam najradšej práve na to ako sme nemali prachy a vymýšľali kraviny na kopec srandy ktorú sme zažili práve pri veciach ako stanicny hotdog alebo pizza v parku. Na všetky tie funny cesty vlakom stopom a tajne prespavacky na intrakoch. Každý to mame inak ale poviem pravdu tento dospelacky život nie je ani zďaleka taky bezstarostný a zábavný ako bol práve ten za pár supiek. A ani ta luxusna dovolenka teraz nie je až taká zábavná ako boli práve tie prespacky pod sirakom na festoch v stanoch a aj sex v aute v lese na lúke v jazere bol zábavný. To k mladi patrí. Na všetky tieto veci ako reštaurácie byty a all inclusive dovolenky príde čas keď bude sama v takom veku. Ano niekto sa uz dospelý narodí a netúži si život uzit bláznivo. To je fakt ale za mna by som skratka v 19 nechcela žiť 40 ročný život. Ten ešte pride

@pralinka25 veď ja s tebou súhlasím, prežívala som to v mladosti rovnako. Nikdy som nemala partnera staršieho viac, ako o štyri roky, viem si predstaviť aj o šesť, sedem, viac asi nie. Je to na rozhodnutí každej, ako naloží so svojím životom. Vo svojom veku si neviem predstaviť mať pri sebe muža staršieho o 21 rokov, na čo by mi bol?

autor
Dnes o 07:15
@marca12

@anonym_autor Ponukla sa ti na nezavazny sex?

@pralinka25
@anonym_e61d1f
@marca12 nejedna sa o nezavazy sex, skor o nieco dlhodobejsie, ale ta pointa. Jedna z dospelych veci co na nej bola ze otvorene povedala body, ktore potrebuje pomoct vyriesit, Prace ma dve, s financiami nnema kde nebude problem, ale nema kde zit, a bolo to vyslovene povedane ze na rozbeh, aby si nieco nasporila viac potrebuje kde byvat aj s dietatom. Potrebuje sa stratit z oci otcovi dietata, a nemoze byvat u rodicov. Ostatne si asi i tak domyslite a nebudete daleko pravde.

huxy
Dnes o 08:38
@anonym_autor

@pralinka25
@anonym_e61d1f
@marca12 nejedna sa o nezavazy sex, skor o nieco dlhodobejsie, ale ta pointa. Jedna z dospelych veci co na nej bola ze otvorene povedala body, ktore potrebuje pomoct vyriesit, Prace ma dve, s financiami nnema kde nebude problem, ale nema kde zit, a bolo to vyslovene povedane ze na rozbeh, aby si nieco nasporila viac potrebuje kde byvat aj s dietatom. Potrebuje sa stratit z oci otcovi dietata, a nemoze byvat u rodicov. Ostatne si asi i tak domyslite a nebudete daleko pravde.

@anonym_autor takže jednou vetu zhrnutie, potrebuje ťa využiť a je ochotná to spraviť aj s človekom vo veku svojho otca.

ghostsgirl
Dnes o 09:01

@anonym_autor wow, ty realne zvazujes si k sebe nastahovat 2 deti?

marca12
Dnes o 09:20
@anonym_autor

@pralinka25
@anonym_e61d1f

@anonym_autor Tak to bude riadny kvietok a tej sa tak lahko nezbavis. Nastahovat si cudziu zenu s dietatom. Cudujem aj jej,ze ma odvahu ist s dietatom k cudziemu muzovi. Keby bola taka zabezpecena ako sa tvari,tak nema problem si najst podnajom. Ja byt muzom,tak na toto nikdy nepristupim. Je to riadny podvod.

autor
Dnes o 09:25
@marca12

@anonym_autor Tak to bude riadny kvietok a tej sa tak lahko nezbavis. Nastahovat si cudziu zenu s dietatom. Cudujem aj jej,ze ma odvahu ist s dietatom k cudziemu muzovi. Keby bola taka zabezpecena ako sa tvari,tak nema problem si najst podnajom. Ja byt muzom,tak na toto nikdy nepristupim. Je to riadny podvod.

@marca12 a kde tam pisem ze zabezpecena? Ja tam prisem ze sa prace neboji. Isla by si v 25 rokokoch ako studenta s dietatom do podnajmu?

muchotrafka298
Dnes o 09:26

Toto je fake tema urcite. Lebo ziadny normalny chlap by si nenastahoval zenu s dvomi detmi k sebe domov, ked ju ani poriadne nepozna. A ked je taka "zabezpecena" ze ma dve prace, tak asi ma aj kde byvat. Alebo ak nema, tak su podnajmy, najomne byty, socialne byty. Nech sa paci, tam moze byvat aj s dvomi detmi. Fakt toto je cele na hlavu, zas tema, len aby bolo vela prispevkov.

autor
Dnes o 09:29
@muchotrafka298

Toto je fake tema urcite. Lebo ziadny normalny chlap by si nenastahoval zenu s dvomi detmi k sebe domov, ked ju ani poriadne nepozna. A ked je taka "zabezpecena" ze ma dve prace, tak asi ma aj kde byvat. Alebo ak nema, tak su podnajmy, najomne byty, socialne byty. Nech sa paci, tam moze byvat aj s dvomi detmi. Fakt toto je cele na hlavu, zas tema, len aby bolo vela prispevkov.

@muchotrafka298 kde si sa docitala ze ma dve deti? A pol roka brigadovala u mojej exmanzelky v jej firme. Pozname sa pomerne dobre.

muchotrafka298
Dnes o 09:32
@anonym_autor

@muchotrafka298 kde si sa docitala ze ma dve deti? A pol roka brigadovala u mojej exmanzelky v jej firme. Pozname sa pomerne dobre.

@anonym_autor pardon, chcela som napisat ze ma dieta. To ale nemeni na tom, ze Ta nechce zo ziadnej velkej lasky. Ona sa potrebuje hlavne zabezpecit, kedze evidentne hlada niekoho, kto ma peniaze, byt a kde by mohla byt najlepsie zadarmo. Ano, toto je realita. Isla by aj s o 50 rokov starsim, keby jej poskytol byvanie a urcity standard. Ano, aj take su zeny, bohuzial to v dnesnej dobe tak je.

pralinka25
Dnes o 10:00
@anonym_autor

@anonym_autor za mna brutal velke rziko pre teba. uz len taka blbost ako neustale detske choroby sa budu tykat aj seba. hracky bordel po dome... piskot, nevies ake to dieta je...
asi mas vidinu jednoducheho sexu ked ti bude zaviazana.
inak ano sla by som radsej do podnajmu ako robit slapku. a su aj mestske najomne byty s podstatne nizsimi nakladmi. moznosti je omnoho viac.
vies preco nechcu ludia prenajimat byty matkam s detmi? lebo ich odtial potom nemozu len tak lahko vyprasit prave kvoli tym detom. zisti si.
klasicke opotrebenie domacnosti pri dietati je ine ako pri dospelych ludoch aj keby to dieta bolo neviem ake pokojne.
a v neposlednom rade aj ked tomuto verit nebudes chciet budes na smiech. kamosi ti to nepovedia ale za chrbtom budes. ver mi.

muchotrafka298
Dnes o 10:09
@pralinka25

@anonym_autor za mna brutal velke rziko pre teba. uz len taka blbost ako neustale detske choroby sa budu tykat aj seba. hracky bordel po dome... piskot, nevies ake to dieta je...
asi mas vidinu jednoducheho sexu ked ti bude zaviazana.
inak ano sla by som radsej do podnajmu ako robit slapku. a su aj mestske najomne byty s podstatne nizsimi nakladmi. moznosti je omnoho viac.
vies preco nechcu ludia prenajimat byty matkam s detmi? lebo ich odtial potom nemozu len tak lahko vyprasit prave kvoli tym detom. zisti si.
klasicke opotrebenie domacnosti pri dietati je ine ako pri dospelych ludoch aj keby to dieta bolo neviem ake pokojne.
a v neposlednom rade aj ked tomuto verit nebudes chciet budes na smiech. kamosi ti to nepovedia ale za chrbtom budes. ver mi.

@pralinka25 presne ako pises, jeden moj kamarat velmi davno sa dal takto dokopy so zenou starsou od seba (12 alebo 13 rokov bola starsia), nastahoval si ju k sebe do bytu, kompletne ju zivil a vsetkym bol na smiech. Zivil seba, cudzie dieta, zenu co ani len prstom nepohla a chodila po roznych brigadach. Toto trvalo niekolko rokov, dieta narastlo, kym si nenasla dalsieho hlupaka, len ovela bohatsieho, opat vyrazne mladsieho a tomuto dala kopacky. A isla dalej, lebo tam mala vyssi standard. Bolo to pred 25 rokmi a uz vtedy boli taketo zeny. Teraz je ich ovela, ovela viacej.

marca12
Dnes o 10:14
@anonym_autor

@marca12 a kde tam pisem ze zabezpecena? Ja tam prisem ze sa prace neboji. Isla by si v 25 rokokoch ako studenta s dietatom do podnajmu?

@anonym_autor Pises,ze ma dve prace s financiami nebude problem. Tak ked nebude problem,nech ide do podnajmu. Moze si vziat podnajom s inou mamickou. XY zien je v siatuacii ako ona. Ale vsak kludne si znic zivot kvoli vychcanej zenskej. Akoze co cakas? Za priemernu fajku obetujes svoje pohodlie a budes sa zo sucitu starat o cudzie deti? Ak planujes hladat do zivota stabilnu partnerku,tak na to zabudni. Kazdu normalnu zenu odradi to,ze mas doma cudziu zenu a vydrziavas si ju.

anonym_c38833
Dnes o 10:23

@anonym_autor nie. Ani o desať rokov staršieho či mladšieho. Na veku mi extrémne záleží čo sa povahy správania týka. Keď sa bavim o desať rokov starším či mladším mužom mam pocit že si s nimi nikdy nerozumiem. Iná hudba, iné záľuby, iné priority.

Strana
z3